Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Find the line:
DefaultFOV = 70; // degrees
And change it to:
DefaultFOV = 85; // degrees
The FOV isn't perfect; it is somewhat stretched horizontally. However it's as close as it gets for this game! "
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó játékot hozzá <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vaterán ezekbõl semmi nem bukkant fel az elmúlt 3-4 évben-én legalábbis nem találkoztam velük.ebay-rõl szedegetem össze apránként,de ha van valakinek itthon eladó akkor azt jobban preferálom.
nagy dobozosak:Heretic II.,Sin+Wages of Sin,Drakan,Heroes III.:Shadow of Death,Half-Life:Blue Shift,Half-Life😮pposing Force,Hidden&Dangerous:Fight for Freedom,stb.stb.😊))
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Nekem is van két cuccom ami elvileg úton van
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Melóhely nekem 50km-re van, minden nap céges tragaccsal járok be és haza.
Ez 1 héten 500 km. Persze munkaügyben rengeteget járok ki vidékre is cégekhez, heti átlag 2-300km. Ez már összesen 800km/hét.
Magánügyben tavaly minden héten 900km-t vezettem le, saját kocsival.
900+800km=1700km/HÉT!
Emiatt aki nekem autós játékot ajnároz azt visítva röhögöm ki... meglátom a kormányt (igen a jelenlegit is :-D) és hányok.
De a lényeg... hogy oldottam/oldjam meg ezeket a problémákat autó nélkül? Vonattal a magánügy 15 óra lett volna/alkalom! Ráadásul nekem nincs semmilyen kedvezményem, emiatt összesen 12-14.000 Ft-ba lett volna az egész. Spórolós üzemmódban 16-ból megvoltam. Nem jó ez így gyerekek. K. jó a tömegközlekedés biztos, de a gyakorlatban drága, koszos, büdös, késik, nem indul, etc... ehhh.
A svájci példáról meg annyit, hogy párszor ezt a 900km-t megtettem utitárskeresõ segítségével és becsatlakoztam másokhoz. Ez még szarabb volt mint a tömegközlekedés, mert 5-en egy autóban összesen 900km-t megtenni, minden csak nem vicces. Ráadásul nem is annyira cefet olcsó, éppen a fele amennyibõl saját verdával megúsztam.
Fallout 3 GOTY:
Az miért van, hogy a játékban megszereztem az elsõ három achievmentet (játék kiirta, hogy unlockoltam) majd amikor ma reggel megnéztem az online felületen azt láttam, hogy egyik sem lett unlockolva.
Valami ötlet?
Þór vígi þessi rúnar
Igen, gondoltam, hogy valaki megemlíti majd az 550 W-os tápomat is, de azért nincs az kihasználva teljesen. Fõleg, hogy nem egy 480 GTX van a gépemben (szerencsére). 😊
OFF
Épp a napokban ismerkedtem volna meg különösebben az alaplapomhoz letölthetõ Dynamic Energyi Saver programmal is, amit nagyon szívesen használnék is, csak sajnos kékhalálozgat tõle a gép. :/
ON
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Rengetegszer anyáztam.
Szeretem a természetet, és védem-védeném szívesen, de vannak bizony rettenetes körülmények, amikor az ember szívesebben ül egy CO2-ot pöfékelõ jármû meleg belsejében...
Csak, sajnos, egy Pécs-szintû városban nem lehet már kerékpárutakat/sávokat behúzni, és az autók száma egyre csak nõ és nõ. A tranzit forgalomról nem is beszélve.
Budapestre pedig ez halmozottan igaz. Persze, ott azért van néhány száz kilométernyi kerékpárút...