Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na elkészült a hely a játékaim számára így lõttem egy képet, hát sajnos a mobiltól ennyi telik 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
fordítva: ennyire fogy 😊

Forza.

grebber
Metro 2033 ennyire nem fogy hogy istenért nem akarják akciózni?
5000környékén megvenném!

Next PC upgrade: 2022

Nagyon gyenge ez az Impulse...

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ember, az igazolványának beszkennelésére biztattad! Nyilvánvaló, hogy ennél a pontnál az ember nem azért áll meg 2010-ben, mert ez nem jut eszébe, hanem mert nem fûlik hozzá a foga vagy macerás lenne.

Másrészt pedig ez a G2Play elég zavaros jogi helyzetnek örvend, mint említettem, bizonyos játékoknál egész egyszerûen lopottnak nyilvánították az általuk árusított CD-kulcsokat.

Értem én, hogy a szándékod jó volt, csak meglepõdtem, hogy így reagáltad le a helyzetet. Másrészt kihasználtam az alkalmat egy kis ellenreklámra az ellen a banda ellen, jobb lenne, ha senki sme fürödne itt be velük. Nem átverésrõl van szó, hanem a legnagyobb jóindulattal is (fél)legális CD-kulcskereskedelemerõl.
Köszi az infót, de ezt most kihagyom. Inkább félretszem ezt az ezrest, és hozzácsapom egy késõbbi jobb vételhez 😊

Tinman
Dehogy biztatom. Elhatározott valamit, nem értett valamit, segítettük... nekem mindegy ki, mit, miért...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem ennyi.

- 8 helyett 12 kocsi a pályán egyszerre (így nem mindenki pontszerzõ, illetve nagyobb a zúzás, és természetesen új riválisok is jelennek meg ezáltal)
- néhány új kocsi (ahogy már említették)
- néhány új pálya
- teljesen új soundtrack (mondjuk az elsõ két részé szerintem egy kicsivel jobb, de ez is jó hozzá, és a változatosság miatt mindenképpen pozitív)
- Live - én gyûlölöm, de aki szereti az achievementeket (bár ezen a Live-os felületen elég nehezen követhetõk), annak jól jöhet
- kipofozták a grafikát - ez nem árt, de nekem az elsõ részé is megfelelne, mindenesetre az elõdökhöz hasonlóan ez is szép simán fut, "gyengébb" VGA-val (9600 GT-8800 GT alatt azért nem pálya)
- Carnage mode - ide több új játékmód is bekerült, továbbá itt szerepelnek a mutatványok, helyettük time trial van a karrier során, bizonyos kocsikat pedig itt lehet unlockolni a karrierhez

Összességében szerintem megéri, mert igényesebb doboz, és mindössze egy ezres. Nagyon bejött a FlatOut 2, de második nekifutásra akkor már inkább az UC-t választottam. (Illetve másodjára valójában az elsõ résznek estem neki, ha bele akarnék kötni magamba 😊 Végül is a három részre összesen 5k-t költöttem, manapság pedig már ennyibe se kerülnek.
Közben kilátásban van egy szintén bontott Star Wars Knights of the Old Republic (egyik régi kedvenc, amit már rég meg akartam szerezni) 3000 Ft-ért postaköltséggel együtt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

berczely
Na beállok én is a sorba!(igaz már van pár eredeti játékom)

Most intézek egy bontatlan Crysis-t 1. kiadásos borítóval!2000 pénzért!Drukkoljatok hogy jövõhéten már a kezemben legyen!<#taps>

G2Playre ne biztasd! Eleve ne kértjék el az igozálványát, másrészt letöltõs oldal, és általuk eladott CD-kulcasokat már bannoltak (Blood Bowl).
IMYke2.0.0.0
<#vigyor><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
SC eddig 4 részét vittem végig. Az elsõ 3 iszonyat jó, a 4. sajnos anno mikor kijött csúnyán bugos volt. 5.-et még nem vettem meg.

Konzol = Metal Gear Solid
PC = Splinter Cell

Lopakodós, ötletes, jó hangulattal megáldott, szép grafikájú mindegyik rész, szívem egyik csücskei.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Splinter Cell-eket érdemes megvenni?Legalábbis az elsõ 3-at?Nem játszottam velük csak nagyon keveset viszont,kurva jó kritikákat kapott mindenhol a játék.
Na úgy néz ki megvalósul a biznic és meg tudom venni 5000 Ft-ért postaköltséggel együtt az Oblivion Game of the Year edition pc-s verziót, igaz bontott, de még így se rossz az ár! Elvileg hétfõn postára is adják, mindez a balról 6. linkrõl a bannerben, ezért köszönet jár IMYke-nek a linkért! (Az egészben az a poén, hogy még külföldön se lehet jelenleg kapni ezt a kiadást, szóval bõven megéri :-D)
<#worship>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

The Protector
NAh ezek miatt ne menj ki az utcára mert baleset érhet.
Amúgy grat😊Magam is megvettem volna.

Egy kérés.VAjon azért teszik rá ezeket az exclusive feliratokat meg hasonló baromságokat h tudjuk h nem teljes árú a játék és így nem ér annyit.
Mert engem pl rávesz arra egy ilyen tok hogy vegyek egy olyat amin nincsen felirat drágábban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Banano
Perzsia hercege.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

w77d
bennem felmerült már az ötlet, spórolhatnánk a postán, már amennyiben egy városban lakunk 😄 mert ugyebár itthon tovább postáztatni már nem érné meg, emrt ugyanott vagyunk, sõt XD

Arra nem gondolt még senki, hogy közösen be kellene rendelni cuccokat?

arty
Ez igy egyszerûen nem igaz. Lehet, hogy találnánk olyan konstrukciot, ahol jobb, mint az átlag, de az otp a "nép bankja" és sokmindent megtehet, mert a kondicioktól függetlenül náluk marad a (csõd)tömeg.

Forza.

davidka003
Grand Ages Rome

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Nincs mit ^^

IMYke2.0.0.0
Ígérem, hogy kijavítom, és köszönöm a jó tanácsot! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imyke!
Ha a bannerban az árfolyam link címét kicseréled erre, akkor nem kell mindig mindenkinek még tovább kattintgatnia, hanem rögtön mutatja a forint árfolyamokat.

Múltkor Media Markt-ban láttam normál dobozos TTT-t ugyanennyiért.

IMYke2.0.0.0

tescoba szerváltam, sehol egy pici exclusive felirat, darabja 990 Ft volt.. igaz nem volt hozzá kézikönyv, de az az ubisoft exclusive -os dobozban sincs 😊 csak egy two thrones kéne hozzá hasonló áron szintén exclusive felirat nélkül :S

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Ennyi plusz nagyon kevés ahhoz, hogy fizessek érte. De amúgy sem vettem volna meg, bõven elvagyok a 2. résszel, ha zúzni támad kedvem 😊

A játékban Elika végig mezítláb szaladgál, a képpel ezt figurázták ki 😊

w77d
pár új kocsi van és még több zúzható elem a pályákon, ennyi...

Katun
Annyiért vettem most meg, de féltem hogy el fog fogyni ez a szép bádogtokos verzió. Érdemes még megemlíteni, hogy a Flatouthoz a második lemezen a Magyar Nyelvi Csomag található, köszönet a fordításért Fábián Csabának!

Akkor ruházz be ne habozz <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

IMYke2.0.0.0
A BiA-t 2.990 Ft-t nem voltam hajlandó ott hagyni, április végén.
Az autókás játékok kedvenceim, be fogok ruházni egy kis zúzdára, már látom 😊

Katun
Tinman: Köszönöm, folytatom a szorgos gyûjtögetést :-)

IMYke: Mennyibe került akkoriban a BiA? Kíváncsiságképpen. Szerintem Flaout-ok közül ez a legjobb, mert sokan panaszkodtak, hogy "szinte" egyformák az autók, nos ebben a részben már nem, kifejezetten változatosak. A helyedben valahogy beszerezném ezt a verziót, jobban mutat egy ilyen original papírtokos mint a budget LV vagy EVM (vagy mittudomén mik vannak) verziók.

Azt az Alone In The Dark-ot a vaterán csaptam le, mint mindenki más is aki ott vette olcsón :-). A vice city-t sajnos ismét meg kell rendelnem mert ez meg az hiányzik belõle illetve nagyon "nyomorodott" szegény.

Jó játékot az új jövevényekhez <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

IMYke2.0.0.0
Elsõ blikkre úgy tûnik... <#eplus2>

Miért, a képen ledobni készül? 😊

IMYke2.0.0.0
Mindenféle spoiler nélkül , ugye a játékban nem dobja le a Herceg a lánykát? 😊

Tinman
Szépen alakulsz :-) Keep up the good work <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Pofátlanul irigy vagyok az Alone in the Dark gyûjtõidre is... és legfõképp a Vice City-dre...

IMYke2.0.0.0
Látod, mire "kényszerítettelek"? 😊)))
Steel BiA nekem is megvan, azonnal lecsaptam rá, amikor megpillantottam - az amúgy drágának tartott MediaM-ban -, potom áron.
Ez a FlatOut rész hiányzik a gyûjteményembõl, ajjjaj... elkezdett viszketni a tenyerem...

A 2008-as PoP számomra csalódás volt. Ami miatt mégis végigjátszottam, az a jópofa párbeszédek miatt volt, tetszett, ahogy örökösen marják egymást 😊 Annak viszont örülök, hogy az új résszel visszatértek a "régi kerékvágásba".

Ám ez a Flatout Ultimate Carnage miben különbözik a Flatout 2-tõl? Mert annak idején kipróbáltam, és konstatáltam, hogy ez tök ugyanaz minden elemében, csak jobb graffal... Vannak új pályák, játékmódok, ilyesmi?

Carlos
URAK!

Tudnátok ajánlani valami jó kis GAZDASÁGI(!!!) stratégiát? (mint amilyen a pharaoh volt, vagy a ceasar sorozat. (a settlers 7 nem megy jól nálam, 10 mp-enként megakad (patchelt demo)))

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Csak vigyázz, mert ha postán rendeled félõ, hogy gagyi verzát kapsz...

Tinman
PoP nagyon rendben van!
Anno én is egyben toltam le az összest részt :-)
PoP SoT varázslatos, néhol nehéz, de élvezetes kaland, WW darkos, ütõs, 10/10 zenékkel, TT picit gyengébb, de illik a sorba. Sokan utálják a PoP cell shaded részét, de Elika miatt és varázslatos helyszínek, jó sztori miatt nekem az is nagy kedvenc. A Forgotten Sands meg még nincs meg... még drága :-/

Katun
Így van <#crazya><#hawaii>

Carlos
Ez a 990 Ft-os ultimate carnage?
/shocked/

Þór vígi þessi rúnar

Katun
Gratulálok IMYke a szépséges szép játékokhoz, az a San Andreas az nekem is megvolt még akkor vettem meg amikor megjelent, de kölcsönadtam egy vagy két éve na és azóta is el van tûnve, rendelek majd egyet eBay-ról. Szép a May Payne 2 is, és a Quake is.

Ahogy megláttam, hogy mindjárt dobsz képeket az új jövevényekrõl fogtam magam kocsiba ültem és bementem a galaxisba. Vettem két fantasztikus játékot.

Flatout: Ultimate Carnage
Brothers in Arms: Hells Highway

Azért hozzátenném, hogy a flatout-al majdnem átvertek mert valamilyen budget verziót dobott az asztalra, mondtam is neki, hogy kicsit igénytelen vagyok és hajlok a csúnya papír csomagolásos dupla dvd-s verzió felé. válasz: "jaaaaaa" és hozta is hátulról amire én vágytam.

Az utolsó képen látszik a szerény kis gyûjteményem, ezeket mind idén vettem, szép lassacskán kivétel a Lego Creatort és a két RollerCoaster Tycoon-t.

Üdv <#wave>

w77d
nna gyerekek téma lezárva, mert kibaszott módon nem a témánál vagyunk 😄

tegnap írtam, hogy megvettem a Prince of Persia összes részét. Az elsõt ma elkezdtem, hát simán emgérte már az a pénzét, alig várom már, hogy az összeset kiakasszam XD

IMYke2.0.0.0
És csak a számító, pofátlan dögök tudnak bejutni oda... mert azok elég gerinctelenek ahhoz, hogy megtegyenek bármit érte.
Amióta (görög típusú) demokrácia létezik, ez így van.