Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAY10 kóddal 12.63font postával! A manapság szinte kihalt 2/3/4P coop játszható beat'em stílus egy jeles képviselõje... lecsaptam rá, régóta vártam a mágikus 4k alatti árra 😊
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy igen, ez jön nekem is hamarosan :-) Imádnivaló Falloutocska, nyami-nyami :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ok. Hogyan tovább. Gondolom valahogy hozzá kell adni a játékot (a kód a tokban van).
Hogyan kell? És hogyan kell elinditani a játék közben hogy jegyezze az achievmenteket?
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem meg tök király, hogy tolod PC-n a Live játékot és kapod az achivmenteket, amiket én mondjuk Box-on is látok, hogy ejj de ügyes ez az I2k, hogy leölte az a nagy szörnyet!
Nálam meg ugye úgy van, hogy egyik játék PC-n adja az achikat a Live profilhoz, a másik meg Xbox-on.
Mi ezzel a baj?
Keress egy UK adress-t és add meg azt, telszámnak mehet akármi.
Mint kiderült nekem van egy freemailes accountom. Még a jelszó is bennevolt abban az 5ben ami szokott lenni.
Namost az acc incomplete. Hiányoznak a Billing info-k:
Address line, City, Postal Code, Phone number.
(Postal kódot vadásztam a videó alapján, de kell valid Adress line és phone number, vagy mehet asdf és 1234?)
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IMYke2.0.0.0: 8500GT-n játszhatatlan lesz az SR2, mind1 hova butitod 😊 és csak hogy fájjon: az SR1 - szvsz - milliószor jobb játék volt, mint a folytatás - csak sajnos majdnem a játszhatatlan szintig bugos is volt 😞
Forza.
Vastag tok, viszont kézikönyv nuku (csak pdf formátumban a lemezen, de megteszi). Ugyanilyen kiadásban van meg a Thief Collection és a Commandos Complete is.
Van különbség az Xbox-os és a Windows for Live -os Live acc között?
(a videó az XBOX-hoz van)
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Segítene nekem, hogy mit kell csinálni?
(akár privibe is jöhet)
Kép:
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Illetve még most is úgy vagyok vele, hogy bármennyire is jó ajánlat volt a GTA IV 2 ezerért, nem vettem meg, mert dobozosan szeretném majd megvenni. Mondjuk a Max Payne 1-2 azért megért egy ezrest, mivel még nem volt meg eredetiben 😊
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
De, lejjebb is írtam: rohadt kényes vagyok a fizikai kapcsolatra a játékaimmal.
A digitális disztribúciót nem nekem találták ki.
Újságmellékletes játékaim nekem is vannak, s mindegyiket szeretem is. A számomra kincset érõket viszont szeretem dobozosban (legyen az papír vagy DVD-tokos), kézikönyvvel ilyesmikkel.
Tényleg nem sérteni akartalak ezzel, Isten látja a lelkemet!
Én is izgultam elsõ rendelésemkor, szabályos gombóc volt a torkomban, mikor Steam-en rányomtam a "purchase" gombra. Ne tudd meg mekkora megkönnyebbülés volt, mikor pár mp múlva írta, hogy most már tölthetem a játékot 😊
03/05/2010 Your order is held for credit checking.
03/05/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing."
Mekkora királyság - lassan útnak indul a csomagom 😊))
Nekem van egy ilyen verzión, ha valakit érdekel szívesen elcserélem
Meglátjuk.
Sosem-nem szabad rendelnem többet: komolyan izgulok, azóta, mióta klikkeltem. Ez beteges? 😊
Crackelni fogod? <#idiota>#idiota> <#vigyor>#vigyor>
Ez van, most 3990 Ft a Galaxisban a GE, annál nem lehetett olcsóbb neked se.
Feliratfetisiszta vagyok... ha nincs magyar felirat, akkor legyen angol, de magyar prefered, mer' magyarkórságban élek.
Nem lehet, hogy neked is awaiting stock volt?
Þór vígi þessi rúnar
(Persze lehet külföldrõl is rendelni DVD-t, de a család és a haverok inkább a szinkront preferálják. Nekem magyar ÉS angol/eredeti kell.)
Miközben mellette ült Magyarország egyik legnevesebb szinkronrendezõnõje. Száni volt a srác, nagyon.
* = szerinte a TV-k is adjanak feliratos filmeket, de legalábbis is választhatóságot. Marketinget biztosan nem hallgatott a parasztiskolában...
PS3 gép lesz beújítva, akkor is.
Fallout 3 GotY: "Mind az alapjáték, mind a kiegészítõk magyar feliratosak. A játék teljesen angol nyelven nem játszható."
Rohadnának meg, hogy rá próbálják kényszeríteni az emberre a honosítást! Egy fillért nem kap tõlem a magyar változat. Kár, hogy nem létezik negatív vásárlás, sok pénzt megérne nekem, ha az ilyen kiadásokért büntethetném a forgalmazót... Ráadásul kintrõl még olcsóbb is.
ps3 verza canceled
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Annyi, hogy a bolt várja, hogy megjöjjön a cucc, amit aztán neked elküld.
Þór vígi þessi rúnar