Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Trine
4,00 EUR
Winterbottom
3,19 EUR
Total
8,99 EUR
a storenál 5 és 4 euró volt kiírva, csak a számlán szerepel így. ráadásul ha ffxinél hozzáadod a 25% áfát, éppen a total jön ki.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Batman: Arkham Asylum + Just Cause: 16,58 EUR
--------
Total: 20,73 EUR
Visa ending in 0204 20,73 EUR
Fákjúal!
Én most Guild Wars Trilogy szeretném még steamen megvenni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minek neked MAC verzsön? Tudtommal nincs is MAC-ed!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még mindig fosok a netes vásárlástól, ezért még nem vettem rá magam.
A kérdés:
Ha megadok minden szükséges adatot (regisztrálok), és webes felületen úgymond kifizettem a játékot, akkor magyar valutában vonják le a pízt?
Hogy megy ez?
Bank: ERSTE
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Zavvi-ról preordereltem a CE-t.
Meg is jött kifogástalan állapotban csak éppen installálni nem lehet emiatt:
Írtam azonnal Zavvi-nak. Ennek már talán 1 hónapja... azóta 8(!), nyolc, eight levelet váltottam azzal a szájbavert Michael nevû balfax supportos csávóval.
Elsõ 3 reply levélben egyszerûen le sem szartak, mindig azt mondták, hogy vizsgálják az ügyet, meg telepítsem újra a Wint (agyrém) és vegyek egy másik DVD olvasót. Egészen addig ment ez, amíg el nem untam és közöltem velük, hogy EU fogyasztóvédelméhez fordulok és figyelmeztettem õket, hogy Hungary egyelõre még EU tagállam, szóval nem a világ végén vagyunk, õk sem elérhetetlenek számunkra.
A vicc az, hogy azt sem tudom létezik-e ilyen, de kurvára bejött.
Gyakorlatilag azonnal kaptam választ a levelemre is májkül ráfeküdt a kérdésre, de kiba. értetlen egy ember. Szóval, amikor azt javasolta már, hogy próbáljam ki másik gépbe is /végig pofáztam neki, hogy MAC ONLY FILE SYSTEM van a lemezen/ akkor válaszként egy képernyõmentés sorozatot küldtem el neki a Total Commanderben látható fájlrendszerrõl.
Na a baromnak csak leesett végre és azt írták, hogy küldjem el az egész pakkot mindenestül vissza, meg a blokkot is a p.k. költségrõl és küldenek egy másikat meg refundónak'. Egyelõre ezen még rágódok, mert már az ügy elején írtam a Mambagames-nek, hogy szar a lemez, erre visszaírtak, hogy tudnak róla, küldenének egy másikat, ha megadnám a címem. Megadtam. Ennek 3 hete, de se válasz, se Machinarium. FÁKK!
Gratulálok! <#eljen>#eljen>
Leginkább a Beyond-ért vagyok oda.

Þór vígi þessi rúnar
Még az a ropogós 500-as is bennevan amit visszaadtak a pénztárnál. Még sose volt összehajtva.
Þór vígi þessi rúnar
Fákjúal!