Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, ezt én is rühellem a Steam-ben <#szomoru1> Elkezdtem a GTA 1-et, poénból, meg hogy lássam, honnan indult a sorozat. Beírtam egy kódot, ami elvileg kiírta volna a pozíciómat (könnyebb tájékozódás végett) meg lehetett volna zoomolni (hogy ne kapjak agyhalált az autós részeknél, mikor le-fel zoomol magától), de már arra lefagyott a progi, a Steam meg reklamált, hogy "corrupted" szarság... Franc essen bele.

Shep
Az hagyján, de nekem win7 alatt meg sem mukkan, vistán meg simán megy, a fene se érti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
igen, ezt próbáltam, de akkor a Steam nem engedi futtatni, mert buherálva lett a játék.... MEg néztem képeket ilyen beállítással, hát így sem az igazi..

IMYke2.0.0.0
"Browse to the game directory, and open the file MP2_init.ras with a text editor.

Find the line:

DefaultFOV = 70; // degrees

And change it to:

DefaultFOV = 85; // degrees

The FOV isn't perfect; it is somewhat stretched horizontally. However it's as close as it gets for this game! "

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
viszont gyerekek kidobott pénz volt a Max Payne 2-t megvenni, mert widescreen monitoron játszhatatlanul torz... google segítségével is csak azt találtam, hogy nincs rá mód, hogy norálisan lehessen futtatni. Azért ez gáz, ha belegondolunk, hogy régebbi játékok támogatnak már Widescreen monitort..

Carlos
Kár, hogy engem nagyon hidegen hagy a stílus...

Þór vígi þessi rúnar

Katun
Látom rátalált mindenki a vaterán 😊. Nagyon helyes, megér tényleg 3 ezer forintot a játék, fõleg ilyen gyûjtõi kiadásban 😊.

Jó játékot hozzá <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

w77d
ezis igaz XD

Shep
De hát az nem baj ha nekünk van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Mivel, hogy gyûjtõk vagyunk... különös tekintettel a CE kiadványokra :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ugye-ugye... 3-4k-t simán megér ez a CE. Egyétek, vegyétek, amíg még van, mert ha elfogy, ebay-rõl 10k alatt nem nagyon lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
hát egen nagyon szép. Én is angyon örültem az enyémnek tényleg igényes kiadás 😄 De lassan mindenkinek van egy példánya a topicban XXD

Shep
Na meghozta a postás srác az eredeti bontatlan dobozkát 😊 Íme a képek, sajna csak ennyit tud a mobilom.

vateráén eddig:Thief 2.,Deus Ex,Commandos+kieg nagydobozosakat,és Stalker Clear Sky és HL2 fémdobozosakat tuidtam beszerezni,ennyi.
Kösz😊))
vaterán ezekbõl semmi nem bukkant fel az elmúlt 3-4 évben-én legalábbis nem találkoztam velük.ebay-rõl szedegetem össze apránként,de ha van valakinek itthon eladó akkor azt jobban preferálom.
Carlos
Vatera, ebay.

Þór vígi þessi rúnar

ilyesmiket keresek egyébként megvételre jó állapotban jó árban😊))
nagy dobozosak:Heretic II.,Sin+Wages of Sin,Drakan,Heroes III.:Shadow of Death,Half-Life:Blue Shift,Half-Life😮pposing Force,Hidden&Dangerous:Fight for Freedom,stb.stb.😊))
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Asztaqrva <#wow1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nincs valakinek ilyen eladósorban?😊))
Shep
Northwich (elvileg)

giorgio81
Zavvi-nak hol a székhelye? Én onnan várok

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Jó lenne. A Tomb Raider: AoD-om meg még el sem indult 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
a game.co.uk Basingstoke székhelyû, a déli részen még nincs korlátozás, de ha van is, megoldják, max pár nappal késõbb jön.
IMYke2.0.0.0
Jó kis középkor... 😊

IMYke2.0.0.0
Fákkk... 😞

mond meg nekik hogy küldjenek gyalogos futárt... átússza a Le Mans csatornát, majd Franciaországból elgyalogol ide Magyarhonba 😊

giorgio81
tegnap Írország, Skócia, mától azt hiszen Angliára is kiterjesztették

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Mé', má' megin' van légtérzár?

giorgio81
Az újabb légtérzár megint közbejöhet 😞
Nekem is van két cuccom ami elvileg úton van

IMYke2.0.0.0
Hát, ez az a dolog, amitõl - sajnos - valóban tartani kell 😞(

Apus
következõ fázis: imádkozz a postához, hogy megkapd, ne valami játékbuzi postás vigye😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
Yesssss! GAME: Your order is on its way!

robotnyk
w77d
azigen XD

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Én gyalog járok munkába, napi 2x200 méter. xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fery02
Mingyá bejön a gyerek (korábban volt linkelve Best of SG topikban), akivel vigyázni kell, mert már túl van több 10000 km-en (szóval szerinte már van neki nem kevés vezetési tapasztalata)...igaz, utasként tette eddig mindezt. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
jaja.. jó játék. kiváncsi vagyok mikor jön az elsõ pistike és benyögi hogy az õ apukája 3214139582864263812km-t vezet egy héten és az átlagsebessége nem esik 200 alá XXXD

Shep
Most a ki tud nagyobbat mondanit játszuk? 😊

Carlos
Párom 1100 km-t vezet egy héten... <#szomoru1>

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Én meg beletettem a bringámba 8e km-t és csak 1x volt defektem. Szerintem a környezetvédõs témát helyezzük át másik topicba.

w77d
én is belepakoltam 45ezer km-t a kocsimba egy év alatt+ még a többi verda amit munkaügyben vezettem.... viszont én szeretem az autós gameket, sõt az életben is imádok vezetni 😊

Tinman
OFF:

Melóhely nekem 50km-re van, minden nap céges tragaccsal járok be és haza.
Ez 1 héten 500 km. Persze munkaügyben rengeteget járok ki vidékre is cégekhez, heti átlag 2-300km. Ez már összesen 800km/hét.

Magánügyben tavaly minden héten 900km-t vezettem le, saját kocsival.
900+800km=1700km/HÉT!
Emiatt aki nekem autós játékot ajnároz azt visítva röhögöm ki... meglátom a kormányt (igen a jelenlegit is :-D) és hányok.

De a lényeg... hogy oldottam/oldjam meg ezeket a problémákat autó nélkül? Vonattal a magánügy 15 óra lett volna/alkalom! Ráadásul nekem nincs semmilyen kedvezményem, emiatt összesen 12-14.000 Ft-ba lett volna az egész. Spórolós üzemmódban 16-ból megvoltam. Nem jó ez így gyerekek. K. jó a tömegközlekedés biztos, de a gyakorlatban drága, koszos, büdös, késik, nem indul, etc... ehhh.

A svájci példáról meg annyit, hogy párszor ezt a 900km-t megtettem utitárskeresõ segítségével és becsatlakoztam másokhoz. Ez még szarabb volt mint a tömegközlekedés, mert 5-en egy autóban összesen 900km-t megtenni, minden csak nem vicces. Ráadásul nem is annyira cefet olcsó, éppen a fele amennyibõl saját verdával megúsztam.

Tinman
Még nem frissült valószínû...

Carlos
Egy pici off a Live szakértõkhöz.
Fallout 3 GOTY:
Az miért van, hogy a játékban megszereztem az elsõ három achievmentet (játék kiirta, hogy unlockoltam) majd amikor ma reggel megnéztem az online felületen azt láttam, hogy egyik sem lett unlockolva.
Valami ötlet?

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Igazatok an teljesen, túl reagáltam a dolgot. Akkor olyan véletlenül sem fordulhat elõ, hogy csak is az én cuccom utazik egyedül. 😊

Igen, gondoltam, hogy valaki megemlíti majd az 550 W-os tápomat is, de azért nincs az kihasználva teljesen. Fõleg, hogy nem egy 480 GTX van a gépemben (szerencsére). 😊

OFF
Épp a napokban ismerkedtem volna meg különösebben az alaplapomhoz letölthetõ Dynamic Energyi Saver programmal is, amit nagyon szívesen használnék is, csak sajnos kékhalálozgat tõle a gép. :/
ON

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Én immáron másfél éve mindennap - hóban, szélben, esõben és napsütésben - kerékpározok, sokszor napi 10 km-nél is többet (elõfordult, hogy 24-et is, mert a közeli városba kellett eljutnom).
Rengetegszer anyáztam.
Szeretem a természetet, és védem-védeném szívesen, de vannak bizony rettenetes körülmények, amikor az ember szívesebben ül egy CO2-ot pöfékelõ jármû meleg belsejében...

Ezért kellene elõbb megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját... Nekem ugyan van jogsim, de most úgy vagyok vele, hogy munkához nem kell a kocsi, és inkább járok keróval meg busszal mindenhová, és így már megspóroltam a kocsi fenntartási költségeit. Egyébként barátnõmmel kitaláltuk (õ is nagy kerós), hogy ahelyett, hogy átszállással meg egy csomó várakozással elutazunk a szüleihez (80 km), annyi idõ alatt át is tudunk kerózni, ingyen... 😊

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértek, mindkét felvetéssel.
Csak, sajnos, egy Pécs-szintû városban nem lehet már kerékpárutakat/sávokat behúzni, és az autók száma egyre csak nõ és nõ. A tranzit forgalomról nem is beszélve.
Budapestre pedig ez halmozottan igaz. Persze, ott azért van néhány száz kilométernyi kerékpárút...