Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pedig az új sorozat legjobbja - elhiheted. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atkamon
Megválaszoltad magadnak a kérdést szerintem... 😄

balee4
Brütal Legend (PS3) megéri 4500-ért? (bontatlan) Videók alapján baromira bejön.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nem tudod!!!! sajnos én sem tudtam

én meg hogy jártam:amazon.de-rõl tudtam volna rendelni új Stalker fémdobozost-nem mindig engedi,csak akkor ha éppen van az amazon tulajdonában és nem valami viszonteldóéban.Közben vaterán valaki közel azonos árban odaadta volna,de licitre.erre valki felüllicitált és az amazonól is eltûnt a cucc😞
legközelebb nem gondolkodom,rögtön veszem😊))
S2000
Gratula hozzájuk, SA-ra én is vágyom már egy ideje.<#eljen> Meg is rendeltem már egy helyi boltban, csak még nem jött meg sajnos.
Viszont, ha jól tudom, az a verzió fekete dvd tokban van, nem ilyen áttetszõ-opálosban. Valaki nem tudja, mennyiben különbözhet a tartalmuk? Térkép annyira nem létszükségletem, viszont a vastag kézikönyvnek örülnék.

w77d
A kirakatban tényleg üres dobozok vannak, de az csak szemléltetõ eszköz, nem azt kell levenni. A pultnál kérsz és kapsz origit... De vigyázni kell náluk. Én az Árkád 576-ban kétszer is jártam úgy, hogy egy kibontott verziót akartak adni azzal a szöveggel, hogy az utlosó. mondom jóvan gyerekek akkor haggyuk majd veszek máshol, ezt a kódot már csak az nem látta, aki vakon született. Erre fejéhez kap, hogy áááá most jut eszembe hogy van még egy origi.. így végül vettem origit, de nagyon rá akarják dukmálni az emberre a bontottakat. Máshol nem volt ilyen, de az Árkád 576-ban a három vásárlásom alatt 2-nél ezt eljátszották. De láttam hogy az utánam lévõnek is bontottat adott a srác, de a szerencsétlen nem reklamált...

Ezért nem kell levenni a polcról, hanem kérsz egyet az eladótól...

davidka003
576-ban tényleg az van, hogy mikor leveszel egy játékot a polcról akkor az a tok üres és a kasszánál rakják bele a lemezt?
Kedden majd megyek hozzájuk hátha lesz még náluk Condemned elsõ rész. Pár hete láttam egy ezresért de akkor meg valahogy elmaradt a vásárlás most megvenném, mert jó kis játék volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hardverapro épp most láttam egy eladó bontatlant Alone in the Dark limited edition-t, ha valakit érdekel...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Hát ja vannak hülyeségei, fõleg a vége durva..., na de nem akarok spoilerezni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
hát jah, max viccként, semmi esélye a Galaxis mellett 😊

Tinman
Tényleg! 576 viccként beleférne :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
576 és ebay miért nincs a bannerben?
Tinman
Hát igen... alapmû! Grat!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
amúgy sok tekintetben naggyon szar és idegesítõ a játék. Pl, miazmár, hogy a forgó penge amikor eltalál, nem a forgásirányba nyom tovább, hanem visszaránt a csapda közepére? meg többször volt, hogy hiába nyomtam az r gombot, hirtelen egyszer csak nem észlelte és így elhasználtam több homokgömböt. Na meg a kamerakezelés, az minden idõk legszarabbja, sosem láttam még ilyen átláthatatlan kezelést...egyszer csak gondolja magát és irányt válta a kamera, és persze az irányítás is, én emg rongyolok bele a csapdába....

balee4
Elvileg ha minden igaz, jövõ héten megveszem a PS3-at, mellé egy Heavy Rain-nel és God of war 3-al. És egy HDTV-vel, nem lesz olcsó mulatság. 😄

davidka003
Ilyenek ezek a régi játékok. Legalább van benne kihívás. A 2008-as pop meg tök könnyû.

Én jelenleg a Machinariummal szenvedek. Ilyen nehéz játékkal én még nem találkoztam. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Több ilyen rész is van, nekem simán ment, kezd újra egy régebbi mentéstõl, és figyelj arra, hogy legyen több életed.

w77d
gyerekek a POP elsõ részével elakadtam ott, amikor a kiscsaj nyilazik nekem meg harcolni kell... annyi életerõm van mint egy kukacnak, inni nem tudok mert ott vannak és levágnak, nagynehezen kinyírok vagy 10-et, erre még vannak és közben a kiscsajt is kicsinálják.. ez a rész lehetetlen, impossible...

Kongy
OMG, mit hozott a postás tegnap. Hát az embertelen. 😄

Még bontatlan de kb így fog kinézni:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
a magyarral nem lehet multizni, ezt még érdemes tudni róla 😊

(nem mintha a multija bármit is érne)

Forza.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

Daell Drow
tudnal adni egy linket erol, nem talalom azt a listat.
grebber
Magyar az nem baj angolul nem értek sokat szóval majd ha arra járok jöhet!

Next PC upgrade: 2022

Fémtokos, és csak magyar szinkron van rajta - sajnos.

Egyébként nekem anno sima mûanyag tokban küldték, a fémtokot pedig mellékelték hozzá. De a boltokban már én is csak fémtokkal láttam.

nem tudod. a steam supportban talalsz egy listat azokrol a jatekokrol, amiket be lehet regelni.

a kep alapjan azt mondanam igen. de ha irsz nekik egy mailt, akkor biztos segitenek.

amugy nekem valamiert ugy remlik, hogy ezen csak magyar van.

Daell Drow
Hali, nezegetem a steamen a world of goo jatekot.
steamen 19.99 euro = 5757 ft
CD galaxis dobozos verzio 890 ft
Igazabol az erdekelne hogy a dobozost hozza tudnam e adni a steam listamhoz?
grebber
De az fémtokos?

davidka003
Brothers in Arms 3: Hells Highway

Most akkor ezen rajta van az angol és magyar szinkron is?
Nekem az nem tetszett, hogy a magyar szinkron sok helyen el van csúszva.

szerintem a galaxisban is van meg.

IMYke2.0.0.0
1 dollár = 240,9 Ft <+3,0 Ft>
1 euro = 288,3 Ft <+1,8 Ft>
1 font = 348,2 Ft <+1,8 Ft>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Majd valamelyik nap lecsattogok a helyi tescoba hátha szerencsém lesz és lesz valami ott is!

IMYke2.0.0.0
A "steelbook" jelenti a fémtokos kiadást.

IMYke2.0.0.0
A saját példányom még mindig fóliás - így nem tudok sajnos válaszolni neked.

Shep
Van benne angol nyelv, vagy csak magyar?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

westend mm 3k asszem.

grebber
De nálunk mennyiért kapni?
Meg a game-en hol látom hogy az fémdobozos?

IMYke2.0.0.0
Szerintem, vásárló csalogatás - amúgy a Game.co.uk-n is kapható.

grebber
És mennyiért nyomják ezt a fémdobozos Bia3-at?

Shep
Én úgy tudtam ha szinkronos akkor nincs angol hang rajta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
van rajta angol verzió is....

Shep
Ja de közben látom, hogy az magyar nyelvû, hát az nekem nem kell.

w77d
azt a fémdobozos BIA-t egy idõben mindenhol szórták az ember után. Nekem is van, én pl a Media Marktban vettem, de azóta rengeteget láttam Tescoban meg jópár helyen...

Shep
Ja és amúgy én is irigy vagyok a te fémdobozos BiA: Hell's Highway-edre 😊

IMYke2.0.0.0
Ha jövõ hét elejéig nem viszik el, akkor lekattintom a Vatera-n az Alone in the Dark-ot. 😊

Á, az én "gyûjteményem" kismiska Tinman/Zóanagyvarázsló és más, igazi gyûjtõ kollekciója mellett. <#nyes>

Shep
Kösz, bár a tiédhez nem ér még fel 😊 Lesz még neked is AitD 5 limited.

Shep
Orosz Stranglehold.

IMYke2.0.0.0
A kép valóban nem a legjobb, a játék felhozatalod viszont annál inkább!
Gratulálok hozzájuk - szép sorozatok.
A felülrõl 2. sor utolsó darabja az mi [a Solon hagyaték mellett)?

Ja, és irigy vagyok az AitD gyûjtõi miatt 😊