Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Elõre is elnézést kérek, a sok képért, de sír a lelkem... örömében :-)
Rég voltam ennyire lelkes, mert ugye szép volt az Alone In The Dark CE, is és az ára is jó volt, de ez egy igazi NAGYHAL!

Nekem a Bioware maga a játékipar Zeusza, Odinja, Xenuja, etc... náluk jobban csak a Black Isle Studio-t imádtam, de ugye õk, úgy jártak ahogy... szerencsére Obsidian-ban azért ott van 1-2 lényeges figura.

Már pedig ez a játék Obsidian fejlesztés, Bioware-féle Aurora motorral, ráadásul a Bioware némi útmutatást és támogatást is nyújtott az NWN2 fejlesztése közben.
Lehet szidni a NWN2-t, mert egy hajszálnyival gyengébb lett, mint az NWN, de a közel tökéleteshez képest hajszálnyival gyengébbet alkotni azért nem olyan nagy szégyen.

Persze Zó mindjárt jön és jól kioktat, hogy mekkora fassságokat beszélek, de én így emlékeztem.

Aki velem együtt anno 98-ban, vagyis ~12 éve(!) elindította a Baldur's Gate-et az talán kicsit értheti miért az öröm. Baldur's Gate I és II, Icewind Dale I és II, Kotor 1 és II., Fallout I és II, Planscape Torment, Neverwinter Nights I és II.... ezek számomra kikezdhetetlen nevek. És most végre...

Koca kis gyûjtõként, RPG-loverként számomra ez a "kis vacak", -ami 4(!) munkanap alatt ideért külföldrõl- közel felbecsülhetetlen értékkel bír, hiszen a legkedvesebb fejlesztõim keze munkája. Minimum ilyen CE-t érdemel az összes játékuk, mert legendák.

Frontos:

Hátas:

Frontosoldalas(új húsféle):

Hátasoldalas:

Sesame otvori se!:

Kaotik ÍVÖL! Ván ring tu rúl dem al!

Hegyi fórum-troll:

Hegyi fórum-troll, banolva, távozóban, zsírjában sütve, oldalról:

Igen, tudom, hogy ti tudjátok, mi micsoda, de ismerõs is szereti ezeket megcsodálni, viszont nem tudja, ki van kivel :-D
Fullosan, csak úgy CE-sen, keserû magában:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Az meg a másik jah, a szabadság. Élõ világ ott volt elõtted. Nagyon meg volt annak a varázsa akkoriban ám.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
én végigtoltam... egy picit tényleg bonyolult volt, de a játékélmény engem kárpótolt. Akkoriban überkirály grafika, fasza fizika. Na meg a legjobb helyeken emgszólaló eredeti jurassic park zenék, meg Hammond hangja 😊 Volt amikor kis hülyegyerekként tátott szájjal játszottam és kerestem a megoldásokat 😄 itt nem ilyen csõben mész rendszer volt, hanem a térképen faszán eneked kellett emgtalálnia dolgokat és a továbbjutás kulcsát 😄

fery02
Jaj ez a játék. 😮
Nem kicsit hagyott bennem mély nyomot. Korához képest olyan fizikája volt, hogy nem akartam elhinni.
Na meg az a sajátos irányítás, kezelés. Emlékszem, hogy nem egyszer azért ejtettem el a fegyvert, mert bevertem a könyökömet a falba. 😄

Aztán meg lehetett guggolni, jobb karunkat odairányítani, kézfejünket megfelelõ pozícióba állítani, majd megragadni. 😄
Ez a csiga lassú megoldás akkor jött legjobban, mikor üldözött egy raptor. 😊
De szerencsére csak egy kezet kellett szinte izmonként irányítani. Mintha nem is lett volna bal karunk, mert mindent 1 kézzel fogott. Csuklóból fogta a hordót, a kétkezes fegyvereken át mindent.

De nem bírtam amúgy végigjátszani, mégegyszer meg nem tervezem a közeljövõben, hogy neki kezdek.

fery02
Szerinted...Stunts-ba hol látsz gépfegyvereket, rakétákat meg zúzdát? 😄

Az igaz, hogy volt benne néhány olyasmi ugrató féle, de ezzel ki is fújt. Trackmania-ra hasonlít és kész. 😛

Most komolyan olyan azt hiszitek, hogy olyan játékra vág fel, amely minden trafikban kapható? ME1-bõl pedig PC-re csak a lengyeleknél volt CE. Szóval több mint valószínû, hogy BG2-rõl van szó. Mindenesetre érdekelne, hogy mennyi volt az az olcsó.
McFrost
1200-ért vettem e-bayen, 900 volt a játék és 300 a posta.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

na csak a képeket néztem,a szövegedet nem olvastam el😊))
Trespasser
Én már ezekkel úgy vagyok, hogy inkább megveszem duplaáron, ha kell, de ilyen önsztároló hígfos bandát nem támogatok egy fillérrel sem 😊

davidka003
Jövõ hónapban a Gamestar teljes játéka a King Arhur lesz. Jó lenne ha dobozos verzió lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
A borító nekem fontos, az újság meg nem érdekel így aztán ... Egyébként GS-t utoljára akkor vettem mikor a Gears of War volt hozzá, mert az ugye eredeti dobozos verzió volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát figyelj engem sosem izgatott, hogy kinek mi tetszik. Nekem bejött az is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon jól döntöttél <#eljen> Mondjuk a Dark Messiah is nagyon jó, én is meg akarom venni (nemrég játszottam végig, de tuti megteszem mégegyszer😊).

Ninja Gaiden viszont egy ostobaság, már bocs. A demót sem bírtam végigvinni, mert szinte fájt...

Kongy
Én tavaly május 21-én vettem GS-t, amikor eredeti, dobozos, és akkor még 5000 Ft-ba kerülõ Gears of War-t vagy Unreal Tournamentet adtak hozzá. Az még az újság nélkül is megérte volna. 😄

Ha nekem nagyon kell a játék, akk leszarom a borítót... -.- Különben is hamarosan áttérnek a virtuális kézikönyvre mindenhol, h kevesebb fát irtsanak ki... elvileg. Mondjuk nem hinném h ez sokat segit majd.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Pontosan ilyen okból vettem meg pár hónapja az egyik Gamestar-t, mert dobozos eredeti Mass effectet adtak hozzá az újság normális árért (+persze maga a lap természetesen járt hozzá)!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem akarok kötekedni, de ha a boltban veszed ott mit adnak hozzá atomtengeralattjárót? :-D

Viccet félretéve gondolom kézikönyv, szép kis borító...stb, ilyesmire gondolsz.

Ez utóbbi ízlések és pofonok kérdése (ugye azok a mondás szerint különbözõek).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
OMG... nincs borító... Az újság árába beleszámít a játék is, de akk kb 3000 Ft lenne, ha hozzáadnánk a borítós game árát is.

Most a PoP Sands of Time a teljes játékuk...
PC Guru felkötheti a gatyát.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
És azt talán ingyen adják? Meg az csak egy lemez, az úgy nem az igazi.

Kongy
Visszavonom, Alpha Protocol Obsidian. 😄

Kongy
Nem is kell, GameStarhoz ingyér adták a múlt hónapban... <#idiota>

Kongy
Vagy Mass Effect 2 vagy Alpha Protocol.
Esetleg Baldur's Gate vmelyik része. 😄

Shep
Hát nekem a Ninja Blade is bejön 2e-ért meg pláne, csak hát nem lehet mindent megvenni 😊

arty
GRAW1-2 isten, nagyon jól döntöttél. Benézek ma hazafelé az MM-be.... 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ninja Blade: felejtõs konzolport
Dark Messiah: jóság
Ghost Recon-sorozatot nem ismerem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Jártam ma a Média Marktban és 3 lehetõség közül választottam kérdés, hogy jól döntöttem-e.
1. Dark Messiah of M 'n M 2000Ft
2. Ninja Blade 2000Ft
3. Ghost Recon AW 950Ft - Ghost Recon AW 2 950Ft
Mindegyik natúr, nem EVM, meg Top seller és társaik kiadásban.

Végül a 3. variációt választottam. Szerintetek?

Tinman
Stay tuned!
Hamarosan kép... életem talán LEGSZEBB CE-je!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Mass Effect 2 CE?

Szerk.: A 2. nem lehet olcsó... akkor: Mass Effect CE?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha találgatnék azt mondanám, hogy Dragon Age CE!

De mivel nem találgatok, ezért halvány lilám nincs... :-D

arty
"Vajon mi lehet ez? :-)"

szép álom?

Forza.

Tinman
Gyerekek! Nem találok szavakat!

- Bioware
- RPG
- bontatlan
- CE
- olcsón
- gyorsan
- nem keverte el és nem törte meg a posta
- szó szerint az utolsó forintokat vették le a kártyámról... nullán vagyok, de ez... ez mindenért kárpótol!

Vajon mi lehet ez? :-)

w77d
nekem így visszatekintve a legjobb játék amivel játszottam a trespasser volt... egyszerûen utánozhatatlan elhagyatott jurassic park atmoszférával, totális szabadságérzettel és nagyon jó játékmenettel megáldott játék volt... lehetett taktikázni a dínók ellen.. na meg lehetett a saját csöcsünket nézegetni XD

w77d
áá a prehistoric... már el is felejtettem pedig milyen jó is volt...

Drágábban jövök ki (3230HUF vs 2900HUF), ráadásul nem normál borítós/kiadás. <#smile> Egyébként nekem nem kell, mert gyûlölöm a játékot, csak gondoltam valakinek kellene ebben a normális kiadásban. <#wink>

Ajjaj úgy meghatódtam, hogy már írni sem tudok...

Nekem elsõ jelentõsebb élményeim számítógép játék fronton a Prehistoric 2 és a Civilization 1 volt. Jah és persze az örök klasszikus amit egyenesen imádtam (még a fekete,fehér crt monitorral tolt-- nem is nagyon volt furcsa utána már színesben is látni a Golden axe volt.

Ezt a játékot annó rongyá játszottam!

robotnyk
hát becsokizok rögtön. mire pénz jött a számlámra, elfogyott az ócsó BiA fémdobozos kiadás game.co.ukn, meg elfogyott zavvin a fallout 3 goty is. :\
IMYke2.0.0.0

Jó lenne tudni, hogy vajon GoG.com-ra érkeznek-e a régi LucasArts kalandjátékok, mert akkor inkább ott venném meg õket.

balee4
Na nem bírtam ellenállni, meg is vettem õket. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hmm jó kis vétel, megfontolandó...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

van egy EVM-es Call of Juarez-em és egy elsõ kiadású Bioshockom.Elcserélném elsõ kiadású Brothers in Arms 1,2 vagy Splinter cell 1,2,3-ra.
Jani21
Tetszik a téma. Beszállok én is 😊. Én egy Primo nevû szerkezettel kezdtem. Volt hozzá magnó, amirõl a snake játékot lehetett futtatni, de az nem mûködött, ezért kénytelen voltam más játékokkal játszani, amelyek kódja le volt írva egy könyvben. Be kellett pötyögnöm azt a jó pár sort (gyakorlatilag kódolni kellett) a gépre és ment a játék. Semmi extra, csak karakteres játékok, de akkor is szerettem. A Primo segített megtanulni a betûket, még mielõtt suliba jártam volna 😄. Utána jött 286-os monokróm monitorral, nuku merevlemez, dos a szép nagy floppyról bootolt, játékok meg más floppykon. Onnan Forma 1-es, karatés (iszonyat nehéz volt), gördeszkás játékokra emlékszem. Ja és Prince of Persia ájj... Még megvannak 😄. Bocs a hosszú írásért, de mély érzelmeket váltottatok ki belõlem.

w77d
jajj azzal toltam, jó is volt... csak kár hogyha a géppityut megszerezted, az onnantól mindig ott marad a kocsik oldalán. Attól má nem lesz olyan jó a kaszkadõrködés...

arty
crashday a "leghasonlóbb" eddig 😊

Forza.

Steam-en Lucasarts kalandjátékokat akcióztak! Bár jobb szeretném ezeket a GoG-on látni 😞

Trackmania? 😊

fery02
Elvileg ott volna a Trackmania, de azért az más.

Már csak azért is más, mert a Trackmania már a sokadik játék lehet az életünkben. Azért mégiscsak másként fogunk örökre tekinteni az Elsõre.

De lehet átmegyünk már picit OFF-ba. 😛

w77d
tééényleg má emlékszem XD amúgy kár hgoy ma már nincs olyan autós game, amiben ilyen király stunts pályákat lehet csinálni 😊