Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy már most nyár van...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Kár, hogy mind a kettõt megvettem megjelenéskor, pedig az a -2e most jó lenne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon
medal of honornál is ugyanez az akció van

l4d2 se rossz 4 ezerért

Arab money

grebber
Egyedüli ami lényeges az ez kb:

Ha vesz valaki Crysist vagy Warheadet vagy Classisot akkor a Crysis 2-öt 2ezerrel olcsóbban tehát 7990-ért kapja meg.
Ahogy nézem messze nálunk lesz a legolcsobb a Crysis 2.

Next PC upgrade: 2022

Katun
A kutya mindenit, ha szeretném az RPG-ket (persze van kivétel) akkor a Dragon Age és a Mass Effect 2 nagyon megéri a galaxisnál.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Dj Tommy
Érdemes megnézni ezt a katalógust, július 2-tõl jó kis akciók lesznek<#hehe>
CdGalaxis Nyár

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Katun
Pedig én tologatni fogom, ha meg veszem <#szomoru1>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Rowlend
Még a megjelenésnél meg is rendelném ha nem ilyen ótvar szar játékot kapnánk <#vigyor2>

GET OVER HERE!

w77d
pont az, mint bélyeget gyûjteni vagy hasonló "baromságok"

Shep
Itt nem arról van szó, hogy megveszi és majd tologatja az asztalon, de hát te ezt nem értheted 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Persze hogy nem értem.Felnõtt embereknek mi örömük ebben.

w77d
te ezt nem értheted

grebber
5 évesek vagytok? Odavagytok ilyen szarokért!

w77d
aztaku ez nekem is kell

Katun
Gratulálok Tinman, a Flatout az nagyon jó játék. Fogod élvezni, a FUEL csak azért okés mert annyi pénzért otthagyni kár. A többi kettõröl nem nyilatkozom mert nem játszottam velük.

Jó játékot hozzá <#wave>

Én most be lettem sózva, láttam valamit az E3-on.
Le is fotóztam nektek a Trailer-bõl. Nekem kell majd egy ilyen:

Üdv<#wave>

Tinman
Néztem én is reggel, jó lenne... de CE már van, ergo ez kimarad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Azt majd használtan..., a 2 elvileg jóval jobb, és sztori szinten sincs sok kötõdés köztük.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
és az UC1 ???

Forza.

w77d
bammeg a kibaszott drága collectorsomhoz miért nem járt ilyen figura?

balee4
Szerencsére ez még nem a fizetés, pályázaton "nyert" pénz.
Azért a fizu-ból havonta max 2-3 játéknál többet nem szándékozok venni. (ezeket is inkább kéz alól olcsón vagy külföldrõl)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Kellett neked konzolt venni... most a fél fizetésed játékra költöd 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Kicsit sem vagyok beteg, de ezek jönnek a héten:

- God of War Collection
- God of War 3
- Uncharted 2
- Brütal Legend

😄

Apus
úristen Pirates!!!!!
azonnal meg kell vennem😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Jaja, GRID a legjobb szerintem.

Nem a 136. NFS-t meg a 456. kodot. Kb már mindenki kodot csinál meg nfs-t.

De a 136. Flatout-nál is ki lenne már a tököd... Egyébként épp az Ultimate Carnage a legjobb példája a lehúzásnak... 😊 (Mármint akinek megvan a Flatout 2, akinek nincs, annak tényleg jó vétel)

Pirates! <#eljen>
FEAR Gold <#eljen>

És igen, példát lehetne venni a CD Projektrõl... Mennyivel szívesebben vesz meg az ember egy ilyen kiadást, mint valami Ubifososat...

davidka003
Nekem a Racedriver: Grid jobban tetszik. Az is árkádos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Flatout tiszta móka és kacagás. Napjaink legjobb árkád autózúzdája rengeteg változatos játékmóddal😊 Határozottan ajánlott.

[merlinw.org]

MerlinW
Sztímen 50%-os Krájzisz akció van. Külön-külön 10, és 7,5€-ért osztogatják.

[merlinw.org]

grebber
Jó is nagyon nekem is megvan eredetibe mint a 2. rész!
Ezt kéne valami cégnek "felkarolni" és kiadni egy új részt.
Nem a 136. NFS-t meg a 456. kodot. Kb már mindenki kodot csinál meg nfs-t.

KB mint az SSD a sarki kocsmáros is azt gyárt már <#levele>

Tinman
Rámegyek!

1. Iszonyat sokat gondolkodtam rajta... elsõ körben nem is rendeltem meg.

2. Gyak. ingyen vót' majdnem, mekibe édességre több megy el egyetlen kajálás alatt.

3. Mindenki dicséri.

4. Párom már kedveli az autós csodákat, ha csak 2 órát ellesz vele és élvezi, már megérte :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
te, mint antiótókázós és erre flatout... ??? 😮

Forza.

Tinman
Végül nem bírtam magammal...

Ezt csak amiatt,

hogy lássátok feleim szümütükkel, hogy 2x990 Ft-ért ezt ajándéknak hívják. Köszönjük CD Projekt!

Fõleg bontottba, pedig meg akartam tõle venni 5-ért postázva, de uccsó percbe visszamondta!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
5.000 Ft-ot <+1000 Ft pk, gondolom én> sokallom még.

Van egy Oblivion Goty Hardver-en én egy kicsit drágállom a mostani pénztárca méretemhez viszonyítva: 5000-ért adja a srác +postaköltség, de már bontott verzió! Ha érdekel elküldöm a linket!

Egyébként Kotor 2-t most raktam fel, kipróbáltam 2000-ért nagyon jó vétel volt, szépen felkúszott a gépre, simán el is indult minden oké vele!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én így vagyok a KoTOR-okkal és az Oblivion GOTY-val szintúgy.

Sajnos a többit(Oblivion GOTY, Jade Empire, Witcher bõvített) meg már a kolléga eladta másnak, de másnem, akkor majd összeszedegetem apránként.

IMYke2.0.0.0
Gratulálok! <#wink><#eljen>

Na a mai napon végre szert tettem az egyik régi nagy kedvencemre a Star Wars Knights of the Old Republic 2-re rendkívül akciós áron. Igaz bontott játékról beszélünk, de egy karcolás nincs a lemezeken és a kézikönyvön sem, szóval tökéletes állapotban van. Mindezt 2000 Ft-ért.

Öröm, Bódottág.

The Protector
Köszi az értékelést.
HA valéamit lehet a fahrenheithez hasonlítani vagy egy lapon említeni az rossz játék nem lehet😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bence94
én majd megszeretném...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

berczely
Mert ez olcsó volt!<#gonosz1>Nekem a játék kell nem a fémdoboz meg pár zene egy másik lemezen...

mért nem a special edition-t vetted? 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

berczely
Azon én is gondolkoztam, de a Warhead nekem nem tetszett fölösleges pénzkidobás lett volna!

Atkamon
Én majd valamikor a Maximum Editiont akarom megvenni.

Tinman
Jó fél éve vettem, nekem is annyiba fájt :-)

berczely
2000Ft

Tinman
Anno megvettem én is... mennyi volt?