Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amazon.co.uk: Tomb Raider 1-6 (PC) - GAMEFORCE által árazva és postázva:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gondolkodom még rajta. Ódákat zengenek errõl a sorozatról, meg aztán rám is férne már ismét egy jó kis kalandjáték. Legutoljára a Broken Sword 3-al játszottam, ami ilyesmi, annak is már vagy másfél-két éve...
Viszont... A második rész megvalósítása valahogy rohadtul nem tetszik... Nekem sem igazán jönnek be ezek az élõszereplõs FMV videók...
http://hardverapro.hu/apro/elado_cserelheto_pc_jatekok_tomb_raider_stb/hsz_1-50.html
Viszont, van WRZ-ben is (a küldetéslemezek, és a 3. rész) - ezért akarom mindenáron megvenni azt is.
Az 1. rész nem dobozosban, németül van meg.
A 4-es csomagban ott van mindaz, ami nekem kell: angol 1. rész és a 3. rész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Biztos, hogy megvan neked mindegyik rész eredetiben? 😊
Amúgy nekem jelenleg ez a pakk lenne a vágyálmom, csak ugye amazon...nem tudom még, majd meglátom késõbb.
Egy kis OFF is még a végére:
Itt található egy Vista/Win 7 telepítõ a Tomb Raider elsõ részéhez. Szerintem napokon belül ki fogom próbálni, mert érzem, hogy ismét kedvet fogok kapni, hogy végigjátszam megint. 😊
Gondoltam, aki nem ismerné és szereti a játékot hasonlókép, mint én, annak hasznos lehet (az is lehet, hogy mûködik még talán késõbbi részekkel is, majd megnézem).
ON
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ahogy az itthoni benzinár sem lesz már 300 Ft alatti...
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha sírni támad kedvem, akkor viszont ezt szoktam nézni. Még mindig nehéz elképzelnem, hogy ezt akár XIX. században is komolyan gondolta volna valaki, nemhogy a XX. végén.
Pár napja meg Stimulus Map pack-ot MW2-hez.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Totál feleslegesnek érzem, hogy egy noname senki kis színész próbáljon meg igen gonoszt játszani.
Mondjuk, ha az átvezetõkben Bruce Willis meg Jessica Alba harcolnának egymással egy 3 méteres 7 élû karddal, akkor azt mondom, ez kell! Ezt tolják még az arcomba... de ezeket a gagyi "Zs" kategóriás filmekbõl ismert színészeket erõltetni? Részemrõl nem hiányoznak. Fõleg, hogy nekik több pénzt kell adni, mint egy animátornak, aki egy hét alatt összehozza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én vagyok hisztis faszkalap, hogy hiányolom az élõ szereplõs videókat a játékokból?
GTA2 vs GTA3:
NFS Busted vs NFS Undercover Busted
Þór vígi þessi rúnar
Csak menne kicsit jobban a Forintnak... de sajna, történelmi mélyponton vagyunk, fuck.
Elkiabáltam. Felül táblázat másolata, amiben az aktuális Euro és Font szerepel
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De ha egyet akkor is :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát, inkább várok velük... Legfeljebb, néha napján "update"-elem az árukat a "busket"-ben.
Amúgy, a game-co-n most estek a "nagyobb" játékok árai
De sem a helyzetem, se a valutaárfolyam nem engedélyez klikkelni, pedig piszkosul szeretném.
Forza.
1. "Viszonteladók" Amazonról nem küldhetnek Magyarországra portékát.
2.
A brit Amazon tarifatáblázata szerint pedig 1 db játék esetén 8 fontot 2.99+4.99, mert kell per item ÉS per delivery szerint is fizetni minden egyes rendelésnél) kell fizetnünk, ami mocskosul sok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én az elmúlt egy hónap alatt kétszer rendeltem az ebay.co.uk-ról (tehát nem az amerikairól) és 1 héten belül itt volt mindkét cucc, míg a zavvitól általában 2 hét után kapom meg a cuccokat. Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve, jobban mint a zavvival, a game.co.uk még nem próbáltam.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
FONTOS, hogy megnézd azt, hogy kitõl rendelsz, hogy milyen az értékelése. Nyilván nem érdemes olyantól vásárolni, akinek a 10 tranzakciójából 9 rossz.
Én csak 90% pozitiv felett rendelek valakitõl (persze fontos, hogy már legalább többszáz tranzakciója legyen)
Þór vígi þessi rúnar