Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sacred 2: Fallen Angel teszt - ipon.hu

"A 2004-ben kiadott, sokak szerint a Diablo világát idézõ Sacred – a játék nyilvánvaló hibáitól eltekintve – tagadhatatlanul sikeres volt. Nem véletlen, hogy az Ascaron fejlesztõgárdája a folytatás mellett döntött. Ennek eredményeként most elõrukkoltak a Sacred 2: Fallen Angel címû második résszel. Ezt a pillanatot – megrögzött RPG-s lévén – én magam is izgalommal vártam, hiszen a fejlesztõk korábban ígéretet tettek az elõzményben mutatkozó hiányosságok korrigálására, és egy sajátos atmoszférájú játék megalkotására. Vajon mennyiben állták a szavukat?

Nem egy klasszikus folytatás

Bizonyos korábbi játékszériáknál már megszokhattuk, hogy az egyes epizódok a játék hátterét adó világ történéseinek idõrendi sorrendjében követik egymást. Nos, ez a tétel a Sacred 2 esetében nem egészen helytálló. Az eseményszálak ugyan kapcsolódnak egymáshoz, ám éppenséggel nem folytatásról, hanem – a háttérsztori tekintetében – egyfajta elõtörténetrõl van szó, ami az elsõ rész eseményei elõtt jó kétezer évvel játszódik.

Ismét Ancaria titokzatos világában járunk, ahol minden a rejtélyes T-energia körül forog. A fõ konfliktus ugyebár az, hogy az alapvetõen békés, de az adott helyzetben igencsak harcias Seraphimok (akiket a játékban egyébként lenge öltözékû és formás amazonokként képzeljünk el szárnyakkal) „mágikus aranyukon” megosztoztak az elfekkel. Utóbbiak tudják csak igazán felhasználni a T-energiában rejlõ erõt, ám az erre vonatkozó ismereteiket nem nagyon osztanák meg a szeráfokkal. Arról nem is beszélve, hogy tudásukat nem éppen békés célokra fordítanák. A konfliktus adott, és ahogy az lenni szokott, a jó és a gonosz erõk – más lények bekapcsolódásával – egymásnak esnek."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Urak.
Leírnátok, hogy mi ez a Sacred 2? Csakmert egy ilyen szép cuccot nincs szivem nem megvenni, viszont ha nem mozgat a játék, akkor felesleges!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Szerinted, egy "titkos" szigetet miért nem jelölnek...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
4.99 font volt - ahogy a #3028-ban újralinkelte a korábbi képet.

nonicks
térképen a titkos sziget miért nincs jelölve amúgy mennyiért adják az ilyet?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

IMYke2.0.0.0
Sacred 2: Fallen Angel - Collector's Edition (immáron nekem is megvan):
A poszter - térkép itt is megvan.

IMYke2.0.0.0
Saint's Row 2 + GTA III + Tomb Raider: AoD (Sold Out)

IMYke2.0.0.0
Grand Theft Auto III

2, Poszter

IMYke2.0.0.0
Grand Theft Auto III

1, Térkép

IMYke2.0.0.0
Ehh, túl nagy a kép (12 MP)...

Kicsinyítve:

Apus
Szekér kettõre amúgy kiváncsi lennék, valahogy kimaradt nekem, pedig az elsõ részt végignyomtam coopban is, az nagyon tetszett.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Kongy
*1990 Ft-ért...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én sem warezoltam le... EVM-ben vettem meg, nagy kár volt, de végigszenvedtem...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Legutóbb még ezek voltak a kosarába:

Next PC upgrade: 2022

balee4
Amúgy miket is vettél?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
hát ezaz. ez a mi bajunk.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Most legfeljebb az izgatottságtól 😊
A játékokat ki sem bontottam még.

Carlos
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Apus
de most ne remegjen a kezed fotó közben<#gonosz1><#vigyor4>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
Hát, igaz, meg is nyugodtam.
Már viszket a tenyerem, és a következõ rendelésen gondolkodom - de még kicsit kivárok 😊

Carlos
légtérzár?

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Hûha! Akkor kezdek aggódni, mert nekem már 4.én értesítettek, hogy útra kelt a csomagom. És azóta is tart 😞

Fákjúal!

<#eljen>

Ugye, hogy nem kell annyit parázni <#alien>

Tinman
Ésmosmilesz? Én legalább nem warezoltam le, nem úgy, mint te... ráadásul szarozod, de azért végigvitted. Értelmes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Apus
várjuk<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Mindjárt sírok, örömömben! Megjött a csomag!
Épen, sértetlenül vettem ki fél perce mind a 3 játékot a vastag kartondobozból .
Hú, gyerekek!
Délután rakok fel képeket 😊

Kongy
EMBER! Ezúton is gratulálok! Megvetted minden idõk legszarabb Tomb Raider játékát, elsõ kiadásos borítóval! <#eljen><#taps> Csak szólok: Curtis meghal a végén, ne örülj.

balee4
Battlefield Bad Company 2-t vettem meg Tescoban 9.990 Ft-ért. Végül a többirõl egyelõre letettem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Nem kell dombornyomott kártya, szinte bármilyen bank/hitelkártya megfelel... 😊

Van mindenféle (ps3-as, XBox-os)verziójuk raktáron Oblivon: Gotye-ból csak pont pc-s nincs... Nem baj majd még nézegetem hátha lesz nekik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Helló!

Nem tudsz valahol magyar honban (mivel nincs dombornyomott kártyám sajnos) Elder Scroll's 4 Oblivion: Game of the year edition-t (ugye ebben benne van a knights of the nine és a shivering isles is ha jól tudom).

Amikor régebben még láttam galaxison, meg 576-on akkor még nem volt rá pénz, most már megvenném, de nem látom sehol.

Elõre is köszönöm

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Basszus! Most kaptam jelzést, hogy elérhetõ a "The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition" - akkor, amikor a Forint ilyen kaki, és többe kerülne, mint amikor feltettem kívánságlistára... 😞

IMYke2.0.0.0
Hát, már nagyon türelmetlenül várom a csomagomat. A légtérzár - remélem - már nem nagyon érinti a kicsikét.

balee4
Valószínûleg magyarítással fogom tolni igen. Shiveringhez, ha jól tudom még nincs, ugye?

Tinman
Magyarítás jóféle lett, ajánlom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Errõl is lekéstem, de köszi! Most hogy még jobban olcsósították, kiapadtak a készletek mindenhol. Remélem hamarosan lesz utánpótlás.

balee4
Aha innen, az alap Oblivion megvan elsõ kiadásban, muszáj, hogy meglegyen a kieg is. Amúgy nekem az Oblivion még kimaradt, most akarom elkezdeni.

balee4
Köszi, de inkább újat akarok, a másik meg az, hogy ajándék lesz tesómnak. De persze én is használni fogom. 😄

Kongy
Mobillal készített képecske, de az összes eredeti játékom rajta van, kivétel God of War 2, Burnout 3.

Shep
Ez ok, csak õ úgy állította be, mintha ez magyar mentalitás lenne, holott nem az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
az önzés egy dolog. hogy valaki viszont ennyire ultraegyszerüen képes csak gondolkozni ( "De megvenni k*rv*nagy pénzkidobás" ) az az igazsán szánalmas, elszomorito. a világon belõlük van nagyon sok, ezért van Tinmannak igaza: megyünk lefelé

Forza.

Shep
Nem érted a lényeget, kint is ugyanúgy ott vannak a warezosok, csak nem tudom miért a magyarok azt hiszik a világ csak itt szar máshol az emberek szentek és kánaán van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Akciós termék NEM=lopás.

robotnyk
BC2 nem kell használtan? nekem van egy eladó <#zavart1>
Shep
Nem magyar mentalitás ez, minden ember alapvetõen önzõ és a saját érdekeit nézi elsõsorban. Naív gondolat azt hinni, hogy csak mi vagyunk ilyenek, maximum itt kicsit több az ilyen egyén, de ettõl még kint is eltapossák egymást az akciós pultok elõtt az emberek.

Tinman
Már, hogy itt?
kitekatt no mór cicó!

balee4
Na jövõ héten beruházok egy Bad Company 2-re, Rainbow Six Vegas 2-re és egy Shivering Isles-re. 😊

Tinman
Magyar mentalitás topicba mehetne is.
Nekem személyesen volt alkalmam a Digital Reality-ben egy napot körbejárni, végül akkori házisárkányom miatt nem vállaltam a munkát, de nem is ez a lényeg.

Hanem az, hogy a belüket kiköpik az ott dolgozók! 12-14 óra sem ritka!
Kezdve a hangszerkesztõtõl egészen a level designerig, mindenki keményen izzad. 3 év után kiadnak valamit, erre jön Köcsög Jancsika, 1 óra alatt letölti, végigviszi, sok esetben cheat-el(!), majd beokádja a fórumba, hogy szar volt. Nem többet... ennyit: Szar volt.
Amíg ilyenek élnek a Földön, addig a pontosan azon a szinten leszünk, ahol most vagyunk. 3-asba megyünk lefelé Abyss feneketlen mélységei felé, MINDEN téren.

Rowlend
Jááj.. ezt a felfogást figyeljétek 😄 Enyhén buta a srác

"Rowlend ne haragudj de gyökér vagy.
Szerintem azért vannak torrentek hogy letöltsék. Az viszont igaz aki hülye torrenthez/warezhez vegye meg, vagy kérjen segítéget. De megvenni k*rv*nagy pénzkidobás, felesleges esetleg ha nem viszi a géped."

GET OVER HERE!