Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha vesz valaki Crysist vagy Warheadet vagy Classisot akkor a Crysis 2-öt 2ezerrel olcsóbban tehát 7990-ért kapja meg.
Ahogy nézem messze nálunk lesz a legolcsobb a Crysis 2.
Next PC upgrade: 2022
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
CdGalaxis Nyár
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
GET OVER HERE!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jó játékot hozzá <#wave>#wave>
Én most be lettem sózva, láttam valamit az E3-on.
Le is fotóztam nektek a Trailer-bõl. Nekem kell majd egy ilyen:
Üdv<#wave>#wave>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azért a fizu-ból havonta max 2-3 játéknál többet nem szándékozok venni. (ezeket is inkább kéz alól olcsón vagy külföldrõl)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- God of War Collection
- God of War 3
- Uncharted 2
- Brütal Legend
😄
azonnal meg kell vennem😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
De a 136. Flatout-nál is ki lenne már a tököd... Egyébként épp az Ultimate Carnage a legjobb példája a lehúzásnak... 😊 (Mármint akinek megvan a Flatout 2, akinek nincs, annak tényleg jó vétel)
FEAR Gold <#eljen>#eljen>
És igen, példát lehetne venni a CD Projektrõl... Mennyivel szívesebben vesz meg az ember egy ilyen kiadást, mint valami Ubifososat...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Ezt kéne valami cégnek "felkarolni" és kiadni egy új részt.
Nem a 136. NFS-t meg a 456. kodot. Kb már mindenki kodot csinál meg nfs-t.
KB mint az SSD a sarki kocsmáros is azt gyárt már <#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
1. Iszonyat sokat gondolkodtam rajta... elsõ körben nem is rendeltem meg.
2. Gyak. ingyen vót' majdnem, mekibe édességre több megy el egyetlen kajálás alatt.
3. Mindenki dicséri.
4. Párom már kedveli az autós csodákat, ha csak 2 órát ellesz vele és élvezi, már megérte :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt csak amiatt,
hogy lássátok feleim szümütükkel, hogy 2x990 Ft-ért ezt ajándéknak hívják. Köszönjük CD Projekt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként Kotor 2-t most raktam fel, kipróbáltam 2000-ért nagyon jó vétel volt, szépen felkúszott a gépre, simán el is indult minden oké vele!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Öröm, Bódottág.
HA valéamit lehet a fahrenheithez hasonlítani vagy egy lapon említeni az rossz játék nem lehet😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬