Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szóval igen, PC-re nagyon vágyom egy CE-re. Idehaza volt egy srácnak bontatlan, de mire felvettem vele a kontaktot, már eladta. Kinyomoztam kinek, írtam neki, rátettem 1.5k-t pluszba, de azt mondta még játszik vele, talán majd õsszel meggondolja (ergo nem eladó).
Ebay-en meg elmebetegek árulnak. Bioshock 1 CE is 25k körül, Far Cry 2 CE 16k körül...bah.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arab money
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Far Cry 2 CE /fadobozost/ valaki tud 8k körül, Bioshock 1 CE-t 12k-14k körül?
Perfekt állapotú használt is szóba jöhet.
Arab money
Ahol semmiképp ne vegye:
- Zavvi: ár+pk = ~9.500 Ft
- TheHut: ár+pk = ~10.200 Ft
- Game.co: ár+ok = ~10.300 Ft
- CDGalaxis.hu: ár+pk = ~9.990 Ft
Árgép.hu szerint itt a legolcsóbb: 7725 Ft + pk
GET OVER HERE!
Az egy külön öröm számunkra, hogy minden idõk egyik legsikeresebb magyar fejlesztése, az ecco the Dolphin is az elérhetõ címek között van. lássuk tehát, mit vehetünk meg a Steamen (a játékok egyesével 2 euro 49 centbe, egy csomagban 29 euro 39 centbe kerülnek)
Vicc az egész, hogy ilyen régi játékokért ennyit elkérnek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Exluzívok döntenek, ha több érdekel akkor PS3at vegyél, de azzal legyél tisztában hogy a multi konzol játékok mint pl egy Condemned 2, vagy RDR PS3on láthatóan rosszabb minõségû, fpsben és képminõségben. Ha ez nem zavar akkor nincs mirõl beszélni, vegyed!
szerintem akkor is kevés rá az exkluziv cím (most azzal a 6-8címmel sem lett több😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nem lesz
"gow trilógia miatt meg kicsit erõs szerintem ps3-at venni"
van még MGS, Rachet, Resistance, GT, Killzone, Infamous stb... és rakat only konzol
más ps3 exkluzív meg nem nagyon van ami télleg odaver, max még uncharted
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szóval van külön Német,Lengyel,Orosz illetve Amerikai,Angol Special Edition. Akit érdekelnek mit tartalmaznak akkor kattintsanak a linkre.
http://metro2033forum.net/viewtopic.php?f=4&t=252
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Amúgy megrendeltem a Bio 2 Limited-et, nem bírtam ki 😛, ki tudja meddig kerül még ennyibe.
Más: Ezt a verziós Metro 2033-at hol lehet kapni? Német a videó, és a német a doboz is, de van valyon ilyenbõl angol is?
http://www.youtube.com/watch?v=ripy7nJRVMs
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ja és köszi a gratulációt.
Itt a vége...
<#wave>#wave>
UI.:Grat a Saboteur-hoz és a GTA-hoz 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is szoktam néha feltételekhez kötni egy-egy vásárlást ^^
Amúgy nekem is elfogadja a kártyámat a Game.co.uk...