Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget elõre is köszönöm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Próbálom majd összébb is nyomni, mert a fizikai méret már rendben, de a képbeli kiterjedés, a sok üres terület miatt soknak tûnik.
Aztán transzparens lesz, és örülhetünk 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az aranyköpés betételét viccnek szántam, de így "élõben" már jó ötletnek tûnt valóban :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GET OVER HERE!
Fényképezõgép makró mód.
Találja már magát fel, kérem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Command and Conquer 3 Kiegészítõ: Kanes Wrath
Command and Conquer: First Decade (12 játék)
Prince of Persia 1 Sands of Time
Prince of Persia 2 Warrior Within
Prince of Persia 3 Two Thrones
Overlord
Overlord 2
Fear Gold Edition
Half-Life 2: The Orange Box
Command and Conquer Generals Deluxe
Need for Speed Underground 1
Need for Speed Underground 2
ki kell húzni az azonosító számot a személyirõl és nincs para ezzel, csak a neved meg az országod stimmeljen
Arab money
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem tudjátok, hogy az a flatout az milyen verzió? Az a papírtokos dupla méretû dvdtokos verzió? Vagy simán a single dvd tokos? Ja a másik a múltkor bementem a Blahára kocsival sikerült találnom egy parkolóhelyet is, mondom bemegyek a cd galaxisba mindig is itt volt.
HÁT NEM, akkorát buktam, elég brenkó is lettem arra a napra 😊.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Utálok neten vásárolni!
GET OVER HERE!
Hawx (Tom Clancy) 2990 Ft
Brothers in Arms 3: Hells Highway 2990 Ft
Spellforce 2 Heroes Edition 1790 Ft
Gothic 3 Gold 1790 Ft
Hidden and Dangerous Anthology 1160 Ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Flatout: Ultimate Carnage 990 Ft
Damnation 990 Ft
Overlord 2 990 Ft
Fuel 990 Ft
GET OVER HERE!
GET OVER HERE!
Anno eltudtam indítani de most valahogy nem jön össze.
Szerencsére most jön pár fölös 10ezer ft azt játékokra költöm!
Next PC upgrade: 2022
erre még fizetnél hogy mégis szenvedj? 😄
Arab money
I2k! Banner még nincs, nem lehetne, hogy esetleg ez is bekerüljön majd alá.
Teljesen jogos egyébként amit mondasz, engem is felháborít, ha nem jó a crack. Rohatttak!
Minek fizessek valamiért többet amikor számomra felesleges dolgok vannak benne?
Ha te megveszed és percenként nézegeted a lemezeket pörgeted az újaidon dobálod mit tudom én kártyázgatsz olvasod a könyvét hát egészségedre.
Én az eredeti kiadásokat kb 30 sec-re ha igénybe veszem.Kibontom felírom a kódot és megy a szekrény mélyére.
Ezért nekem tökmindegy hogy steam-es vagy d2d-s vagy gogos az adott játék.
Two Worlds-öt is csak azért veszem meg mert nem tudom elindítani a warezt 😞
Alig várom, hogy az összes játék digit. disztribes legyen, akkor nyugodt szívvel warezolhatok újra :-)
Nem reklámozni akarok, csak most kezdtem el nézegetni, és meg vagyok lepõdve, hogy ilyen olcsóért adják külföldön a játékokat.
Itthon miért nincsenek akciók. Azért mert a nagyobbak közül van az 576, meg a Cd galaxis és kész ?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem tudok angolul tehát szart sem ér nálam a kis könyv.
Nem vagyok 3 éves kell a tökömnek a kártyája.
Térképet netrõl is tudok letölteni.
Jobb a GOmorra Gaming?
Dragon age + Kieg= 9100 Ft+ Postaköltség!!!
Most a gogról akarom megvenni a Two Worlds-öt.
Zavvi = Machinarium CE. PC és MAC verzió. Helyette only MAC. 1 hónapig leveleztem velük. A mai napig MAC-es Machinariumom van... belefáradtam.