Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég voltam ennyire lelkes, mert ugye szép volt az Alone In The Dark CE, is és az ára is jó volt, de ez egy igazi NAGYHAL!
Nekem a Bioware maga a játékipar Zeusza, Odinja, Xenuja, etc... náluk jobban csak a Black Isle Studio-t imádtam, de ugye õk, úgy jártak ahogy... szerencsére Obsidian-ban azért ott van 1-2 lényeges figura.
Már pedig ez a játék Obsidian fejlesztés, Bioware-féle Aurora motorral, ráadásul a Bioware némi útmutatást és támogatást is nyújtott az NWN2 fejlesztése közben.
Lehet szidni a NWN2-t, mert egy hajszálnyival gyengébb lett, mint az NWN, de a közel tökéleteshez képest hajszálnyival gyengébbet alkotni azért nem olyan nagy szégyen.
Persze Zó mindjárt jön és jól kioktat, hogy mekkora fassságokat beszélek, de én így emlékeztem.
Aki velem együtt anno 98-ban, vagyis ~12 éve(!) elindította a Baldur's Gate-et az talán kicsit értheti miért az öröm. Baldur's Gate I és II, Icewind Dale I és II, Kotor 1 és II., Fallout I és II, Planscape Torment, Neverwinter Nights I és II.... ezek számomra kikezdhetetlen nevek. És most végre...
Koca kis gyûjtõként, RPG-loverként számomra ez a "kis vacak", -ami 4(!) munkanap alatt ideért külföldrõl- közel felbecsülhetetlen értékkel bír, hiszen a legkedvesebb fejlesztõim keze munkája. Minimum ilyen CE-t érdemel az összes játékuk, mert legendák.
Frontos:
Hátas:
Frontosoldalas(új húsféle):
Hátasoldalas:
Sesame otvori se!:
Kaotik ÍVÖL! Ván ring tu rúl dem al!
Hegyi fórum-troll:
Hegyi fórum-troll, banolva, távozóban, zsírjában sütve, oldalról:
Igen, tudom, hogy ti tudjátok, mi micsoda, de ismerõs is szereti ezeket megcsodálni, viszont nem tudja, ki van kivel :-D
Fullosan, csak úgy CE-sen, keserû magában:
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem kicsit hagyott bennem mély nyomot. Korához képest olyan fizikája volt, hogy nem akartam elhinni.
Na meg az a sajátos irányítás, kezelés. Emlékszem, hogy nem egyszer azért ejtettem el a fegyvert, mert bevertem a könyökömet a falba. 😄
Aztán meg lehetett guggolni, jobb karunkat odairányítani, kézfejünket megfelelõ pozícióba állítani, majd megragadni. 😄
Ez a csiga lassú megoldás akkor jött legjobban, mikor üldözött egy raptor. 😊
De szerencsére csak egy kezet kellett szinte izmonként irányítani. Mintha nem is lett volna bal karunk, mert mindent 1 kézzel fogott. Csuklóból fogta a hordót, a kétkezes fegyvereken át mindent.
De nem bírtam amúgy végigjátszani, mégegyszer meg nem tervezem a közeljövõben, hogy neki kezdek.
Az igaz, hogy volt benne néhány olyasmi ugrató féle, de ezzel ki is fújt. Trackmania-ra hasonlít és kész. 😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ninja Gaiden viszont egy ostobaság, már bocs. A demót sem bírtam végigvinni, mert szinte fájt...
Ha nekem nagyon kell a játék, akk leszarom a borítót... -.- Különben is hamarosan áttérnek a virtuális kézikönyvre mindenhol, h kevesebb fát irtsanak ki... elvileg. Mondjuk nem hinném h ez sokat segit majd.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viccet félretéve gondolom kézikönyv, szép kis borító...stb, ilyesmire gondolsz.
Ez utóbbi ízlések és pofonok kérdése (ugye azok a mondás szerint különbözõek).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most a PoP Sands of Time a teljes játékuk...
PC Guru felkötheti a gatyát.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Esetleg Baldur's Gate vmelyik része. 😄
Dark Messiah: jóság
Ghost Recon-sorozatot nem ismerem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Dark Messiah of M 'n M 2000Ft
2. Ninja Blade 2000Ft
3. Ghost Recon AW 950Ft - Ghost Recon AW 2 950Ft
Mindegyik natúr, nem EVM, meg Top seller és társaik kiadásban.
Végül a 3. variációt választottam. Szerintetek?
Hamarosan kép... életem talán LEGSZEBB CE-je!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk.: A 2. nem lehet olcsó... akkor: Mass Effect CE?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De mivel nem találgatok, ezért halvány lilám nincs... :-D
- Bioware
- RPG
- bontatlan
- CE
- olcsón
- gyorsan
- nem keverte el és nem törte meg a posta
- szó szerint az utolsó forintokat vették le a kártyámról... nullán vagyok, de ez... ez mindenért kárpótol!
Vajon mi lehet ez? :-)

Ezt a játékot annó rongyá játszottam!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Már csak azért is más, mert a Trackmania már a sokadik játék lehet az életünkben. Azért mégiscsak másként fogunk örökre tekinteni az Elsõre.
De lehet átmegyünk már picit OFF-ba. 😛