Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katun
Várjuk várjuk! A Red Dead alatt az új R* Games-es Red Dead Redemption-t érted? Arra nagyon nagyon kíváncsi vagyok. Hihetetlen, hogy megint csak X360 illetve PS3-ra készítették el. Kár érte pedig én tuti megvettem volna, ha kidobják PC-re.

IMYke: ugye, hogy ugye? Valami módfelett hatalmas az a BioShock 2, úgy magába szippant az egész, hogy azt leírni nem lehet.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

balee4
Na PS3 megrendelve, Heavy Rain-nel, Red Dead Redemption-nel, holnap jön. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Megvolt nekem is nagydobozosban Dio1 és 2, sõt a kieg is, de eladtam mert tudom, hogy soha a büdös életben többet nem kívánok velük játszani. Ami érthetõ azt hiszem olyan 20 végigjátszás után, meg 1 év multi után, mely fõleg LAN-ban történt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én szeretettel várom a képeket - érdekelnének a kincseid 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Apus
nekem van nagydobozos dio2-õm, az elsõ 0day játékom volt. Azóta se vettem 0day semmit, csak a Red Deadet. lövök már valamikor képet a gyûjteményrõl, csak sajna nem egy helyen vannak a cuccok.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
Ha nem DVD-tokos a verziód, akkor érdemes õket továbbadni... mert az olcsósított DVD-tokos kiadás mindenkinek megvan. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Apus
van olyan akinek nincs meg? 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Zenszkij
Kinek kell eredetiben a Diablo 2 + kiegje?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

IMYke2.0.0.0
Off:

Tegnap, úgy este 10 körül, feltelepítettem a Bioshock 2-õt, mert a többi, gépen lévõ játékhoz nem volt humorom, és valahogy elkapott a vágy, hogy megismerjem az elsõ rész utáni történéseket.
Elõre kell bocsátanom:
- "csak megnézem" volt az indíttatás
- Medium fokozaton indítottam.

3/4 1-kor hagytam abba a játékot - mégpedig az ELSÕ Big Daddy-vel konfrontálódás elõtt (a program jótékonyan közölte is, hogy valahol elõttem egy Little Sister kószál a kísérõjével, s hogy bár a BD nem fog rám rontani, míg nem ütök, de ha igen, kemény csatára készüljek).
Nem tudom, hogy scriptelt volt-e vagy sem, de az elsõ komolyabb csata - a játék elején - azzal az ugrabugra alakkal majdnem az életembe került: icurka-picurka halvány csíkocska maradt az életerõmbõl.
Szó szerint ez csúszott ki a számból: "A rohadt életbe, ezt nem hiszem el!"

Az elsõ 2 órában MINDENt elolvastam, megnéztem, meghallgattam, és felvettem - még így is 2x megmurdeltem, pedig osztottam a pofonokat a fúróval és a fegyverrel rendesen, és a lövegeket is az én oldalamra állítottam.
Csak ajánlani tudom azoknak, akik az elsõ részt 1x, 2x (többször) végigjátszották!

Ok! Neverwinter 2 nekem úgyis megvan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tanulópénz, akkor többet nem rendelek netrõl, ilyen alapon a külföldi oldal is kiküldheti úgy és akkor sem biztos, hogy korrigálnak.

És még sokan elvárnák, hogy utaljak elõre, a nagy fa...t.

Egyébként meg pl. vaterán, meg Hardverapró, is van megbízhatósági mutató, akinél Kotor 1-et megvettem annak több pozitív visszajelzése van, így valszeg nem b. át.

Egyébként meg, aki személyesen akar elsõsorban üzletelni, az szerintem nem arra törekszik, hogy átverjen (személyesen bele tudok nézni a csomagba, fõleg, hogy ezek amirõl IMY-vel beszélgetünk bontott játékok)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Alkudozási alapnak, én ezekre fenem a fogam [természetesen, ha nem bóvli csomagolásúak, és épek, ahogy a hirdetés is "hirdeti"):

- Oblivion GOTY
- Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2
- Neverwinter Nights 2
- Neverwinter Nights:Storm of Zehir
- Neverwinter Nights:Mask of the Betrayer

Ha sikerül rávenni a srácot a postázásra, akkor Oblivion és KoTOR 2 lehet a tiéd, a többit viszem én 😊
Legfeljebb, az említett kettõt késõbb pakolom a gyûjteményembe 😊

arty
és ha nincs benne a játék?

Forza.

Egyébként nem is értem, hogy miért tartanak ennyire az utánvéttel, meg a postázástól. Utánvétes csomagot addig nem adja oda a postás amíg ki nem fizeted, szóval az nem kockázat.

Oblivion GOTY, Jade Empire (szerintem ez téged nem érint), Star Wars Kotor 2, The Witcher Bõvített kiadás.

De tudok egy másik srácot is õ 5000-ért adja az Oblivion GoTY-ot, habár az bontott.

Vaterán 6900-ért eredeti-t is kaphatsz, külföldön meg fentebb felsorolt oldalakon nem nagyon kapható.

Még ezenfelül vadászok egy angol nyelvû Fallout 3 GOTY-ra is.
Jelenleg ezek vannak betervezve.

IMYke2.0.0.0
Egyezzünk meg, Te mit szeretnél tõle megvenni?

Hát a hardveraprós srác nem kapkodja el a megegyezést! Mire megveszem tõle a cuccokat kijön a Duke Nukem Forever is :-D

IMYke2.0.0.0
Váu, 2 Ft-al "olcsóbb" lett a font...

kemszi2
uhh na az RCT az tényleg nagyon jó
Katun
Na a StarCraft már annál inkább. Az egy nagyon jó játék, tuti be is szerzem majd gyûjtõi kiadásban 😊.

Jó játékot hozzájuk <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Hegi90
Kösz 😄
Nemsokára kezembe rakják a Starcraft 2-t is, meg a gépemre kerül a Heroes of Newerth. :p

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Katun
Hát aki szereti annak biztos jó, én békésebb játékokkal játszottam annak idején: RollerCoaster Tycoon, Stunt GP.

De amúgy gratula hozzájuk.<#wave>

Hegi90
Nekem megvan a Diablo 2 + a kiegje.
jó vagyok? <#zavart1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

davidka003
Nekem is megvan az elsõ kiadásos Crysis. Már csak a Warhead kéne ilyen formában a kiváló magyar szinkron miatt. "Csókolom a csápod, hogy alakulnál fossá" <#hehe>
Nekem sem volt semmi bajom a sima Crysis-al, 3-szor végigvittem, delta fokozaton teljesen jó, fõleg a sziget belseje a legjobb mikor megyünk a tankokkal a nagy síkságon. Én az idegenes részt kihagytam volna, jobban szeretek emberek ellen menni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kemszi2
én 3-al és a 4-el is sokat toltam,de a 5. a favoritom.
Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
A leggyengébb mostani NFS-nél is nagyságrendekkel szörnyûbb. Pedig, ha van valaki, aki rühelli az UG és azóta kiadott NFS-ek nagyrészét, az én vagyok 😊

(kormánnyal néztem meg tavaly, abban a tudatban, hogy ez az überfrankó nfs. ehez képest az elõzõ rész, az nfs4 szimulátor.)

Forza.

kemszi2
ebben nem értek egyet veled,nem szimulátor,de még mindig jobb mint a mostani nfs-ek
w77d
ekte mint anyámék.. amikor itt vannak, lófaszt nem lehet csinálni, enm hogy játszani XD amúgy én is ilyen prioritási rendel dolgozok, csak az a baj, hogy vannak olyan játékok, amiben nem tudsz akármikor menteni, oszt végig kell csinálni egy fejezetet... nna de ha közben befutnak a vendégek, akkor baj van. Majd legfeljebb várnak a sorukra XXXD

arty
a grafikát 10 perc alatt megszokod, a gond a fizikával, irányítással van 😊 borzalom!

Forza.

IMYke2.0.0.0
<...>mert mindig szóval tart 😄 --- ezt én kifejezetten jó értelemben imádtam a legutóbbi asszonykámban. Mert, amikor kedve volt hozzá <és nem volt hulla a tanulástól vagy más egyébtõl>, akkor ott kibicelt, mellettem 😊

csak - szerintem is - már kezdtem átesni a ló túloldalára...

Én is tapasztaltam sokszor magamon, hogy túl sok idõt töltök játékkal, és volt, hogy fontosabb dolgoktól vette el az idõt... Azóta, hogy úgy mondjam, benõtt a fejem lágya, felállítottam egy prioritást magamban, egy értékrendet, és megfogadtam, hogy a játék nem fog más, fontosabb dolgok kárára menni. Mostanság általában akkor játszom, amikor egyedül vagyok itthon, mert barátnõm dolgozik, vagy fõzõcskézik, vagy otthon van a szüleinél, vagy nagyon leköti valami. Ha itthon van, akkor úgysem tudok úgy elmerülni egy játékban sem, mert mindig szóval tart 😄

Ezeket mind olyanok mondják, akik elvesztették gyermeki létüket és elõbb utóbb megkeserednek vagy már meg is keseredtek az élettõl.

Akárcsak a szüleim. Teljesen be vannak savanyodva. Szórakozni nem járnak, sem kirándulni, vagy ilyesmi... Csak a munka van, meg a tévé... De basztatnak, hogy nõjjem már ki ezt a gyerekes dolgot... Szerintem meg sokkal értelmesebb szórakozás, mint pl a tévét bambulni. Más hobbim is van amúgy, de szerintem erre szentelem a legtöbb idõt, de csak mert hazajövök a munkából, akkor ez a legkézenfekvõbb és leginkább kikapcsoló idõtöltés. Hosszabb napokra meg marad a bringázás, horgászat, stb.

IMYke2.0.0.0
Nekem a legutóbbi kapcsolatomban sokallt be majdnem a Kedves, amikor egy idõszakban rengeteget Quake 3-aztam online, még egyetemi kollégiumban [már nem jártam egyetemre, meg volt az abszolutórium és csak államvizsgára kellett készüljek, egy "kamu" kurzus mellett).
Nem mintha állandóan a Hanc nevezetû úrra vágyott volna, csak - szerintem is - már kezdtem átesni a ló túloldalára... 😊

Kösz, én is épp most néztem!

Jaja, Crysis teljesen rendben van. Nem tudom ki mire számított, de szerintem alaptalanul fikázzák.

Ezzel teljesen egyetértek, soulmate 😄 Annyi különbséggel, hogy nekem kell saját ház/lakás, így ha ezt nézzük, sok pénzt elb*szok én is, mer' éppen le is tölthetném... De megoldom, hogy jusson is, maradjon is. Gazdag ember nem leszek sosem, az tuti (de ez nem is baj), de a hobbimra ésszerû keretek közt továbbra is áldozni fogok.

Erre a Dead Space-es sztorira azért kíváncsi lennék ^^ (Persze magánügy, teljesen megértem, ha nem akarod megosztani.)

IMYke2.0.0.0
Srác reagált a Hardverapron!

Ezzel én is így vagyok. Olyan játékot veszek csak, ami vagy hosszú idõre leköt, vagy mégegyszer (2x-3x...) végigjátszom, vagy elõveszem újra (ilyen szempontból a moddolható játékok elõnyt élveznek - pl. a Morrowind és Oblivion GOTY kiadások életem legjobb vételei voltak, idõrõl-idõre felkerülnek a gépre pár hétre 😊).

Katun
Hú gyerekek a galaxisnet-nél már elõ lehet rendelni PS3-ra a Mafia 3-at.

http://cdgalaxis.hu/Playstation-3/17705/mafia-3.html

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne nézzetek hülyének, tudom hogy csak félregépelés.

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. <#nyes>

DE knights of the nine nincs, Goty-ba az is benne van!

IMYke2.0.0.0
CDGalaxisban van alapjáték és küldi is, de a körítés illúzióromboló...

Most a legolcsóbb, amit láttam 3000-ért van Bontottba, de láttam 5-ért is bontottba.Bontatlan meg 5600 volt legutóbb külföldön, de a pontott se nagyon ment 4500 alá!

Tinman
Várjátok meg, míg feldobom a talpam... hazamegyek ráírom, hogy háromezeröccáz' :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Már rongyosra játszottam régebben, de így ilyen formában szeretném megszerezni!

Tinman
Anno 3990-ért volt országszerte tömegével, persze, hogy egyre beruháztam, de még fél évre rá is láttam egy csomó tesco-ba.

Ugyanaz a véleményem, mint IMYke-nek, hogy egyben meg lenne az egész csomag!

Ha nem, akkor nem kap tõlem pénzt, így járt, pedig vettem volna tõle gémet.

Van egy másik eladó tõle F3 GOty-ot akartam venni, 6 napja nem böffent vissza semmit!

IMYke2.0.0.0
Személy szerint az, hogy nekem nincs meg az eredeti alapjáték, és a GOTY-el megszerezném a küldetéslemezzel együtt.