Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Elég durva akciók vannak, nekem csak a Trine kéne, de az új bankkártyám még nem jött meg, fuck, pedig csak 4 euró. 😞(

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Faszkivan... Elkezdtem egy kicsit jobban spórolni, de a Steam ezt megint másképp gondolja... <#buck>

Én nem pont azokról hallottam a több rosszat. A GAME-mel még rossz tapasztalatom is volt, lassú support (napokig kellett várnom egy-egy válaszra, míg a The Hutnál pár órát), felbontott játék küldése, visszaküldött termék esetében pedig csak csekket voltak hajlandók küldeni, amit nem a hazai bankoknak hála tudtam beváltani.

Amúgy véletlenül küldtek nekem valamit, becsületesen visszaküldtem, megígérték, hogy térítenek, de így nem jött össze. Alap esetben nem térítik egyáltalán a postaköltséget. Ezzel együtt nem bántam meg, hogy visszaküldtem, mert a saját értékrendem számít, nem az a pár rongyos forint, de jobb, ha ismeritek a helyzetet: anyagilag bukás a GAME-mel szemben becsületesnek lenni. A The Hut viszont egyszerûen visszautalta a pénzt egy hasonló helyzetben, nekik okozott nem különösebb erõfeszítést.
Ha netkártyát kérsz, ahhoz tartozik külön számla, nem kell azért teljesen külön folyószámla. Hosszú távon így kényelmrsebb és olcsóbb, persze nyilván attól is függ, hogy mely banknál és mely csomagban gondolkozol.

Félni pedig nincs miért, komoly üzletek nem fognak átverni, eBayen pedig ott a PayPal. A csekkes, átutalós dolgokat pedig szerintem külföldi vásárlásnál felejtsétek el.

Imyke! Szerintem nem ártana egy FAQ, mert mindig lesznek, akik a külföldi vásárlásban kezdõk, nekik jól jönne az instant segítség, a rutinosabbak pedig nem unnák, hogy mindig hasonló kérdésekre vásárolnak.

arty
mennyibe kerül ez a csomag az OTP-nél?

Forza.

arty
ok, mi a legrosszabb, ami történhet? elbuksz egy rendelést/rendelésnyi pénzt...

Forza.

Atkamon
Nem tudom, nem hallottam errõl, tavaly (meg azelõtt) még csak a boltjaikban voltam Dublin-ban, amik nagyon jók, ott is vettem játékokat, aztán meglepõdve láttam, hogy itt is rendelnek onnan.

MerlinW
Arról a nagy cégrõl beszélünk, ami tavaly csõdeljárás alatt volt?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Elektronikus számlacsomagot kérj. Jár hozzá egy Maestro lakossági, MasterCard virtuális online kártya és egy megtakarítási számla. Otpdirect oldalán tudod majd menedzselni õket, utalgatni, számlatörténetet nézegetni, stb. Postára többé nem kell járni😊

[merlinw.org]

Nah, most örülök, hogy nem mondtam vissza a Fallout GOTY-t, amikor kb 2 hónapja megrendeltem 10 £-ért, mert tegnapi dátummal elpostázták végre 😊

arty
gondok MINDENHOL adódnak, kár kiemelni a zavvi-t... de arányaiban teljesen megbízható mind 😊

Forza.

Megvan valakinek a Batman Arkham Asylum GOTY? Az itthoni v. angliai kiadás DVD tokos vagy papírdoboz+papírtokos lemez?

Tinman
A tegnap és a mai napon történtekhez csak ennyit szeretnék fûzni:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Itt videken nagyon nincs valasztasom.
Tinman
Game = küldtek már nekem teljesen új játékot egyértelmûen használt állapotban /használt címke is rajta volt/.

Zavvi=több hetes levelezést követõen is szarnak a fejemre Machinarium ügyben, amihez egy MAC OS kéne, hogy lejátsszam ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
érdekes, a kb 30-35 rendelésembõl eddig az összes tökéletes állapotban volt, és semmi baj nem volt vele...

Atkamon
Hát, nekem (meg itt még pár embernek) tökéletes állapotban jött meg a csomag, nagyon jól be volt csomagolva.
Az egyetlen probléma, ami felmerült, az a néha viszonylag hosszú idõ, mire megjön a cucc.

Smuge
Ha jót akartok a Zavvi-t felejtsétek el , nem egy embert basztak már át , újracsomagolt, szépséghibás és gány játékot küldtek , postaköltségen is látszik miért 1 font. GAME , SHOPTO a legmegbízhatóbbak!

Atkamon
Nem értem mi a problémátok... Attól féltek, hogy egy akkora cég, mint a Zavvi, lenyúlja a pénzeteket?😄 Higgyétek el, többet veszítenének, mint nyernének abból, ha egy átlagember pénzét nyúlnák le... Meg itt van 10 ember, aki már rendelt tõlök, és minden jól ment... Haladni kell a korral, emberek...

szabii98
Nekemis😄
A végén apám azt mondta, rendeld Magyarországról, nem baj ha drágább😊

I met God. She's black

értem, de sajnos ilyen olcsó- 20 font+ 1 font postaköltség- helyet nem nagyon fogok találni, de nekem postai vagy személyes fizetés kéne

every damn day

Hát, mivel már úgy is kéne plusz 1 számla, kezdésnek berakok 20k-t abból veszek egy ACb limitedet, aztán rendesen használom tovább...

every damn day

kemszi2
én már egy pár éve rendelgetek külföldrõl.és eddig semmilyen rossz tapasztalatom nincsen(fõleg maketteket rendelek japán usa stb szóval a lehetõ legtávolabbi helyekrõl).persze mindig megbízható oldalakat használok
IMYke2.0.0.0
Ezt a kérdést én is feltettem itt, és máshol is.
Természetesen, biztonságosabb - de csak ezért fenntartani egy külön számlát, a maga banki díjaival együtt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És mondjuk nem biztonságosabb-tudom hülyén hangzik- de egy külön "fizetõs" számlát nyitni, ahová mindíg ugyanannyi lét tualunk, amennyi a játékhoz kell?

every damn day

IMYke2.0.0.0
Nos, nálam jobban biztosan nem paráztok - én évekig nem mertem külföldrõl rendelni, holott, lett volna mit... X-Files Complete volt az elsõ, ami miatt erõsen gondolkodtam a dolgon. Igaz, még most is ~100.000 Ft-nyi valutába kerül...

És aztán idén megtört a jég, és minden gond nélkül rendeltem, kétszer is, külföldrõl, és épségben, idõben megérkeztek a termékek, nem vontak le többet, és már nyugodtan gondolkodom a fenti címekben is, amikor érdekel egy játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valami biztatást hadd halljunk már, mert szerintem mind a ketten attól parázunk, hogy kifosztanak😄

every damn day

arty
nem pont a legszarabb bankba kéne besétálnod... de persze szíved joga 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Daell Drow: Bármilyen VISA/Electron kártyával vásárolhatsz a fenti külföldi címeken.

MerlinW
Steam: Deus Ex GOTY + Deus Ex Inv. War - 1400ft egyetlen napig. Külön-külön logikusan 700Ft.

[merlinw.org]

w77d
sok mindent nem tudsz még kiscsávó XD

mindenkeppen szerezd meg. mas elmenyt nyujt, mint az elso resz, de nem rosszabb! sot, a harcrendszer es az animacio is fejlettebb, raadasul valtozatosabb is.

Tinman
Mind a kettõt toltam. Elsõt PC-n, másodikat Box-on.
Szerintem is jobb az elsõ rész, de a 2. részben is vannak csúcspontok. 1x feltétlenül érdemes letolni.

kemszi2
nem is tudtam,hogy egy bagoly is hozhat jó döntést <#idiota>
w77d
nekem is ez a verzió van+ külön vettem az evot. Így teljes az egész...

kemszi2
a race on szerintem így ebben a kiadásban teljesen jó benne van mindegyik ami kell.még egy gtr evo hozzá és kész a teljes paletta 😊
Csak az izom autókért megvenni ha van más verziód felesleges(bár szerintem nincs semmi baj velük),talán érdemes megnézni valamelyik oldalon nincs e módként hozzá
Daell Drow
Sziasztok, asszem eljott az ido mikor mar a cdgalaxis keves lett nekem is. Es szeretnek steamen zavvin is venni jatekokat. A heten beballagok az OTP-be es csinaltatok bankartyat. Kerdesem az hogy mient kel csinalnom hogy a neten is tudjak biztossan vasarolni?
Totti5
Próbáld ki, szerintem élvezhetetlen hulladékok, pedig a Forzába szeretem pl a 09 Dodge Challengert, de ebbe...........

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
a muszkli kocsik "megérnének" nekem ennyit 😊 (bár ha tényleg szarok... )

Forza.

Totti5
Az a baj hogy nincs benne semmi értékelhetõ. Túrakocsis része akár a WTCC 08 akár az STCC semmiség, "pár" napos munka, skingyártás, 1-2 új modell, meg 1-2 pályagyártás. Grafika meg minden más ugyan az mint 3-4 éve, ami akkoriban sem volt túl ütõs és az rfavtorhoz mérten alapból gyengébb a graf.
Belerakták az amcsi erõgépeket, amik használhatatlanok, élvezhetetlenek, semmire sem jók, persze ezzel sem kellett sokat foglalkozni, mert max 4 új modell és annak a 30 féle skinje.

GTR Evo, STCC, Race On alibi munkák és nem fejlõdtek semmiben ( csak a gépigényben... ).

palinho96
Semmi, de majd lesz a BFBC2 =D

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

arty
1500forintért rendben lenne ez, annyit megér.

Forza.

balee4
Na épp most írta vki a hwsw fórumon, hogy jobb mint az elsõ rész..., most hogy döntsek így? 😄 De asszem beszerzem, 4k-ért nem sok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rowlend
Sajnos az elsõ rész sokkal jobb.Másodikban már nincs meg az a para 😊

GET OVER HERE!

Totti5
Jó, jobb.

balee4
Condemned 2 milyen az elsõ részhez viszonyítva, van olyan jó? Nekem az elsõ rész anno nagyon bejött, marha félelmetes egy játék. 😄

Atkamon
Olvass vissza kicsit, most írták le sokan...

jah, és van-e még olyan oldal, ahol csekkel fizethetünk, de kb ennyiek a játékok, meg a szállítás sem vészes!

every damn day

helo
Ez a zavvi mennyire megbízható, odaadhatom-e neki a bankkártyaszámomat, kinek milyen tapasztalatai vannak, vállalnak-e garanciát..😄

every damn day

shaddam
Pénteken rendeltem 4 játékot zavviról:Az elsõ hétfõn jött,ma jött még 2.A negyediket elméletileg 23.-án adják fel.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete