Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
A Mount&Blade borítóról mindig a Gyûrûk Urás Aragorn jut az eszembe!<#nyes>

Amúgy most én ezzel szemezek link

Ha van 5 percetek, töltsétek ki ezt a linket pls:
Videojáték kérdõív

Szakdolgozatomat videojátékokról, videojáték vásárlásról írom, minden segítséget nagyon jól jönne! (5 perces kb, több oldalon keresztül vannak kérdések a videojátékokkal kapcsolatban)

Szászke

Tinman
Köszi :-)

És NEM nem játszottam még õket/velük, ha valaki kérdezné ;-)

1-et még várok, egy számomra nagyágyút... na nem akkora nagy, de nekem az.

Zavvi, nem annyira gyors... game eléggé, hut sem gyors szvsz.
Szemezek egy Dante's Inferno-val Zavvi-n, mert még így is veszett jó ára van, de így is túl sok pénzt veszek el fontosabb dolgok elõl erre a hobbira :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Katun
De szépek! Gratulálok és jó játékot! Mik jönnek még? Vagy titok?

Nekem még mindig nem jött meg a Zavvi-róla csomagom.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Tinman
Pikk-pukk-pakk-pötty:

Még nincs vége azért a hétnek ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

berczely
<#nyes>Most nagyon sokan jönnek ide a vársoba a Jabilba dolgozni!(Tiszaújban lakom)

Szoftvereket tesztelsz? Az sem rossz 😊

Tiszaújváros (sajnos ingáznom kell, de legalább van céges busz)

Sherlock Holmes játékok megjelentek itthon rendes kiadásban vagy csak másod,harmadban?nem nagyon láttam normál kiadást sehol...
Carlos
Énis hasonlót csinálok, csak szoftvertájon.

Þór vígi þessi rúnar

berczely
Jabil Circuit?Városilag hol?

Az titok 😛

w77d
ne rizsázzz, a fizut mond XXXD

Mit LOL? Direkt nem akartam konkrétabban írni...
De ha ennyire kíváncsi vagy, hát legyen. Elektronikai gyártó cég = Jabil, okostelefonokat, beltéri egységeket meg egyéb elektronikai cikkeket gyárt (bérgyártó cég, tehát mikor mire van megrendelés). Technikus = teszt folyamat technikus, a telefonok 100%-os mûködését ellenõrzõ tesztgépek felügyelete, javítása, karbantartása, kalibrálása, valamint a teljes tesztelési fázisnak a felügyelete, mérési eredmények figyelése, stb. Hosszú lenne felsorolni 😊

Fabio Capello
😄😄

FSpofon
drogot árul

Arab money

Carlos
És ez mit takar? "technikus" "elektronikai gyártó cég". LOL.
Itt elmondhatod szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Köszi! ^^

Technikus leszek egy elektronikai gyártó cégnél 😊

Annyi volt, 2k. Az extra lemez sajnos nem nagy szám, egyetlen hallgatható dal van rajta, az eredeti Still Alive.

The Protector
mennyi a mirrors edge?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
Szép grat!

Milyen állás? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A Mirror's Edge-t mennyiért vetted? Én 2 ezerért szereztem be 3 hete, és nem kicsit meglepõdtem, hogy volt benne extra lemez is.

Jesszusom! Tiszta horror ami most a forinttal történik. Hová gyengül még? <#confused>

másodikorbánkormány azonnal monnyon le!

Gyerekek, nagyon heppi vagyok ma! 😊

Sikeres állásinterjú (part two), és ma jött meg a Napoleon Total War Imperial Edition. Nagyon szép kiadvány. Külön tetszik ez a kihajtogatós megoldás .

A Mirror's Edge meg csak úgy jött... Nem volt tervben, de megláttam abban a bizonyos "hülye aki nem ide jár" áruházban jó áron, és mondom egye fene, úgyis végigviszem mégegyszer, aztán legfeljebb eladom.

Na az nem is rossz ár! Feltéve ha szereted az ilyen stílusú játékokat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Voltam helyi tescoba és itt sajna nem volt Brothers in Arms 3.
Átnéztem összes játékot polcot és találtam egy érdekességet.Máshol nem igen találkoztam ezzel a kivitellel.

Dungeon Lords,Spellforce 2,és Gothoc 3 egy pakkban 2990ft-ért!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Jah igaz, nagy kedvenc az is.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sõt, ha már Brütal Legend, akkor kár éppen a Full Throttle-t kihagyni, kicsit (ejtsd: pofátlanul) rövid, de azért szeretjük azt is 😊
balee4
Ok, tudom már eldöntöttem végülis magam, de egy kis megerõsítést akartam, hogy jó játék. 😄 Bár Tim Schafer-tõl a Day of the Tentacle, Grim Fandango és Psychonauts atyjától csak jót várok. És a videók alapjáb bizony elmebeteg egy játék ez is. 😄 Szóval ha összejön a héten beújítok egy Brütal Legend-et.

Carlos
ooops...typo... Hehe... igazad van! 😄

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
néha azért csak fun vagy, ha starcraft fan nem is vagy. :p
Carlos
Én most egy Flatout ultimate Carnage-en és egy world of goo -n agyalok. 990 és 890 -ért. (nem emléxem, hogy megvan-e a flatout vagy csúnya verziót toltam végig...)

Viszont 25K a Starcraft 2 CE-ért nekem egy picit húzós. Hálistennek nem vagyok nagy fun.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Mindenképp megéri!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
lol 😄

L4D1-et akartam venni, múlt héten néztem, 2800 forint, mondom fasza is lesz, megveszem, ma nézem, 3500 -.-"

Rohadjanak meg a politikusok meg a barom elszólásaik <#boxer>

Katun

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Syberia-ról mi a véleményetek?Megéri megvenni?
Ne megköttettek a Biznicek: héten érkezik egy Oblivion game of the year és egy Star Wars Kotor 1! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
olvass vissza...

Forza.

FSpofon
ne az amerikai oldalról rendelj játékot

Arab money

Katun
Hello Bello!

A mai nap kicsit elnosztalgiáztam NFS szempontjából és pár szépséget az Amazon.com-on láttam is. Nos a kérdésem a következõ, olvastam ezt azt és láttam, hogy külföldre nem küldenek semmilyen árut. Ez igaz? Próbált már rendelni innen valaki valamit?

Köszönöm elõre is <#wave>

FSpofon
nézelõdsz? mit? régen volt egy telefonos csaj de most már csak fiúkák állnak a pult mögött <#nyes>

Arab money

Carlos
akkor fizess.

Þór vígi þessi rúnar

Rowlend
Én ennyire nem foglalkozom a játék vásárlással. Nem szoktam elõre tervezni hanem ha járok Pesten vagy arra felé akkor beugrok és nézelõdök.

GET OVER HERE!

w77d
figyu ezt nagyon könnyû kiküszöbölni, én is úgy szoktam. Délelõtt összeválogatotd a cuccot neten, leadod a rendelést személyes átvétellel, délután elmész a boltba és láss csodát, jóval olcsóbban jösz ki 😉

Rowlend
A webshop az. De az üzletben minden drágább.

GET OVER HERE!

w77d
viszont a Galaxis magyar boltok közül magasan a legolcsóbb...

FSpofon
ebay.de ebay.co.uk yo

Arab money

IMYke2.0.0.0
A CDGalaxis "olcsóbb" az 576-nál, és az eBay-nél is <utóbbi=">utóbbi" esetében="esetében" nagyon,="nagyon," de="de" nem="nem" lehetetlen="lehetetlen" kifogni="kifogni" egy="egy" jobb="jobb" ajánlatot="ajánlatot" is,="is," csak="csak" postázzanak="postázzanak" EU-ba="EU-ba" is...="is...</span>">

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát igen a Cdgalaxisnál vannak igencsak "vicces" árak. Például az milyen vicces, hogy viszonylag jó valutaárfolyamnál külföldrõl olcsóbban be tudod rendelni a játékokat, kivétel ha valamit akcióznak CDGa.-nál, az általában megéri.

Viszont ez a mostani magas árfolyam kedvez nekik.

Más: Úgy néz ki, hogy rá tudom tenni a markom egy eredeti Star Wars Knights of the Old Republic-ra (kedvenc játékom), eddig sose volt pénzem rá, meg drága is volt, de most meglessz juhéééjj :-D

IMYke2.0.0.0
Mert mindkettõ eléggé vicces árakkal dolgozik... <#rinya><#nyes>