Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na jól van, ha hamarabb megszerzem a sráctól az Oblivion GOTY-ot, akkor megbocsátok! XD (VICC! XD)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kb. ez olyan, mint amikor sétálsz az utcán és látod, hogy ismerõsöd a kislányával sétál, odaszólsz, hogy de szép kislány, jó eséllyel lesz 2-3 járókelõ, aki már magában pedofilt kiállt. LOL ez a világ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na az "ilyesmi" az érdekelne... az milyen? :-DDDD
Amúgy én se udvarolni akarok 'szod, csak a reakciómhoz hozzátartozik pár személyes tapasztalat, ami nem biztos, hogy itt a többieket érdekelte volna <#vigyor5>#vigyor5>
szóval az én eredeti listám:
Age of Mythology+Titans
Rise of Nations+Thrones of Patriots
NFS 3 HP
NFS 4 HS
TDU
world Racing 2
Pro rally-ezt mondjuk kaptam 😄
Nade off vége vissza az origi játékokhoz.
Ezzel maximálisan egyetértek! És mérhetetlenül felháborít, amikor azt mondják, hogy: "Jah számítógépes játék, azzal csak a 10-12 évesek játszanak" Ezeket mind olyanok mondják, akik elvesztették gyermeki létüket és elõbb utóbb megkeserednek vagy már meg is keseredtek az élettõl. Jah és természetesen halvány fingjuk nincs róla, hogy mirõl beszélnek (kvázi a dolog megismerése nélkül alkotna valamirõl véleményt... ez szánalmas dolog)
Nem azt mondom, hogy az az élet, hogy játsszon az ember állandóan, de én például egy stresszes nap után az irodában csak úgy tudom teljesen elfelejteni a napi stresszt ha kicsit elveszek egy-egy jó fantasy-ban vagy RPG-ben.
Nekem ez a pihenés, másnak más. De az már súlyos, hogy elítélnek emberek ilyenekért!
És igen is ne hagyd Magad Tinman, az aki nem tud elfogadni úgy ahogy vagy, annak nem te kellessz csak a porhüvelyed és a régi személyiséged átalakítva.
De tervben van egy minden egybe kép, a megoldáson még gondolkodom.
Ha most lefényképezném a "szentélyt", 70%-át egyszerûen nem látnád :-)
... és nekem is bejött, voltak benne iszonyú látványos történések. Soha nem felejtem el.
Ha csak a dobozos/DVD/CD-tokos, kézikönyves kiadványokat: ~80 darab játék.
Megnézném ha nem titkos.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De tényleg nincs pénz!<#vigyor>#vigyor>De azért igyekszem beszerezni a gyöngyszemeket!
Mint már említettem egy nagy kedvencem jön meg a héten a Crysis!<#finom>#finom>
Elsõ kiadásos, bontatlan zsír új verzió!Akárki akármit mond arról a játékról szerintem igen is korszakalkotó volt, engem majdnem úgyan úgy leköt mint a HL2 mind a mai napig!(Nekem a Half-Life 2 az isten csak hogy tudjátok <#idiota>#idiota>)
Erre fõleg nem lenne, szerintem saját lakásom se lesz soha, meg az autóm se mai darab már. Mégis megoldom... ha ez a hobbim teljesen fel kellene adjam, boldogtalanabb ember lennék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeretem azt, ha leülök a PC/konzol elé akkor körbeöleljen a jelenlétük.
Nézzen le rám Andrew Ryan a falról, a gépház tetején Edward Carnby készül éppen egy molotov koktélt dobni, tõlem balra Minath Tirith tornyai meredeznek, a polcon lévõ könyveket 2 Argonath támasztja serényen... beljebb Gollam kapott el éppen egy halat, fent a polcon April Ryan néz már évek óta a 2 doboz elejérõl... hosszú a sor, de ha nem lennének kevesebb lennék /ja, még ennél is :-P/.
Ha nem tudod megõrizni a "gyermeket" a saját személyiségedben, akkor nem túl valószínû, hogy valaha is igazán boldog légy, igazán tudj örülni apróbb dolgoknak is.
Ilyen lenne még (és ott a hatalmas feltételes mód), a Dragon age és a Mass Effect 2 is, de addíg amig jönnek hozzájuk DLC-k, addig nem vagyok hajlandó megvenni egyiket sem, majd ha egybecsomagolva kiadják, majd akkor megveszem!
Egyszer megvettem az Assassin's Credet annó még 8000-ért na azt egy kicsit megbántam (van még egypár gamestaros gémem, de azok nem olyanok azért, mint a dobozosok), meg van 1 Mass effect 1 origi, sacred 1, ezek a lényegesebbek.
Jó de nincs mindenkinek pénze hogy CE-t meg dobozos játékokat vegyen... én amit gyûjtögettem magamnak abból vettem meg akciósan a nagy kedvenceim és teszem majd ezt a jövõben is így!<#smile>#smile>
Én már mondtam páromnak, hogy a LOTR 1-2-3 díszdobozos, szobros kiadványaim alsó hangon is 35k alatt el ne merje adni, az Alien Quadrology-ért se szégyelljen egy 12k-t elkérni. A Stalker 1-2-3 CE fullos gyûjteményért 25k-t, és így tovább...
Azért jó a steam, ha nem lenne nem is tudom mit tudnék fikázni... talán a hazát :-D
STALKER részek szintén nagy kedvenceim... Call Of Pripyat még várat magára mert nem indul el!Valami nem jó vele.. de nem találok rá megoldást, de reménykedem hogy javítja majd a Steam magától!
Hamarosan úgyis át lesznek pakolva másik szekrénybe, majd akkor megszámolom õket.
Mentségemre legyen mondva, hogy DVD filmbõl olyan 350 körül járok, majd összeszámolom pontosan, mert utoljára ennyi volt, de azóta vettem vagy még 20-at :-)
+
Colin McRae Rally 2005,Splinter Cell,FEAR,Colin McRae DiRT,BlackSite
Én még csak mostanában kezdtem el vadászni az akciós gémeket... bevallom sokat virágboltozok inkább!<#szomoru1>#szomoru1>
+
Most várom a Crysis-t!
Link
The limited collector's edition is available in North America for pre-order now through participating retailers.
Þór vígi þessi rúnar
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Fallout: New Vegas. Honnan lehet beszerezni (pre-order) a CE-t? Az amazonon láttam fent 69 dolcsiért de se magyarországra se németországba nem szállítanak.
(game.co.uk, zavvi, thehut megnézve, nem találtam)
5let?
Þór vígi þessi rúnar
De persze õ most írt ki 10 dupla rétegûre Xbox 360 játékokat, õ nem kocka csak én aki pénzt is ad ki egy játékért. Meg elszív hetente 2 doboz cigit. Miért lenne értelmesebb mondjuk a cigi, mint egy játék. Mindenkinek más a fontos.
Nekem még jó is lenne, mert át tudnám venni személyesen.
Tegnap én is gondolkoztam az Oblivion-on de letettem róla, mert egyszer jó volt végigvinni de mégegyszer nem állnék neki. A sok démon kapu bezárásától már rosszul voltam. Csak dísznek megvenni nem látom értelmét.
De legalább már utalták az ösztöndíjamat a suliból így akkor holnap át tudom venni a pick-pack-os rendelt játékokat a cdgalaxisból.
Þór vígi þessi rúnar
Igaz, egy 22"+ -os megjelenítõvel - adj' Isten 42"-essel - már valószínûleg sírtam volna.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az a baj, hogy muszáj beaktiválni a GTA 4-et mert anélkül nem is indul el. Szóval mindenféleképpen valami fóliásat kell beszereznem.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG