Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem valami igényes, extra kiadásról van szó, akkor megértem ezt az álláspontot. De ha csak sima mûanyag tok + borító van (fõleg ha valamilyen sorozatbéli), meg a lemez, akkor én már nem ragaszkodom annyira a kézzelfoghatósághoz...

Megkapom a DRM mentes játékot, nem kell másolásvédelmekkel szarakodni, állandó internetkapcsolat sem kell, amíg világ a világ, bármikor le tudom tölteni... És olcsón vásárolok... Nekem ez pont kellemes.

IMYke2.0.0.0
A munkahelyi telefonszámod miért nem mered kiadni?
Szerinted, ezek az online üzletek veszik a fáradtságot és Magyarország miatt hekkelni fognak?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
a bankszámlaszám értékesebb, azt mégis kiadod ...

Forza.

grebber
Írd ki netre a tiedet azt megtudod!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Miért mi lesz ha megadod a telefonszámod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Senki telefonszámával nem dobálozok így is valahogy kiadják csaloknak vagy megtudják!
Szal várom hogy legyen zavvin vagy game.co.uk-n újra olcsón!

IMYke2.0.0.0
A telefonszám lehet munkahelyi is... légy kreatív! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Alon in The Darknál a gameconnection boltot néztem.
1.99Font a game és ha jól láttam europa union belül 1.79 font a kiszállítás.De ha elnéztem akkor is a max 3.58 font max 6 font ~2000FT.Még megérné,de telszám miatt nem fogom megrendelni!

IMYke2.0.0.0
Nem kell regisztrálnod hozzá.

1. lépés: kiválasztod a neked tetszõ árajánlatot

2. lépés: [b]az ajánlatot tevõ eladó/online üzlet megnevezése alatt megkeresed a rá vonatkozó díjszabást, és hozzáadod a termék árához.

Ennyi.

grebber
De hol látom a postaköltséget.Az oké van ahol oda van irva hogy £1.85delivery ,de honnan tudom hogy minden országba annyi?
Regelni nem fogok mert nem adom meg a telszámomat nehogymá kelljen.Eddig sehol nem kérték!

IMYke2.0.0.0
Alone in the Dark - ez a fapados változat, és a postaköltséggel együtt ennyit fizetsz/nél: 4.92 = ~1595 Ft.

grebber
Engem ez legkevésbé érint.
Úgyis a szekrénybe van kb egyszer láttam amikor kézhez kaptam.Onnantól kezdve nem érdekel miben van.
Steam-es meg gog-os kiírom lemezre nesze kézzel fogható.

Alone in The Dark nem is értem hogy lehet ilyen olcsó,de most már meg kéne venni.Csak nem tudom magyarba mennyiét hozzák ki,mert nem vagyok regelve!

IMYke2.0.0.0
Mivel nem kézzel fogható, így nálam eleve kiesik - mint a STEAM is.

Én már vettem 8 játékot GoG-ról. Nagyon jó oldal! Természetesen dollárban fizetsz, nem váltják át más valutába! (Csak most elég szar a dollár árfolyama is) És itt is minden hétvégén vannak leárazások. Mondjuk közel sem olyan mértékû, mint a Steam-en, rendszerint olyan 40-50 %-os. De alapból olcsóbbak is a játékok.

Szerintem használd nyugodtan.

grebber
Valaki vett már cuccot errõl a gog.comról?
Two Worlds most szerintem jó árban van.
Csak az érdekelne hogy az a dollár dollár is marad vagy a végén font lesz belõle?

Nekem az elsõ része van meg ilyen kiadásban, raktak bele kézikönyvet.

REAL MADRID

IMYke2.0.0.0
Én a C&C Generals Deluxe-ot vettem meg (budget) - vastag, színes kézikönyvvel.

giorgio81
EA Classics sorozat mennyire igénytelen? Van benne kézikönyv?
Vadászok egy elsõ kiadásos LotR: Battle for Middle Earth 2-re, de sehol nem találok (elfogadható áron)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Most én sem rendelek - a táblázatomat minden reggel frissítem, és szörnyülködöm...

IMYke2.0.0.0
Nem kényszer - az "id" játékok mindig is a gyengéim voltak, és ilyen olcsón otthagyni egyszerûen vétek lenne.
A különféle sorozatokban kiadott változatokat most nem minõsíteném... 😊

Atkamon
De az nem HÁZHOZ szállítás😊

grebber
Megkérhetek valakit ,hogy aki regelve van amazon.com-ra csináljon már egy rendelési imitálást hogy mennyi lenne az alone in the dark (új)szállítással?

utána meghosszabbítják

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ffxi
2010. június 30-ig 590 ft a díj és utána<#confused>

Fákjúal!

grebber
"kurva jó áraik vannak folyamatosan"

Aliens vs Predator 9980FT külföldön meg lassan 5000 alatt adják 5500Ft most!
Assassins Creed 2 8980FT külföldrõl szintén 5500FT.

Van olyan is ami itt olcsóbb igen ez tény,de többség külföldön olcsóbb meg elég sok minden van egálba.

davidka003
590 Ft a cdgalaxisban a postaköltség: http://cdgalaxis.hu/pickpackpont

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ffxi
Ha te ott vagy galaxistól 10 percre. Nem tudnál nekem elhozni onnan és elpostázni ajánlottan a NFS: MW-t? Mert Magyar Posta csak 390 ft-ba kerül vagy annyi se. 😊 Privitbe add a bankszámlaszámodat. Kifizetem.

Fákjúal!

Carlos
Hát igen.
Nekem mondjuk 10 perc a galaxis de aki mondjuk Veszprémben vagy Debrecenbe lakik annak nem megérõs a 990 -es galaxis postázás.
Az meg más kérdés, hogy majdnem 2x annyiba kerülnek a játékok a galaxisban, mint külföldrõl.

Tehát olcsóbban megvan a játék és olcsóbban postázzák. Miért érné meg a galaxis akkor? (persze gyorsabbak lehetnek, de nekem az hogy kedden este rendeltem a thehutról és hétfõn itthon várt tökéletesen kibirható)

Þór vígi þessi rúnar

Atkamon
Ki szenved a külföldivel? Bocsi, de nem fogok 1000 forintot kiadni csak a szállításért Magyarországon belül, amikor a Zavvi idehozza nekem 1 fontért Angliából, sokszor sokkal olcsóbb áron, mint a galaxis😊 Ebay is nagyon jó, arra sincs egy rossz szavam sem, tök olcsón szereztem be onnan is nagyon jó játékokat.

w77d
gyerekek játék vásárlásra magasan a CD Galaxis a legjobb... kurva jó áraik vannak folyamatosan, nem éri meg külfölddel szenvedni. Ráadásul ezzel az új szállítási rendszerükkel a házadtól nem messze veheted át személyesen a cuccokat ha éppen nincs kedved elmenni az üzletbe!

balee4
Most nem érdemes semmit külföldrõl rendelni, euró is elég szar.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Reggel betettem a kosárba egy angol cégnél 2 játékot... mire d.u. visszaültem a gép éle, már háromezer valamennyi, hanem négyezer valamennyi lett belõle a frankó forint vs. font mozgás miatt.
Hagytam a francba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
Mire fel ez a nagy játékvásárlási kényszer.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Bizony ám 😊
Egy Quake 4 társaságában.

Bence94
Imyke ha jól látom márpedig szerintem jól látom éppen egy doom 3-at próbálsz beszerezni vaterán nem ?<#vigyor3>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Legutóbbi vételekrõl képek:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
sztem lenne helye valahol...viszont szebb a körítés mint maga a játék és engem ez húz vissza benne.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Ez nekem is kõ, akármennyi is lesz.

nekem iiiiissss <#gonosz1>

Carlos
Nembaj, majd együtt megyünk a hid alá egy laptoppal. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Klaudiáról nem is beszélve :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Elhiszed, hogy ezt leszarom??? Most kivételesen télleg leszarom.
(zsuzsi meg ne tudja mennyibe lesz)

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Kibaszott drága lesz. Pedig jóféle, tényleg! <#eljen>

Tinman
Gratula! Too Human igazán egyedi!<#idiota>

Tinman
Oké, most egy 10 percig nem leszek elérhetõ én és ez a kép jól elleszünk egymással. HOLY FÁKKK!!!! <#wow2><#merges2>

w77d
aztakurvamindenit ez kell

Apus
<#wow2>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Carlos
Úristen!!!
Ezt mindenképpen meg KELL majd venni. Kerül amibe kerül:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#csodalk>

Þór vígi þessi rúnar

Rowlend
Most egyenlõre úgy áll a helyzet hogy nem lesz PCre. De meglehet hogy húzzák az idõt és jövõre vagy utána bejelentik

GET OVER HERE!