Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Régi hsz-re reakció: Ezért vásárolok évek óta Steam-en😊 Sosincs gond, és a helyet sem foglalja😊 Tavaly õsszel eladtam az összes dobozos játékomat, majd megvettem õket megint Steam-en. Pénz is maradt, egy helyen van minden, polcon van hely könyveknek😊

[merlinw.org]

robotnyk
a nyelvezet, fórum postok alapján végleges szal ja. csak az 5 gigás méret lehet visszatartó erõ :p
Hmm, lehet. Akkor fõleg érdemes most lecsapni rá 😊

robotnyk
hm. hát május 24ig lehet ingyen letölteni, azt sehol nem láttam, hogy csak addig használható ingyen.
Csak május 24-ig.

robotnyk
ma jött ki a steam macre, meglepetés ingyen portal mindenkinek.
ffxi
Nem adta kölcsibe a f.gépet. a koma. 😊 Majd 7végén.

Fákjúal!

Daell Drow
Hali erdekelne hogy a dobozos world of goo-t hozza lehet e adni a steamhez?
Mert akkor be szerzem en is.
Na, képet dobsz? 😊

Carlos
<#eljen>
Nekem is megvannak... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Fájnöli! Dö áltimét Spór kolleksön!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Apus
théme park lehet, nekem is megvan, csak nincs meg már a borítóm hozzá.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
az a hót fekete doboz mi?

Pár cuccom nekem is úton van innen-onnan,aztán én is elkezdem fotózni a gyûjteményemet😊))
IMYke2.0.0.0
Nem...

1 játék esetében:

<4.99 font * 302 Ft>+<2.95 font * 302 Ft> = 2398 Ft (2 hete)

<5.99 font * 327 Ft>+<2.95 font * 327 Ft> = 2924 Ft (ezen a héten)

Több játék esetében ez a többlet már ezres is lehet...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
300 ft ? 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem az 1 font a gond... a forintosítás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dungeon Keeper! <#eljen>

Tinman
Forsaken... életemben nem láttam az elsõ kiadást belõle, nekem is ilyen sokadik verza van meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Theme Park! <#worship>

Þór vígi þessi rúnar

KRi2
Mûködésre bírtam a fotóapparátot:

lll l ll lllll l lll ll

Carlos
azért az az 1 font, nem vág hanyatt senkit szerintem...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Igen, én is áldom az eszem, és köszönöm az itteni lakók biztatását... ha most rendelném ugyanazt, hát... 😞

ffxi
AC DC amikor megvettem 4,83 GBP volt 😊.

Fákjúal!

Carlos
Ez melyik is volt?

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Gyerekek! Lezajlott az elsõ külföldi rendelésem. Szerencsésen megérkezett a játék szarér húgyé. 10 nap alatt, de ez legyen a legkisebb gond. Igaz most ránéztem és drágább lett :S Képet késõbb.

Fákjúal!

w77d
nah berendeltem a komplett Splinter cell sorozatot... a legújabb természetesen a figurás CE-ben jön 😄

Carlos
Énismegtettem az uzsisdoboz trükköt. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nah, akkor most végre kicserélhetem az uzsisdobozban ezt:

Erre (term. alsóra):

No meg a Spore Collection is immár fullos lett, arról majd este, mert melóhelyrõl vagyok.

Apus
tényleg elég nehéz genyónak lenni benne, nemegyszer akadtam olyan helyzetbe, ahol egyszerûen képtelen voltam szemétként viselkedni. Ottvolt a Megatoni bombaügy, a Tenpenny Tower ghoul kérdése, meg Harold és még sorolhatnám.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

fery02
fail

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Belépõ mennyibe lesz? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ffxi
Nagy cirkuszt fogok csapni, ha nem jön meg 😊

Fákjúal!

McFrost
Sok ilyen játék van szerintem, Fallout 3 az egyik ilyen, de nálam például a Hidden & Dangerous 2 is ilyen, vagy a Sacred 1-2, Mass Effect 1-2.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kézikönyv milyen? Csak ilyen pár oldalas cucc, vagy "rendes" City Guide, mint amilyen a San Andreas-omhoz van (~80 oldalas füzet, gyakorlatilag mintha egy túristáknak szóló kézikönyv lenne).

IMYke2.0.0.0
Meg fog jönni. Ezt merem hinni.

ffxi
Cikk szerint szombaton tört ki. Máj. 4 az kedd volt. Hozzávesszük, hogy szerdára ér a repülõtérre. Csüt-re MO-n van. Max máig kellett volna megkapnom. 😞

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Azaz, 2 oldalas térkép(mögötte poszter) és kézikönyv... 😊

Bakker, ehhez van térkép meg poszter is!? Azt hittem ez is ilyen fapados kiadás, amit nálunk lehet kapni, 2 lemez oszt' csókolom...

Áhh, mindig szivatják itt az embert. Megveszek valamit, aztán máshol megkapnám olcsóbban, több tartalommal... Na mindegy már, most egy térkép miatt nem kell belõle harmadik példány is 😊

Carlos
Fallout 3... 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én azt, amikor egy játékban kellõ mértékig lapátolják elém az izgalmat, a harcokat, a humort, és az olvasnivalót.

Carlos
Hááát...azért ha mindent végignyálazol akkor tud mély lenni.

p.s.: Te mit értesz mély alatt?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Pedig a Fallout 3 nem is olyan "mély" játék.

Carlos
Hááát...Én most próbálok egy pszichopata nõszemélyt tolni Fallout 3-ban. 😊 Elég nehéz köcsögnek lenni!
Dio-t szeretem bár meguntam a sokadik végigjátszás után és amúgysem a történet izgat a hack and slash-ben. 😄

Amúgy hogy õszinte legyek mostanában a Fallout-on kívül nem nagyon mozgatott meg semmi 2-3 óránál tovább sajna...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Most is van - a vulkán nem törõdik az emberiséggel.
Még a focisták is szenvednek miatta... <#nyes>

McFrost
Az egyetlen játék, amiért 10e Ft-ot adtam és adnék bármikor.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ffxi
Az nem áprilisban volt?

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, milyen játékokkal játszol szívesen, de bizton állítom, ha valóban el tudsz merülni egy játék világában (történet, beszélgetések, könyvek stb.), akkor megéri egy esélyt adni a játéknak.
Nem olyan "sivár", mint a Diablo-sorozat - ezt mondom úgy, hogy a Diablo 2-ben ilyen karaktereim vannak az elmúlt 1 hónapból (munkahelyi gépem és az otthoni között hordozom pendrive-on) és még mindig imádom a játékot:

Carlos
háááát...azért köszönöm!
Nem nagyon gyõzött meg sajnos. Pedig nagyon szép az a CE.

Þór vígi þessi rúnar