Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként GTA 4-el kapcsolatos érdekes kérdése, elképzelhetõ, hogy nem használták fel hozzá a kulcsot, de nem nagyon hiszem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Keresek elsõ kiadású GTA iV-et. Mit mondtok használtan semmiféleképpen ne vegyek mert már biztos, hogy használták a kulcsot ami benne van egy másik Games for Windows LiVE accountnak? Nem tudtok egy helyet ahol lehetne ilyet venni? Sajnos lecsúsztam róla még anno. És mivel "igénytelen" vagyok ezért nem kell nekem sima dvd tokos verzió.
Köszönöm elõre is!
Üdv <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Ha olvasod, akkor üdv! :-D"
Nekem Star Kotor 1 nem kell az a tied lehet (ugyanilyen árért vettem egy verziót 3k-ért postázva utánvéttel csütörtökön fel is adja a kollega), de a többi igen! Akkor kard ki kard !!! XD :-D
Egyébként nemrég láttam egy Oblivion Game of the year bontatlan veriót, igaz 6000-ért!
Ha a srác belemegy, akkor "The Elder Scrolls😮blivion Game of the Year Edition" + "Star Wars:Knights of the Old Republic 1-2" stipi-stopi 😊)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
NFS 5 porsche
Empire earth 2+kieg
stronghold crusader
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A kérdõíven viszont még lenne mit csiszolni, mert belekap egy-két témába a kérdéskörön belül, de így nem tudom, hogy mire fog választ találni. Néhány kérdés pedig megfogalmazása okán zavarhatja össze az embert, mert külön opciók híján nem feltétlen létezik "helyes" és pontos válasz. A háztartás felszereltségének felmérésénél pedig furcsállom, hogy személyesen a kitöltõnek teszi fel a kérdést, ez nem így szokás.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Kutyamindenit a WoW-ról jut eszembe, hogy a game.co.uk-on volt 13.99-ért a CE-s Wrath of Lich King. De le csúsztam róla a kutyamindenit. Most nem vette meg az a vaterás nõci aki a múltkor felvásárolta az Alone In The Dark LE-t? Vagy van valakinek több elfekvõben?
Üdv <#wave>#wave>
UI.: Jó a BioShock 2, magába szippant ahogy azt vártam. <#vigyor0>#vigyor0>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Erre nagyon jó példák a Guild Wars CE-k. Mindben volt minipet, plussz az alapjáték CE-jében speckó emote volt.
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Afro Samurai-ról csak jókat hallottam, az is jó lehet. Darksiders-rõl még nem hallottam, majd utána olvasom hátha nekem is megtetszik.
Igen igen, nálam is így van. Van amikor szívesen játszanék valami OpenWorld játékkal akkor berakom a Mafia-t vagy valamelyik GTA-t, vagy a most kedvenc Just Cause 2-t (sajnos WRZ, de meg fogom venni a Limited Edition-t). Utána játék közben rám jön, hogy most lõnék esztelenül, majd a lövöldözés közben, stratégiás kedvem jön elõ... szóval szerintem mindenkivel így van. Kivéve, ha tényleg olyan cím jön ki ami az ember szíve csücske na akkor viszont csak azzal játszik.
UI.: Kíváncsi vagyok, hogy kinél jön még ma a postás.
<#wave>#wave>
Afro Samurai-t játszom éppen, már nem sok van belõle :-)
Utána Darksiders lesz valószínû... nagyon hangulatfüggõ, hogy éppen mivel játszok, gondolom ez nálad is így van.
Van, hogy az ember stratégiázna, van hogy fantasy kalandokra vágyik, van, hogy öldökölne... vagy csak nálam van így?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi lesz a következõ játékod amit végigjátszol Tinman? <#hawaii>#hawaii>
Úgy is lett. Gutts and Garters in DNA Danger, 9900 Ft-ért, sok éve.
Miért vettem meg? Mert olyan volt, mint a régi nagy C64-es Operation Wolf, gondoltam visszahozza a hangulatot. Nagy fail volt.
<#wave>#wave>
(Nekem is csengethetne a postás, amikor megnyomom a mehet gombot..."
Ezért nem kell megvenni minden szart 😛
Oltári nagy gratula!
Látjátok kellett nekem panaszkodnom, hogy nincs itt a csomag még. Abban a pillanatban ahogy leütöttem a "MEHET" gombot itt a fórumon dudált a postás bácsi!
Kérésre készítek még több képet róla, de szerintem tudjátok milyen illetve mi van benne.
Szászke
Remélem, sikerül minél több emberkének kitöltenie.
Pszt! Egy titkot is elárulok: A gyûjtõi kiadásnál MINDENT bejelöltem... 😊
Igen... erõsen gondolkodtam rajta én is meg, a Flatout-on is, de olyan kiba. sokat vezetek (heti 1k simán megvan, tavaly ez a szám 2k volt/hét!), fõleg Tiszaújvárosba is ^^, hogy csömöröm van az autós játékoktól már.