Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arab money
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Max Payne 2-re azóta fáj a fogam, mióta megjelent - de mindig vagy drága volt, vagy nem volt kapható
Quake-(és id játék)buzi vagyok...
GTA:SA - nemrég megvettem III-ast, most ezt, és Vice City-t is hajtok fel... ezeket a részeket szeretem.
Most is fenn a gépeimen: VC és SA
Válasz: igen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy ráérsz... King's Bounty alap is van még mindenhol nem is drága.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eleinte csak PC-n toltam lövölde játékokat, de XBOX-on az ilyen Halo játékoknál rákényszerültem. Megszokható, de célszerû "bemelegíteni" egy olyan játékkal ami FPS ugyan, de nem kell állandóan lövöldöznöd. Condemned 2 éppen ilyen, aztán Darkness és már jöhetnek is a konzol only lölvöldék. Nekem bevált :-)
Neked igénytelen, én máshogy nem tudom megtapasztalni.
Balee: És HD TV-m sincs, de ha így haladok még jópár év míg lesz olyan tévém.
Ha valami új játékot várok én is igyekszem kerülni a spoilereket.
Ez van ez nekem kimaradt, dehát az élet megy tovább.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GET OVER HERE!
- Enemy Territory: Quake Wars - 24 oldalas magyar kézikönyv, kód, 13 oldalas térkép útmutató, 2 oldalas billentyûzet kiosztás, tökéletes állapotú 1 DVD;
- Space Siege - 28 oldalas angol kézikönyv, kód, tökéletes állapotú 1 DVD;
- Max Payne 2 - 31 oldalas angol kézikönyv, regisztrációs kártya, tökéletes állapotú 3 CD;
- Grant Theft Auto: San Andreas - 78 oldalas angol kézikönyv, 2 oldalas poszter/térkép, tökéletes állapotú 1 DVD.
Képek délután.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bár annak, aki teljes pompájában akarja élvezni a játékokat és még nincs HD TV-je, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
Nem tehetek róla, de ezt a jútúbon megnézem/"végigjátszom" dolgot ezt elég igénytelen dolognak tartom.
Mert ok... megnézed a Dreamkiller (0/10-es cucc nálam) játék walkthrough-ját "tecsõn", de egy legendáét?
Soha nem felejtem el, mekkora csatát folytattam a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 font = 337,3 Ft
1 dollár = 230,5 Ft
Kérem a többiek ne tegyék... ezt JÁTSZANI kell. Ez olyan, mintha az Uncherted játékokat végignéznéd youtube-on... halál, a lényeg teljes megölése.
Szó szerint 10/10-es játék. Hibátlan... mind a PS2-es 1-2, mind pedig a PSP-s. PSP-n, amikor elõször játszottam vele, azt mondtam nem hiszem el! Nagyon rendben van a grafikája, gyakorlatilag PS2 szintet hoz a kezedben.
A 3. résszel sajnos még nem tudtam játszani, mert nincs PS3-am (viszont van minden más konzolom a gamer PC és noti mellett), de jövõre 99%, hogy lesz.
Amúgy Zó-nak van itt az SG-n a legtöbb eredeti játéka, aztán jövök én... de mi amúgy sem vagyunk az a 18 éves korosztály :-)
Magyarul ebben a stílusban pc-sek igen sovány felhozatalból választanak és így minden normálisabb produktumnak örülni kell.
Sokan lennénk "esélytelenek", miközben a minõségi, nekünk tetszõ játékokkal kapcsolatban kellene beszélgetnünk, büszkélkednünk.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen rendszert én nem tudnék összehozni...
<#vigyor5>#vigyor5>
Ahol az ember nick neve van és egy szép kis logó amit készített,azon a fejlécen fel lehetne tüntetni díszesen hogy kinek mennyi eredeti játéka van és így kapna valami kis plusz avatart,esetlege egy koronát vagy valami hasonló kis extrát a neve mellé,hogy ezzel is tudjuk h kinek van a legtöbb erdeti játéka.
Arra gondolok mint az AVP3-ban a kiskép h mivel tolod de talán a legjobb példa a Bad Company 2 topik ahol mindenkinek a szintje van feltüntetve.Mit szólnátok hozzá.A baj az h jómagam nem tudom megcsinálni de vannak itt ügyes emberkék akik a szarból is tudnak várat építeni és nekik sec perc alatt meglenne a rendszer.
Ha nem tettszik az ötlet akkor így jártam.
Csak azért gondoltam mert pörög a topik és én is az eredeti game-k híve vagyok,van is egy kicsi gyûjteményem annak ellenére h hülyének néznek miatta a közvetlen környezetemben A Netrû is le tod tõtteni címszó alatt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Darksiders egy félig lineáris, de hatalmas oda-vissza bejárható világtérképpel, persze ami csak a játék 3/4edétõl érhetõ el teljesen és szerzhetõek meg azok a cuccok melyek a játék elején nem, de a story szempontjából is érdekes lesz hogy bárhova lehet menni és kell is.
Rengeteg kalandelemmel pl puzzle, kulcs-ajtó, tili tolis dolgok, boss fájtok, csapdák stb... fûszerzett lájtos h&s. Vannak részek ahol 20 percig nem kell harcolni, csak feladatokat megoldani. Zeldához hasonló sokak és a média, készítõk szerint, de én sosem játszottam azzal. Leginkább a Soul Reaver-hez tudnám hasonlítani nagyon sok elemében és hangulatában.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Arab money