Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem is bizsereg a mutatóujjam az egéren.

Amazon.co.uk: Tomb Raider 1-6 (PC) - GAMEFORCE által árazva és postázva:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A szokásos hétvégi akció 😊

Gondolkodom még rajta. Ódákat zengenek errõl a sorozatról, meg aztán rám is férne már ismét egy jó kis kalandjáték. Legutoljára a Broken Sword 3-al játszottam, ami ilyesmi, annak is már vagy másfél-két éve...

Viszont... A második rész megvalósítása valahogy rohadtul nem tetszik... Nekem sem igazán jönnek be ezek az élõszereplõs FMV videók...

Atkamon
Akkor most egy kis önreklám ha senki nem bánja 😄
http://hardverapro.hu/apro/elado_cserelheto_pc_jatekok_tomb_raider_stb/hsz_1-50.html
arty
OFF: ha már TR1, miért nem az anniversary-t játszod végig?

Forza.

Jani21
Ugyanez a Tomb Raider gyûjtemény megtalálható az e-bayen itt jobb áron, kellemes postaköltséggel.

IMYke2.0.0.0
Ami dobozosban megvan, le is van fényképezve - less vissza.
Viszont, van WRZ-ben is (a küldetéslemezek, és a 3. rész) - ezért akarom mindenáron megvenni azt is.
Az 1. rész nem dobozosban, németül van meg.
A 4-es csomagban ott van mindaz, ami nekem kell: angol 1. rész és a 3. rész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Aki tudja h hol lehet kapni Shadow of the Colossust, vagy eladná, az szóljon nekem!! Megveszem!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

fery02
Olvastam már korábban többször is, hogy neked megvan mindegyik Tomb Raider rész. Ennek ellenére nem emlékszem, hogy valamikor is láthattunk tõled róluk képeket (nagy kedvencem a sorozat, csak emlékeznék rá szerintem 😊) a topikban... meg most itt van ez a 4-es pack is, hogy megvennéd.

Biztos, hogy megvan neked mindegyik rész eredetiben? 😊

Amúgy nekem jelenleg ez a pakk lenne a vágyálmom, csak ugye amazon...nem tudom még, majd meglátom késõbb.

Egy kis OFF is még a végére:

Itt található egy Vista/Win 7 telepítõ a Tomb Raider elsõ részéhez. Szerintem napokon belül ki fogom próbálni, mert érzem, hogy ismét kedvet fogok kapni, hogy végigjátszam megint. 😊
Gondoltam, aki nem ismerné és szereti a játékot hasonlókép, mint én, annak hasznos lehet (az is lehet, hogy mûködik még talán késõbbi részekkel is, majd megnézem).
ON

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kongy
ja pont ezért bosszant h nem kapni...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ffxi
Az bizony naon yó game!

Fákjúal!

gabriel knight collection learazas a gog-on, ha valakit erdekel.

Kongy
De mindergy is, mo-ra nem szállitanak. bazeg az egész országban nem tudok egy rohadt SHADOW OF THE COLOSSUS-t szerezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kongy
Amazon.com-ról mennyi a postaköltség?

Atkamon
Hát igen... Az Assassin's Creed 2 elõtt kiadott Lineage film pl kurva jó volt szerintem.

IMYke2.0.0.0
Annak én is örülnék. De, sajnos, sosem fog annyit lemenni.
Ahogy az itthoni benzinár sem lesz már 300 Ft alatti...

giorgio81
még egy 20-ast azért mehetne le

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Totti5
Ami divat kezd lenni azok a live action trélerek, kisfilmek, elõzmények.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Javult a Forint - emberek, érdemes elgondolkodni a külföldi rendeléseken...

Encore
Nekem is hiányoznak, mert igaz, hogy Zs kategóriás színészek, de még mindig jobb mint a "lelketlen" animációs karakterek, tök üres a tekintetük. Meg azért a játékok zömének a sztorija amúgy is ZS kategóriás, úgyhogy a balfék színészek illenek is hozzájuk. 😊
The Protector
Azok a hangok.+wesker odabasz😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
Resi 1 intro zseniális, nem bántani! 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nagyrészt egyetértek, bár voltak olyan próbálkozások, melyek a maguk idejében megállták a helyüket. Sõt a Wing Commanderekben még egész kellemes színészi játékkal is lehetett találkozni, persze Malcolm McDowell nem is éppen ZS kategória.

Ha sírni támad kedvem, akkor viszont ezt szoktam nézni. Még mindig nehéz elképzelnem, hogy ezt akár XIX. században is komolyan gondolta volna valaki, nemhogy a XX. végén.
balee4
Altitude-t vettem steamen. (4,49 euró) Nagyon jópofa játék. 😊
Pár napja meg Stimulus Map pack-ot MW2-hez.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Így van! Teljesen jogos amit mondasz: hisztis vagy :-P
Totál feleslegesnek érzem, hogy egy noname senki kis színész próbáljon meg igen gonoszt játszani.

Mondjuk, ha az átvezetõkben Bruce Willis meg Jessica Alba harcolnának egymással egy 3 méteres 7 élû karddal, akkor azt mondom, ez kell! Ezt tolják még az arcomba... de ezeket a gagyi "Zs" kategóriás filmekbõl ismert színészeket erõltetni? Részemrõl nem hiányoznak. Fõleg, hogy nekik több pénzt kell adni, mint egy animátornak, aki egy hét alatt összehozza.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Egy pici off...kérnék véleményeket, ha nem bánjátok:
Én vagyok hisztis faszkalap, hogy hiányolom az élõ szereplõs videókat a játékokból?
GTA2 vs GTA3:

NFS Busted vs NFS Undercover Busted

Þór vígi þessi rúnar

Atkamon
Olvass vissza...

Kongy
Na kinek van már meg az új PoP(si)? 😄

ffxi
Megfontolandó :S

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Amikor elõször megláttam (még az elsõ vásárlásomat követõen) Wishlist-re tettem. Amint elérhetõvé vált, jött is a mail...
Csak menne kicsit jobban a Forintnak... de sajna, történelmi mélyponton vagyunk, fuck.

Elkiabáltam. Felül táblázat másolata, amiben az aktuális Euro és Font szerepel , míg az alsón a délelõtti:

NWN2 CCE? 1.5-2 évig vártam, hogy legyen náluk raktáron, de sose volt. Tavaly vagy tavalyelõtt végre megszereztem, de máshonnan, drágábban. Mellesleg tartalmazza az elsõ részt és kiegészítõit is. Szóval ott ne hagyd!
McFrost
Ma kaptam ajándékba egy Mass Effect 1-et, a magyar feliratosat.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tinman
Itt az a jó, hogy 2.95 Font a posta, ha 45 db játékot rendelsz, akkor is!
De ha egyet akkor is :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
GTA: SA-ra fáj nekem is a fogam. Itt mennyi a posta?

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Basszus, betettem 4 játékot és:

Hát, inkább várok velük... Legfeljebb, néha napján "update"-elem az árukat a "busket"-ben.

Tinman
Jó áron van az még most is!

Atkamon
Én is pont most akarom megvenni a Bioshock 2 CE-t Zavvin...

IMYke2.0.0.0
Nekem is ott van a GTA:SA... és még keresek hozzá valamit.

Amúgy, a game-co-n most estek a "nagyobb" játékok árai ha csak minimálisat is...

Tinman
Pedig már bent a kosárba Borderlands + kiegje, GTA 4 + Liberty C. Stories.
De sem a helyzetem, se a valutaárfolyam nem engedélyez klikkelni, pedig piszkosul szeretném.

Ja 😞 Bár ma olcsóbb mindkettõ, mint tegnap volt.

IMYke2.0.0.0
Basszus, minden nappal emelkedik a font és az euro ára...

arty
Burnout Paradise PC

2600ft-ért házhozjön

Forza.

Most már tényleg nem értelek.

1. "Viszonteladók" Amazonról nem küldhetnek Magyarországra portékát.
2.
A brit Amazon tarifatáblázata szerint pedig 1 db játék esetén 8 fontot 2.99+4.99, mert kell per item ÉS per delivery szerint is fizetni minden egyes rendelésnél) kell fizetnünk, ami mocskosul sok.
Ha belegondolok, hogy mennyit spóroltam azon, hogy majd' 200 alkalommal sima postával vásároltam az eBayen... Lassan vehetek egy kocsit az összegbõl.
Shep
Köszi, remélem nem én leszek az elsõ akinek "eltéved" a csomagja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem igen, és ahogy tudom, eddig mindenkinek rendben megérkezett.

Shep
Engem az érdekelne, hogy a Zavvis küldemények rendesen megérkeztek mindenkinek? Ugyanis az Alpha Protocolt onnan tervezem megrendelni, mert jóval olcsóbb, mint máshol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

giorgio81
rosszul tudod, ott van, hogy 2 font a postázás és Magyarországot jelöltem be
Én az elmúlt egy hónap alatt kétszer rendeltem az ebay.co.uk-ról (tehát nem az amerikairól) és 1 héten belül itt volt mindkét cucc, míg a zavvitól általában 2 hét után kapom meg a cuccokat. Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve, jobban mint a zavvival, a game.co.uk még nem próbáltam.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Jani21
Így már érthetõ. Sajnos ilyen elõfordulhat. Nekem volt már ilyen esetem, csak akkor nem a posta, hanem egy gyorsszállító hozott nekem üres dobozt. Utána megkapták a magukét <#ravasz1>.

Carlos
vannak persze urban legend-ek az ebay-el kapcsolatban, de eddig nekem sem volt gondom vele.
FONTOS, hogy megnézd azt, hogy kitõl rendelsz, hogy milyen az értékelése. Nyilván nem érdemes olyantól vásárolni, akinek a 10 tranzakciójából 9 rossz.
Én csak 90% pozitiv felett rendelek valakitõl (persze fontos, hogy már legalább többszáz tranzakciója legyen)

Þór vígi þessi rúnar