Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
srácok még tegnap emgvettem a max payne 2-t... egy bajom van vele. Ha 1920x1200-as felbontáson tolom (minden játékokot úgy játszok) akkor erõsen szét van húzva a kép. MAx is egy duci kiscsávónak néz ki 😄 mi amegoldás??

robotnyk
úgy értem, hogy pl volt 1-2 értelmes dolog, pl a komplett civ4 pack (4, warlords, bts, colonization) 5 euróért, ami dobozosan itthon 9k körül lett volna, csak Magyarországról nem lehetett megvenni.
grebber
Olyan akciós áron biztos nem csak hát foshalmazok vannak amik nem érdekelnek!Mind a 3 héten eddig fos volt!

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
vagy azt a normális dolgot itthon is meg lehet venni... :p
grebber
Holnap este D2D-n lesz az utolsó 4. heti akció!
Nagyon remélem most már valami értelmeset is raknak bele amit én is megvennék!

Tinman
Spellforce Universe-t ajánlom figyelmedbe.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Rayman! <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

McFrost
Csendes szemlélõdõ voltam, de gondoltam bedobom én is az enyémeket. A ME2 tegnap jött angol földrõl, az a fényes gömb alul, pedig egy gémsztáros Gothic 1.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nincs mit 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a választ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem, az eladónak kell fizetnie.

IMYke2.0.0.0
Ha vásárolok akkor nekem nem kell ugye fizetnem a Vaterának?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Á, én vagyok a barom! Felül ez van:
"Fõoldal > Számítástechnika, Informatika > Konzolok és kiegészítõk > Nintendo "

Ez van, amikor az ember csak beírja a kereséshez ami érdekli... 😊

Atkamon
Hát, a képe is Wii doboz van... de... ez fura😄

IMYke2.0.0.0
1990 Ft + postaköltség

"A szett tartalma:
Nintendo Wii játék(????) (egyszer végigvitt, karcmentes, makulátlan állapotban)
Egyedi sorszámmal ellátott mûanyag figura
Soundtrack cd (a játék teljes zenei anyaga, bármelyik lejátszóban hallgatható)
Video dvd ("így készült" videók)
Artbook (keményfedeles könyv, gyönyörû képekkel)

A külsõ doboz minimálisan sérült (külföldrõl rendeltem bontatlanul, de sikerült nekik hozzáragasztani két helyen a csomagolást) ettõl függetlenül még hibátlan a tartalma.
Gyûjtõknek ajánlott!!!"

Shep
Kösz, lehet rámozdulok, ha nem bánod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
3400 Ft (Vatera) + postaköltség - 1 darab.
Az aukció ~ 2 óra 40 perc múlva lejár...

Shep
Én is, fõleg mivel egyetlen gyûjtõi kiadású játékom nincs még és ez elég pofásan is fest, azt meg már nem is említem ,hogy szerintem a játék is nagyszerû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ha nem lenne ilyen ára a postának, akkor bevállalnék egyet.

Shep
Neked is kellene egy?

IMYke2.0.0.0
Én is sokallom. 😞

Shep
Na hát ez az, ennyit én is adnék érte de a plusz 1500 amennyiért küldi a postán keresztül, más sok nekem.

Tinman
Sajnos tudtam errõl, csak késõn mikor már elkapkodták :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Személyes átvétellel volt, semmi p.k. ez volt a vége.

Shep
Hát jó de postával mindennel?

Biztosan bevásárolt belõle, és most jó áron továbbadja 😊

Tinman
4.5k volt :-)

Shep
Ja, én is régóta szemezgetek egy ilyennel, de valahogy sajnálok érte 5+ ezret, mert hát ugye a szállítás sem olcsó.

Tinman
Egyszer abs. érdemes végigjátszani, fõleg olyan öreg rókáknak, mint jómagam, akik az 1. rész megjelenésekor 0-day tolták :-)

Tinman
Ott is hirdette tudtommal, de közvetlenül kerestem meg, még erõs alku is belefért :-P

Shep
Vateráról?

Jó játék amúgy? Engem anno eléggé elbizonytalanítottak a kritikák.

Fery02: szerintem ne aggódj, elõbb-utóbb úgyis lesz megint akcióban.

fery02
Tudom, csak érdekel, hogy ezek hogyan futnának Steam-bõl. Hogy például kompatibilitási gondok valamilyen szinten ki vannak-e küszöbölve.

Jani 21: Hm, köszi szépen, hasznos oldal! <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Azt hiszem ez egy jó vétel volt ;-)

Term. fóliás :-) Legalábbis itt még...

Jani21
"(mert úgy tudom, hogy Steam-en, ha egy játék 2x van meg, az egyiket el lehet ajándékozni)"

A Steam-en ez általánosságban nem igaz. Vannak olyan játékok, amelyekre vonatkozik és vannak, amelyekre nem. Érdemes elõtte itt tájékozódni.

Még jó, hogy az elsõ két rész évek ingyen letölthetõ a Rockstartól is.

Szóval ez esetben végképp nem alternatíva a Steam, ha csak a GTA 3 kell. Hacsak nincs benne a London is, de azt nem említik.
ffxi
+1 😞

Reméljuk mihamarabb lesz újra GTA akció. Értesítsetek ám 😊

Fákjúal!

fery02
Na aludtam egyet és mostanra már nagyon bánom, hogy kihagytam tegnap a klasszikus GTA-kat 2000-ért, mert átgondoltam éjszaka a dolgot és pl ha tegnap este elmentem volna bulizni, akkor valószínûleg 2000-nél többet költöttem volna el, miközben nem is igazán élveztem volna az egészet...

Míg konkrétan ezeken a játékokon nõttem fel és sajnáltam értük kiadni 2000-et, még akkor is, ha a Vice city már megvan, a San Andreas meg annyira nem is érdekelt volna.
De legalább el tudtam volna ajándékozni azt a Vice city-t valakinek (mert úgy tudom, hogy Steam-en, ha egy játék 2x van meg, az egyiket el lehet ajándékozni).

Hátha lesz még ezen az utolsó napon valami érdekesség (még ha visszatérõ is, netalán tán pont ez) még. 😊

balee4
Én még egy Midnight Club 2-re várok, igaz volt már egyszer, de akkor kihagytam. 2,5 eurót megérne.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fery02
Na most GTA classics pakk 2000-ért. Kár, hogy ebbõl egyedül csak a GTA 3 érdekel, szóval még várok. Valamikor csak lesz magába is. 😛

Jobb mint a semmi 😊 Nekem is újságmellékletként van meg néhány jobb játék. De ma már egyáltalán nem veszek gamer lapokat.

balee4
Nem sajnos nem dobozosan, csak újságmellékletként. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

De most csak 3.75 volt <#bee1><#vigyor>

MDK 1-2 eredetiben? Dobozosan? Muti!

balee4
Mindegyik megvan eredetiben. 😄

balee4
Karácsonykor is volt egy Max Payne 1-2 akció, én akkor szereztem be, szintén 5 euróért.

Nem tudja vki a dobozos Trine bereggelhetõ steamen?

w77d
azthiszem XD

fery02
Szervereik meg füstölnének. 😄

w77d
hát az nem lenne igazán kifizetõdõ nekik 😊

fery02
Gondolom nem tõlük függ. 😊

grebber
Új játékokkal is csinálhatnának ilyet igazán!