Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katun
Üdv!

Beregisztráltam a zavvi.com-ra és a game.co.uk-ra. A zavvi.com elfogadta a Visa Electron kártyámat, de a game.co.uk már nem akarta. Ezt írja ("The card number and card type do not match, please check your card type.") tudom mit jelent, de akkor is érdekes, hogy a zavvi elfogadja simán de a game.co.uk nem. Nem lehet paypal-t regisztrálni vagy valmi alternatív módon megoldani? Be kéne rendelni onnan a Splinter Cell Conviction Limitedet és a Just Cause 2 linmitedet. Viszont a Zavvi.ról a Bioshock 2 limitedet kellene <#idiota>. Persze ezt mind akkor, ha sikerülnek a vizsgáim 😛

Üdv <#wave>

UI.: Amúgy meg szakadjon meg aki lehúzza az Alone In The Dark-ot.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Shep
Ja amúgy az a video ott bukott meg mikor azt mondja ,hogy még az elsõ epizódot sem tudta megcsinálni. Akkor honnan tudja, hogy Cranby figurája egy nulla, a történet is nulla stb.? Elõször talán végig kellett volna vinni a játékot és utána pocskondiázni. A Gamestar és 576 íróiban ennyit tisztelek, hogy ha a játék szar akkor is végigküzdik és utána írják meg a cikket nem pedig 10 perc játék után. (jó tudom voltak kivételek is, de többnyire így van). Úgyhogy lehet, hogy kritikusi szemmel nézve tényleg nem jó játék (ahogy írtam ez engem nem érdekel), de ne 10-20 perc játék után csináljon már valaki kritikát és hordja el minden szarnak a játékot, valamint a pontozása is nélkülöz mindenféle objektivitást is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Ez nem az amazon hibája...

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Alone5 zseniális hangulatú játék. Ráfért volna még pár hónap csiszolás, de úgy nagyon egybe van, remek ötleteket és játékelemeket vonultat fel. Emlékezetes játék volt, hasonló az Alan Wake is, csak az teljesen befejezett, hbátlan cucc minden elemében, persze azt is "lehúzták", de a gémerek, akik játszottak vele és kedvelik ezt a stílust maguk alá pisáltak a játéktól😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát tök mindegy mert én meg leszarom mit mond, nekem nagyon bejön a többi meg csak süketelés számomra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rowlend
Szerintem teljesen igaza van esetleg a grafikánál téved de amúgy tényleg egy gagyi összebaszott szar az egész.

GET OVER HERE!

Tinman
Nem tudjátok hol lehet elintézni, hogy az Amazon.com teljes gárdája orálisan fixáljon?

Bármit teszek be abba a k. kosárba semmit nem szállítanak ide.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Emlékszem erre a videora, kabaré a csávó. Azért mert õ bamba az nem a játék hibája. A szar grafikát nem tudom honnan szedte, mert szerintem pont a grafika az amibe nem igazán kellene belekötni. Látszik a videóból ,hogy felidegelte magát valamivel és utána hirtelen felindulásból csinált egy lehúzó videot. Ennyi erõvel én is csinálhatnék ilyeneket pl. a PoP Sands of Time-ból mikor már 10x-re sem sikerült egy ugrás a végén és jól lehúzná m,hogy mekkora egy szar játék, szar a grafika, irányíthatatlan ,a kamera kezelés 0, a történet meg végképp és különben is nincs egy normális karakter a játékban. Úgyhogy ennyit az ilyen és ehhez hasonló videókról és kritikákról.

IMYke2.0.0.0
A lövöldére gondol, szerintem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Már miért ne lenne? Fõszereplõ ugyanaz, játékmenet is hasonló, hangulat is megvan.

Rowlend
Nem lenne rossz csak semmi köze nincs az Alone in the darkhoz.

GET OVER HERE!

Nem néztem a videótesztet (de már csak kíváncsiságból is meg fogom késõbb), de had kérdezzem meg: és? Tartalmaz valami szubjektívitáson felüli, megdönthetetlen egyetemes alapigazságot?

Láttam én már annyi lehúzó tesztet, amiben nevetséges indokokkal, elõre megfontolt szándékkal lehúztak egy egyébként jó játékot (nyilván ez is szubjektív)...

Csak úgy széljegyzetként: egyébként az a baj, hogy AKÁRKIBÕL lehet "játékújságíró" (muhahahaha), bármiféle önkritika, beszéd- és fogalmazókészség, tehetség nélkül. Tudnék példákat linkelgetni (ha érne annyit a téma, és lenne rá idõm)...

Shep
Sosem érdekeltek igazán a tesztek, az a fontos, hogy én mit érzek, látok játék közben.

davidka003
Alone in the Dark videoteszt

Nagyon ajánlott megnézni.
"Ma az Xbox 360-on tesztelt Alone in the Darknak csúfolt úgynevezett rakás szart fogom értékelni." <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Na sok lett a lenne 😊

Shep
Hát ha minden játék ilyen "rakás szar" lenne egy szavam nem lenne.

grebber
Nekem baromira bejön a game! Egyedüli negatívum hogy az a sok evil root irtogatás uncsi volt a végén.
Az kimondottan tetszett ahogy a kabátomba lenézek kombinálom a cuccokat dolog megvolt oldva.Egyedi volt.
Ezt lehetett volna fokozni egy 2. részben dehát nem lesz 😞

Next PC upgrade: 2022

davidka003
"nem is értem ,hogy miért kapott mindenhol olyan rossz értékelést"

Azért, mert egy rakás sz*r de viszont nekem is voltak olyan pillanatok a játékban amire azt mondtam, hogy nagyon nagyon jó. Sajnálom, hogy elrontották, mert a hangulat tényleg nagyon jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Sajna lemaradtam akcióról pedig meg akartam venni!

Shep
Tudom ,hogy rajtam kívül senkit nem érdekel, de gondoltam beírom, hátha más is kedvet kap az Alone in the Dark 5 újrajátszásához. Ugyebár megvettem a gyûjtõi változatot a játékból. Múlt héten el is kezdtem újból játszani vele és valami szédületesen jó az egész még másodjára is, sõt talán most még jobban élvezem, mint pár éve. Vannk ugyan hibái és az irányítás tényleg nehézkes, de megszokható és a történet, meg a hangulat félelmetesen jó lett, nem is értem ,hogy miért kapott mindenhol olyan rossz értékelést. Ilyen innovatív játékok kellenének, nem a COD 100 meg az egy kaptafára menõ autós hulladék játékok.

Ezzel én is így vagyok. Viszont éppen ha gyakrabban rendel az ember, akkor éppen a PayPal garantálja a kényelmet és a biztonságot. (Értsd: nem kell mindenhol külön szórakozni a kártyával, mert ott a központi PayPal). Elõbb-utóbb szinte mindenhol el fogják fogadni.

Szóval ha rendszeresen akarsz külföldrõl vásárolni, akkor megkerülhetetlen, csak az idõt húzod. Ha nem szeretnéd a pénzed játékokra elszórni, akkor viszont felejtsd el, de ezt a topikot is! Ha túl egyszerû fizetni, könnyebben költ az ember.
IMYke2.0.0.0
Just Cause 2: Limited Edition
==============================
Game.co.uk (font): 19,98 + 2,95

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
srácok Just Cause 2 limitedet honnan lehetne szerválni?

IMYke2.0.0.0
Épp most néztem meg a posta sarcot...

grebber
Mit néztem el + 1190-et csattints hozzá kiszállításnak!
Ja hogy akkor te nézted el?<#nyes>
Inkább magyarítsál az jobban megy <#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Szerintem elnézted:

Más:
Nagyon pofás - online is keresõ - katalógus programot találtam...

grebber
Itt van Two Worlds de 3200ft

Akkor inkább gog.com ~2300ft-ért max keresek hozzá dvd borítót és kinyomtatóm frankón.

FSpofon
Pont hogy sok adat megadásától kímél meg a paypal, a legtöbb helyen tudsz utána csak a paypal azonosítóddal fizetni, nem kell minden kis oldalnak tudnia a bankkártya számod.

Arab money

Katun
Nem járt valamelyikõtök a Media Marktban? Nincs valamilyen akció megint? Valami olcsóság nem budget kivitelben?

Üdv <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

arty
nekem meg eltûnt a paypalos hsz-em 😞

még1x: paypal kell 😄

Forza.

KRi2
Kösze a linkeket, több mint a semmi.
Paypal egy cseppet sem furmányos dolog. Inkább gyors és biztonságos.

lll l ll lllll l lll ll

IMYke2.0.0.0
Hát, csak tudod, már rühellek regisztrálni, adminisztrálni...

IMYke2.0.0.0

Tinman
Paypal alap dolog.
Ha rendelsz és a posta eqrja a dolgot, igen jó esélyed van rá, hogy a paypal által visszakapod a pénzed. Eddig 2x jártam így, pozitív eredménnyel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Katun
Engem is érdekelne, pl nekem egyetlen egy "igazi" dvd tokos játékom az a Lost Via Domus, a többi az limited vagy collector's vagy pedig papír dobozos verzió. eBay-en hetente egyszer beírom, hogy "big box pc" és kijelölöm a video game kategóriát, lehet csemegézni a finomságokból 😊.

Üdv <#wave>

Tinman
Nekem is megvan ez a fullos Bioshock 2, életem egyik legjobb döntése volt, hogy megvettem. Szó szerint az utolsó darabot vettem meg 576-ba, annyit gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e.
Szombaton álltam neki a játéknak és a hétvégén 13 órát bele is öltem, iszonyúan bejön.

Tinman
Vegyük a Sacred 2 CE-t. Gyakorlatilag pontosan akkora, mint a régi nagydobozos játékok. Szvsz egyszerûen költséges az elõállításuk, ezért tûntek el nagyrészt... de nem teljesen.

Tinman
Sacred 2 CE?

Gyakorlatilag pontosan akkora, mint a régi nagydobozos játékok. Szvsz egyszerûen költséges az elõállításuk.

Atkamon
20000-ret tuti nem költenék rá😄 Zavvin 10000-bõl simán kijön😊

KRi2
Nemtudok jobb helyet, ezért itt kérdezném meg.
Nem tudtok olyan magyar, de lehet külföldi cikket a neten, ami a régi nagy kartondobozos játék csomagolásból a dvd tokos átállásról szólna? Oszt hogy mi az elõnye a váltásnak, mi volt a legutolsó nagydobozos játék? Szóval errõl a témáról érdekelne valami. Nemtudok hogy rákeresni a google-ba.

lll l ll lllll l lll ll

Én innen venném 😉 Így máris nem kerül húszba, sõt, egy sima alapkiadás áráért hozzá lehet jutni.

Nézegettem róla képeket, nagyon szép csomag. Nem vagyok nagy Bioshock rajongó (igaz, elõbb az elsõ részt kellene már végre végigvinni<#vigyor5>), de ha az lennék, tuti nekem is megérne annyit.

giorgio81
Ez van...
Nekem bejön a PayPal

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
"Q. I do not have a Paypal Account. Can i pay you with any other method?
A. we accept payment only through Paypal"

Ezért nálam kilõve. Már elegem van a sok regisztrációból, hajcihõbõl.

giorgio81
Én innel szereztem be egy Epic Edition-t

6.99+1.5 font

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Ha mindenáron meg akarod venni, akkor:

35,59 font + csomag

Rowlend
Osztom a véleményed.Inkább tartalékoljon az ember 😊 Utána még mindig megveheti azt a packot

GET OVER HERE!

IMYke2.0.0.0
Költsd inkább másra azt a pénzt... 20.000 Ft-ot értelmesebb dologra is költhetsz, fõképp, ha suli, Szülõk, ruházkodás és más egyéb is képben van.

w77d
az nagyon fain, nekem is megvan. Az egyik legszebb kapható CE 😊

IMYke2.0.0.0
Ez engem is rohadtul érdekelne.

Atkamon
Épp most kezdtem én is diákmunkát végezni, az elsõ fizumból rendelem meg a Bioshock 2 CE-t😊