Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
én OTP-bél vagyok, és nem drágább mint bármely más....

Tinman
De ha egyszer ott van a kártyája már könyörgöm....

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FSpofon
ez mondjuk se nem quake, se nem id, hanem egy nagy elszalasztott lehetõség. hogy vártuk anno 😞

Arab money

IMYke2.0.0.0
Fogadjunk, hogy Alan Wake...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem is mesélem el, hogy mostanában minek nézem a végigjátszását youtube-on, szintén csak konzolos cucc...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Space Siege-t le is fordítottam - WRZ-el mûködik, originallal letesztelem, és megy netre a fordítás.

Max Payne 2-re azóta fáj a fogam, mióta megjelent - de mindig vagy drága volt, vagy nem volt kapható , vagy egyszerûen nem jutott eszembe.

Quake-(és id játék)buzi vagyok...

GTA:SA - nemrég megvettem III-ast, most ezt, és Vice City-t is hajtok fel... ezeket a részeket szeretem.

Most is fenn a gépeimen: VC és SA

Válasz: igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ezeket mind újra is játszod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Akkor, ahogy ígértem, mai szerzeményeim:

Hol?a fenti 3 címen mindenhol 4,5 felett van
Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Azért egy nagyobb HD monitorral sem rossz, de monitor elõtt görnyedve erõsen csökkenhet az élvezeti faktor. A konzolokat TV-re találták ki, kanapén dögölve a legélvezetesebb. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
OTP-be ne menjen az a legdrágább bank!<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Bemész az OTP-be és elmondod a panaszod, hogy a fõ kártyád mellé netes vásárláshoz kellene internetkártya. Ennyi. Ezt nem tudod telefonon intézni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ne vedd meg idehaza, kintrõl 4k alatt van.
Amúgy ráérsz... King's Bounty alap is van még mindenhol nem is drága.

Desiderata
Max Payne 2 <#eljen> annó végigtoltam, de megtenném újra, pedig kevés játékkal vagyok így (ezért nem is vásárolok 😊
Shep
És, hogy sima usb-s egeret meg billt rárakod és tökéletesen kezeli és a játékok is támogatják?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én azon gondolkodom,hogy a King's Bounty Armored Princess-t megvenném Galaxisba,de a 6 ezret még sokallom.Ugye PC-s árak meredeken esnek csak félek ha elfogy akkor már nem lesz elsõ kiadás.na vajon mit tegyek?
Fabio Capello
bebaszna ha egy ojró annyi lenne, már mennék is játékokat venni 😄

davidka003
Lehet, hogy vennék külföldrõl játékot. Van egy OTP-s kártyám amire szokták utalni az ösztöndíjat. Mit kell csinálnom, hogy tudjak netrõl rendelni? Külön kártya kell hozzá?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Megszokható.
Eleinte csak PC-n toltam lövölde játékokat, de XBOX-on az ilyen Halo játékoknál rákényszerültem. Megszokható, de célszerû "bemelegíteni" egy olyan játékkal ami FPS ugyan, de nem kell állandóan lövöldöznöd. Condemned 2 éppen ilyen, aztán Darkness és már jöhetnek is a konzol only lölvöldék. Nekem bevált :-)

Rowlend
Lehet Billentyûzetet meg egeret rákötni.

GET OVER HERE!

Carlos
megszoknád.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
én amúgy csak azért nem veszek konzolt, mert nagyon sok célzós játéknál nekem kurva furcsa az egér hiánya... egyszerûen nem ugyanaz. Lehet idõvel megszoknám, a fene se tudja...

Hát mivel mást nem tudtam csinálni, Nincs konzolom, környezetemben sincs senkinek konzolja és közeljövõben biztos, hogy nem lesz konzolom, de érdekelt a sztori, ezért megnéztem végig mindhárom rész sztoriját. (már annyit olvastam róla, hogy így de jó, meg úgy de jó, hogy muszáj volt kicsit belenézni aztán ez lett belõle)

Neked igénytelen, én máshogy nem tudom megtapasztalni.

Balee: És HD TV-m sincs, de ha így haladok még jópár év míg lesz olyan tévém.

Ha valami új játékot várok én is igyekszem kerülni a spoilereket.

Ez van ez nekem kimaradt, dehát az élet megy tovább.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rowlend
Én egy 1280x1024-es felbontású lcd monitoron játszok és még így is szebb mint a PC.

GET OVER HERE!

IMYke2.0.0.0
Hardverapro-ról megérkeztek ezek az elsõ kiadásos, kézikönyves kiadványok:
- Enemy Territory: Quake Wars - 24 oldalas magyar kézikönyv, kód, 13 oldalas térkép útmutató, 2 oldalas billentyûzet kiosztás, tökéletes állapotú 1 DVD;
- Space Siege - 28 oldalas angol kézikönyv, kód, tökéletes állapotú 1 DVD;
- Max Payne 2 - 31 oldalas angol kézikönyv, regisztrációs kártya, tökéletes állapotú 3 CD;
- Grant Theft Auto: San Andreas - 78 oldalas angol kézikönyv, 2 oldalas poszter/térkép, tökéletes állapotú 1 DVD.

Képek délután.

IMYke2.0.0.0
Szorri, elírtam nagy idegességemben... 😊

w77d
208ft??? bazd de jó lenne, 50db-onként rendelgetnék külföldrõl XXXD

grebber
Euro 208 ft jó is lenne jó lesz az 274nek is😄

Next PC upgrade: 2022

balee4
Ebben igazad van, én még a sima elõzetes videókat is kerülni szoktam, szeretném egy játék minden részét magam megtapasztalni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Csak a GoW 1-2-3 miatt megéri PS3-at venni... 😄 És még ott a Heavy Rain, Uncharted 1-2, Killzone 2.
Bár annak, aki teljes pompájában akarja élvezni a játékokat és még nincs HD TV-je, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Tinman
De csak lesz... az ára is évek alatt a PS2 szintjére fog süllyedni és akkor sem késõ átélni az élvezetet.
Nem tehetek róla, de ezt a jútúbon megnézem/"végigjátszom" dolgot ezt elég igénytelen dolognak tartom.

Mert ok... megnézed a Dreamkiller (0/10-es cucc nálam) játék walkthrough-ját "tecsõn", de egy legendáét?
Soha nem felejtem el, mekkora csatát folytattam a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hidra ellen
, micsoda felemelõ érzés volt, amikor végül legyõztem. Priceless!

IMYke2.0.0.0
1 euro = 208,8 Ft
1 font = 337,3 Ft
1 dollár = 230,5 Ft

balee4
Hát jó, de ha sosem lesz PS3-a, akkor ez még mindig jobb, mintha sosem tapasztalná meg micsoda fantasztikus egy játék.

Tinman
Majdnem szívrohamot kaptam, mikor elolvastam mit tettél.
Kérem a többiek ne tegyék... ezt JÁTSZANI kell. Ez olyan, mintha az Uncherted játékokat végignéznéd youtube-on... halál, a lényeg teljes megölése.

Mivel god of war sorozat felkeltette az érdeklõdésemet csak végignéztem youtoube-on a 3 rész történetét, és már ott meglehetõsen jól szórakoztam, mintha végignéztem volna egy 1,5-2 órás filmet. Fenomenális volt.

Tinman
A God of War a világ egyik legnagyszerûbb játéka, minden ezredmásodperce zseniális, kegyetlen jó történet, látványvilág, hangulat, és fenomenális játékmenet jellemzi.

Szó szerint 10/10-es játék. Hibátlan... mind a PS2-es 1-2, mind pedig a PSP-s. PSP-n, amikor elõször játszottam vele, azt mondtam nem hiszem el! Nagyon rendben van a grafikája, gyakorlatilag PS2 szintet hoz a kezedben.

A 3. résszel sajnos még nem tudtam játszani, mert nincs PS3-am (viszont van minden más konzolom a gamer PC és noti mellett), de jövõre 99%, hogy lesz.

arty
csak a paypalnak 😊 azért az ottani lecsekkolásra készülj fel... 😄

Forza.

Tinman
Nem lenne rossz ötlet, csak van aki nem rég óta gyûjtõ, van aki meg 20 éve. Elég durva a differencia.

Amúgy Zó-nak van itt az SG-n a legtöbb eredeti játéka, aztán jövök én... de mi amúgy sem vagyunk az a 18 éves korosztály :-)

Sajnos mint lentebb írtam god of warból kimaradtam, és sajnos jó minõségû hack & slash-ekbõl (fõleg ilyen tili tolizós, néhol gondolkodós fajtából, tehát ahol nem csak a hent megy, hanem néha agyalni kell- ezeket de imádom -) nem sok jön pc-re ezért kiváltképp öröm ez a darksiders.

Magyarul ebben a stílusban pc-sek igen sovány felhozatalból választanak és így minden normálisabb produktumnak örülni kell.

IMYke2.0.0.0
Osztom W77D kolléga véleményét: szomorú dolgok derülnének ki, és sok emberkétõl vennénk el a gyûjteményével kapcsolatban kialakult jó érzést.
Sokan lennénk "esélytelenek", miközben a minõségi, nekünk tetszõ játékokkal kapcsolatban kellene beszélgetnünk, büszkélkednünk.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen rendszert én nem tudnék összehozni...
<#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Átmeneti, meg amúgy nem kívántam - az ésszerûség határain belül - túlreklámozni a dolgot.

w77d
szerintem mivel itt a dolog erõsen pénzfüggõ, így nem biztos hogy kéne ilyen fajta megkülönböztetést alkalmazni...

The Protector
Srácok.Ötletelnék egy rendszert a topikba ahogyan más topikokban is van.Próbálom jól megfogalmazni.
Ahol az ember nick neve van és egy szép kis logó amit készített,azon a fejlécen fel lehetne tüntetni díszesen hogy kinek mennyi eredeti játéka van és így kapna valami kis plusz avatart,esetlege egy koronát vagy valami hasonló kis extrát a neve mellé,hogy ezzel is tudjuk h kinek van a legtöbb erdeti játéka.
Arra gondolok mint az AVP3-ban a kiskép h mivel tolod de talán a legjobb példa a Bad Company 2 topik ahol mindenkinek a szintje van feltüntetve.Mit szólnátok hozzá.A baj az h jómagam nem tudom megcsinálni de vannak itt ügyes emberkék akik a szarból is tudnak várat építeni és nekik sec perc alatt meglenne a rendszer.
Ha nem tettszik az ötlet akkor így jártam.
Csak azért gondoltam mert pörög a topik és én is az eredeti game-k híve vagyok,van is egy kicsi gyûjteményem annak ellenére h hülyének néznek miatta a közvetlen környezetemben A Netrû is le tod tõtteni címszó alatt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
A Darksiders nem God of War, se nem DMC, naggyából ahhoz zéró köze van.

Darksiders egy félig lineáris, de hatalmas oda-vissza bejárható világtérképpel, persze ami csak a játék 3/4edétõl érhetõ el teljesen és szerzhetõek meg azok a cuccok melyek a játék elején nem, de a story szempontjából is érdekes lesz hogy bárhova lehet menni és kell is.

Rengeteg kalandelemmel pl puzzle, kulcs-ajtó, tili tolis dolgok, boss fájtok, csapdák stb... fûszerzett lájtos h&s. Vannak részek ahol 20 percig nem kell harcolni, csak feladatokat megoldani. Zeldához hasonló sokak és a média, készítõk szerint, de én sosem játszottam azzal. Leginkább a Soul Reaver-hez tudnám hasonlítani nagyon sok elemében és hangulatában.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Ne aggódj olyan nem lesz, PS3 exkluzív, egyik legnagyobb húzócím. Szegény ember konzolja meg nem a gép, hanem egy konzol, olcsóbban jössz ki mintha folyamatosan fejleszted a gépet..., még ha megérné, mert olyan jó játékok jönnének ki PC-re, de nem, ami kijön megjelenik konzolra is, ott meg szaggatás és egyéb technikai malõrök nélkül tudsz játszani, kevés az igazán jó PC exkluzív játék, talán még a szerepjátékok miatt éri meg. Sajnos évek óta egyre kevesebb olyan játék jön, ami érdekel PC-re...

FSpofon
akkor lesz tökéletes ha elérhetõ lesz szegény ember gépén/konzolján is 😊 addig meg marha élvezetes ez is.

Arab money

balee4
Néztem pár videót errõl a Darksiders-rõl és nem gyõzött meg, ezt a God of War 3- hoz hasonlítani kicsit nevetséges. Annak minden egyes perce epic, anyázós, leírhatatlan, ez meg egy (ráadásul nem is túl látványos) DMC klónnak tûnik, annak persze lehet, hogy jó. De a GoW 3 nyomába egyetlen ilyesmi játék nem érhet, gyakorlatilag a legtökéletesebb hack 'n slash.

Vajon mire fel? Szvsz egy unalmas és borzalmas GTA klón... Sõt, még az sem, mert a szabadság alig több mint nulla... Az egyszerre bejárható terület nagysága röhögcséges...

Carlos
az nem sok...

Þór vígi þessi rúnar