Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
S ez már kezdetnek nem rossz, szerintem.
Sharp LC-32LE600E INFO
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A csomag tartalma:
- egy Nissan GT-R Spec V 1:43 arányú szobra,
- egy részletes 300 oldalas leírás az autókról,
- egy Gran Turismo kulcstartó,
- egy kupon 5 exkluziv letölthetõ játékbeli autóhoz,
mindez 99.99 dollárért.
Hát ez gyönyörû lesz, nekem kell ilyen. 😄
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
lll l ll lllll l lll ll
Most így utólag végiggondolva az mennyire céltalan játék volt. Volt pálya, végigmentél és pont. :-D Mégis imádtuk!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de "megvolt" a prehistorik,valami rókás😄,goldenaxe, hocus pocus,dynamo,supaplex megmég rengeteg😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GRAT!!!
Karantén sajna nekem sem feküdt anno, pedig megvolt eredetiben! Megmondom õszintén kidobtam. Kérlek ne banoltassatok, köszönöm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Ebben a Motoracer részben van a kínai nagyfalas pálya. Mondjuk én a gyorsasági pályákat komálom. Talán a legjobb motoros játék (legújabbakkal nemnagyon játszottam mostanában).
LBA-ból sajna csak classics kiadás, de tûrhetõ áron volt, és legalább nem floppy-s verzió.
Többnyire nem azért szerzem be õket hogy most játszak velük. Inkább emlékbõl veszem meg õket. Tudjam mihez kötni. Nagyon sokat toltam velük.
lll l ll lllll l lll ll
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ebbena részben volt "A Kínai Nagyfal" pálya, ugye?!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
#4327, #4318, #4315: Köszi! És igen, tessék megvenni Kalózokat! :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX