Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mibõl van az energia? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Környezetszennyezést - sajnos - nem lehet egy csettintéssel eltüntetni, de racionalizálással rá lehet lépni az ösvényre.
Mint Svájcban, ahol "munkajárat" autókat hirdetnek meg az emberek, és az egy irányba tartó - amúgy csak a tulajdonos ülne benne egyedül - emberkék beszállnak és együtt mennek a város egy szegletébe...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát de most ki tudja hány 1000-nyi km-t kell megjárnia annak a kis szarságnak (kis szarság, mert nagy szarságot azért nem mernék külföldrõl semmikép), mire ideérjen hozzám. Akárhogyan is, de kényelmetlenül érzem magam. 😊
...a Föld nevében 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ezeknek a játékoknak a felét se ismerem 😞
Én 2.990-el jöttem ki hazai boltban vásárolva.
Fákjúal!
ApróPOPÓ: Nem kell valakinek esetleg EZEK közül valami, mert ezek feleslegesen állnak nálam, soha többet nem fogok velük játszani, mert vagy duplán van meg, vagy már meguntam.
Forza.
Amúgy Divine az a Devine, és mindkét részt megkapod a GoG.com-on <#vigyor3>#vigyor3>
Utóbbi idõben több a már WRZ-ben letudott és most eredetiben megvásárolt játék, de akad olyan is, amit WRZ nélkül, és olyan is, amit az original tiszteletére és örömére játszottam végig.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Ezzel én is így vagyok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amit megvesztek és már korábban játszottatok vele akkor azt újra végigviszitek ,vagy csak a tudat fontos, hogy na ez is megvan?
Én pl. csak olyat veszek meg amit újra végig is játszok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Köszönöm szépen, Tõled ez kifejezetten dicséret!
Az én gyûjteményem a Tiéd mellett eltörpül.

Pro Evolution Soccer 5
Pro Evolution Soccer 6
Pro Evolution Scoccer 2008
Pro Evolution Soccer 2010
----------------------
Football Manager 2010
-------------------
FIFA Manager 06
nagyon büszke vagyok erre a kis gyüjteményemre,és ha végre a FIFA felnõne a PES szintjére,a 11-et biztos megvenném 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Atari released subsequent editions of the game following its first release in 1999. These editions are: Neverwinter Nights: Gold, which combines the original game with the Shadows of Undrentide expansion pack; Neverwinter Nights: Platinum (in Europe called Neverwinter Nights: Deluxe Edition), which combined all three NWN products and came on a single DVD-ROM or four CD-ROMs; and Neverwinter Nights: Diamond (in Europe called Neverwinter Nights Deluxe: Special Edition), which includes everything in the Platinum edition plus the three additional modules from the Kingmaker expansion pack."
Akkor asszem rendelkezem a fullos verzával :-)
- Beyond Divinity
- Devine Divinity
- Dungeon Siege
NA ezekre vadászok, idén mindenképpen beszerzem.
Egyébként derék gyûjtemény vannak benne igazán értékes darabok.
Neverwinter Nights Deluxe most szöget ütött a fejembe, nekem valami Diamond verza van meg, nem tudom mi hiányozhat az enyémbõl és mivel több a tiéd... utána kell ennek járnom.
"Order status log
04/05/2010 Your order is currently being picked and packed.
04/05/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
03/05/2010 Your order is held for credit checking.
03/05/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing."
Este fényképeztem, szobában, ezért készült a lista, arra az esetre, ha nem lenne olvasható egy-egy játék címe.
WoW + összes kieg
BF2 + összes kieg
Imperium Galactica 2
CS:S
Resident Evil 2-3
Diablo 1-2
Doom 3
XIII
Syberia 1-2
PS3:
Fallout 3
Star Wars FU
Killzone 2
GoW3
Orange box 😄
Uncharted
DMC4
Motorstorm
Trine
Metal Gear Solid 4
Army of Two
Dead Space
Resistance
Little Big Planet
Meg még van pár psp-re meg pár régebbi xbox játék, asszem ennyi 😊
PSN: s3ctorHU
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Tehát holnap küldik
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
EPIC! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Ami még jó is lenne az a Titan Quest bundle 2,5fontért de magyaroknak nuku!
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Forza.
Köszi