Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Borderlands, és a többi honosításom stagnál 😞
Sokszor élni sincs kedvem a 2 melóhely után.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem szabad most rendelni... nagyon gyenge a forint.
Én is bepakoltam a kosárba pár szépséget, de hagytam is annyiban. Kivárás következik.

OFF:

Borderlands fordításod amúgy, hogy áll?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hát, az a 4.11 font csomagküldési díj nem csábító 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ittmég van, nem túl sokkal drágábban.
IMYke2.0.0.0
Mázlista!!! 😊

Na ilyenért már nem fizetnék. Digitális disztribúció, mint pl Steam, GoG, ahol nem korlátoznak, az OK. De ez nem.

Fabio Capello
végülis, ha úgy nézed ez bárkinek megéri, persze kérdés, mennyi új megjelenés jön egy hónapban. Mert ugye gyakorlatilag egy új játék árának feléért annyit szedsz le amennyit akarsz...

grebber
Marhára nem értem ez hol éri meg nekik!Bár tulajdonképpen csak addig játszhatunk a játékkal amíg fizetjük a "havi" díjat!

Next PC upgrade: 2022

Fabio Capello
na igen... elcsábulnék, csak tuti van trükk vhol 😄

Tinman
Fura a története.
Egy számtech. boltba betérve láttam meg a polcon. 9990 Ft volt ráírva, aztán alá 4990 ft, alá 1990 Ft.
Gondoltam bepróbálkozok...

- 990-ért vihetõ?
- Jaj, hál' az égnek, vigye csak, persze!
Egy fene, nagy duzzogva... gondoltam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
A Premium Pack-ban azért van néhány kellemes cím.
Pl. Perimeter, The Witcher, Sacred GOLD, Heroes 4-5...

IMYke2.0.0.0

Fabio Capello
hjam, csak böngészd át a játéklistát, a többségük fél fontot se ér 😄

grebber
Erre az oldalra most találtam rá!
Érdekesnek tartom.Jól értem 7 font/hónap és azt töltök le a megadott játékokból és annyit amennyit akarok??
Ha igen mi a csapda benne hogy ilyen olcsó? Vagy valamit nem jól értek?

Next PC upgrade: 2022

Meg is tettem. Köszi a tippet! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Add a "whislist"-edhez, és amikor újra kapható lesz, kapsz értesítést róla.

Nekem 2 GOTY játék van egy ilyen listára téve.

Engem EZ hozott jobban lázba! Kár, hogy már nem kapható! Idehaza 8 ezerért adják...

IMYke2.0.0.0
Indokot a "baxamegezésre" nem érzek, bár rettentõ irigy vagyok a kiadványodra. <#nyes>
S ha, nem árulod el, hogy hol sikerült szert tenned rá, na akkor lesz sûrû baxameg... 😊

grebber
fery02
Tudom. 😊
Amúgy már csak egy kézikönyvet kellene hozzá szereznem, mert annak idején, simán nyomtattam hozzá borítót és egy dupla lemez helyes vastag tokban tök eredeti kiadásnak néz ki. 😛

Persze manapság már nem szarakodnék ilyenekkel.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Egy gyûjtõnek ne is mondj ilyen papírtokos felállásokat, mert csúnyán fog rád nézni :-)

fery02
Ugyanígy néz ki a kettõ lemez, amit kaptam még asszem a régi VGA-mhoz...papírtokba. 😄

Tinman
Azt nekem adták :-D

Nekem is ezzel a borítóval van meg, 990 volt, viszont nem volt benne kézikönyv 😊

Tinman
Hogyan bírjuk rá I2k-t egy halk "baxamegezés" elkezdésére.

1. Linkeljük be a játék elejérõl készült fotót:

2. Linkeljük be a játék belsejérõl készült fotót:

3. Közöljük vele a játék állapotát: Bontatlan volt.

4. Végül közöljük vele a vételárat: 990 Ft.

Köszönjük, hogy velünk voltak! A viszont látásra!

IMYke2.0.0.0
WRZ-el játszottam. Én nem értek egyet a kritikusokkal.

fery02
Nem az a lényeg. 😊
(am nekem igenis tetszett az újszerûsége miatt)

ffxi
Állítólag TR sorozatának leggyengébb tagja.

Fákjúal!

Gondolom az lenne. De valószínûleg már nem lehet hozzájutni, csak valamilyen sorozatban. Persze nem rossz így sem 😊

IMYke2.0.0.0
Sértetlenül jött, és sajnos, nem elsõ kiadásos.

Ez lett volna az elsõ kiadásos(?)

Jogos 😊

Amúgy elsõ kiadású AoD? Vagy valamilyen sorozatbéli? Sértetlenül érkezett?

w77d
igazság szerint én már jó ideje csak multizok akciójátékokkal... legutóbb a Chronicles of Riddick és a Bioshock 2 volt amit singlebe toltam... A Riddick azért nem egy olyan agyatlan hentelõs volt 😊

IMYke2.0.0.0
Rászoktál/megszoktad a mai bugyuta játékokat - már ezzel is le tudod mérni, hogy a mai hype game-ek milyen IQ-szintet követelnek...

Vitatkozni kívánóknak: persze, hogy általánosítottam, mert nem lehet kitérni az elmúlt évek 65485785 játékára egyenként...

w77d
most a monitoromat átkapcsolva tudok játszani rendesen a Max Payne 2-vel... hát gyerekek nem túl egyszerû pár helyen a játék. Az ok hogy skúló van dögivel, de igen sokan vannak helyenként és kurva hamar képesek szétkapni, még úgy is ha lassítást használok 😄

Carlos
érthetõ

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Valamelyest megnyugodtam - igaz, nem teljesen. Hosszú lesz ez a hétvége...
Mert, teszem azt, épp fordítva történt volna, azaz a TR: AoD nem érkezett volna meg (még), míg a kezemben lenne a többi három játék, akkor kevésbé izgulnék, idegeskednék... <#vigyor5>

robotnyk
súlyhatár vagy doboz mérete, ezekre tippelnék.
Nekem is pár napos különbséggel érkeztek eddig az egyszerre feladott megrendelések. Már aggódtam, hogy lenyúlta a postás, aztán csak befutott a másik fele is.

Amúgy nem értem a logikát, valaki elmagyarázhatná! Miért kell két csomagra bontani a játékokat, mikor csak olyat rendeltem, ami van készleten?

IMYke2.0.0.0
Kicsit furcsán nézek a csomagra, mit a kezemben tartok.
Megjött a 2 csomagra szedett küldeményem (game.co) kisebbik fele: Tomb Raider: Angel of Darkness.
A nagyobbik ❤️ játék> még sehol.

robotnyk
steam milyen játékot nem enged megvenni?
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
De ez érthetetlen!
Fogom és berendelem Ausztráliából az xyz játékot, majd még aznap egy másikat Kenyából. Megtehetem? Meg. Úgy fest nekik jó a pénzem.
Amazont most hagyjuk, szintén egy gyûlöletes banda.

315 Ft = 216 Ft-al... derék!

Tinman
A vs.P alapmû! Viszont talán tavaly láttam A vs P Gold-ot, 990 Ft körül, persze megfogható, ráélvezhetõ, etc. :-D

balee4
Aliens vs. Predator Classic 2000-t vettem meg steamen, 2,99 euró volt. Anno kimaradt. Most toltam 1 órát marine-nal és baromi hangulatos egy játék. Talán a 2. résznél is jobb.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jani21
Én szeretem a Steam-et (bár van egy dolog, amit nem: 1EUR = 1USD). Persze mint mindennek ennek is két oldala van. Amit te említesz, hogy csak bizonyos régióknak elérhetõ egy-egy cím annak nem a Steam az oka, hanem a kiadó, aki Steam-re viszi a játékát. Nagyon gyakran ez azért fordul elõ, mert a különbözõ régiókban a játék kiadási jogát más kiadó birtokolja.

Tinman
Velem maga a Steam utáltatta meg a Steam-et... meg ez a rasszizmus, hogy egyes akciók, csak bizonyos régiókra érvényesek? Undorító! Az én pénzem koszos, vagy mi?

arty
nekem majdnem eltörött a mécses 😞 van pár steam játékom, de akkor régieket csak lemezen vezsek ezekután ...

Forza.

Tinman
Ezen most könnyesre röhögtem magam :-D

Tinman
Mé' nem tudja a monitorod a keep aspect ratiot?