Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esküszöm, fél éve még én is így voltam vele. Még azon is vonakodtam, ha egy dobozos játékot Steam-en kellett beregisztrálnom... Aztán elkezdtem használni, és kiderült, hogy vannak ennek azért praktikus oldalai is. Például az ilyen õrületes akciók, hogy csak egyet említsek 😊

Carlos
Valid!
Szintén zenész!

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
<#smile>
Egyéni szoc probléma...

Ha tovább böngészel a külföldi oldalak kínálatában, találsz még ilyen "vicces" dolgokat... 😊

tommygear
GTA PACK torrent oldalról kb
doboz nélkül kb ennyire becsülöm a steamet
GTA Classics Steamen 2000 Ft! GTA 1 + 2 + 3 + VC + SA. Én lecsaptam rá <#vigyor> Igen, ezért szeretjük a Steam-et 😊

Carlos
Én a GOTY-ot választottam tesztnek. Rendelés leadása után megjött a mél, hogy fogadtuk, küldjük 3-5 munkanap kábé. De ha 10 nap után se érkezne, akkor forduljak bizalommal a supporthoz.

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Hát most nem azért, de ki is próbálom. Veszek vmi ocsót, oszt kiderül, hogy megbízható-e. Reg meg volt. Most jön a választás 😊

Fákjúal!

Apus
<#gonosz1>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Carlos
Welcome to the Real World!

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Ez vmi vicc. Ilyen nincs, hát MO-n belül CD galaxis és társai 576, PC döme stb. 1000 HUF/szállításnál kezdõdik :S

Ez is vicc. Átszámolva 1600 HUF? 😮

Fákjúal!

Carlos
Neked 15.73 + 0.99 fontba fog kerülni.

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Uuuh... télleg elnéztem. Nem láttam a lapozót :S

Melyik árat kell nézni? Mert a vastag mellett olyan, hogy: Free Delivery 😮

Fákjúal!

Carlos
Érdemes kérdezõsködni elõtte, hogy ki rendelt onnan, tapasztalatok, ilyesmik.
De a nagy nevekkel nem szokott gond lenni: amazon, game.co.uk, meg még itt tudnak gondolom páran pár jó boltot. Én most épp a thehut-ot tesztelem 5200 Ft-os rendeléssel.

Þór vígi þessi rúnar

Mindig megbízható helyen kell vásárolni.Hülye magyar szokás,hogy rendelgetnek netrõl aztán nem veszik át.Én is online áruháznál dolgozom és azért szokott csomag visszajönni.Külföldi online boltban addig szóba nem állnak veled amíg nem fizetsz,de utána aztán villámgyorsan jön a cucc.Nekem is volt már problémám kártyás fizetéssel,szépen besétálsz a bankodba kitöltesz egy lapot és visszaszedik a pénzedet.De ez 400 vásárlásból kb. 2-nél fordult elõ.
Rowlend
Vásároltam egy könyvet és majdnem dupla annyit vettek le a kártyámról. De steamrõl már vásároltam nem egyszer.

GET OVER HERE!

Atkamon
Miféle macera?😄 Én is évek óta vásárolok netrõl, és eddig csak a KP-s fizetésekkel volt macera😄

Carlos
Hát évek óta vásárolok interneten és sose volt még gond vele.
De te tudod. Eleinte énis paráztam, de mostmár el sem tudom képzelni máshogy.
Sok jótol esel el így...

Þór vígi þessi rúnar

Rowlend
Bankkártya számot meg biztos hogy nem adom meg. Hidd el tud azzal is macera lenni.

GET OVER HERE!

Carlos
Külföldrõl? Nem! Szokjatok le a KP-s fizetésrõl! Macerás, hülyeség, elszakad.

Þór vígi þessi rúnar

Rowlend
Nem. Kihozzák és a futárnak adom a pénzt.

GET OVER HERE!

Carlos
Nincs nagy választék? Szerintem te mást nézhettél!
Syberia Collection £15.73

Még CE is van belõle

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Készpénzel?
Hogy? Elmész angliába és odanyomod az IT-s arcnak a fontot, hogy jöttél a DVD-ért? <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Én megvenném, de már megvan az alapjáték, az a 6 plusz pálya meg szerintem nem ér nekem annyit. Amúgy tényleg jó vétel annyiért!

grebber
Jó,megbízható.0.99font a postaköltség!

Next PC upgrade: 2022

Rowlend
vélemény zavvi.com-ról? Lehet készpénzel fizetni vagy csak kártyával? Mennyi a postaköltség?

GET OVER HERE!

ffxi
Most nézem, hát nincs sok választék. Esetleg Syberia collection érdekelne. Már ha van ott.

Fákjúal!

ffxi
Mire cserélnéd el? 😊

Fákjúal!

robotnyk
még megvehetnék páran... ahogy nézem, vagy 70en játszák massgaten <#idiota>
grebber
2800Ft-ért nem is rossz vétel!

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
balee4
Én is így vagyok. Bár ha lesznek a régebbi GTA-k ilyen 2,5 euró körül azokra mindenképp beruháznék, lemezkíméleti szempontból. Illetve egy GTA Episodes from Liberty City akció nem lenne rossz. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
<#nemtudom> Akkor számolj 5200 Ft-al. <#kacsint>

Þór vígi þessi rúnar

De a free delivery csak Angliára vonatkozik, nem?

Carlos
Épp az imént néztem a hut-on. 16 font (kábé 5000) free delivery-vel.

Þór vígi þessi rúnar

Hmm, csábító <#wow1>

De a franc se tudja, én is inkább a dobozos változtban szeretném a magaménak tudni... Asszem várok még vele.

balee4
GTA 4 7,5 euró steamen. Nekem szerencsére már megvan dobozosan.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
regisztrálsz, megadsz egy postacímet, megadod a kártyaadatokat, kiválasztod a terméket, add to cart, majd checkout.
Nem nagy ördöngösség!

Mi érdekel pontosan?

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Mi a menete a külföldi oldalon vásárlásnak?

Fákjúal!

Carlos
No, GOTY megrendelve a TheHut-ról. Kíváncsi vagyok!
Nagyon barátinak tartom a 0.99 fontos postaköltséget! Ha minden ok lesz többször vásárolok ott. Még igy is 3000-el olcsóbb mintha beslattyogok ebédszünetben a galaxisba.

Þór vígi þessi rúnar

blackcalibra
Na, ezt vettem ma, ez az az "minimál" Oblivion amit manapság a CD Galaxisban és az 576ban lehet kapni.
Térkép nincs hozzá, a kézikönyv magyar, a lényeget tartalmazza, harmonika szerûen széthajtható, a DVD ugyanaz mint a régebbi kiadásban szerintem, annyi különbséggel talán hogy ebben az esetben állítólag(kézikönyv elmondása szerint) még további tájékoztató(PDF formátumban) található a korongon.
Nekem tökéletesen megfelel, a lényeg hogy eredeti a cucc, eredeti Oblivion!

IMYke2.0.0.0
Rafinált 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Majd szólj, ha elakarod cserélni ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Gratulálok ehhez a csodához (BG&E)!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ffxi
Havertól kaptam, VGA-hoz adták.

Fákjúal!

Tinman
Egyébként melyik laphoz adták Assassins Creedet?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
DMC4, Penumbra, GOW és UT kivettem a dobozból, h soknak tûnjön xD

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Mindent duplán veszel meg, duplán veszel meg?
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Eddig szemlélõdõ voltam. Nem 1 nagy vász isz dász, a tiétekhez képest 😊

Steam 😄

Fákjúal!