Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ea is ezt csinalja sokszor, de ott legalabb aktivalod digitalisan es lesz angol nyelv.

davidka003
Most olvastam Gamestaron a Godfather 2 89%-ot kapott. omg

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

gibson9
nem értem miért nem lehetett rátenni :/

Blacksheep333
Miért nem a cégek, boltok, weblapok saját iconjait használod ezek helyett? Vagy ez is átmeneti?

Az operációs rendszeren is túl...

szinkron nincs, csak a feliratok es a texturak magyarok, viszont teljes angol valtozat egyaltalan nincs a lemezen.

IMYke2.0.0.0
Igen. A baj, hogy hiába adtam meg a linkeket helyesen, a program nem úgy készítette el az *.swf-t, hogy mûködjön... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nonicks
komoly lett a fejléc/logó csak nem mûködik

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

gibson9
a full magyart ugye nem úgy értitek, hogy szinkronos.. mert akkor biztos nem veszem meg

Valóban. Nem néztem rá mostanában 😊

davidka003
"nekem nem jött be ez a gonoszkodás, fóka és panda gyilkolászás..."

Az engem is nagyon zavart. Az, hogy embert kell ölni egy játékban azzal semmi gondom nincs de ártatlan fókákat leölni azért az nagyon morbid. <#idiota>
Egy idõ után unalmassá válik. Nincs benne kihívás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rowlend
A brütal legend xbox exclusive ha jól tudom

GET OVER HERE!

grebber
Van ez így azért néha a steam-en is van pár olcso cuccos.

Left 4 Dead 1500-ért
GTA 4 2050ft-ért
Ezeket vettem meg onnan szerintem elég olcsón voltak.

D2D-in is vannak néha jó akciók ilyen volt pl a 3000ft-os Empire Total War!

Next PC upgrade: 2022

game, hmv in stock

davidka003
Én a Far Cry-al voltam úgy, hogy megvettem a Tescoban egy ezresért, 2 nappal késõbb volt egy hír Gamestaron, hogy akciós a Far Cry Steamen ~3 ezerért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Darksiders-t majd én is megveszem PS3-ra, ja meg Brütal Legendet, elvileg marha beteg egy játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
Az Ultimate Carnage-ot én még ha jól emlékszem 7ezer körül vettem XD

Carlos
lehet, hogy ezt a flatoutot énis megveszem majd.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Rendeltem két játékot:

Flatout: Ultimate Carnage 990 Ft
Ennyi pénzért ez a vastag tokos kiadás nagyon megéri. Ráadásul magyar nyelv is van benne. Az elsõ rész már úgyis megvan, az mellett jól mutat majd.

Fear Gold Edition 990 Ft Ez is vastag tokos, igényesnek néz ki. Ha jól tudom "csak" annyi a hibája, hogy cenzúrázott.

Pick Pack Pont-ot választottam, legalább most letesztelem, hogy milyen is. Így a csomag 2570 Ft lesz.

Rég vettem már játékot. Mostanában rászoktam a DVD film vásárlásra.
Beszereztem régi klasszikusokat: Amerikai Pite, Agyrém, Hívatlanok és egy full extrás Re-Animator.

Na igen. Ezért akartam én is kintrõl megvenni (meg mert olcsóbb). De még meglátom. Az a baj, hogy már mindenhol elfogyott 😞

Én is így vagyok vele. Régebben sem vettem meg minden szart, ma meg már egyre jobban megválogatom, mit teszek a kosárba. Sõt, ma már többet is adok egy-egy játékért, mint régen, de azok legalább "hosszú életûek" és minõségiek legyenek.

Nem akarok megbántani senkit, de ilyen hogy Godfather 2... Bottal sem piszkálnám... 😊
Damnation viszont jó, elsõre tetszett, csak már nem biztos, hogy valaha föl lesz telepítve újból, így szerintem hiába olcsó, kihagyom. Overlord sem nyûgözött le, az elsõ részt meguntam, a másodikat kipróbáltam, de... humor ide vagy oda, nekem nem jött be ez a gonoszkodás, fóka és panda gyilkolászás...

az a baj, hogy full magyar.

Nekem zavvi-n van berendelve, de már hetek óta nem küldik :S Ott is elfogyott. Valószínûleg az lesz, hogy visszamondom, és megveszem itthonról valamelyik áruházból.

Hát bizony, elég érdekes az árképzés a digitális disztribúciónál... Legtöbb esetben alapjáratból drágábbak a játékok, mint a dobozos társaik. Találkoztam olyannal, hogy boltban megvehetném 2000-ért, Steam-en meg 11.000-ért... No comment.

Néha viszont vannak elég jó akciók, azokat nem szoktam én sem kihagyni ^^

Shep
Nem rossz játék az csak nem kell tõle sokat várni. A kivégzések pl. szerintem nagyon jók benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bence94
az ok. de maga a játék egy halom szar...a mafia 2 lesz a "mafiás játék"

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
igazság szerint a Rogue Warriorral zsákbamacska akciót csináltam, mivel még életemben nem hallottam róla... majd meglátom milyen... a godfather 2 meg nekem rajongónak kötelezõ 😊

Bence94
omg...mondjuk én se értem minek megvenni olyat egy szarkupacot de olcsó...godfather 2 szerintem egy halom szenny...

davidka003
Jó annak akinek jó. <#wow1>
Én mondjuk soha nem költenék ennyi pénzt minden hónapban játékokra. Nem látom értelmét, hogy minden sz*rt megvegyek még ha olcsó is.
Prince of Persia az jó az megérte, azon kívül a többi hulladék bár az Overlord 2 talán nem olyan rossz de nekem annyira nem jött be.

robotnyk
rogue warrior?
lol'd.
w77d
nna voltam a Galaxisban:
Prince of Persia összes
Damnation
Overlord 2
Rogue Warrior
Godfather 2

ez csak egy ilyen lájtos 16ezres látogatás volt, de már alig várom a CE érkezéseket 😄

gibson9
a héten kapok fizetést remélhetõleg és, akkor szeretném megvenni a Fallout 3 Game Of The Year Edition-t 😊 CD Galaxisról akartam, mert ott 10% kedvezmény volt, de ahogy látom elfogyott :S

robotnyk
egy részét... de pl a king arthur pack 3000 forint volt a két dlcvel együtt, galaxisból kiszállítva 4500 lett volna.
IMYke2.0.0.0
Bizony... engem az "akciók" pedig nem hatnak meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rápillantottam a Steamre is... Hát ezen a játékokat aranyárban mérik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
king arthur packet vettem steamen. ^^
Hát bezony én mint tõsgyökeres pc-s, ilyen god of warokból sajnos kimaradtam, de megnéztem youtube-on a végigjátszást és hát nagyon zsír az a gém. Ezért is örülök nagyon, hogy meghallgatván pc-sek sirámait lesz Darksiders pc-re és Még idén karácsony környékén kapunk az Oroszlánfejû csapattól egy Fable 3-at is pc-re. Öröm bódottág...!<#vigyor5>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ma jöttek ezek <#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szvsz kurv@ jó játék. Nekem jobban bejött, mint a God of War 3. <#smile>

Darksiders milyen volt?

Elvileg jön pc-re is ebben a hónapban.

Szerinted érdemes lesz megvenni?

Tinman
Hozzám is...
De ezek nem igazi gyûjtemény darabok, nem is szoktam konzolos játékaimat betenni, mert 1x végigviszem és viheti, aki akarja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Visszamehetne dollár 200ft alá font meg 300ft környékére ahogy nemrég volt!

Next PC upgrade: 2022

Végre, megjött. <#smile>

ModNation Racers

Na úgy néz ki hosszabb távon a forint erõsödésére számítanak a pénzügyi szakemberek, ami a nyár folyamán 270 körüli árfolyamot jelent, akkor ezek szerint a forint fonthoz képesti árfolyamának is javulni kellene gondolom.

Óóó ezt én sem tudtam (illetve logikus, dehát nem gondoltam)! Kösz az infót!

FSpofon
a saját bankod honlapján lévõ közép alapján vonják a kártyákról a pénzt.

Arab money

IMYke2.0.0.0
Eladásit. De akkor sem jársz rosszul, ha a középárfolyamot nézed a xe.com-on, mert akkor is közel állsz a valósághoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem megvan, de még nem bontottam ki. <#vigyor5>

Eladásit értelemszerûen. Az árfolyamok mindig a bank szempontjából készülnek. Mennyiért adja õ másnak a valutát (eladási árfolyam) és mennyiért veszi õ meg mástól (vételi árfolyam)!

Bence94
üdv!valaki megtudná mondani, hogy amikor neten vásárolok külföldi oldalakról(game.co.uk,steam,gog...stb.)akkor nekem a vételit vagy az eladást kell néznem az árfolyamnál ? mert most elbizonytalanodtam...