Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Fákjúal!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ez is vicc. Átszámolva 1600 HUF? 😮
Fákjúal!
Melyik árat kell nézni? Mert a vastag mellett olyan, hogy: Free Delivery 😮
Fákjúal!
De a nagy nevekkel nem szokott gond lenni: amazon, game.co.uk, meg még itt tudnak gondolom páran pár jó boltot. Én most épp a thehut-ot tesztelem 5200 Ft-os rendeléssel.
Þór vígi þessi rúnar
GET OVER HERE!
De te tudod. Eleinte énis paráztam, de mostmár el sem tudom képzelni máshogy.
Sok jótol esel el így...
Þór vígi þessi rúnar
GET OVER HERE!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Hogy? Elmész angliába és odanyomod az IT-s arcnak a fontot, hogy jöttél a DVD-ért? <#vigyor>#vigyor>
Þór vígi þessi rúnar
GET OVER HERE!
Fákjúal!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De a franc se tudja, én is inkább a dobozos változtban szeretném a magaménak tudni... Asszem várok még vele.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem nagy ördöngösség!
Mi érdekel pontosan?
Þór vígi þessi rúnar
Nagyon barátinak tartom a 0.99 fontos postaköltséget! Ha minden ok lesz többször vásárolok ott. Még igy is 3000-el olcsóbb mintha beslattyogok ebédszünetben a galaxisba.
Þór vígi þessi rúnar
Térkép nincs hozzá, a kézikönyv magyar, a lényeget tartalmazza, harmonika szerûen széthajtható, a DVD ugyanaz mint a régebbi kiadásban szerintem, annyi különbséggel talán hogy ebben az esetben állítólag(kézikönyv elmondása szerint) még további tájékoztató(PDF formátumban) található a korongon.
Nekem tökéletesen megfelel, a lényeg hogy eredeti a cucc, eredeti Oblivion!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.