Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Gears of Effect. <#vigyor3>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hú, na a 2 dupla olyan jó, mint az 1. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Na, akkor menj tovább a második részre, az is le fog nyûgözni, garantálom😊

Bence94
nem a legjobb de én a cod 4 után meg az elvárásaimmal ellentétben poztitívan csalódtam benne! Szerintem nem rossz a single része. viszont multi nagyon vegyes valamikor elvagyok valamikor nem...azzal teszik tönkre, hogy nincs dedi szerók, pénzért 5 map ráadásul így megvannak osztva a játékosok...
más:Mass effect 1-et most fejeztem be pénteken és kijelentem nagyon rég nem játszottam ennyire jó játékkal már jó pár éve.eddig a half life 2 fogott még meg ennyire asszem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ffxi
Gyû! Az összes rész megvan nekem gyémántba 😄

Fákjúal!

davidka003
Valaki vett már Mega Games dobozos játékot? Belül milyen?
link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Még valami: a Quake 4 még mindig alázza a szememben a CoD-sorozat utóbbi részeit. Pedig ez is non-stop lövölde.

Újfent még valami: A Q4-beli (2005) lezuhanásos/ébredéses scriptelt jelenet eddig csak három játékban tûnt fel, "utánozva" azt:
- CoD:MW (2007)
- Frontlines: Fuel of War (2008)
- CoD:MW2 (2009)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fallout 3 GOTY 3500 Ft-ért házhoz? 😊

IMYke2.0.0.0
MW2 tényleg ratyi... 14 éves non-stop játéktapasztalat mondatja velem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Multival toltam 10 órát kb

Kongy
singlet én hardon végigtoltam 3 óra alatt... -.-

Renjike
MW 2 vel én 4 napig elvoltam ami kb 20 óra játékot jelent Single és multy egyben

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kongy
Ja, és a MW2 arra jo h 1cer végigszaladj rajta azt csá.

Kongy
Az oké h kell gondolkodni, csak az a baj h kb az Anniversaryban minden percben új fejtörõ van. Végigtoltam az összes Prince of Persiát, és a God of War-okat, és azokban is kell gondolkodni, mégis szeretem õket. a TRA még jópár más dolog miatt sem jött be. Nem jött át a hangulat, nem értem miért, ráadásul egyszerûen ráuntam... a TRL sokkal változatosabb és akciódúsabb. Ha toltam volna a régi gamet lehet többre értékeltem volna...

The Protector
Az MW2-értelmi fogyatékosoknak való.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
én pl nem szeretem a MW2-t.....

Kandurex
Szerinted miért sikeres a Modern Warfare 2? pl. <#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

w77d
azért nem tetszik egy játék mert kell benne gondolkodni???

Kongy
Igen, nekem is ezért nem tetszett annyira. 😊 Azért a TRU-ban is kell gondolkodni, a Legend-ben nem....

ffxi
Az újak közül tényleg az Anniversary a yó. Ott vhogy többet kell gondolkodni 😛

Fákjúal!

Kongy
nekem nem tetszett. 😄 Kicsit nehezebb is volt náluk. Nálam a TRL a nyerõ. 😄 A TRU már nem lett olyan jó.

arty
<#worship>

(TR: Anniversary-t ki ne hagyd! szvsz jobb, mint a legend és az underworld!)

Forza.

fery02
Valóban, ilyennel én is találkoztam már.

#3316: gondolkodtam rajta közben hidd el, csak kedvem nem volt utánanézni...meg gondoltam úgyis értitek azért. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kongy
Na, íme pár jó kis játék sorozat:

Az a fránya Forgotten Sands még hiányzik. <#rinya>

Eddig én is sokszor munkahelyrõl fórumoztam, játszottam, stb. De csak mert baromira untam magam. Nehogy azt hidd ám, hogy ez hosszú távon annyira élvezetes. Borzasztóan bele lehet unni. Szerencsére egy hónapon belül munkába állok az új helyen, ott már nem lesz lehetõség ilyenekre.

Nem kötekedni akarok, de pisztoly <#bee1>

IMYke2.0.0.0
Ez a 2. munkahelyem - a helyi könyvtár. Ide gyakorlatilag beszélgetni járnak néha-néha emberek, mert otthon mindenkinek van internete, könyvet nem olvasnak, filmet nem itt néznek .
Így, amikor nyitva vagyok, adminisztrálok, netezem, vagy játszok - igaz, szívesebben csinálnám a dolgom otthon.

balee4
Én (még ha megengedett is lenne, és a gép nem lenn egy ezeréves Celeron) rá nem érnék munkaidõben ilyesmire... 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
jó kis munkahely... 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Árnyalom a képet :

Ezen az amúgy munkahelyi gépen, melyrõl jelenleg írok, több játékkal is játszom, amikor itt dolgozom:

A Quake 3-at többször, mert instant action, és mert imádom. Neten nem tudok nyomulni vele, mert ping az egekben , ezért Hardcore szinten.
A gép: AMD 6000+ (3133 MHz), 2 GB (DDR2, 800 MHz) RAM, nVidia 8500 GT 512 MB, BenQ 20", Genius 3 gombos optikai egér, Genius billentyûzet.

A lényeg: a játék utolsó pályáján, ezen a nehézségi szinten, és ezzel a géppel egyszerûen nem tudom megverni Zero-t. Az egér, billentyûzet szar, és nagy az input-lag.

Otthon, ugyanezt a játékot <és más egyebet is>, könnyedén, többször is végigjátszottam már Nightmare fokozaton, és Zero-t úgy gyõztem le, sokszor 0-ra, hogy max. 1-2 alkalommal haltam meg, de legtöbbször 0-ra vertem.
Gépem: Intel Core 2 Duo E8400 (3000 MHz), 2x2GB (DDR2, 1066 MHz) RAM, HD4850, 17" CRT, Trust Laser Mouse, Logitech Flat billentyûzet.

Ergo: sokszor, a technika segít a játékokban. Régebben, sokkal rosszabb gépekkel, vezérlõkkel nyomtuk, ugyanazon nehéz ellenfelek ellen.

fery02
Ez igaz lehet, de az is tény, hogy a mostani játékok már sokkal könnyebbek, mint a régiek.

Mondhatok példát is akár:
GTA 1: fegyverrel célozni lehetetlenség, miközben mindenki nyílegyenesen tud rád lõni. Emellett 1 lövésre meg is halsz még pisztojból is.
GTA IV: fegyverrel a kezedben (kis gyakorlással) ámokfutó lehetsz, mert az ellenfelek nagyon nem nyílegyenesen lõnek rád.
Továbbá pisztojból kibírsz egy tárat is.

Ugyanilyen elven eléggé sok játékot fel lehetne még sorolni, mert ugye régebben természetes, hogy voltak bizonyos korlátok, amiért esetleg nehezebben lehetett kezelni a játékokat, de mára már eléggé ott tart a fejlõdés, hogy irányítás téren minden nagyon sima, gördülékeny, dinamikus, egymásba folyó nagyon szép animációk, már szinte irányítja magát a játék...csak sok esetben a Nehézséget elfelejtik hozzáigazítani (itt hozzátehetjük, hogy bizony szándékos módon...).

IMYke2.0.0.0

Totti5
Vagy csak öregszel és sok minden egyszerûbb mint anno...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fery02
Ismerem, azt is végigjátszotta már, de nem annyira volt számomra szórakoztatóbb, mint anno az elsõ rész.
Kihívásban is teljesen más.
Az elsõ részhez ember kell, hogy végigvigye, mert nem egy könnyed játék.

#3305: Köszi szépen, jó lenne ez. 😊

ffxi
Így igaz.

Fákjúal!

arty
Az Anniversary az a TR1 "mostani" grafikával.

Forza.

robotnyk
nascar racing 2003 season, beyond good & evil, mafia, mind3 magyar, elsõ kiadású mennyit érhetnek most használtan?
Így kell elképzelni. Kérdés, hogy a nem látszódó részeken mennyire harsány budget motívumok vannak a benelux kiadáshoz mérten.
fery02
Most nézem a képet nagyítva.
Én kis naív, ez csak egy sima toknak néz ki. 😄

Most akkor vagy ebbõl van több, vagy pedig egy, de az akkor valszeg nagyon vastag.

fery02
Majd utána talán azt is.
Csak én valamiért az elõzõ generációs TR-eket helyezem elõrrébb.

Nekem tetszettek a kicentizett ugrások, az hogy magunknak kell gombnyomásra kapaszkodni (manapság már érdekesen hangzik az ilyesmi igen, mikor a program majdnemhogy az ugrást is magától végzi 😊).
Meg a sokak számára idegtépõ irányítás is, nekem kifejezetten tetszik.

Az egész világ annyira más, olyan kellemesen nosztalgikus azokkal a TR-ekkel játszani.

fery02
Akkor elnézést, úgy tûnik figyelmetlen voltam. 😊

Nekem is azért kellene ez a 6-os csomag, mert pont ezek nincsenek meg eredetiben és vágyam, hogy nagy TR fan létemre beszerezzem mindet, ha kell egyenként is.
De így ez lenne a legjobb megoldás (mondjuk megnézném belülrõl is a dobozt, mert azért gondolom nem az elsõ kiadású dobozokat tartalmazza. De ha ezt mind CD-n (ahogy írtad), nekem az sem baj, végülis úgy hivatalosabb.

Már csak akkor azt kéne kideríteni, hogy honnan kéne rendelni, mert közben meg lett már említve 2 másik lehetõség is (köszönet értük!).

Azért másabb érzés lenne majd az eredeti CD-n használni azt a bizonyos installert, mint mondjuk Daemon tools-ból egy warez képfájlt. 😊

grebber
Delivery outside UK - Only £0.99 per item. Akkor olyan mint a zavvi!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Innen mennyiért szállítanak magyar honba?

Next PC upgrade: 2022

Szerintem ez Marketplace itemnek számít, hiába férünk bele a Gameforce policyjébe, de azért egy próbát megérhet.

Innen viszont akkor is olcsóbb ugyanez, ha az Amazon tótágast áll.
Köszi ^^
Igen, szerencsére szakmában (elektronika), és hát mondhatjuk zsírosnak. Legalábbis kelet-magyarországi viszonylatban 😊

IMYke2.0.0.0
Gratulálok!
Szakmádban sikerült elhelyezkedned valami zsíros pozícióban? <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Nem vettem meg õket, csak betettem kosárba, hogy lássam mennyit fizetnék összesen - még mindig ott van a 3 másik kiadvánnyal együtt, a game.co-s profilom alatt.
Ez a 6-játékos csomag sokkal csábítóbb.

Szerk: A szépsége, hogy CD-n vannak az anno eleve úgy kiadott részek...

Én meg csak megvettem a Gabriel Knight sorozatot. Bár elég rossz a dollár árfolyama, de egye fene... A tegnapi nap örömére (sikeres állásinterjú) megajándékoztam magam 😊

De most vetted meg az 1-4 részeket, nem? 😊

IMYke2.0.0.0
Header rossz - természetesen font...