Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy most én ezzel szemezek link

Videojáték kérdõív
Szakdolgozatomat videojátékokról, videojáték vásárlásról írom, minden segítséget nagyon jól jönne! (5 perces kb, több oldalon keresztül vannak kérdések a videojátékokkal kapcsolatban)
Szászke
És NEM nem játszottam még õket/velük, ha valaki kérdezné ;-)
1-et még várok, egy számomra nagyágyút... na nem akkora nagy, de nekem az.
Zavvi, nem annyira gyors... game eléggé, hut sem gyors szvsz.
Szemezek egy Dante's Inferno-val Zavvi-n, mert még így is veszett jó ára van, de így is túl sok pénzt veszek el fontosabb dolgok elõl erre a hobbira :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem még mindig nem jött meg a Zavvi-róla csomagom.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Még nincs vége azért a hétnek ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ha ennyire kíváncsi vagy, hát legyen. Elektronikai gyártó cég = Jabil, okostelefonokat, beltéri egységeket meg egyéb elektronikai cikkeket gyárt (bérgyártó cég, tehát mikor mire van megrendelés). Technikus = teszt folyamat technikus, a telefonok 100%-os mûködését ellenõrzõ tesztgépek felügyelete, javítása, karbantartása, kalibrálása, valamint a teljes tesztelési fázisnak a felügyelete, mérési eredmények figyelése, stb. Hosszú lenne felsorolni 😊
Itt elmondhatod szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Technikus leszek egy elektronikai gyártó cégnél 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Milyen állás? 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
másodikorbánkormány azonnal monnyon le!
Sikeres állásinterjú (part two), és ma jött meg a Napoleon Total War Imperial Edition. Nagyon szép kiadvány. Külön tetszik ez a kihajtogatós megoldás
A Mirror's Edge meg csak úgy jött... Nem volt tervben, de megláttam abban a bizonyos "hülye aki nem ide jár" áruházban jó áron, és mondom egye fene, úgyis végigviszem mégegyszer, aztán legfeljebb eladom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Átnéztem összes játékot polcot és találtam egy érdekességet.Máshol nem igen találkoztam ezzel a kivitellel.
Dungeon Lords,Spellforce 2,és Gothoc 3 egy pakkban 2990ft-ért!
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Viszont 25K a Starcraft 2 CE-ért nekem egy picit húzós. Hálistennek nem vagyok nagy fun.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
L4D1-et akartam venni, múlt héten néztem, 2800 forint, mondom fasza is lesz, megveszem, ma nézem, 3500 -.-"
Rohadjanak meg a politikusok meg a barom elszólásaik <#boxer>#boxer>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A mai nap kicsit elnosztalgiáztam NFS szempontjából és pár szépséget az Amazon.com-on láttam is. Nos a kérdésem a következõ, olvastam ezt azt és láttam, hogy külföldre nem küldenek semmilyen árut. Ez igaz? Próbált már rendelni innen valaki valamit?
Köszönöm elõre is <#wave>#wave>
Arab money
GET OVER HERE!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont ez a mostani magas árfolyam kedvez nekik.
Más: Úgy néz ki, hogy rá tudom tenni a markom egy eredeti Star Wars Knights of the Old Republic-ra (kedvenc játékom), eddig sose volt pénzem rá, meg drága is volt, de most meglessz juhéééjj :-D