Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Postása / postája válogatja.

Þór vígi þessi rúnar

Atkamon
Én már sokmindent rendeltem ebay-rõl, és eddig soha semmi gondom nem volt...

Jani21
Most komolyan ennyire gáz az e-bay? Game.co.uk, Zavvi, TheHut csak a megbízható? Mint említettem csak az utóbbival van tapasztalatom és ott se ajánlva adják fel a cuccot. Nem egy ember rendelt már ebbõl a topicból is a fent nevezett helyekrõl gond nélkül (és pont az itteni jó tapasztalatok miatt mertem belevágni egy külföldi rendelésbe). Szóval nem értem, hogy akkor itt mi a gond? Mert akkor én is nagy ívben elkerülöm az e-bayt. <#smile>

IMYke2.0.0.0
Igaz, elírtam/gondoltam... tehát: font.

"Sima" levélként, 1000 km-rõl? Így is 8-12 hetet írnak legrosszabb esetre, akkor gondolj bele... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jani21
*e-bayeset

Jani21
Csak az e-bayesek nyúlják le elõszeretettel? Mert mostanában rendeltem a TheHutról és simán megjött mindkét küldemény, pedig azt se ajánlva adták fel.

Carlos
ha sima levélként kéred, akkor inkább utald át nekem a pénzt, mert tuti lenyúlják.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Úgy érted fonttal. Még sosem rendeltem innen (azonban néha szétnézek az e-bayen hátha egyszer lesz valami ütõs), de 7,50 nem ajánlott levélre vonatkozik? Tehát sima levélként marad a 2 GBP. Vagy rosszul gondolom?

IMYke2.0.0.0
Ami a Magyarországra postázáskor 7,50 dollárral emelkedik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

giorgio81
Innen olcsóbb lesz:

http://cgi.ebay.co.uk/Quake-4-Special-Edition-PC-New-Factory-Sealed-/280508842465?cmd=ViewItem&pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item414fa141e1

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
Jól látod.
Two World CE-m 11 dolcsi volt, a postaköltség meg 12.5... akkor is megérte!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Az hagyján én találtam olyat amit 20 dolcsiért hoznak ki ráadásul egy 5 dolcsis játékról van szó. Vicc.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Csak úgy felnéztem, és elkezdtem "id" játékokat keresni.
A képen, a jelenlegi licit melletti magyarföldre postázás nélküli ár látható (11.99 = 2760 Ft). + 12 dollár a posta?!

KLIKK

IMYke2.0.0.0
Ezt egyszerûen muszáj megnéznetek! - Anna - közvetlen link (Save as...)

Anna
52.88 MB, 2004. február 25, Fountainhead Entertainment

Made in Fountainhead Entertainment's Quake III-based Machinimation, this is Quake III as you've never seen it, showing the power of what is, now, a fairly old engine. 'Anna' is the story of a single flower's life, from birth to - well, I won't spoil it for you. Resembling nothing so much as a Hans Christian Anderson story come to life, it combines a Burtonesque Gothic fairytale sensibility with simply beautiful artwork and a surprisingly subtle story.

arty
kicsit OFF, de amazonról (US) mesélhetnék ... elirtam a titkos kodját a hitelkártyámnak és 2 hét után addig jutottam, hogy törölték a rendelésem - VÉGRE!

ehez végtelen levelezések, 3-4 hívás amerikába, a bankom hivogatása kellett 😞 (az amazonos accom sose lesz élõ, az elgépelés után azonnal zárolták, képtelen feltételeket támasztva az ujraengedélyezéshez)

amazont senkinek nem ajánlom

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ahogy jeleztem korábban is: a tarifa 0.99-tõl 5 fontig terjed viszonteladóknál. Amazon esetében a lenti kép eléggé beszédes.
Lehet, hogy félreértesz, de végig nem mondtam ellent neked, csak bemutatni szándékoztam a végletet is.

Ez nem Amazon Marketplace (szemben a korábbi tarifatábláddal), hanem "rendes" Amazon. Vagyis nem egy másik felhasználó, hanem maga az Amazon az eladó.
IMYke2.0.0.0
A kedvedért tettem egy rendelés-próbát:
Supreme Commander 2 PC - 17.99 font - elsõ ajánlatra klikkeltem.
Megadva minden MAGYAR adatom.
Checkout:

Ne legyél már ennyire vaksi! Ott van vastagon kékkel a link a Marketplace-en való "vásárlásra" alkalmas országok listájára. Magyxarország ninc köztük. A normál Amazon.co.uk tarifákat pedig éppen én linkeltem neked, és bizony nagyon nem 3 font az sem. Tõlük a brutális postaköltség miatt csak eleve drága (de nyilván jól leárazott) vagy máshonnan nem megvásárolható cuccot érdemes rendelni.
Shep
Te tényleg veszélyes vagy, a helyedben én megrendezném a saját halálomat aztán a rendszerbõl kikerülve elköltöznék egy lakatlan szigetre ahol max attól kell tartanod, hogy elmos a szökõár, vagy a gonosz rákok lehallgatják ahogy magadban beszélsz és ellened fordítják a megszerzett infot. Szerintem te túlzottan paranoiás vagy némi üldözési mániával megszórva. Érdemes lenne ellátogatnod egy szakrendelésre és ezt most komolyan mondom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mai világban én senkinek nem hiszek és semmiben.
Pl a lottózásban sem.Biztos vagyok benne ha átlag ember megnyerné örülne ha élve elhagyná az épületet.
Volt tv-be is nyugdijas néninek nem fizették ki a kaparós sorsjegyen (bentfelejtett) 1x milliós szelvényt ,mert azt mondták rá hamis.Ezek után kinek adnák oda a milliárdokat??
Akkora sumák ez mint az állat.
Feladják a sok millió szelvényt számítógépnek 20 perc se mire kiad egy olyan kombinációt amit nem játszottak meg. Maffia pénzmosás sumák van itt minden.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Egyébként meg ha a keyloggerektõl meg trójaiktól félsz, akkor csinálsz a Virtual PC-vel egy virtuális gépet amin semmit nem csinálsz csak az utalásaidat intézed, semmi más oldat nem töltesz be a böngészõben csak a bank oldalát és kész. De a keylogger ellen meg a legegyszerûbb a képernyõ billentyûzet használata.

Shep
Nekem ilyen van, (minden tranzakció elõtt új kód).

Shep
De nem csak jelszóval van védve te. Ahogy a kolléga is írta lent SMS kód érkezik. Aki meg azt feltöri annak tök nyolc, hogy te netbankot használsz-e vagy nem úgy leüríti a számlád, mint a sicc.

IMYke2.0.0.0
Erste konkrétan ilyen.

Jani21
Egyes bankoknál létezik még egy a számítógéptõl független autentikációs mód: mikor helyes adatokkal beléptél a netbankba, akkor küldenek egy SMS-t a telefonodra, amiben van egy kód, és amit még meg kell adnod a sikeres belépéshez. Szóval ha keylogger is van a gépeden, az egyszer használatos SMS kód nélkül bukó a tolvajok próbálkozása. Sõt lehet kérni, hogy minden egyes tranzakciót végrehajtása elõtt ily módon kelljen jóváhagyni.

FSpofon
pedig biztonságosabb mint bemenni egy otp-be amit kintrõl pásztáznak a nem konkrétan fehér arcok, és kifelé mennek utánad ha jól vagy öltözve 😊

egyébként meg kérhetsz sms értesítést a számlamûveletekrõl, így ha valami gond van azonnal látod és tudsz szólni a banknak, akik azonnal segítenek, nem szoktak így pénzek elveszni.

Arab money

egyaltalan nem zavar! megertem, a parom peldaul ugyanigy velekedik errol az egesz digitalis terjesztesi modrol. szeretek olvasni es engem pl. teljesen lenyugoz egy ebook es az abban rejlo lehetosegek, mig neki elmondasa szerint ereznie kell a papir illatat. ugyanez igaz ram a jatekoknal is, nagy tartalom egyetlen accounthoz kapcsolva, elerheto barhol, barmikor a vilagon, szerintem fantasztikus dolog.

IMYke2.0.0.0
Én munkahelyrõl, proxy mögül intéztem a rendelést, és a netbankolást is...

grebber
De pont nem attól félek hogy a banki rendszert törik fel hanem a gépemen bekúszik valami azt megszerzik a jelszavakat stb.

Shep
Én meg azt nem értem miért nem lehet elfogadni ,hogy neked az a jó másnak meg más. Engem nem zavar, hogy ti letöltitek titeket se zavarjon ,hogy mi meg dobozosban szeretjük.

Shep
Hát te tényleg sok filmet nézhettél 😊 Nem kell ezen ennyire pánikolni ha akarják lenyúlják a pénzed ígyis-úgyis. Azért van a bank védelmi rendszere, hogy vállalják a felelõsséget ha mégis feltörik õket. A netbankról meg nem tudom neked milyen elképzeléseid vannak, hogy attól félsz azon keresztül lopnak meg.

en nagyon egyszeruen megoldottam: gyujtoi kiadas megy a polcra, a tobbit pedig megveszem digitalisan. amugy meg nem ertem miert vannak ennyien a steam ellen, hihetetlenul kenyelmes es egyszeru hasznalni.

grebber
Én marhára parás vagyok.Neten rendelni az adataimmal is félek.Arra meg képtelen vagyok hogy neten keresztül intézzem a számlaügyeimet.Túl sok filmet láttam lehet de ki tudja ki figyeli a gépem azt bármikor lenyúlják a pénzemet!

Mit szórakozik nálad a Steam? Elárulod? 😄

Shep
Egyébként azért a dobozosnak az nagy elõnye, hogy ha játszani akarsz berakod telepíted játszol kb. 5 perc múlva. Steam-nél meg elõbb leszenveded a játékot aztán még szórakozik a steam is sokkal több idõ, mire játszani tudnál már lehet el is megy tõle a kedved.

Shep
Azért a 2 nem ugyanaz, egyébként minden adatodat simán meg lehet tudni a mai világban, egy csomót legálisan is úgyhogy nem értem ,hogy pont egy telefonszám megadásából csinálsz ekkora problémát.

IMYke2.0.0.0
<...>" amiket már használtan sem nagyon tudnék beszerezni... " - csak ez tudna engem is motiválni, ha online redistribution-rõl van szó...

De! Csak a félreértések elkerülése végett: én is szeretem, ha egy játék itt van a polcomon, igényes kiadásban. Fõleg, ha valamilyen gyûjtõi, vagy jól kinézõ fémtokos, vagy van hozzá valamilyen art book. Ezeket tényleg megéri megvenni. És jól esik végignézni a gyûjteményen. Szóval nem vagyok én továbbra sem a dobozos játékvásárlások ellen. De ha tényleg csak egy gagyi tokot meg a lemezt kapom... arról le tudok mondani, ha cserébe olcsóbban, DRM mentesen megkapom... Arról nem is beszélve, hogy GoG-on is olyan játékokat vettem, amiket már használtan sem nagyon tudnék beszerezni...

IMYke2.0.0.0
A Ubisoft pedig már rég elrúgta nálam annyira a pöttyöst, hogy ÚJ terméket tõle nem hiszem, hogy valaha is venni fogok... DRM-Fuck.

IMYke2.0.0.0
Low Budget kiadványok esetében az ember ne is számítson színes-szagos mellékletekre...
[Kivétel, saját élmény: C&C Generals Deluxe Edition - low budget, bagóért]

IMYke2.0.0.0
"A dvd lemez szerintem elõbb fogja beadni." --- erre ne vegyél mérget.

IMYke2.0.0.0
"Internet kapcsolat szükségessége számodra érzékeny pont, ez érthetõ, de azért a mai világban ez a legtöbb embernek nem akkora probléma" - ez paradoxon, mert az ÉN nézõpontomból MÁSOK nem érdekelnek. S most ugye, én, magamról írok...

"Vagy ez nem volt nyilvánvaló?" - de igen, már több, mint 13 éve.
De semmi kedvem részt venni olyan dolgokban, mint a STEAM és a Live.

2-10 oldalas manual, aminek a felében a kiadó embereit sorolják

CoD 4 "kézikönyv"... Full nevetséges... Ok, nem lehet túl sok dolgot írni a játékról, de akkor is...

Vagy a Starcraft sokadik kiadás, amit megvettem... 4 oldalas kis szar, amiben minden van, csak a játékról nem írnak semmit...

Mondok jobbat is. A Ubisoft ezentúl nem mellékel kézikönyvet semmilyen játékához...

grebber
Én a letöltötteket kiirom.Mert nem mindenhol van 25Mbit vagy afelett lévõ net elõszedni a DVD-t fél perc letölteni több óra.

"A HDD-d is beadja a kulcsot - elõbb vagy utóbb."
A dvd lemez szerintem elõbb fogja beadni.

Ha már szélsõséges esetek: én meg elmegyek a világ másik sarkába, mondjuk Új-Zélandra, és nem kell bõröndnyi játékot magammal cipelni, mert bármikor le tudom tölteni, amit digitálisan megvettem. (Kiírni sem szoktam amúgy, mert bármikor újra letöltöm... fõleg nem a drágább DL DVD-re.)

Internet kapcsolat szükségessége számodra érzékeny pont, ez érthetõ, de azért a mai világban ez a legtöbb embernek nem akkora probléma. Ha más nem, hát a világ bármely pontján egy internetkávézóban letöltöm seperc alatt...

gyári anyagot, amiért fizettem

Felfogásbeli különbség. Én nem a gyári anyagért fizetek (elsõsorban), hanem a játékért, az "élményért".

Az hogy statisztikát készítenek a játékszokásaidról... Tegyék... Fel tudják valahogy használni ellenem? Nem hiszem. Ha meg ez valóban hozzájárul ahhoz, hogy jobb szolgáltatást kapjak, akkor hajrá. Ugyanúgy statisztikát készítenek rólad most is, meg mindig, amikor csak internetezel... Merre jársz, mennyi idõt töltesz ott, stb. Vagy ez nem volt nyilvánvaló? 😊

És nem szólnak rám játék közben, hogy XY belépett, mert kikapcsolom ezt a lehetõséget, ha úgy akarom. Máskor viszont igenis hasznos lehet.

IMYke2.0.0.0
Nincs otthon internet-hozzáférésem.
A HDD-d is beadja a kulcsot - elõbb vagy utóbb.

w77d
hát én azért imádok ránézni a kis gyüjteményemre. Fõleg a Collectors Editionok faszák, de a többire sem mondanám hogy fröccsöntött rondaság.....

FSpofon
Haladni kell a korral.
A mai játék kiadások 90%a meg egy nyamvadt dvdtok és 2-10 oldalas manual, aminek a felében a kiadó embereit sorolják. Full fölösleges gyûjteni a fröccsentett mûanyagot, nem néz ki jól. Én már a dvd-re írással is így vagyok, nemtom milyen neted van, de már 5 éve is inkább letöltöttem valamit újra a steamrõl minthogy berakjam a backup dvd-t és halljam ahogy pörög az a szar 😄 ha tv-re kötött lejátszónkon lenne usb ki is dobnám az írót azonnal. Minden legyen a vinyón, minden legyen egy listában, egy jelszóval tökéletesen védett kis térben valahol ott, ahol nem vehetik el tõlem. Minden két kattintásra van.

Arab money

IMYke2.0.0.0
Nekem kell a fizikai kapcsolat a tulajdonommal - s ha gyári anyagért fizetek, akkor ne nekem kelljen kiírni (alkalomadtán 1-2 DL DVD-re!!!] az anyagot, hanem az valóban áru legyen...
Másrészt, gyûlölöm, hogy internet-kapcsolat kell ahhoz, hogy a tulajdonomhoz hozzáférhessek - legyen az Afrika kies szavannája, egy laptoppal a kezemben, vagy az otthon hûs magánya...
Nekem az kell, hogy elõvegyem a gyári anyagot, amiért fizettem és ha kedvem tartja, elolvassam X-ik alkalommal a kézikönyv, mellékelt anyag sorait, vagy gyönyörködjek a doboz, kiadvány látványában (is), miközben tudom, hogy senki és semmi sem ellenõrizheti a játékszokásaimat, nem vezet statisztikát rólam, és nem szól játék közben rám, hogy X-Y belépett a hálózatra stb...
Nekem a játék kézzelfoghatósága, intimitása megér minden pénzt.