Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Apus
Na itt vannak, de ez csak a konzol. Pc-rõl majd hétvégén lövök, jameg van néhány Sega MEgadrive kazettám, azok kimaradtak, majd hétvégén😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

davidka003
Az ellenõrzõpontoknál újratermelõdõ ellenfelek zavaróak meg az, hogy 2 km-rõl eltalálnak. Amúgy jó játék lenne. Grafika szép, hatalmas terület. Az tetszett, hogy vezetés közben kiraktam a lábamra a térképet és úgy kocsikáztam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Elsõre engem se fogott meg, de nagyon vágyom már egy nyitott világban játszódó mókára és a FC2 ebben erõs :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Helyes kérem, nagyon helyes... iszonyú jó az a CE, vegyétek amíg van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én még egyetlen digitálisan vásárolt játékomat sem írtam ki... Minek? Ha ismét játszani akarok vele, akkor letöltöm újra. Most úgysem fogom õket hetente-havonta elõszedni, hogy ki kelljen írni lemezre.

berczely
Köszönöm a segítséget!

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tudom IMY olvastam! Meghát meg van grebber szólása örökítve is a bannerban! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Bannerben mind a 3 baloldali cég/ikon ilyen.
Azaz, az egyszeri regisztráláskor megadott adataiddal és a kártyád számával rendelhetsz (kosár, és a tartalmának árát levonják a számládról) és a megadott címre jön a csomag.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atkamon
Öh, kb az összes, ami a bannerban van😄

Ezért is lesz öröm a Mafia 2 hivatalos demó, végre hivatalosan is lehet próbálni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én akkor se - amiért fizetek, az legyen eredeti hordozós, ne nekem kelljen még DVD DL-ért rohangálnom. <#nyes><#ravasz1>

berczely
Melyik az az online rendelõs oldal ahol lehet egybõl kártyával fizetni (postával mindennel együtt) és küldik is?

Egyetértek. Max akkor, ha 2k-ért megkapnám a GOTY változatot 😛

IMYke2.0.0.0
Fallout 3 GOTY.
Egy 1.000-essel olcsóbb, mint a dobozos, cserébe pedig a digitális disztribúció átkait kapjuk.
Nem, inkább dobozos 1-1500-al drágábban.

Én alapvetõen nem vagyok warezos. Ami jó és kell, azt mind megveszem (legalábbis törekszem rá). A minap pl Divinity 2-t "demóztam", és úgy döntöttem, hogy én ezt törlöm a fenébe - holnap veszem át az eredeti példányomat egy pick pack pontban. Szóval én úgy használom a warezt, mint a próbafülkét egy ruházati boltban... 😊

De igaz, nem kellene ezzel szétoffolni a topikot 😊

IMYke2.0.0.0
A WRZ vs. Original témáról már régen kifejtettem a véleményem. Rövidítve: számomra hosszabb ideig játszható demót jelent.
Nem véletlen, hogy a Two Worlds-öt látatlanban is meg akartam venni - és ha kapható lenne az Epic Edition a Game.co-n már kosárban is lett volna...

Amúgy meg, grebber "húzása" volt napirenden a témával 😊

Rowlend
Steamen

GET OVER HERE!

Indigo, Imy : Ennyit az eredeti játék topikról XD :-D

Azt hittem itt mindenki rossz szemmel néz a warezt vagy tévedtem?

Nem értem mit problémáztatok, nekem egy pöccre indult 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Razor911 verzió

IMYke2.0.0.0
grebber: sikerült már életre keltened a Two Worlds-öt? Módosítsam a bannert? 😊

Bakelit lemez lejátszós hifimet cserélni mp3-at lejátszós hifire, hogyha érdekel! :-D XD (VICC)

IMYke2.0.0.0

Atkamon
Már olyan soká jött ez a játék, hogy tegnap már elkeseredésemben elkezdtem megint az 1et... 😄 Lehet, hogy most elõbb azt végigviszem mégegyszer, aztán kezdem a 2-t😄

Azt mondjuk sajnálom, hogy csak bakelit lemezen van az elsõ zenéje😄 Poénnak jó, csak kár, hogy nem tudom mivel lejátszani xD

IMYke2.0.0.0
Hú, azt el is felejtettem! Hiába, öregszem 😊

Katun
Gratulálok hozzá, gyönyörû szép ez a kiadás. Kár, hogy a játék elsõre nem nyûgözött le, de lehet hogy másodszori nekifutással már bejönne.

Atkamon: Na épp ideje volt 😊 gratulálok neked is. Jó játékot hozzá! Ma már rámhozta kétszer is a frászt, szóval ma már nem játszom vele. De nagyon jó, a multija is nagyon jó, csak zavaró, hogy egyes szinten csak egy shotgunod van meg egy pisztolyod és semmi esélyed a többiekkel szemben.

Ha majd multiznál vele, akkor írj már rám, felveszlek LiVE frends-be 😊

Üdv jó játékot nektek! <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Atkamon
Na nekem is végre megjött a Bioshock 2 CE-m😊 Gyönyörû

Shep
Na ezek után senki ne mondja nekem ,hogy a konzol azért jó, mert azon nem szaggat a játék 😄DDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pedig ebay a király!

Jön most onnan nekem😮utcast,Drakan,Thief III.,Sherlock Holmes,Fahrenheit,BIA Hell's Highway CE.
Kösz, hogy megemlítettél megbízhatóként a hozzászólásodban!

Végül letettél a Kotor 1-rõl is? Csak azért kérdem mert azt én nem veszem meg tõle, csak a 2. részét venném!(már máshonnan megrendeltem)

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, írtam is.

Hardveraprós reagált ismét!

IMYke2.0.0.0
eBay-en nem mernék vásárolni...
[Igaz, írtam hasonlót a webes üzletekrõl is... <#vigyor5>]

Tinman
Bontatlanul érkezett Skóciából és olyan áron (olcsó!) amit le sem merek írni, mert anyázni fogtok, hogy rohaggyak' meg :-D

Mondjuk küzdöttem érte keményen... ebay, bideléses téma és hiába nyertem nem akarták postázni!!!
(Éjjel 3-kor ott ültem a gép elõtt egy vörös bika társaságában és nyomogattam az F5-öt és az utolsó másodpercben csaptam rá, elõtte nem is bideltem.)
Végül nagy nehezen belement... nem tudom normális áron lehetséges-e bontatlanul PC-re ilyet már szerezni. Szerintem nem.

Köszi i2k :-)

Tinman
Jó vételek... rászántam magam én is, mert galaxisnál találtam valami különlegesen olcsón, és gondoltam akkor legyen a 2 autós õrület is, meg a Fear Gold... ennyiért nem lehet õket otthagyni.

IMYke2.0.0.0
Hatttalmas gratuláció! <#eljen>
Egyszerûen gyönyörû! <#wave>

A Fear Goldba bele tehetnék a Perseus Mandatet is. Azért kicsit vicces, hogy ugyan annyiba kerül mint a Gold...

Tinman
Voltam postán érdeklõdni, úgy fest nem hiába:

Front:

Back:

Nyitom már... fadoboz :-)

Már megint mehetek a képkeretezõhöz :-/

Marco póló:

davidka003
Átvettem a rendelt a játékokat:
Flatout: Ultimate Carnage
Fear Gold Editiond

Plusz vettem mellé egy Crysis: Warhead-et magyar szinkronnal a Tescoban. 2k-ért nem akartam otthagyni. Bár a belsõ az elég igénytelen. A CD szürke, kézikönyv nincs. Pedig még kb 1 éve az EA Classics játékok lemeze színes volt és kézikönyv is járt hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Elsõ pár értékelés után, amennyiben összességében kedvezõ a fogadtatása, akkor veszem is, ugyanúgy, mint Fallout New Vegas-t!

IMYke2.0.0.0
Már ha a DLC-k külön telepítõ csomagban lesznek elérhetõk, és nem kell az online gépen Live-os fiók és játék... mert akkor cseszhetem.

A játékhoz nem kell internet, nem? A DLC-ket meg majd letöltöd máshol! 😊

Gyerekek! Ha ez lesz olyan jó, mint az elsõ rész (márpedig lesz), akkor azon kevés játékok sorát fogja gyarapítani, amiket premier áron veszek meg!

IMYke2.0.0.0
Ide is:

Extrák nélkül jön a PC-s Fable III

"A PC-s változat a megszokott irányítási metódussal készült és így a karakterünket az egérrel tudjuk majd vezérelni. De semmi extra tartalommal nem készülünk a számítógépes játékosoknak, egy az egyben az X360-as változatot kapják kézhez õk is. Ezzel együtt jár, hogy a DLC-k és a konzolos Collector's Edition extrái a jelenlegi tervek szerint letölthetõ tartalmakként lesznek majd elérhetõk."

És az internet nélküliek? Ehh...

Apus
Igen, a Red Dead Redemptionra gondoltam. Nem hittem, hogy megveszek valamit 0day, de ennek képtelen voltam ellenállni. Megért minden buznyákot, nagyon egyben van.
#4142: szerintem is kijön pc-re. már a Bullyra is mondták, hogy nem lesz pc verza, GTAIV dettó, aztán mégis. Bár a R*-t ismerve ez is valami optimalizálatlan fos lesz:s

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Desiderata
Tinman
Erõsen jó cucc, nekem akkora pozitív csalódás volt, hogy csak na.
Állat jó amikor a Little Sistert kell védened, ott aztán lehet csapdázni..

Van egy olyan achi, hogy védd meg úgy a sistert, hogy NULLA sebzés érjen és term. õt sem érhetik el. Hát vagy 30 percig szenvedtem mire meglett, mert naná, hogy a játék közepén jutott eszembe, hogy ha már van achi PC-n is, akkor legyen már meg, miért is ne... viszont cserébe iszonyú jó küzdelmekbe volt részem.

Simán 9/10 a játék!

Totti5
360on is vannak helyek, de lényegesen gyorsabb let a motor mint a GTA4é volt, persze nincs is annyi objektum a képen, de ahol meg van ott leesik a frém ugyan úgy, viszont a képminõségen drasztikusan javítottak emiatt, mondhatni tökéletes lett, no nem a PS3as fosverzió ahol megint mosottszar, és low fps az egész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Tuti, hogy kijön, de olyan gépigénnyel, hogy öröm lesz nézni, elvileg néha PS3-on is szaggat. Grafika meg mérföldekkel szebb mint a GTA IV-nél.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Lesz az a Red Dead Pc-re is, elméletem szerint ennyi fejlesztési pénzt ötletet, munkát nem tesznek be egy játékba és utána kihagyják a pc-t, kizártnak tartom fõként, hogy gyakorlatilag feltupírozott Gta 4 motor hajtja, fizikáért felelõs motor ugyanaz, mint a Gta 4-ben. Tehát technikailag nem bonyolult átpakolni.
Gta 4-et meg már egyszer átportolták, tudják, hogy kell. Kicsit még azt a módszert optimalizálják és szerintem 1 év múlva kiadják a Red Dead-et pc-re, persze miután kidobnak a konzolokra, 1-3 DLC-t.

Figyeljétek meg ugyanaz lesz az üzleti séma, mint GTA 4-nél!

Balee4: Grat. a szerzeményhez, remélem örömöd leled majd a PS3-ban, és legfõképp a Red Dead-ben!