Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Kívülrõl nézve meg apróbb x színû (x=autód színe) három- meg négyszög lapok repültek ki az autóból a sérülést imitálva, mellette elborítva az autót egy kb 20 pixelbõl álló felhõ, melyben a pixelek színei folyamatosan változtak. Ezek a színek meg robbanás színûek voltak. 😄

De vigyázat, mert erõhatás is hatott a kocsira, így vissza tudtak csapódni, néha akár fel is repülve a magasba.

Nagy volt az akkoriban.

Emlékszem, hogy a Forma1-es autónál volt egy bug, mikor is max sebességet elérve, ki lehetett "akasztani" a sebességet, így ha továbbra is folyamatosan nyomtuk a gázt, onnantól csak a pályán elhelyezett objektumok állíthattak meg minket (de akkor véglegesen). 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
stunts-nál a törés effekt nem semmi volt.... pókháló futott végig a szélvédõn oszt kész XD

fery02
Nekem is a legelsõ a stunts volt. Nagyon szerettem. 😊
Nemrég találtam is olyan verzióját is, ami 4D Sports Dirving név alatt fut, 80 MB-os (ugye az alap stunts kb rá fér egy floppyra is), de valami speciális emulátor van hozzá, amit nem tudok kezelni. :/

Pedig retro-znék. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
anno eredetivel kezdtem 😄

Volt rajta foci, sakk és az epyx.

Aztán c64en egy évtizedig nem láttam eretetit, csak másolt játékot 😊

Forza.

Valamikor '88-ban vagy '89-ben találkoztam ezzel ismerõsöknél. Ezen kívül más emlék nem fûz hozzá, azóta sem játszottam vele többet 😊
balee4
Én C64-el. 😄 4-5 évesen mondjuk minden játék felidegesített csak és folyamatosan sírtam apámnak, hogy töltsön be újat. Talán néhányan még emlékeznek, hogy egy bizonyos parancsot kellett beírni minden játék elindítása elõtt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Death Rally - ember, micsoda szeánsz volt, amikor a non-profit cégnél, már elsõ éves egyetemistaként (abban a gépben cserélgettem a VGA-t, amikor hétvégi ügyeletes voltam) ott bambultuk a kisautókat, és akcióztunk - egymásnak osztogatva a jó/rossz tanácsokat és felváltva játszottunk .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az nekem is az elsõk között volt, jópár saját pályát is készítettünk hozzá haverral 😊 Amúgy az elsõ olyan, ami igazán lekötött, hosszú éjszakákon át is nyomtam, az a Warcraft 1 volt.

Mondasz valamit. A régi játékok nagy részét azért sikerül elindítani a mai masinákon is (dosbox, kalandjátékokhoz ScummVM, stb.), de még így is van jópár játék, ami ezekkel sem indul el, fene tudja miért. Be lesz állítva retrózni 😊

w77d
amúgy kinek mi volt az elsõ játéka? azt mondják, hogy a legtöbb embernek a mario.... nekem a stunts volt, naggyon élveztem kis szarosként XD

IMYke2.0.0.0
Én egy AMD K6-2 (300 MHz), 64 MB (100 MHz) RAM; S3 Trio 3D (4 M😎, 10 GB (5400 RPM) HDD, 15" monitorral kezdtem... 😊
Ehhez vettem magamnak egy Voodoo Banshee 16 MB-os kártyát (úgy, hogy saját gépem még nem volt) és amikor én dolgoztam vele (általában hétvége), akkor beszereltem, és ész nélkül Tomb Raider II/III-aztam! 😊

Saját gépem azért ennél erõsebb lett 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PL. retrózni tökéletes, mivel Win 98-as játékok alatt nem biztos, hogy össze fogsz tudni hardveres gyorsítást, fõleg ha csak 3Dfx-et támogattak. Én tudnék örülni neki.
Egyébként épp most kaptam egy ilyesmi gépet ajándékba ^^ Csak még nem tudom mit kezdjek vele xD

Én meg egy jó öreg 386 DX4-el, 4 MB memóriával, és valamilyen VESA VGA-val <#hehe> De a Warcraft 1 elfutott rajta, úgyhogy jó volt az <#nyes>

ffxi
Nice 😄

Fákjúal!

w77d
aztakurva majdnem ilyen géppel kezdtem anno a pályafutásom XD

IMYke2.0.0.0
Nagyon off, de muszáj megosztanom veletek... Ezzel a géppel netezek most, mert nemrég raktam fel rá mindent, amit kértek:

Ajánlom figyelembe a 3dfx Voodoo 3-at 😊)))

ffxi
Annyira nem nagy szám. Steam akció volt 😄 De megadtam az érzésnek azzal, hogy ennél a játéknál kivételesen NO WRZ 😄

Fákjúal!

w77d
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nemszólunkhozzád <#schmoll2>

ffxi
Én origival toltam, hozzá sem nyúltam a WRZ-hez 😊 Nagy idióta vok mi? 😄

Fákjúal!

balee4
A Fable 1 nálam a top10-ben van, rengetegszer végigtoltam, fenomenálisan varázslatos játék, a 2.-tõl legalább ezt várom. Én talán 8-10 játék miatt veszek boxot, de ezek mind kihagyhatatlanok egy magára vmit is adó gamernek. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FSpofon
"Eredeti játékaink" <#zavart2>

Arab money

Tinman
Erre emlékszem... úgy értem rémlik valami, hogy amikor kijött a tört verza úgy tolt ki a játékossal, hogy egy helyen nem tudtad továbbvinni.

Lássuk be, ez azért nem a játékfejlesztõk hibája.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Elöljáróban, míg nem tudom feltölteni. A dátumot is nézzétek...

IMYke2.0.0.0
Az elsõ rész nincs meg normálisan, amúgy a többi igen.
Akkoriban a kiegészítõvel együtt akartam megvenni, de mire észbe kaptam, már sehol sem lehetett kapni.

Tinman
Az összes Splinter Cell megvan neked is?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Batman-nel kapcsolatban, még akkoriban, rögzítettem egy videót, majd valahogy felerõszakolom a netre.
Elég sok mindent el fog árulni, és talán indokolja is, miért "kedvencem" a játék...
...konkrétan, a bug miatt újra kellett kezdjem a pályaszakaszt .

ffxi
Batman-t mért bántod? Teljesen visszaadta a hangulatot. Amíg nem lett asszonyom, szorgalmasan vettem a részeket.

Fákjúal!

Akkor legyen az, hivatalosan <#vigyor3>

Amúgy gonoszként én sem vittem még végig, egyszerûen nem visz rá a lélek ebben a mesés játékban.

Shep
Hát ja ráadásul a Zavvi is visszavitte az Alpha Protocol árát 24 Font körüli árra 😞 így meg már majdnem mindegy ha itthon veszem és akkor nem kell várni a postára, meg izgulni ,hogy nehogy pont az enyém tûnjön el a posta feneketlen zsákjában.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Action RPG hivatalosan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Ja hát ez is egy megoldás. Egyébként a betmen szerintem jó volt, igényes munka hangulatos helyszínek, bár a játékmenet egy idõ után túlságosan ismétlõdõ lett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Fable az egyik kedvenc játékom, és az egyik legjobb vételem volt 4k-ért! Tény, hogy nagyon light-os RPG - bár én inkább szoktam nevezni akció-kaland játéknak -, de a hangulata odabasz 😊

grebber
Atyaég hová fajul a világ nagyon fostalicska a forint!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Muszáj volt lejjebb adni az igényeimet... a modern játék kínálat gyakorlatilag instant semmi... Batman, MW2 és társaik... <#ejnye1>
Ezért aztán, amikor találok a saját számíze szerinti kellemes játékot, azt felértékelem, mert tudom, hogy jó ideig hasonlót nem fogok látni a képernyõmön...

Shep
Akkor elég könnyû téged boldoggá tenni 😊

IMYke2.0.0.0
Én is szemét módon WRZ-zel játszom, és amikor "jóféle" ára lesz, akkor odakerül a többi mellé, (DVD)dobozosan...

Tinman
Jó volna...fõleg a CE, de még elég drága, nekem még nem vevõs :-/

Tinman
Fable 1 érdekes eset.
Anno wrzban kezdtem el 5 óra után totálisan eluntam, meg idegesített, hogy olyan fura mosott volt a mozgás.
Aztán elég jó áron ilyen gyûjtõi kiadás félét sikerült megvennem. Nekiestem immáron új monitoron, nagyobb ms mellett... nagy ráéreztem az ízére. Teljesen kiveséztem, minden apróságát, persze csak jóként, mert rosszként nem tudok RPG-t játszani.

Tény, hogy egy light-RPG, de feltétlenül érdemes vele 1x játszani, fõleg az a durva, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
börtönbe kerül a karid és elkezd öregedni, rendesen megsajnáltam
.

A Fable II. is itt a polcon XBOX-ra, magyar felirat van, szóval már csak idõ kéne rá, de a leírások alapján nem fogok csalódni.

Red Dead Redemption pedig R* cucc... olyan sok rossz dologra nem emlékszem tõlük. Ok, bugos még, de minek 0-day játszani? Baromság, már csak az ár miatt is. Megveszed 11-12k körül, végigviszed mondjuk 1 hét alatt és már csak 9-10-ért tudod jó esetben eladni. Elbuksz egy játék árát. Nincs ennek értelme.

IMYke2.0.0.0
Tegnap este majdnem magam alá csináltam a gyönyörtõl, amikor a Conviction-ben a parkolóházas részt kellett végigcsinálni...
Egyszerûen szuper volt. Régi feeling.
Meg a Headquarters-t.

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam, hogy objektív, csak hogy olvasgatom, és a kép igencsak vegyes... 😊

Apus
ott minden fos ami nincs ps3ra, vagy jobb boxon mint ps3-on, úgyhogy baromi objektív valóban 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
Fable 1-hez volt szerencsém... Hát, fogalmam sincs meddig, nem teljesen végig volt hozzá türelmem.

A Fable2-vel és RDR-el kapcsolatban meg olvasgatok a "Vol.2-ben"... 😊

Tinman
Jajjjj, ne legyél már ilyen <#miaz>

Játszottad õket?

Fable I.-el játszottál? Végigvitted?

PS2-ön a Red Dead Revolverrel játszottál?

Tinman
Részemrõl én gratulálok! Hidd el szeretni fogod :-)
Nekem 6-7 hónapja van még csak meg, de eddig vagy 12 játékot vittem rajta végig és több pozitív élmény ért, mint negatív.

Jó játékot!

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül van az aláírásom elején az, ami... <#hehe>

arty
(szerinted)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Pont a 2 legrosszabbat sikerült kiválasztanod 😊

balee4
Tudom, én néha még otthon is unom magam a gép mellett, pedig ott több a lehetõség. 😄

balee4
Úgy döntöttem veszek egy boxot, most egész olcsó. (sok az adóvisszatérítésem 😄) és az elsõ 2 játék amit megveszek rá a Fable 2 és a Red Dead Redemption lesz. 😊