Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A Sharp 32"-es 149.990 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nonicks
LED TV 600.000-nál kezdõdik nem?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

IMYke2.0.0.0
LED TV-t?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

6-körül

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

arty
'nnyi?

Forza.

Valakit nem érdekel Eredeti Bad Company 2?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

balee4
Én Panasonicot vettem múlt héten.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Eredeti japán 😊

kemszi2
ez is eredeti?😄
IMYke2.0.0.0
Ma csak azért nem vettem meg a képen látható LED TV-t, mert nem tudtam volna elhozni a tömegközlekedéssel. De, lezsugáztam, és ha fõnõknõm elenged, jövõhéten nem jövök el nélküle.

S ez már kezdetnek nem rossz, szerintem.
Sharp LC-32LE600E INFO

balee4
Hát anélkül feleslegesen vennéd meg. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Á, én konzol nélkül nem rúgok labdába... 😊

Dj Tommy
Nekem is kéne<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

balee4
Gran Turismo 5 Collectors Edition

A csomag tartalma:
- egy Nissan GT-R Spec V 1:43 arányú szobra,
- egy részletes 300 oldalas leírás az autókról,
- egy Gran Turismo kulcstartó,
- egy kupon 5 exkluziv letölthetõ játékbeli autóhoz,

mindez 99.99 dollárért.

Hát ez gyönyörû lesz, nekem kell ilyen. 😄

Még emléxem, anno nálunk az egyik számtech. bolt kirakatában eredeti (floppy lemezes) Sim City-t lehetett venni 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

KRi2
Azért a "Dyna blaster"-t, és a "Scorched earth"-öt se felejtsétek el ha általános iskolás mókákról van szó. Volt bennük multipotenciál.

lll l ll lllll l lll ll

tototto
amiket én imádtam a kezdetekkor: micro machines, prehistoric, golden axe, prince of persia, de amit a legjobban imádtam, az a skyroads 😄

w77d
nekem se XD

kemszi2
na akkoriban nem volt egy eredeti játékom se😄
kemszi2
de túl sok tétje tényleg nem volt a játéknak😄
kemszi2
volt ellenfél is😄
Hát a Stunts is az egyik kedvencem volt, építettem benne a pályákat.
Most így utólag végiggondolva az mennyire céltalan játék volt. Volt pálya, végigmentél és pont. :-D Mégis imádtuk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kemszi2
néhan apján elõelõveszem õket dosboxon😄
kemszi2
autóbuziként a lotus-al toltam,stunts ,különbözõ f1-es játékok,network rally
de "megvolt" a prehistorik,valami rókás😄,goldenaxe, hocus pocus,dynamo,supaplex megmég rengeteg😄
w77d
hehe, ismerõs szitu 😊 nálunk anyám volt az info tanár, így nem okozott gondot a terembe belógni haverokkal XXXD

jah, meg amikor még a doom2-ztünk hálóban suli után az informatika teremben a haverokkal...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
dehogynem, azok az igazi elsõ játékaim, de a #4348-ban lévõ gamek meg már az általános iskolás haverokkal nyomulós gamer korszak ékkövei 😊

Prehistoric 2-vel nem tolta senki gyerekkorában? Nekem az volt a kezdet kezdete, meg a goldenaxe, nameg a civilization 1....

w77d
istenem, megkönnyeztem most gyermekkorom 😊

Tinman
NFS HP! AZANNYA!

GRAT!!!

Karantén sajna nekem sem feküdt anno, pedig megvolt eredetiben! Megmondom õszintén kidobtam. Kérlek ne banoltassatok, köszönöm!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Quarantine <#worship>

Még nem is láttam a dobozát😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mondja ezt egy olyan ember aki egyszer azt mondta, hogy inkább költ a gépére mint nõkre. Be lehet fejezni az álszent dumát..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ég világon semmi közük egymáshoz. Nem lehet a Grid-et a Flatout-hoz hasonlítani. GRID autóverseny, Flatout meg vidám roncsderbi.

[merlinw.org]

Számomra a LBA kivételével mind kiváló játék, jó vétel.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

KRi2
Jó aza Quarantine pedig. Szerintem elég sok játék meríthetett belõle (gta, interstate).

Ebben a Motoracer részben van a kínai nagyfalas pálya. Mondjuk én a gyorsasági pályákat komálom. Talán a legjobb motoros játék (legújabbakkal nemnagyon játszottam mostanában).

LBA-ból sajna csak classics kiadás, de tûrhetõ áron volt, és legalább nem floppy-s verzió.

Többnyire nem azért szerzem be õket hogy most játszak velük. Inkább emlékbõl veszem meg õket. Tudjam mihez kötni. Nagyon sokat toltam velük.

lll l ll lllll l lll ll

kemszi2
nekem a hp már csak dvd tokosként volt meg...és sajnos elkeveredett már valamerre
Katun
NFS 3, StarCraft, Moto Racer! incredible... Gratulálok hozzájuk!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

IMYke2.0.0.0
Dobozos Hot Pursuit és StarCraft!!! <#eljen><#worship>

bulba
Moto Racer <#worship>
Ebbena részben volt "A Kínai Nagyfal" pálya, ugye?!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Rowlend
Istenem de elfelejtettem ezt a játékot pedig szerettem 😊

GET OVER HERE!

Apus
nem tehetek róla, nekem nem tetszett 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Carlos
30-35 és nem értékeled a Quarantine-t?

Þór vígi þessi rúnar

Apus
LBA, Carma2<#taps><#taps><#eljen>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

KRi2
Legutóbbi kartonos szerzeményeim egy csoportképen:

lll l ll lllll l lll ll

Tinman
A ME2 inkább már akciójáték, mint RPG... legnagyobb bánatomra.

#4327, #4318, #4315: Köszi! És igen, tessék megvenni Kalózokat! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyébként bitang jó ajánlat az alapjátékért.

Én ezeket addig nem veszem meg, míg ki nem adják összecsomagolva az összes DLC-vel! Nem fogom tán mindegyiket külön megvásárolni, ezt felejtsék el. Bármennyire is jó játékok!

Dj Tommy
Igaz , pontosan ez volt az emailben írva: "Június 18., pénteken megjelenik nyári katalógusunk" <#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Ha így lenne, akkor már most érvényes lenne a katalógusuk... de nem... szóval, náluk még nincs nyár... <#wilting><#vigyor5>

Dj Tommy
A CD Galaxis-nál most köszöntött be a nyár<#vigyor>