Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IMYke: ugye, hogy ugye? Valami módfelett hatalmas az a BioShock 2, úgy magába szippant az egész, hogy azt leírni nem lehet.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Tegnap, úgy este 10 körül, feltelepítettem a Bioshock 2-õt, mert a többi, gépen lévõ játékhoz nem volt humorom, és valahogy elkapott a vágy, hogy megismerjem az elsõ rész utáni történéseket.
Elõre kell bocsátanom:
- "csak megnézem" volt az indíttatás
- Medium fokozaton indítottam.
3/4 1-kor hagytam abba a játékot - mégpedig az ELSÕ Big Daddy-vel konfrontálódás elõtt (a program jótékonyan közölte is, hogy valahol elõttem egy Little Sister kószál a kísérõjével, s hogy bár a BD nem fog rám rontani, míg nem ütök, de ha igen, kemény csatára készüljek).
Nem tudom, hogy scriptelt volt-e vagy sem, de az elsõ komolyabb csata - a játék elején - azzal az ugrabugra alakkal majdnem az életembe került: icurka-picurka halvány csíkocska maradt az életerõmbõl.
Szó szerint ez csúszott ki a számból: "A rohadt életbe, ezt nem hiszem el!"
Az elsõ 2 órában MINDENt elolvastam, megnéztem, meghallgattam, és felvettem - még így is 2x megmurdeltem, pedig osztottam a pofonokat a fúróval és a fegyverrel rendesen, és a lövegeket is az én oldalamra állítottam.
Csak ajánlani tudom azoknak, akik az elsõ részt 1x, 2x (többször) végigjátszották!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És még sokan elvárnák, hogy utaljak elõre, a nagy fa...t.
Egyébként meg pl. vaterán, meg Hardverapró, is van megbízhatósági mutató, akinél Kotor 1-et megvettem annak több pozitív visszajelzése van, így valszeg nem b. át.
Egyébként meg, aki személyesen akar elsõsorban üzletelni, az szerintem nem arra törekszik, hogy átverjen (személyesen bele tudok nézni a csomagba, fõleg, hogy ezek amirõl IMY-vel beszélgetünk bontott játékok)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Oblivion GOTY
- Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2
- Neverwinter Nights 2
- Neverwinter Nights:Storm of Zehir
- Neverwinter Nights:Mask of the Betrayer
Ha sikerül rávenni a srácot a postázásra, akkor Oblivion és KoTOR 2 lehet a tiéd, a többit viszem én 😊
Legfeljebb, az említett kettõt késõbb pakolom a gyûjteményembe 😊
De tudok egy másik srácot is õ 5000-ért adja az Oblivion GoTY-ot, habár az bontott.
Vaterán 6900-ért eredeti-t is kaphatsz, külföldön meg fentebb felsorolt oldalakon nem nagyon kapható.
Még ezenfelül vadászok egy angol nyelvû Fallout 3 GOTY-ra is.
Jelenleg ezek vannak betervezve.
Jó játékot hozzájuk <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Nemsokára kezembe rakják a Starcraft 2-t is, meg a gépemre kerül a Heroes of Newerth. :p
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De amúgy gratula hozzájuk.<#wave>#wave>
jó vagyok? <#zavart1>#zavart1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nekem sem volt semmi bajom a sima Crysis-al, 3-szor végigvittem, delta fokozaton teljesen jó, fõleg a sziget belseje a legjobb mikor megyünk a tankokkal a nagy síkságon. Én az idegenes részt kihagytam volna, jobban szeretek emberek ellen menni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(kormánnyal néztem meg tavaly, abban a tudatban, hogy ez az überfrankó nfs. ehez képest az elõzõ rész, az nfs4 szimulátor.)
Forza.
Én is tapasztaltam sokszor magamon, hogy túl sok idõt töltök játékkal, és volt, hogy fontosabb dolgoktól vette el az idõt... Azóta, hogy úgy mondjam, benõtt a fejem lágya, felállítottam egy prioritást magamban, egy értékrendet, és megfogadtam, hogy a játék nem fog más, fontosabb dolgok kárára menni. Mostanság általában akkor játszom, amikor egyedül vagyok itthon, mert barátnõm dolgozik, vagy fõzõcskézik, vagy otthon van a szüleinél, vagy nagyon leköti valami. Ha itthon van, akkor úgysem tudok úgy elmerülni egy játékban sem, mert mindig szóval tart 😄
Akárcsak a szüleim. Teljesen be vannak savanyodva. Szórakozni nem járnak, sem kirándulni, vagy ilyesmi... Csak a munka van, meg a tévé... De basztatnak, hogy nõjjem már ki ezt a gyerekes dolgot... Szerintem meg sokkal értelmesebb szórakozás, mint pl a tévét bambulni. Más hobbim is van amúgy, de szerintem erre szentelem a legtöbb idõt, de csak mert hazajövök a munkából, akkor ez a legkézenfekvõbb és leginkább kikapcsoló idõtöltés. Hosszabb napokra meg marad a bringázás, horgászat, stb.
Nem mintha állandóan a Hanc nevezetû úrra vágyott volna, csak - szerintem is - már kezdtem átesni a ló túloldalára... 😊
Erre a Dead Space-es sztorira azért kíváncsi lennék ^^ (Persze magánügy, teljesen megértem, ha nem akarod megosztani.)
http://cdgalaxis.hu/Playstation-3/17705/mafia-3.html
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van egy másik eladó tõle F3 GOty-ot akartam venni, 6 napja nem böffent vissza semmit!