Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Megjött a drágaságom!<#vigyor2>

Rowlend
Hasonló érzésekkel telített el engem is a játék. Bár mondjuk nem ennyire és nem mondanám hogy a legjobb játék de tény és való hogy PS3on az egyik legjobb cím.

GET OVER HERE!

Blacksheep333
Szerintem is durván túlértékeled a grafikát.

Az operációs rendszeren is túl...

Totti5
Grafika elég kontrasztos. Volt ahol szép, volt ahol kevésbé és a frém is ingadozott, ráadásul vsync és popup is van benne. Ha meglátod az Unchartedeket, akkor máris átértékeled a grafról alkotott képet😄

Játéknak 0a, mint interaktív film tökéletes. Kuriózum az biztos hisz csak egyetlen hasonló játék létezik a Fahrenheit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FSpofon
tökéletes de nem játék
gombnyomós film 😄

Arab money

balee4
Az elsõ játék amit PS3-on végigtoltam és baromi erõs nyitó cím volt. Tegnap este mikor befejeztem, csak néztem percekig magam elé, mondom ilyen nincs, a Fahrenheit is a legjobb játékok között van (nálam a top5-ben), de ez, ez vmi elképesztõ, messze durvább mint a készítõk (Quantic Dreams) korábbi játéka. Mestermû. Az egész az elejétõl a végéig tökéletes, hál' istennek a Fahrenheit-tel ellentétben itt nem vesz sci-fi irányt a sztori, mindvégig megmarad a valós mederben, de egészen a végéig nem tudjuk ki a titokzatos Origami Killer, bevallom nekem voltak sejtéseim ki lehet, de mikor megtudtam, hogy valójában ki az, anyáztam egy sort, mert mindenkire gondolna az ember, csak rá nem. (Persze mikor megtudjuk, már tökre logikussá válik az egész.) Ennyit a sztoriról, nem akarok spoilerezni, de a legjobban felépített, legérdekesebb, legizgalmasabb játéktörténet amit valaha végigjátszottam.

A Fahrenheit-bõl már megszokhattuk, hogy rengetegféleképpen alakíthatjuk a sztorit, de itt a lehetõségek számát megszorozták még vagy 100-al, mert tényleg a legapróbb változtatások is egészen másfele sodorhatják a történetet. (kipróbáltam, szóval nem marketingduma) Annyi eltérõ választási lehetõség van, hogy végiggondolva, rengeteg befejezés-változat lehetséges, mivel az összes irányítható, illetve fontosabb karakter sorsát megmutatja a befejezés, nem is igazán egy befejezésrõl beszélhetünk egy végigjátszás alatt sem.

Az irányítás ecsetelése is megér egy misét, a Fahrenheit-bõl megszokhattuk a nem szokványos irányítást, de itt messze több és ötletesebb megoldással találkozunk: a mozgásérzékelõs, vezeték nélküli és rezgõs kontrollernek hála belevették az irányításba a mozgásérzékelést kihasználó feladatokat, rázni kell a kontrollert vagy oldalra, lefele, felfele suhintani, oldalra dönteni, kormányozni vele az autót, egyszerûen baromi jók ezek a részek. Néhol meg, mikor pl az elején borotválkozunk vagy beindítjuk az autót, vagy motorozunk rezeg a kontroller, bár ez utóbbi nem újszerû dolog, de nekem a felhasználása nagyon tetszett.
A játék azonban idõ után elég nehézzé válik, mikor már a rengetegféle irányítási módot keverik, igaz ebbe az is belejátszik, hogy a legnehezebb fokozaton toltam.

A szereplõkrõl is érdemes szót ejteni, 4 karakterrel vagyunk felváltva és mindegyik részletesen karakterizált figura. Baromi szimpatikusak, a végére nagyon megkedveltem õket. Sztem a legjobb ha nem spoilerezek semmit róluk, hogy kik is õk, de annyit elmondhatok, hogy esetükben gyakorlatilag már nem is karakterekrõl beszélhetünk, hanem színészekrõl, hiszen valódi színészekrõl mintázták õket, de nem csak mintázták, hanem felvették az összes jelenetet és bedigitalizálták a játékba, ezért olyan baromi hitelese a mozgás, az arcmimika. Ez utóbbi tényleg annyira elképesztõ, hogy hihetetlen. (na ezt jól megmagyaráztam) Nagyon hitelesek az arcmozgások, és a brutál grafikának köszönhetõen gyakorlatilag teljesen valósak is. Ilyen hiteles arcábrázolást még egyetlen játékban sem láttam. (a Mass Effect 2 semmi ehhez képest)
Pl. Madison-t sztem nem lehet megkülönböztetni a színésznõrõl, akirõl formázták.

A grafikáról szintén csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, az egyik legszebb játék, amivel eddig játszottam. A szereplõkrõl már volt szó, de az egész annyira részletes, gyönyörû, minden helyszín rettentõen stílusos, vannak helyszínek, amelyek szó szerint fotórealisztikusak, az esõ ábrázolása is nagyon durva, ahogy teljesen valósan folyik le pl az ember arcáról vagy a kocsi szélvédõjérõl. Egyszóval: brutálisan gyönyörû a grafika.

A zene gyönyörû, fõleg a menüben hallható fõcímzene, a szinkronhangok (melyeket természetesen azok a színészek adják, akikrõl mintázták a játékbeli szereplõket) szintén telitalálatok.

És hogy miért beszélek folyamatosan színészekrõl? Sztem joggal beszélhetünk a játék esetében teljesen filmszerû élményrõl, tényleg annyira beleéli magát az ember, hogy voltak jelenetek, amikor (természetesen a brutál grafika ehhez sokat hozzátett) olyan hatást ért el a játék, hogy legszívesebben együtt sírtam volna a szereplõvel. Ilyen játékkal bevallom még nem találkoztam, ezért is mondom azt, hogy gyakorlatilag ez már nem is játék, hanem film. (amelyet mi játszunk)

Rengeteget lehetne róla még írni, de spoiler nélkül nem igazán lehet a játékról mélységeiben beszélni, ezt tényleg mindenkinek látni kell.
A játékidõrõl még annyit, hogy: tuti, hogy elsõre 10-12 óra volt. És ma megnéztem még egyfajta befejezés-részt (2 szereplõ sorsa változott csak meg) és csak az utolsó 5-6 jelenetet játszottam újra, de ez is volt plusz 3 óra. És még mennyi elágazás van...

Negatívuma sztem nincs, voltak ugyan elég nehéz részek (igaz ez a legnehezebb fokozatnak is felróható), de még így is pár újrakezdés, kis gyakorlás után teljesíthetõ minden. Buggal, fagyással egyszer sem találkoztam.

Megszületett a tökéletes játék.

100%

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Apus
lökheted, hadd fájjon a szívem 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

balee4
Érdekel titeket bõvebb, spoilermentes Heavy Rain élménybeszámolóm? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atkamon
Én is... csak sajnálom, hogy nem játszhatok vele én is... 😄 Bár ha egyszer konzolt veszek, akkor az PS3 lesz... de ez nem mostanában lesz úgy érzem😄

The Protector
én örömmel olvastam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
Igen, nem hiszem, hogy csalódnék bennük.

Most fejeztem be a Heavy Rain-t és nem térek magamhoz, a Fahrenheit is baromi nagy volt anno, de ez, ez, ez vmi elképesztõ, nem lehet szavakba önteni, szimplán a legjobb játék amivel valaha játszottam, erre tényleg elmondható, (és most már az über brutál grafika is ehhez asszisztál) hogy teljesen filmszerû a játék. A sztorija meg amennyi fele ágazik, vmi elképesztõ. És ritka az olyan játék, ami érzelmeket vált ki kb bennem, de voltak jelenetek amikor a zenével együtt olyan hatást ért el a játék, hogy legszívesebben együtt sírtam volna szereplõvel. Anyámmal együtt toltuk a Heavy Rain-t, pontosabban én nyomtam, õ nézte, én fordítottam neki, de mondta, hogy így jobban élvezi mintha õ irányítaná. Kicsit megpróbálta, de nem ment neki. Amin nem is csodálkozom, mert legnehezebb fokozaton bizony (meg egy casual gamernek, aki nem játszik rendszeresen amúgy is) baromi nehéz a játék.
De õ is csak ámult és bámult micsoda játék.
Bocs az offért, de muszáj volt ezt kiadnom magamból. 😄

Tinman
Elsõ kettõ 10/10 ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Lehet, hogy már írtam, de a jövõ héten ezek jönnek: God of War 3, Uncharted 2, Brütal Legend Limited Edition.

Daell Drow
Nekem a Bioshock 1 volt ilyen szar tokban, pedig a megjelenese napjan vettem meg. Annyira igenytelen volt hogy egy olcso 500ft-os dvd film tokjaval csereltem ki egybol.
FSpofon
30-40ft egy ilyen tok, kell venni egy rekesszel és kész 😊

Arab money

Ok, de mégha csak a budget kiadványok lennének ilyenek.... Az elsõ kiadású Far Cry 2 és Brothers in Arms 3 játékaim is így néztek ki, meg általában úgy az összes Ubisoft-os játék... 😊

Totti5
Xbox játékoknál még nem találkoztam ilyennel. Pécés budget kiadások minõségét meg tudjuk milyen...

Fabio Capello
deráadásul úgy hibátlanok, hogy a postát is megjárták, ez nagy szó :]

Az a baj, hogy a magyar üzletek polcain 10 játékból 5 ilyen gyûrött szar tokos... Külföldrõl is rendeltem jópár játékot, azok egytõl egyig kifogástalan állapotban érkeztek...

Totti5
Lehet olyan helyen volt amitõl ilyen lett pl nap sütötte vagy melegnek kitéve.

fery02
Én is rájöttem erre már nagyon régen, de azért a gépen a kezdetektõl fogva fent van és fent is lesz nagyon sokáig. Legalábbis TDU 2 megjelenéséig biztosan.
Csak azért is fent lesz, hogy elmondhassam, van egy fasza autós játék a gépen...meg azért is, hogyha netán valahogyan az ölembe pottyan egy kormány, akkor ne kelljen újra telepíteni. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Rage47
eladom szívesen az enyémet
rájöttem, hogy csak kormánnyal élvezetes, az meg nincs nekem
Atkamon
Én is utálom ezt... Többek között ezért vásárolok külföldrõl ha tehetem.

Az ilyet egyébként hogy gondolják? Ez egy gusztustalan hányadék. Honnan rángatták ezt elõ, a kutya szájából? Ilyen drága lenne egy normális DVD tok? Dobom is ki a francba!

Igénytelen magyar forgalmazók (fõleg Antec és Sevenm... És tisztelet a kivételnek)... Vagy csak én vagyok ennyire érzékeny az ilyenekre?

Tegnap felvettem a Divinity 2-t (egy Mount & Blade és egy Richard Burns Rally társaságában, jól megutaztattam õket Tiszaújba ^^), asszem bele is vetem magam.

Nos, használd egészséggel és jó szórakozást hozzá! 😊

Én ilyenre nem költök, ennyi pénzt azért nem áldozok a PC mellett játékokra. Bár a RDR és a Heavy Rain érdekelne, és ha lenne PC-re, most jobban fel lennék csigázva - de egyébként megvagyok nélkülük.

Meg egyébként is, mostanában sokat tolom box-on*, így idõ sem lenne PS3-as játékokra...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* DosBox 😛

fery02
Nagyon nem tudom, 0day vettem szinte, akkor elég elterjedt volt még szinte. 😊

Tinman
Test Drive Unlimited-et be lehet még szerezni valahol?

fery02
😛

Bár ez nem elsõ kiadású verzió gondolom. 😊

Fabio Capello
én 3000-ért vettem anno steam akcióban a Passing megjelenésekor :]

Dj Tommy
Ma voltam a Tescoban haverral és nem tértünk haza üres kézzel<#nevetes1>
Ahol láttuk a gamet ott, mind 11990 Ft volt az ára, ehelyett 3990 Ft volt a Tescoban <#taps>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

balee4
Panasonic Viera TX-L32U2, 140k volt. baromi szép képe van, jó vétel.

Rowlend
Utána nézek elõtte csak nem tudom a típusát.

GET OVER HERE!

arty
OFF: és egy kép alapján veszel egy panát? 😊

Forza.

Rowlend
OFF: Megtudhatnám a TV típusát? Most készülök tv-t venni 😄

GET OVER HERE!

Tinman
Hûha, tényleg jó picit smiley volt, ráadásul azt hittem azért a mosoly jel, mert gondoltam jóindulatúan és finoman utalsz arra, hogy szopóág következik :-)

Tinman
Így kapásból a Guitar Hero kapcsán botlottam bele ebbe anno, de érdemes megnézni 1-2 CE-t is. PC-re méregdrága, XBOX-ra közepes, PS3-ra olcsóbb.
Majd nézek pár címet, ami eszembe volt...

Totti5
Dehogy alacsonyabb.

IMYke2.0.0.0
Csak én látom a szmájlit ebben a mondatban?: "Mostantól 1x.000 Ft-os játékokat fogsz vásárolgatni 😊"

<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ne legyél demagóg.
PS3 játékok árai sok esetben ALACSONYABBAK az XBOX játékok árainál, ráadásul ott is mûködik a használt piac.

XBOX-on egészen pontosan az elmúlt 7 hónapban (azóta van meg) 13 db. játékot vittem végig. Ezek közül egyet sem vettem 5.000 Ft-nál többért!
Ha átlagárat kérdezel azt mondanám 3.500 Ft...

Atkamon
Azért nem olyan vészes a Ubisoft, az AC 2 Black Edition-öm még mindig iszonyat szép😊 Bár nem is volt olcsó... 😄

De ez mondjuk tényleg egy szar😄

Tinman
Tegnap néztem én is és hangosan felröhögtem, meg go to hell-t mormogtam magamban. 3000-et sajnálnék azét a CE-ért. NEM IS IGAZI CE!

Tinman
Na ez odacsap... de durván!
Maximális gratuláció! De azért ne játssz annyit ebben a melegben, inkább nyomás a strand.

Tinman
Sajnos el kell jutni az ember gondolkodásának egy olyan szintre, amikor rájön, hogy egyház NEM = hit. Van akinél ez soha nem jön össze, van akinél hamar bekövetkezik.

Elnézést az off-ért.

IMYke2.0.0.0
Amúgy, a "WTF" keresése közben rábukkantam valamire, és ezt muszáj megosztanom veletek 😊
Lokálba is le lehet tölteni az anyagot.

WTF?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Innen üzenjük az ottani viszonteladóknak :

Nálunk szerbiában a PS3-as játékok kiabszott drágák. ~12K forintól kezdõdnek. Maga a konzol (a régi fat és a slim is) ~100K+ forint.
pl GoW 3 az ~19K forint.

robotnyk
arty
konzoljátékot nem cdgalaxisból 😊 ott hatványozottan igaz a "hardverapro,jatekaim.hu,gamer365,külföld,konzolbolt" kombó!

Forza.