Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt utálom, mikor visszatérõ játéok vannak, amik már voltak a héten korábban is és mintha csak néhány játékot ismételnének. Ilyen pl a GTA IV, San Andreas, Max Payne-ek. Ezeket láttam már legalább 2-szer, míg a Vice city-t, meg a Midnight Club 2-t még csak egyszer.
Remélem sorra kerül még majd valamikor a GTA 3 is, csak nehogy akkor ne tudjak gép leõtt lenni. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ugyanakkor - és ezt sokan nem tudják - Dél-Baranyában lakom, a határszélen (sajnos), és Pécs városa innen a betoncsíkot követve 40 km.
Szóval, oda-vissza 80 km, plusz a városban tekergõzés.
Ha lenne kerékpár út Pécsig, szó se róla, bevállalnám néha-néha... de mivel a 4 sávoson elég érdekes lenne feljutni oda, így inkább marad a tömegközlekedés, borsos áron.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A gond csak az, hogy jogosítványom sincs. 150+ ezer Ft-om pedig a megszerzésére még úgy se, plusz ugye az autó (akár használtan, mondjuk 80+), és a fenntartása (horror).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mindkettõ már csak így van meg. MK3hoz volt doboz, de nincs meg, a ssf2t-t már eleve így kaptam meg (lehet, hogy dobozban érkezett csak anyámék eldobták anno)
TheHut-on.
Þór vígi þessi rúnar
Dirt 2-t végül elvetettem, majd dobozosan szeretném megvenni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Egyedül a Dirt 2-n meg a FUEL-en gondolkodom, bár most nézem, hogy Dirt 2 dobozosba csak pár 100 Ft-al drágább galaxisban, szóval lehet abból akkor inkább az lesz.
Fuel meg 576-nál 2000 Ft, ami egy 1000-essel drágább Steamnél, de valószínûleg ez esetében is megéri a dobozos, még ha játszani már nem fogok a játékkal. Csupán csak megadnám a tisztelet díjat, amiért szereztem vele LIVE-on 1000 G pontot. 😄
A GTA 3 akciójáról ugye nem maradtam még amúgy le? <#rolleyes>#rolleyes>
De, a hivatalos és nem-hivatalos javításokkal viszonylag élvezhetõvé tehetõ az a rész is.
A 2. rész számomra etalon, a 3. részt WRZ-ben elkezdtem, és uninstall mellett eldöntöttem, hogy ezt a játékot is megveszem eredetiben, és csak úgy játszom végig. A készítõk tiszteletére.
Így, amikor átjöttem ide, a könyvtárba, és ellõttem a képet, a fényképezõgépet tartó és exponáló kezem remegése sajnos rákerült a végeredményre is 😞
grat hozzájuk! Ezeket a Gothic gémeket én is beszerzem, sose játszottam még velük.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Hát ez:
Gothic 3 GOLD (3.990 Ft): sima, egybecsomagolt, kézikönyv nélküli - de a 2 GOLD mellett jól fog mutatni.
Generals Deluxe (1.090 Ft) tartalma:
* 4 CD,
* 65 oldalas színes magyar kézikönyv,
* troubleshooter (vagy FAQ),
* kétoldalas, A3-as alatti, a 3 nemzet arzenálját bemutató segédlet (jól néz ki).
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Majd ha 990 lesz... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elromlottam? :-(