Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sajnos. Csak ez tart vissza attól, hogy berendeljek pár dolgot.
Lehet találni olcsóbbat is, de ott a kínálat rosszabb is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kíváncsi vagyok mennyi idõ múlva jelentik be pc-re (ismét).

balee4
Fájdítsd csak a szívünk... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
pszichológiai akció thriller.
csakazéris. <#zavart1>
Totti5
ÁÁÁÁÁÁÁ wáááááá , üt rendesen a cucc.

Ezzel az idézettel kezdett amint lement az MS logó, ami már megadta az alap hangulatot😊

"Stephen King egyszer ezt írta: “A rémálmok a logika birodalmán kívül léteznek, a magyarázatokban nincs semmi szórakoztató, ezek a félelem költészetének antitézisei.” Egy horror-történetben az áldozat mindig azt kérdezi: “Miért?”, de nincs rá magyarázat, és nem is kell, hogy legyen. A megválaszolatlan rejtély marad meg bennünk a legtovább, a történet végén erre fogunk emlékezni."

A story, teljesen spójler mentesen amit tudni lehetett róla nagy vonalkaban:

"Alan Wake jó nevû író, az eladási listák éllovasa, mellesleg igazi celebritás, a szó “tévémûsorokban nyilatkozok, részegen paparazzit verek” értelmében. Alan-t a játék elején egy alkotói válság kellõs közepén találjuk, a tõle megszokott mûfajtól (krimi) elrugaszkodó új könyve, a “Departure” két éve készül, lekésett vele minden elképzelhetõ határidõt, ennek ellenére egy betût sem képes leírni. A csendes északi kisvárosba, Bright Falls-ba tett látogatás, felesége, Alice ötlete, aki a város nyugalmától remél gyógyírt Alan problémáira és álmatlanságára.
Az elsõ Bright Falls-i estén Alice eltûnik, Alan pedig egy szétroncsolódott autóban tér magához. Az erdõben bolyongva egy papírlapra lel: a saját regényének egyik oldala az, a soha el nem készült, soha meg nem írt “Departure”-é."

Kb ennyit tudok én is 2 órát nyomtam. Mûremek eddig, akkora hangulata. Olyan "élethû" és hatásvadász az egész erdõnek a kidolgozása hogy bepissant az ember amikor meghallja a szél süvítését, ekkor teljesen valóságosan elkezdenek a fák levelei, a növények a széltõl mozogni, de úgy isten igazából ahogy a valóságban is!, ilyet még nem láttam játékba, ez egészen elképesztõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
anno még a PC-s piac egyik legnagyobb horror várományosa volt, de aztán bejelentették hogy nem lesz... Elõtte meg ment a kedvcsináló, hogy kegyetlen jó hangulat szép grafika profi történet stb...

Carlos
Kulturparasztság megkérdezni, hogy mi az az Alan Wake?
(szép meg minden, de milyen játék? Nem nagyon kisérem figyelemmel a konzolos piacot)

p.s.: Ha valaki leírja, hogy pszichológiai akció thriller, azt megtépem. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Kongy
aha rohaggyál elfele. 😄 máj. 14 a hivatalos megjelenés. 😄
PS3-ra sem jön. Prosztó a Microsoft.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem tudjátok h Mo-on lehet még kapni Shadow of the Colossust? Eddig sehol se láttam. Most rám,tört a nosztalgia a ps2-es játékokkal, God of War 3 után a God of War 1-2vel kezdõdözz 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Apus
a megfelelõ topikban, várjuk a rivjút😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Atkamon
Hát igen...

w77d
rohaggyanak meg hogy az Alan Wake nem jön PC-re...

Totti5
Friss ropogós😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ffxi
A thehut pk-ja a legjobb: 0,99 GBP 😄 habár nemtom mennyi a szállíthatóság mennyisége :S Eddig 1 gémet rendeltem tõlük.

Fákjúal!

giorgio81
Én mostanában az ebay.co.uk-rõl szoktam rendelni, hasonló az amazonhoz, de nekem jobban bejött
Ki lehet fogni olcsóságokat. Az eladók pedig sokkal gyorsabban postáznak, mint pl. a zavvi vagy game.co.uk
Általában £0,99-1,99 a szállítási költség, fizetni PayPal-al kell rendszerint
A héten érkezett egy Godfather II, mindössze £5,24-ért postaköltséggel együtt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja, és a boltoknál, a Europe Zone 3 csomagküldési árakat nézd!

"For our purposes, Europe 3 includes Belarus, Bulgaria, Bosnia Herzegovina, Croatia, Cyprus, the Czech Republic, Estonia, the Faroe Islands, Greenland, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malta, Poland, Romania, Serbia and Montenegro, Slovakia, Slovenia and Turkey. Equally for our purposes, delivery rates are based on your country's location within Europe and not on EU Membership."

IMYke2.0.0.0
Csak akkor találsz eladó emberkét, ha az van odaírva, hogy used
Mindig keress olyan terméket, aminek az áránál ilyesmi van:
8 new from £9.99 1 used from £9.00

grebber
De nem értem ahogy nézegetem a játékokta nem különféle cégek küldik hanem emberkék.
Ott van pl stalker fémdobozoásnál 10.99-ért adja 2 csóka.És honnan anyámból szopjam hogy az eredeti stb?

Elég tré ez így marad a zavvi meg a game.co.uk.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Az "amazon.co.uk" logo mellett, bal felsõ sarok:
"Hello. Sign in to get personalised recommendations. New Customer? Start here.

grebber
Akkor regelni kell gondolom hogy ezt lehessen?

Carlos
Én úgy szoktam hogy betolom a kosárba, checkout, majd a címet kiválasztom és írja is, hogy nem küldik.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Az Amazon.co.uk - erõs túlzással - olyan oldal, mint az argep.hu.
Az oldalon lévõ termékeket bizonyos cégek küldik, egyéni tarifával.
A legdrágább csomagküldés: EU Zone 2 - 5,95 font/per termék
A legolcsóbb ugyanide: 1.99 font/per csomag.

grebber
Amazaon.co.uk-ról mennyi a kiszállítás és hol látom szállítanak-e hozzánk??

3 font alatt az Alone in the dark lol simán megéri! De van egy érzésem hogy sokkal több a kiszállítás mint 3 font!

ilyen kiadást újonnan már nem nagyon lehet venni,én legalábbis nem láttam még
Carlos
Azt azért tegyük hozzá, hogy USED!

és télleg nem jön magyarországra. 😄

Þór vígi þessi rúnar

pl. ha ilyet látsz:

Available from these sellers.

http://www.amazon.co.uk/S-T-L-K-E-R-Shadow-Chernobyl-Limited/dp/B000MQ7LHW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=videogames&qid=1273760911&sr=8-6

ezt biztos nem szállítják
csak azt nem szállítják Magyarországra,ami nem konkrétan az amazon.co.uk tulajdona ugyanis más kerekedõknek is teret ad a honlapján
Carlos
told a kosárba és majd kiderül, hogy szállítják-e.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Akkor, mégis van buktatója... 😞
Pedig, ahogy most egészítem ki a listát a cég kínálatával, csak ámulok, és viszket a tenyerem is... 😊

Carlos
semmi. Én soxor rendelek az amazonról.
Viszont van amit nem szállítanak mo-ra.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Srácok, mi a buktatója az amazon.co.uk-rõl történõ új játékok rendelésének?
Mert bizony, 2-3 fontokkal olcsóbb még a zavvi-nál is!

Jaja, csak a DRM-et ki ne hagyják belõle!

IMYke2.0.0.0
Egyetértek. Én is megvenném.

grebber
Splinter Cell szériának lehetne valami évforduló vagy akármi alkalmából az összes eddigi rész egy packban jó árasítva!

IMYke2.0.0.0
Játékok mai árai, mai árfolyamon:

Tinman
Ja-ja, ki is nyomtatnám és feltenném a falra! Szóval nagyon várjuk a fotót!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sheltem
Jaja megnéznék egy képet róla 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

robotnyk
de állatul nézhet ki a steam libraryd 😊
Tinman
Áruló.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
DK2, NOLF 2 nagyon kéne!
Half Life 1 + Blue shift pedig nice to have.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, és én is lesem õket.
Szinte az összes felsorolt nagyon érdekelne, de a Quake-sorozat nagyon.

MerlinW
Gondoltam rá, hogy bedobom a TLJ-be, de ~4 nap alatt csaptak le rá Vaterán, és szinte egybe kaptam értük 150e+ pénzt (kifogtam a gyûjtõket😊), ami igen gazdaságos eredmény volt😊

Viszont, ha bármelyiket meglátom (online) szólok, vagy ha (áruházban) szeretnéd, akkor megveszem, és elküldöm neked.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Elõször is, ha tudom, hogy eladsz ilyeneket, akkor írtam/szóltam volna, és boltolunk, pl. ezen dobozosokért:

Baldurs Gate 2. részért
Bioshock 2. részért
Dragon Age
Drakan
Dungeon Keeper 2
Ghotic 1
GTA Vice City *
GTA San Andreas
Half Life *
Half Life: Blue Shift *
Max Payne 1-2 *
Metal Gear Solid
Mirror's Edge
Monkey Island 3
Need for Speed 2-3-4-5-6
No One Lives Forever 2
ONI
Quake *
Quake2 *
Quake3

Resident Evil
Resident Evil 2
Resident Evil 3: Nemesis
System Shock 2
Tomb Raider 5
Undying
Unreal Tournament 2003
Unreal: Return to Na Pali *

MerlinW
Ezeket adtam el, de nem teljes a lista. Hál'Isten ~3 körben elvitték õket hamar.
(A csillagozottakat vettem meg Steam-en újra)

Aladdin: Nasiras Revenge
Alice
Alien vs Predator 2
Alien vs Predator 2: Primal Hunt
Archangel
Baldurs Gate 1-2 *
Bioshock 1-2 *
Black and White
Blood 2
Carmageddon
Colin McRae Rally
Colin McRae Rally 2
Comanche 3
Comanche 4
Crusaders of Might and Magic
Daikatana
Deus Ex *
Diablo 2
Die Hard: Nakatomi Plaza
Dino Crisis
Dino Crisis 2
Dragon Age *
Drakan
Dungeo Keeper 2
Enter The Matrix
Eurofighter Typhoon
F1 2002
Fallout *
Fallout 2 *
FIFA 1999-2003
Forsaken
Freelancer
Freespace 1-2
Ghost Recon
Ghotic 1-2-3
GTA 3
GTA Vice City *
GTA San Andreas
Half Life *
Half Life: Blue Shift *
Half Life: Opposing Force *
Icewind Dale
Indiana Jones: Emperor's Tombs
Kingpin *
Max Payne 1-2 *
MDK 1-2
Mechwarrior 3
Medal Of Honor: Allied Assault
Messiah
Metal Gear Solid
Mirror's Edge
Monkey Island 3
Mortal Kombat 4
Mortyr
Need for Speed 2-3-4-5-6
Neverhood
No One Lives Forever 1-2
ONI
Outcast
Prisoner of Ice
Project IGI
Pure Pinball
Quake *
Quake2 *
Quake3
Rainbow Six
Requiem
Resident Evil
Resident Evil 2
Resident Evil 3: Nemesis
Serious Sam 1-2
Shogo MAD
SIN
Soldier of Fortune
Soldier of Fortune 2
SpiderMan
SpiderMan - The Movie
Starcraft
StarTrek: Bridge Commander
StarTrek: Elite Force
StarTrek: Elite Force Miss
StarWars: Battle for Naboo
StarWars: Force Commander
StarWars: Jedi Knight *
StarWars: Jedi Knight: Outcast *
StarWars: Rogue Squadron
StarWars: Shadow Of The Empire
StarWars: Starfighter
StarWars: The Phantom Menace
StarWars: X-Wing Alliance
System Shock 2
Toca Racing Pro
Tomb Raider 5
Turok
Turok 2
Undying
Unreal *
Unreal Tournament /ENG,HUN
Unreal Tournament 2003
Unreal: Return to Na Pali *
Virtual Pool 3
Warcraft 3
Woodruf

-----------------------------

Ezeket tartottam meg megérinthetõ formában😊

Broken Sword 1-4
Day of the Tentacle
Dreamfall
Full Throttle
Heart of Darkness
Indiana Jones 4
Leasure Larry 7
Mafia
Mass Effect 1-2
Monkey Island 1-2-3-4
Sam and Max: Hit the Road
Sam and Max: Season 1
Silent Hill 2
StarWars: Rebel Assault 2
StarWars: Galaxies (Ez még eladó)
Syberia
Test Drive Unlimited
The Dig
The Longest Journey
Tomb Raider 1-2-3-4
Trackmania United

[merlinw.org]

Aha 😊 San Andreas alap kiadásában is benne volt ez a jópofa kézikönyv.

IMYke2.0.0.0
Milyen finomságoktól váltál meg? Fájdítsd a szívünket, kérlek! 😊

IMYke2.0.0.0
GTA3 kézikönyve: 28 oldalas, színes.
Nyilván nem a full extrásat pakolták bele - de, gondolom én, az is inkább a gyûjtõiben volt... tévedek?

MerlinW
S, ha már szóba került😊 Május 24-ig ingyenes a Portal Steam-en.

[merlinw.org]