Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
más:Mass effect 1-et most fejeztem be pénteken és kijelentem nagyon rég nem játszottam ennyire jó játékkal már jó pár éve.eddig a half life 2 fogott még meg ennyire asszem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Újfent még valami: A Q4-beli (2005) lezuhanásos/ébredéses scriptelt jelenet eddig csak három játékban tûnt fel, "utánozva" azt:
- CoD:MW (2007)
- Frontlines: Fuel of War (2008)
- CoD:MW2 (2009)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(TR: Anniversary-t ki ne hagyd! szvsz jobb, mint a legend és az underworld!)
Forza.
#3316: gondolkodtam rajta közben hidd el, csak kedvem nem volt utánanézni...meg gondoltam úgyis értitek azért. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az a fránya Forgotten Sands még hiányzik. <#rinya>#rinya>
Így, amikor nyitva vagyok, adminisztrálok, netezem, vagy játszok - igaz, szívesebben csinálnám a dolgom otthon.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ezen az amúgy munkahelyi gépen, melyrõl jelenleg írok, több játékkal is játszom, amikor itt dolgozom:
A Quake 3-at többször, mert instant action, és mert imádom. Neten nem tudok nyomulni vele, mert ping az egekben
A gép: AMD 6000+ (3133 MHz), 2 GB (DDR2, 800 MHz) RAM, nVidia 8500 GT 512 MB, BenQ 20", Genius 3 gombos optikai egér, Genius billentyûzet.
A lényeg: a játék utolsó pályáján, ezen a nehézségi szinten, és ezzel a géppel egyszerûen nem tudom megverni Zero-t. Az egér, billentyûzet szar, és nagy az input-lag.
Otthon, ugyanezt a játékot <és más egyebet is>és más egyebet is>, könnyedén, többször is végigjátszottam már Nightmare fokozaton, és Zero-t úgy gyõztem le, sokszor 0-ra, hogy max. 1-2 alkalommal haltam meg, de legtöbbször 0-ra vertem.
Gépem: Intel Core 2 Duo E8400 (3000 MHz), 2x2GB (DDR2, 1066 MHz) RAM, HD4850, 17" CRT, Trust Laser Mouse, Logitech Flat billentyûzet.
Ergo: sokszor, a technika segít a játékokban. Régebben, sokkal rosszabb gépekkel, vezérlõkkel nyomtuk, ugyanazon nehéz ellenfelek ellen.
Mondhatok példát is akár:
GTA 1: fegyverrel célozni lehetetlenség, miközben mindenki nyílegyenesen tud rád lõni. Emellett 1 lövésre meg is halsz még pisztojból is.
GTA IV: fegyverrel a kezedben (kis gyakorlással) ámokfutó lehetsz, mert az ellenfelek nagyon nem nyílegyenesen lõnek rád.
Továbbá pisztojból kibírsz egy tárat is.
Ugyanilyen elven eléggé sok játékot fel lehetne még sorolni, mert ugye régebben természetes, hogy voltak bizonyos korlátok, amiért esetleg nehezebben lehetett kezelni a játékokat, de mára már eléggé ott tart a fejlõdés, hogy irányítás téren minden nagyon sima, gördülékeny, dinamikus, egymásba folyó nagyon szép animációk, már szinte irányítja magát a játék...csak sok esetben a Nehézséget elfelejtik hozzáigazítani (itt hozzátehetjük, hogy bizony szándékos módon...).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kihívásban is teljesen más.
Az elsõ részhez ember kell, hogy végigvigye, mert nem egy könnyed játék.
#3305: Köszi szépen, jó lenne ez. 😊
Én kis naív, ez csak egy sima toknak néz ki. 😄
Most akkor vagy ebbõl van több, vagy pedig egy, de az akkor valszeg nagyon vastag.
Csak én valamiért az elõzõ generációs TR-eket helyezem elõrrébb.
Nekem tetszettek a kicentizett ugrások, az hogy magunknak kell gombnyomásra kapaszkodni (manapság már érdekesen hangzik az ilyesmi igen, mikor a program majdnemhogy az ugrást is magától végzi 😊).
Meg a sokak számára idegtépõ irányítás is, nekem kifejezetten tetszik.
Az egész világ annyira más, olyan kellemesen nosztalgikus azokkal a TR-ekkel játszani.
Nekem is azért kellene ez a 6-os csomag, mert pont ezek nincsenek meg eredetiben és vágyam, hogy nagy TR fan létemre beszerezzem mindet, ha kell egyenként is.
De így ez lenne a legjobb megoldás (mondjuk megnézném belülrõl is a
Már csak akkor azt kéne kideríteni, hogy honnan kéne rendelni, mert közben meg lett már említve 2 másik lehetõség is (köszönet értük!).
Azért másabb érzés lenne majd az eredeti CD-n használni azt a bizonyos installert, mint mondjuk Daemon tools-ból egy warez képfájlt. 😊
Innen viszont akkor is olcsóbb ugyanez, ha az Amazon tótágast áll.
Igen, szerencsére szakmában (elektronika), és hát mondhatjuk zsírosnak. Legalábbis kelet-magyarországi viszonylatban 😊
Szakmádban sikerült elhelyezkedned valami zsíros pozícióban? <#vigyor5>#vigyor5>
Ez a 6-játékos csomag sokkal csábítóbb.
Szerk: A szépsége, hogy CD-n vannak az anno eleve úgy kiadott részek...