Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ezek nem érnek ennyit. BioShock CE-t tudtam volna venni 5k-ért, csak az volt a baj, hogy átvenni nem tudtam volna, mire pedig igen, éppen elkelt...
megveszed, eladod a jatekot belole es megveszed a pc-s verziot dobozosan/digitalisan.

Apus
platformjáték, amolyan ügyességi úszkálos, medúzakerülgetõs😊 szép a zenéje nagyon. sose tudtam még végigjátszani, mondjuk nagyon nem is eröltettem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

balee4
Milyen jellegû játék, mi az értelme? Képek, videó alapján nem jöttem rá. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Nem vittem még végig. Anno a wrz verzával toltam és voltak bosszantó hibái /újratermelõdõ ellenfelek ^^/, viszont néha motoszkál bennem, hogy tovább kéne vinni, már erõsebb masinám is van azóta, még frankóbb lenne a graf, meg sandboxba is jól beletudom élni magam.
Szóval igen, PC-re nagyon vágyom egy CE-re. Idehaza volt egy srácnak bontatlan, de mire felvettem vele a kontaktot, már eladta. Kinyomoztam kinek, írtam neki, rátettem 1.5k-t pluszba, de azt mondta még játszik vele, talán majd õsszel meggondolja (ergo nem eladó).

Ebay-en meg elmebetegek árulnak. Bioshock 1 CE is 25k körül, Far Cry 2 CE 16k körül...bah.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Apus
drága, nekem 5ezerért kínálták már, de megvan a sima.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

arty

de sajnos már elkéstél...

Forza.

Totti5
FC2 annyira tetszett ( szvsz unalmas ) hogy CEezel belõle?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Igen, erre ráleltem én is anno, de Box játékból nem veszek CE-t, multiplatformosból, ami PC-n SOKKAL szebb/jobb, meg fõleg nem... sajnos feleslegesen keresek én is. Nincs egyik sem emberi áron, és kész :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FSpofon
vettem pár steames játékot meg wow idõt innen néhányszor, nem volt még gond vele, csak 1x pár órát kellett várni mire küldték a kulcsot.

Arab money

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rowlend
Megbízható?

GET OVER HERE!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
De jól belendültetek :-)

Far Cry 2 CE /fadobozost/ valaki tud 8k körül, Bioshock 1 CE-t 12k-14k körül?
Perfekt állapotú használt is szóba jöhet.

IMYke2.0.0.0

FSpofon
ha nem kell a doboz akkor itt 5400Ft egy friss cdkulcs, amit azonnal megkapsz fizetés után.

Arab money

IMYke2.0.0.0

Rowlend
Köszi a gyors választ. Akkor megyek is telefonálni 😊

GET OVER HERE!

IMYke2.0.0.0
Kezdetnek: 6000+pk.

Ahol semmiképp ne vegye:
- Zavvi: ár+pk = ~9.500 Ft
- TheHut: ár+pk = ~10.200 Ft
- Game.co: ár+ok = ~10.300 Ft
- CDGalaxis.hu: ár+pk = ~9.990 Ft

Árgép.hu szerint itt a legolcsóbb: 7725 Ft + pk

Rowlend
Egy fontos kérdéssel fordulnék hozzátok. Egy ismerõsöm megakarja venni a Bad Company 2-t de nem akar kiadni érte 10eftot. Tudnátok linkelni valami olyan üzletet ahol meglehet venni 6000ft alatt?

GET OVER HERE!

Apus
Ecco jó kis darab, nekem megvan még megadriveon, néha elõ szoktam venni.

davidka003
Már elérhetõek Steamen a SEGA klasszikusok

Az egy külön öröm számunkra, hogy minden idõk egyik legsikeresebb magyar fejlesztése, az ecco the Dolphin is az elérhetõ címek között van. lássuk tehát, mit vehetünk meg a Steamen (a játékok egyesével 2 euro 49 centbe, egy csomagban 29 euro 39 centbe kerülnek)

Vicc az egész, hogy ilyen régi játékokért ennyit elkérnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MotorStorm Pacific Rift (PS3) <#smile>

IMYke2.0.0.0
Én is PS3-ban gondolkodom - de elõtte egy jó LCD TV-t, de legalábbis egy nagyobb LED monitort kellene vennem. Utóbbiban 23"-as a megfizethetõ (Samsung XL2370)...

Totti5
Mai gépekkel már nincs különsebbem gond, amúgy az elsõ szériás PS3ak is sorra bedöglöttek/döglenek, csak ott a garis javítás külön oltári nagy szívás és huzavona, de sosem abból kell kiindulni hogy el fog romalni, mert bármi elromolhat és biztos a pécédben is volt ami bemondta az unalmast vagy bármi elektromos kütyü a háztartásban. Játszani kell rajta azért vannak és semmi mással nem kell foglalkozni.

Exluzívok döntenek, ha több érdekel akkor PS3at vegyél, de azzal legyél tisztában hogy a multi konzol játékok mint pl egy Condemned 2, vagy RDR PS3on láthatóan rosszabb minõségû, fpsben és képminõségben. Ha ez nem zavar akkor nincs mirõl beszélni, vegyed!

hát jó, te tudod 😊
szerintem akkor is kevés rá az exkluziv cím (most azzal a 6-8címmel sem lett több😊)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

balee4
De az xbox nem vonz annyira, csak a Fable 2, Alan Wake, Halo-k miatt kéne. És sokkal megbízhatatlanabb konzol, haveromnak már 2x volt jótállás keretében cserélve másfél év alatt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FSpofon
és ebbõl a plusz pénzbõl xboxra vagy 100 játékod lehetne 😊

Arab money

balee4
Csak GoW 3, Heavy Rain, Metal Gear Solid 4, Uncharted 1-2, Killzone 2, Read Dead Redemption, Shadow of Colossus (jön PS3-ra is nemsokára), Condemned 2, nagyjából ezek miatt veszem, azért ez nem olyan kevés. Másrészt meg, mivel kezd elavulni a gépem a késõbbi PC-s címeket is erre fogom beszerezni. (pl. Mafia 2) Nem akarom már fejleszteni a PC-met, legalább is jó ideig nem. Havi egy-két játék meg majd belefér. Fõleg, hogy használtan töredék áron megkapom a régebbieket.

Totti5
"hát heavy rain lehet lesz pc-re is"

nem lesz

"gow trilógia miatt meg kicsit erõs szerintem ps3-at venni"

van még MGS, Rachet, Resistance, GT, Killzone, Infamous stb... és rakat only konzol

hát heavy rain lehet lesz pc-re is, gow trilógia miatt meg kicsit erõs szerintem ps3-at venni :/
más ps3 exkluzív meg nem nagyon van ami télleg odaver, max még uncharted

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

balee4
Na lebeszéltem magam az xboxról, inkább PS3-at veszek, kicsit drágább (75k) de olyan brutál játékok vannak rá hogy ihaj. Elvileg egy hónap és meglesz, egy Heavy Rain-t (poton 14k) és egy God of War Trilogy-t (csak 23k) egybõl megveszek rá.

ebbõl nincs angol verzió
w77d
az 576-ban ma szóltam a srácoknak, hogy ha a Mafia 2 megérkezik,rakjanak egyet félre nekem... na meg egy Starcraft 2 CE-t...

Totti5
Oroszban nagyon jó az óra, a másik óra hiába replika és olyan mint a játékba, azért utcára nem venném fel😄

Apus
aztarohadt, nem gyenge kiadások.

Katun
Megtaláltam!

Szóval van külön Német,Lengyel,Orosz illetve Amerikai,Angol Special Edition. Akit érdekelnek mit tartalmaznak akkor kattintsanak a linkre.

http://metro2033forum.net/viewtopic.php?f=4&t=252

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

w77d
majd hétvégén 😉

Katun
Nem rossz nem rossz, a C&C tetszenek, illetve az a csomagolt Lost Planet.

Amúgy megrendeltem a Bio 2 Limited-et, nem bírtam ki 😛, ki tudja meddig kerül még ennyibe.

Más: Ezt a verziós Metro 2033-at hol lehet kapni? Német a videó, és a német a doboz is, de van valyon ilyenbõl angol is?

http://www.youtube.com/watch?v=ripy7nJRVMs

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Természetesen konzolon.A 2 játékstílus amit imádok (hack'n slash,RPG)inkább konzolokon elterjedt.Azért van pár PC-s stuffom is. 😊

Ja és köszi a gratulációt.
IMYke2.0.0.0
Gratulálok! Szép gyûjtemény. Látom, leginkább konzolon játszol.

Itt a vége...
Íme pár eredeti játékom.Nincsen túl sok újdonság köztük,de jópár év gyûjtõmunkája és rajongása fekszik benne:

Katun
Muszáj feltételekhez kötni a vásárlást így nem tûnik fölöslegesnek a feltételek megvalósítása illetve a termék megvásárlása sem.
<#wave>

UI.:Grat a Saboteur-hoz és a GTA-hoz 😊

Shep
Azt hittem feladtál egy 100-as szelót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
nekem ma sikerült a sajtótöri szóbelim, vettem is egy Saboteurt és egy Liberti city storiest XD

LOL. A zene még elmegy? Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb soundtrackjével rendelkezik. Az irányítás se olyan szar, bár tény szokni kell.

GOG.com-on van egy kis nyereményjáték, ha valakit érdekel... 😊

Persze ezt mind akkor, ha sikerülnek a vizsgáim 😛

Én is szoktam néha feltételekhez kötni egy-egy vásárlást ^^

Amúgy nekem is elfogadja a kártyámat a Game.co.uk...

IMYke2.0.0.0
Game.co.uk-n gond nélkül tudtam regisztrálni a kártyámat...