Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
jha, hogy itt már kérdeztem XD nna akkor megveszem õket 😊

balee4
Egyszer már kérdezted, nálam ment minden gond nélkül Vistán.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
ejj de szemezgetek azzal, hogy a CD Galaxistól berendelem a teljes Splinter Cell sorozatot, a legújabbat Collectors-ban.... Csak az bizonytalanít el, hogy állítólag a Double Agent szar Vista alatt... én emg ha már sorozatról van szó, nem akarok kihagyni egy részt. Ti mit tudtok errõl a Double Agent+Vista dologról??

robotnyk
igen, de a számlán áfa nélkül szerepel, pl:

Trine
4,00 EUR
Winterbottom
3,19 EUR

Total
8,99 EUR

a storenál 5 és 4 euró volt kiírva, csak a számlán szerepel így. ráadásul ha ffxinél hozzáadod a 25% áfát, éppen a total jön ki.
Az áfa benne van az árban. Én már jó párszor vásároltam a Steam-en és mindig annyit vontak, amennyit írnak. Itt valami más lehet a gond szerintem.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

robotnyk
áfa.
Carlos
A steam "megéri"... <#idiota>
Rosszmájú keciek vagyok!

Þór vígi þessi rúnar

arty
látnunk kellene a teljes "számlát" ...

Forza.

ffxi
Vki érti ezt? Anno akciózott a steam: Batman+Just Cause 16,7 EUR-ért kínálták. De 20,7 EUR-t vonták le a számlámról :S

Batman: Arkham Asylum + Just Cause: 16,58 EUR
--------
Total: 20,73 EUR

Visa ending in 0204 20,73 EUR

Fákjúal!

Bence94
most vettem meg...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Tegnap a Pack jobban megérte.
Én most Guild Wars Trilogy szeretném még steamen megvenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
A torrenten meg ingyenes. 😄
Bocsi, nem tudtam kihagyni. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Az igen, 663 Ft Steam-en a GTA: VC pár órára.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
zöld.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
szerintem nincs baj vele..... ennyi erõvel mi is ontjuk itt a zavvi meg a steam meg stb reklámokat 😊 a fogadások topicról nem is beszélve ahol a logóink mellett még emblémát is kaptunk XD

robotnyk
sztem ezt bankja válogatja, cibnél nekem nem szoktak
Carlos
mijaza reklám ott az aláírásodban...Nem vagyok benne biztos, hogy ezt így szabad az SG-n.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
És a váltásért számolnak fel plusz költséget?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt szoktam alapul venni, ennél valamivel olcsóbban szokott váltani a bankom (CI😎.
Amikor karácsonykor megvettem az Amanita Designtól, minden verzióhoz adtak külön linket. A Telltale játékaimból is van némelyikhez Macre való verzióm, mert amit megrendeltem tõlük PC-re (dobozosan, mielõtt emgvetsz 😊, abból letölthetem bármikor a hivatalos honlapról azt is. Nincs is jobb ennél az úgymond retail-digital download hibridnél!
Shep
Egyébként kinti rendelés esetén az átváltás vételi/közép/eladási árfolyamon történik, meg milyen plusz költséget számol fel a bank (átlagban, mert ahány bank annyi variáció)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Õ testesíti meg az elvakult gyûjtõt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hogymiiiii???????
Minek neked MAC verzsön? Tudtommal nincs is MAC-ed!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a válaszokat srácok!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem pedig Win-only verzió jött. Írtam a Mambának vagy két hete, de én még egy választ sem kaptam. Ha az utóbbi idõben nem futottam volna bele pár gikszerbe, és nem kellett volna hosszan angolul leveleket váltanom, akkor nem lenne csömöröm erõlködni, tisztán elvi okokból. (Ráadásul van Macre digitális "példányom", szóval még annál is jobban mindegy.)
A bank átváltja, amikor levonják. PayPal esetében pedig alapértelmezetten a PayPal teszi ezt, de érdemesebb hagyni, hogy ott is a bank váltson, mert úgy olcsóbb.
w77d
a bank intézi az átváltást...

IMYke2.0.0.0
Primkó kérdés lesz, elnézést kérek elõre is!
Még mindig fosok a netes vásárlástól, ezért még nem vettem rá magam.
A kérdés:
Ha megadok minden szükséges adatot (regisztrálok), és webes felületen úgymond kifizettem a játékot, akkor magyar valutában vonják le a pízt?
Hogy megy ez?
Bank: ERSTE

Tinman
11 valamennyi rémlik. Most talán 1 fonttal, ha több.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
ájjáj :S

mennnyibe fájt amúgy?

Tinman
Ne is kérdezd :-(

Zavvi-ról preordereltem a CE-t.
Meg is jött kifogástalan állapotban csak éppen installálni nem lehet emiatt:

Írtam azonnal Zavvi-nak. Ennek már talán 1 hónapja... azóta 8(!), nyolc, eight levelet váltottam azzal a szájbavert Michael nevû balfax supportos csávóval.

Elsõ 3 reply levélben egyszerûen le sem szartak, mindig azt mondták, hogy vizsgálják az ügyet, meg telepítsem újra a Wint (agyrém) és vegyek egy másik DVD olvasót. Egészen addig ment ez, amíg el nem untam és közöltem velük, hogy EU fogyasztóvédelméhez fordulok és figyelmeztettem õket, hogy Hungary egyelõre még EU tagállam, szóval nem a világ végén vagyunk, õk sem elérhetetlenek számunkra.
A vicc az, hogy azt sem tudom létezik-e ilyen, de kurvára bejött.

Gyakorlatilag azonnal kaptam választ a levelemre is májkül ráfeküdt a kérdésre, de kiba. értetlen egy ember. Szóval, amikor azt javasolta már, hogy próbáljam ki másik gépbe is /végig pofáztam neki, hogy MAC ONLY FILE SYSTEM van a lemezen/ akkor válaszként egy képernyõmentés sorozatot küldtem el neki a Total Commanderben látható fájlrendszerrõl.

Na a baromnak csak leesett végre és azt írták, hogy küldjem el az egész pakkot mindenestül vissza, meg a blokkot is a p.k. költségrõl és küldenek egy másikat meg refundónak'. Egyelõre ezen még rágódok, mert már az ügy elején írtam a Mambagames-nek, hogy szar a lemez, erre visszaírtak, hogy tudnak róla, küldenének egy másikat, ha megadnám a címem. Megadtam. Ennek 3 hete, de se válasz, se Machinarium. FÁKK!

IMYke2.0.0.0
Tinman bácsi küzd még mindig a MAC verzsönös Machinariummal.

w77d
Srácok ha jól emlékszem volt itt valaki, aki megrendelte a Machinarium játékot... honnan tette és mennyiért?? Illetve volt vele valami kavarodás ha jól emlékszem, kompatibilitási gond... ez hogy is van pontosan??

Tinman
Ezt most én nem is akarom látni <#rinya>

IMYke2.0.0.0
Sírok bazzeg! 😊 Nekem is a Beyond jön be rettentõen!
Gratulálok! <#eljen>

balee4
Na megjött a csomagom.

Leginkább a Beyond-ért vagyok oda.

Tinman
<#eljen>

Tinman
<#worship>

Carlos
Szerintem nemtom. Lehet, hogy 15000-essel fizettem és 1000-as az az 500-as...

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Teljes áron vetted? 12.990 Ft volt, ha jól emlékszem. Emlékszem június 10-én jelent volna meg EU-ban, de 7-én már megjött.

Carlos
Ja. Lehet. Este van már hogy emlékezzek rá.
Még az a ropogós 500-as is bennevan amit visszaadtak a pénztárnál. Még sose volt összehajtva.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Nekem is CE-m van SA-ból. (De asszem Limited Edition néven futott)

balee4
Én is ezért vettem meg. Meg így (mivel viszonylag keveset vagyok otthon) bárhonnan elérhetõ. (leginkább emiatt imádom a steam-t)

Carlos
Hehe...ismerõs...Nekem a San Andreas-ból "CE" van.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem mindhárom megvan dobozosan (igaz, ebbõl csak a SA-hoz van térkép és kézikönyv), de megvettem biztonsági másolatnak ^^

Carlos
Ehhh.... Fallout 3. Az lemaradt... álmos vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Megvenném én is. De csak San Andreas érdekel. Önmagába az sem sok a 2000 HUF, de hát most volt COD 4 akció és The Hut-ról is pont most adtam le 1 rendelést. Asszony ki fog nyírni, hogy leapadt a számla 😞

Fákjúal!

balee4
Megvettem én is, annak ellenére, hogy az SA, VC megvan dobozosan, a 3-at pedig tervezem beszerezni. Kihagyhatatlan akció. 😊

ffxi
GOTY=game of the year? The melyik game? 😊

Leadtam a rendelést, de semmi mél 😞

Fákjúal!