Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ami még Hiányzik az a Fahrenheit,Prey,May payne,doom All,quake All,Mortal Kombat All,Peter jackson king kong,matrix játékok.,,így hirtelen ezek jutottak eszembe,ha vki látja oket vmerre jo árban az linkeljen már vagy provben írjon köszi,,Multiknál sose lehet tudni mikor lesznek kirakva.😊

Itt vannak az én játékaim. A képek sajnos mobiltelefonnal készültek, a fényképezõgépet nem akartam elõkotorni.

Nos amint látható nem igazán vannak "nagy" játékaim, fõleg a régieket kedvelem. Az újakat nem igen vásárlom meg, a legújabb játékom a Medieval 2 és a Tomb Raider - Underworld. A régiekre vadászok. Többnyire azonban csak budget kategóriában tudok hozzájuk jutni. Legutóbbi szerzeményem a Doom Collector's Edition, aminek nagyon örülök mert hatalmas kedvencem a régi Doom sorozat és már rég vágytam erre. Olyan mintha új lenne, a lemezeken karc egyáltalán nincs.

http://img143.imageshack.us/i/dsc00437d.jpg/
http://img339.imageshack.us/i/dsc00466m.jpg/
http://img692.imageshack.us/i/dsc00458wc.jpg/
http://img195.imageshack.us/i/dsc00459fh.jpg/
http://img175.imageshack.us/i/dsc00460uu.jpg/
http://img97.imageshack.us/i/dsc00461by.jpg/
http://img685.imageshack.us/i/dsc00462p.jpg/
http://img195.imageshack.us/i/dsc00463ww.jpg/
http://img6.imageshack.us/i/dsc00464v.jpg/
http://img638.imageshack.us/i/dsc00465px.jpg/
IMYke2.0.0.0
Köszönöm <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

norbi2fraktal
grat ez igazán szép vétel!!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊 Jól esik.
Ahhoz képest, hogy használtak, tökéletes állapotban vannak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gow és Uncharted... receptre írnám fel õket!
Brütal legend dobozra nekem is megvan, de még bele sem néztem... mondjuk olyan jókat nem hallok róla :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
NWN2 2 db. kiegjeidtõl a nyálam a padlóig csorgott... most takaríthatok :-/

Látni, hogy sárgulok vagy takar még a mékáp :-D

GRATULA + irigység a köbön!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én eddig 2/2 üzletet hiba nélkül megkötöttem rajta. A Vatera-n is alakul a 2.

ffxi
RE 5 respect <#worship> ennyire biztonságos már PH?

Fákjúal!

fery02
Ez a pakk megért nekem ennyit bõven. 😉

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
vaterán vannak 100ezer ft környékén is wow accok.... én csak lenézni tudom az ilyen elvetemült WOW-os emberkéket...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. A Mercenaries 2 nekem megtetszett a WRZ... akarom mondani "demo" alapján.
Hát igen, én sem értem, miért nem igyekeznek a még több pénz érdekében mondjuk egy VALÓDI - értsd, kézzelfogható - Collector's Edition-t kiadni, benne az alap + 2 kieg, és még valami csalogató finomsággal.

NWN 2 + kiegek, Splinter Cell, Far Cry: <#eljen>

Mercenaries 2: szvsz egy borzalom 😊

Atari kiadhatna egy NWN2 összes-t, mert eléggé hiánycikk mindenhol... Vagy nem kell nekik a pénz?

IMYke2.0.0.0
Vannak elvetemült rajongók - én pl. el nem tudom képzelni mi a jó a WoW-ban.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Brütal Legend-rõl még nem, de a többirõl nagyon sokat hallottam egy másik topikban, és ha másért nem is, de az Uncharted-GoW -sorozatért vennék (és reméljük, össze is jön) PS3-at!
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Az új szerzeményeim:

- Far Cry - 990 Ft - TESCO
- Splinter Cell - 990 Ft - TESCO
- Mercenaries 2 - 990 Ft <20 oldalas, 3 nyelvû kézikönyv> - MediaMarkt, Pécs
- Resident Evil 5 - 3500 Ft ❤️3 oldalas angol kézikönyv> - hardverapro
- NWN2 - 3000 Ft ❤️5 oldalas angol kézikönyv> - hardverapro
- NWN2 EXP 1 - 2000 Ft <75 oldalas angol kézikönyv> - hardverapro
- NWN2 EXP 2 - 2000 Ft <79 oldalas angol kézikönyv> - hardverapro

balee4
Na megjött a csomagom:

Brütal Legend Limited Edition

Igazából csak anniy, hogy van hozzá egy kód, amivel a PSN-rõl le lehet szedni 3 Rock Band számot, és van hozzá egy bakelitlemezes borító. Elõször azt hittem bakelit van hozzá. 😄

Uncharted 2: Among Thieves

God of War III (lemeze a gépben)

God of War Collection

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

erre júliusban én is lecsapok, akkor már cdgalaxisban csak 4ezer lesz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Vagy nem.

Apropó, eladó egy bontatlan GoW, ami ráadásul tényleg elsõ kiadás. 2000 Ft + posta 😊

Klassz pakk! <#eljen>

Nekem 3 részben van meg (Warchest, Pacific Assault Director's Edition, Airborne). Nagyon szeretem õket, fõleg az elsõ részeket, a hangulatuk miatt. Kár, hogy a minõségi görbe kicsit lefelé hajlik 😞 De azért mindegyik rész nagyon jó.

davidka003
Egész kulturált ez az új fajta EVM

Csak azt nem tudni, hogy a belsõ milyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fery02
Nagyobb menyiségben rendeltem cuccokat ipon.hu-ról és még deszertként szétnéztem a játék felhozatalban is.
Érdemes nektek is szét nézni, mert ugyan nem nagy a kínálat, de ami van, az sokszor még cdgalaxis-nál is olcsóbb.

Ilyen pl az onnét jövõ mai szerzeményem:

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

davidka003

Atkamon
Akkor lehet csak azért kaptam futárral, mert nagy volt a csomag? Bioshock 2 CE-t rendeltem, az ugyebár neme gy átlagos játékméret, súlya is van bõven...

Érdekes, én is rendltem tõlük, illetve a The Huttól (testvérüzletek, ugynaazzal a háttérrel), és eddig Indigóhoz hasonlóan mindig postával kaptam a csomagokat.
Nekem mindig a postás srác hozta zavvi-tól is...

Atkamon
Zavvi nem postával küldi, hanem DPD-vel. Én meg a postán vártam, még be is mentem érdeklõdni, aztán DPD hozta...

Nem egészen, a legszerencsésebb eset 2 nap 😊

Egyébként fölösleges ezt üzltetenként kérdezgetni, szinte az összes brit üzlet Royal Maillel adja fel, szóval a szállítási idõ a postákon múlik, és elvileg ugyanannyi mindnél. Gyakorlatilag lehet 2 nap, de 30 is, a 3-5, vagy kissé pesszimistábban 3-7 munkanap pedig tekinthetõ fõszabálynak.
balee4
Elvileg a Brütal Legendem nekem is megjött. Ha minden igaz ma be kell futnia a nagyobb csomagnak is, ha igen, jönnek a képek. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Megkaptam én is az elsõ csomagomat. Délután teszek képeket.

A héten jártam Pécsett - amikor a LEDTV-t is kiszemeltem - és nem jöttem üres kézzel játékszoftver téren sem haza... 990 Ft-ért bûn lett volna ott hagyni. Arról is kerül kép.

Mivel a 2. csomag még nem érkezett, valószínûleg, csak jövõ héten lesz premier.

arty
legszerencsésebb esetben 3-4 nap (de ebbõl nehogy az legyen, hogy 4 nap után elkezdesz itt aggodalmaskodni 😉 )

Forza.

Atkamon
Én Bioshock 2 CE-t rendeltem onnan, egyik hétfõn rendeltem meg, és következõ szerdán jött meg... De volt itt valaki, aki ugyanazon a héten kedden rendelt, és neki következõ hétfõre jött meg...

Bence94
nekem most cod4 kellene "occsóér"

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

shaddam
uncharted2,killzone2,avatar+20fontos psn kártya(17 fontért simán<#rolleyes> )

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Elvileg hamarabb is megérkezhet, de általában kell hozzá másfél-két hét. De nekem volt olyan, hogy 3 hét alatt jött meg a cucc...

Miket rendeltél? <#vigyor3>

shaddam
A zavvi.comról mennyi idõ alatt hozzák ki a játékokat?A FAQ-ban 15-30 nap van,de érdekelnének a személyes tapasztalatok(4 játékot rendeltem).

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

balee4
Igen, ez tavaly karácsony körül volt, rögtön le is csaptam rá. 😄

Ez is CD Projekt verzió, de pl. galaxison írják is, hogy nincs hozzá térkép (olcsósított verzió).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem gyûjtõi, hanem csak "sima" "Bõvített kiadás". A CD Projekt megadja a módját ennek is 😊

Én 5k-ért vettem a bõvítettet, aztán sokáig filóztam rajta, hogy 2k-ért vegyek-e még belõle, de mondom minek, ha már megvan... Azóta is bánom, hogy nem vettem legalább még egy példányt 😞 Ha más nem, hát ajándéknak is kiváló lett volna...

davidka003
Egyszer volt pár napig a cdgalaxisban 2k-ért a vastag dobozos Witcher gyûjtõi. Bánom már, hogy kihagytam. Gyémánt kiadás sokkal rosszabb.

gyémánthoz térkép sajnos nem jár... :-( De nekem amúgyis a játék kellett nem a térkép! Szép kis doboza van, olyan mint egy könyv!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Egyet passzolhatnál... 😊
Nekem is kellett volna igényelni, napirenden is volt, aztán - hiába öreg kecske vagyok már - elfelejtettem :ö)

balee4
Nekem is megvan mind2, de a bõvítettben is van térkép. (szal 2 van 😄), csak néhány példányból kifelejtették, külön kellett igényelni. (mondjuk az enyémben alapból volt)

balee4
Az enyém sem fogyaszt sokkal többet, a gyári adatok szerint 98W-ot.

w77d
nekem a Witcherbõl megvan a régebbi alap és a bõvített is. ez azért fain, mert a bõvítettben nincs térkép, viszont nekem így van XD

Közben sikerült beszerezni a The Witcher bõvített kiadást (3800)(habár kicsit rosszul érintett, hogy mivel gyémánt kiadás nincs benne csak magyar szinkron, dehát úgyis ezt használtam) és a KOTOR 1-et (3000).

Úgyhogy már alakul a kívánságlista

IMYke2.0.0.0
Nekem fontos a fogyasztás is, és a jelenleg kiszemelt példány max. 92 W-ot eszik.

balee4
Nem, az 200.000 körül lett volna, és felesleges is sztem, ennyivel többet nem ér meg.

arty
az a 3D 😊

Forza.