Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkapom a DRM mentes játékot, nem kell másolásvédelmekkel szarakodni, állandó internetkapcsolat sem kell, amíg világ a világ, bármikor le tudom tölteni... És olcsón vásárolok... Nekem ez pont kellemes.
Szerinted, ezek az online üzletek veszik a fáradtságot és Magyarország miatt hekkelni fognak?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szal várom hogy legyen zavvin vagy game.co.uk-n újra olcsón!
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1.99Font a game és ha jól láttam europa union belül 1.79 font a kiszállítás.De ha elnéztem akkor is a max 3.58 font max 6 font ~2000FT.Még megérné,de telszám miatt nem fogom megrendelni!
1. lépés: kiválasztod a neked tetszõ árajánlatot
2. lépés: [b]az ajánlatot tevõ eladó/online üzlet megnevezése alatt megkeresed a rá vonatkozó díjszabást, és hozzáadod a termék árához.
Ennyi.
Regelni nem fogok mert nem adom meg a telszámomat nehogymá kelljen.Eddig sehol nem kérték!
Úgyis a szekrénybe van kb egyszer láttam amikor kézhez kaptam.Onnantól kezdve nem érdekel miben van.
Steam-es meg gog-os kiírom lemezre nesze kézzel fogható.
Alone in The Dark nem is értem hogy lehet ilyen olcsó,de most már meg kéne venni.Csak nem tudom magyarba mennyiét hozzák ki,mert nem vagyok regelve!
Szerintem használd nyugodtan.
Two Worlds most szerintem jó árban van.
Csak az érdekelne hogy az a dollár dollár is marad vagy a végén font lesz belõle?
REAL MADRID
Vadászok egy elsõ kiadásos LotR: Battle for Middle Earth 2-re, de sehol nem találok (elfogadható áron)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A különféle sorozatokban kiadott változatokat most nem minõsíteném... 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Aliens vs Predator 9980FT külföldön meg lassan 5000 alatt adják 5500Ft most!
Assassins Creed 2 8980FT külföldrõl szintén 5500FT.
Van olyan is ami itt olcsóbb igen ez tény,de többség külföldön olcsóbb meg elég sok minden van egálba.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fákjúal!
Nekem mondjuk 10 perc a galaxis de aki mondjuk Veszprémben vagy Debrecenbe lakik annak nem megérõs a 990 -es galaxis postázás.
Az meg más kérdés, hogy majdnem 2x annyiba kerülnek a játékok a galaxisban, mint külföldrõl.
Tehát olcsóbban megvan a játék és olcsóbban postázzák. Miért érné meg a galaxis akkor? (persze gyorsabbak lehetnek, de nekem az hogy kedden este rendeltem a thehutról és hétfõn itthon várt tökéletesen kibirható)
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hagytam a francba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy Quake 4 társaságában.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(zsuzsi meg ne tudja mennyibe lesz)
Þór vígi þessi rúnar
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.