Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha még érdekel az Alone in the DArk Limited Edition, akkor láttam egyet meghirdetve magyar oldalon.

Egyébként GTA 4-el kapcsolatos érdekes kérdése, elképzelhetõ, hogy nem használták fel hozzá a kulcsot, de nem nagyon hiszem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Katun
Szervusztok!

Keresek elsõ kiadású GTA iV-et. Mit mondtok használtan semmiféleképpen ne vegyek mert már biztos, hogy használták a kulcsot ami benne van egy másik Games for Windows LiVE accountnak? Nem tudtok egy helyet ahol lehetne ilyet venni? Sajnos lecsúsztam róla még anno. És mivel "igénytelen" vagyok ezért nem kell nekem sima dvd tokos verzió.

Köszönöm elõre is!

Üdv <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Jah már 2 napja dobtam neki egy P.Ü.-t Oblivionról, meg Kotor 2-rõl most jutott eszembe! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként hogy jártam... Írtam ugye, hogy oblivion game of the year-t megveszem 5-ért, erre visszaírt a srác, hogy látott az sg-n (én hü..lye leírtam, hogy olcsó, meg hogy nem lehet kapni) és erre visszamondta.

"Ha olvasod, akkor üdv! :-D"

Na neeee! :-D

Nekem Star Kotor 1 nem kell az a tied lehet (ugyanilyen árért vettem egy verziót 3k-ért postázva utánvéttel csütörtökön fel is adja a kollega), de a többi igen! Akkor kard ki kard !!! XD :-D

Egyébként nemrég láttam egy Oblivion Game of the year bontatlan veriót, igaz 6000-ért!

IMYke2.0.0.0
Hardverapro-n azonos logonk van, és egy témába is írtunk postázással kapcsolatban 😊
Ha a srác belemegy, akkor "The Elder Scrolls😮blivion Game of the Year Edition" + "Star Wars:Knights of the Old Republic 1-2" stipi-stopi 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én tudok egy linket adni, hogy hol lehet Alone in the Dark Limited edition-t kapni, jelenleg 5-ért árulják magyar oldalon.

IMYke2.0.0.0
Felcsigáztál - és utánanéztem. A postázás ára riaszt el egyedül:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A NFS: Porsche Unleashed (2000) tényleg nagy fogás lenne...

kemszi2
van még pár régebbi játék amit szeretnék beszerezni de nem nagyon találom már õket itthon oldalakon.ha esetleg tudtok valamit nyugodtan írhattok
NFS 5 porsche
Empire earth 2+kieg
stronghold crusader
kemszi2
Én most vettem meg múlt héten az age of m. gold és a rise of nations gold-ot.gondoltam megosztom veletek <#idiota>
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Most találtam: link

Van 1-2 játék amit másik oldalon nem láttam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tökéletesen egyetértek, de én véletlenül bejelöltem, mert fáradt voltam.

A kérdõíven viszont még lenne mit csiszolni, mert belekap egy-két témába a kérdéskörön belül, de így nem tudom, hogy mire fog választ találni. Néhány kérdés pedig megfogalmazása okán zavarhatja össze az embert, mert külön opciók híján nem feltétlen létezik "helyes" és pontos válasz. A háztartás felszereltségének felmérésénél pedig furcsállom, hogy személyesen a kitöltõnek teszi fel a kérdést, ez nem így szokás.
Rowlend
Gow után siralmas lesz az a játék... Legalábbis nekem keményen az volt.

GET OVER HERE!

balee4
Dante nálam majd akkor jön ha minden érdemleges címet kijátszottam a PS3-on, aztán lehet, hogy a GoW-ok után már nem is lesz rá kedvem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Katun
Vagy a World Of Warcraft CE-k <#hawaii>

Kutyamindenit a WoW-ról jut eszembe, hogy a game.co.uk-on volt 13.99-ért a CE-s Wrath of Lich King. De le csúsztam róla a kutyamindenit. Most nem vette meg az a vaterás nõci aki a múltkor felvásárolta az Alone In The Dark LE-t? Vagy van valakinek több elfekvõben?

Üdv <#wave>

UI.: Jó a BioShock 2, magába szippant ahogy azt vártam. <#vigyor0>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Kanada.Na most az USA csak légipostát küldd Európába,Kanadának van még ilyen szolgáltatása.Mivel az sokkal olcsóbb volt ezt választottam.Eddig egy ilyen esetem volt és az 43 nap alatt érekezett meg😊)45 napig jöhet meg és ha mégsem, utána utalják vissza a pénzt.
Carlos
CE tartalomban szeretem ha van valami grátisz: minipet, vagy ilyesmi. Kell az ilyen. Lehet ingém janizni, hogy CE-d van.
Erre nagyon jó példák a Guild Wars CE-k. Mindben volt minipet, plussz az alapjáték CE-jében speckó emote volt.

Þór vígi þessi rúnar

30 napja? Honnan rendelted? (Csak hogy tudjam, hogy honnan nem szabad... én már halálra idegeskedtem volna magam <#vigyor5>)

No, kitöltöttem én is a fenti kérdõívet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyûjtõinél nem jelöltem be a "játékbeli tartalom" opciót, mert nem értek egyet azzal, hogy a gyûjtõi verzióban több tartalom, több játékidõ stb legyen. Ok, legyen szobor, poszer, zenei CD, art book, akármi, ami feldobja a kiadványt, de a játék legyen ugyanaz, mint az alapkiadásban. De ez csak az én véleményem.

remélem nálam😊)egy bontatlan! Outcast-ot várok,igaz 30 napja....számítottam rá,hogy sokáig jön-olcsó módot választottam,na de ennyi ideig?mindegy még határidõn belül van
Tinman
Reggel óta 2.5 fontot emelt zavvi a Dante árán. GÁDDEMIT! Megint túls sokáig pecseltem a döntésen :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Ja értem a 2 forduló miatt másra gondoltam...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Bazz zaviról nekem is kéne rendelni egy Uncharted 2-t és Gow Collection most baromi jó áron van.

IMYke2.0.0.0
Nálam is így van... utóbbi idõszakban csak mészárlok. Itt, a könyvtárban játszom nyugisabbat (BG és Heroes).

Katun
Az 5.1 már izzad némán 😊.

Afro Samurai-ról csak jókat hallottam, az is jó lehet. Darksiders-rõl még nem hallottam, majd utána olvasom hátha nekem is megtetszik.

Igen igen, nálam is így van. Van amikor szívesen játszanék valami OpenWorld játékkal akkor berakom a Mafia-t vagy valamelyik GTA-t, vagy a most kedvenc Just Cause 2-t (sajnos WRZ, de meg fogom venni a Limited Edition-t). Utána játék közben rám jön, hogy most lõnék esztelenül, majd a lövöldözés közben, stratégiás kedvem jön elõ... szóval szerintem mindenkivel így van. Kivéve, ha tényleg olyan cím jön ki ami az ember szíve csücske na akkor viszont csak azzal játszik.

UI.: Kíváncsi vagyok, hogy kinél jön még ma a postás.

<#wave>

Tinman
Jól teszed! Élvezd is ki, mert ha rákoncentrálsz nagyon jó élményt ad, lehetõleg 5.1-ben próbálkozz ;-) Játékidõ lassú tempóban ~25 óra!

Afro Samurai-t játszom éppen, már nem sok van belõle :-)
Utána Darksiders lesz valószínû... nagyon hangulatfüggõ, hogy éppen mivel játszok, gondolom ez nálad is így van.

Van, hogy az ember stratégiázna, van hogy fantasy kalandokra vágyik, van, hogy öldökölne... vagy csak nálam van így?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Katun
Akkor jó. Mondjuk általában én nagyon lassan játszom minden sarokba bepillantok. Szóval úgy teszek ahogy javasoltad. Na mindjárt neki is ugrom csak még telepít a kis mocsok.

Mi lesz a következõ játékod amit végigjátszol Tinman? <#hawaii>

Tinman
Életemben 1x vettem olyan játékot, aminél rezgett a léc, hogy szar lesz.
Úgy is lett. Gutts and Garters in DNA Danger, 9900 Ft-ért, sok éve.
Miért vettem meg? Mert olyan volt, mint a régi nagy C64-es Operation Wolf, gondoltam visszahozza a hangulatot. Nagy fail volt.

Tinman
Pár napja toltam le a 2. részt... szerintem szeretni fogod, méghozzá nagyon. De próbáld úgy játszani, hogy kiélvezed... ne csak rohanj. Nekem iszonyúan tetszett, FPS mûfajban rég szórakoztam ennyire jól.

Katun
Igen Zavviról rendeltem Kedden délután. Szerintem neked is mindjárt megjön az. Nyomkodd sûrûn a Mehet gombot <#idiota>

berczely
Már kipróbáltam... nem volt olyan rossz csak a régi gépemen nem futott olyan jól!De majd benézek a virágboltba a vásárlás elõtt.<#hehe>Benéznék ha még lenne seed ...de psztt!!<#ejnye1>

Katun
Köszönöm szépen! Nagyon meg fogja dobni a gyûjteményt az tuti :-). Most telepítem, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen. Az elsõ rész az magába szippantott.

<#wave>

Szerintem elõbb próbáld ki! Egy ideig élvezetes, de aztán nagyon durván rátelepszik az unalom a FUEL-re, hiába a nagy bejárható terület... Az csak parasztvakítás szvsz...

Atkamon
Zavviról van? Én onnan rendeltem meg már egy hete hétfõn, és még mindig nem jött meg<#rinya>
(Nekem is csengethetne a postás, amikor megnyomom a mehet gombot..."

de így is túl sok pénzt veszek el fontosabb dolgok elõl erre a hobbira

Ezért nem kell megvenni minden szart 😛

berczely
Hát keci tavasszal szinte mindenhol új füvet ültettek!Parkokban, házak közt...<#idiota>

Te tudod... <#idiota>

<#eljen> Volt egy kis idõm ott mászkálni. Szép város! Látszik, hogy sok bevétele van a városnak az ottani cégekbõl.

Carlos
Kész a kérdõiv. a CE -snél énis mindet megjelöltem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ez a gyûjtõi szemem egyik fénye! IMÁDOM!

Oltári nagy gratula!

IMYke2.0.0.0
Rendkívül nagy gratuláció!!! <#eljen>

Katun
Kitöltöttem neked, sok sikert a szakdolgozathoz!

Látjátok kellett nekem panaszkodnom, hogy nincs itt a csomag még. Abban a pillanatban ahogy leütöttem a "MEHET" gombot itt a fórumon dudált a postás bácsi!

Kérésre készítek még több képet róla, de szerintem tudjátok milyen illetve mi van benne.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#vigyor>

Wow nagyon köszi! <#worship>

Szászke

IMYke2.0.0.0
Bannerben is... <#nyes>
Remélem, sikerül minél több emberkének kitöltenie.

Pszt! Egy titkot is elárulok: A gyûjtõi kiadásnál MINDENT bejelöltem... 😊

davidka003
Én is gondolkoztam rajta, mert olcsó de elég rossz játék tele hibával.

Tinman
Mé' az nem az Aragorn? <#idiota>

Igen... erõsen gondolkodtam rajta én is meg, a Flatout-on is, de olyan kiba. sokat vezetek (heti 1k simán megvan, tavaly ez a szám 2k volt/hét!), fõleg Tiszaújvárosba is ^^, hogy csömöröm van az autós játékoktól már.

Tinman
Kitöltve.