Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy véletlenül küldtek nekem valamit, becsületesen visszaküldtem, megígérték, hogy térítenek, de így nem jött össze. Alap esetben nem térítik egyáltalán a postaköltséget. Ezzel együtt nem bántam meg, hogy visszaküldtem, mert a saját értékrendem számít, nem az a pár rongyos forint, de jobb, ha ismeritek a helyzetet: anyagilag bukás a GAME-mel szemben becsületesnek lenni. A The Hut viszont egyszerûen visszautalta a pénzt egy hasonló helyzetben, nekik okozott nem különösebb erõfeszítést.
Félni pedig nincs miért, komoly üzletek nem fognak átverni, eBayen pedig ott a PayPal. A csekkes, átutalós dolgokat pedig szerintem külföldi vásárlásnál felejtsétek el.
Imyke! Szerintem nem ártana egy FAQ, mert mindig lesznek, akik a külföldi vásárlásban kezdõk, nekik jól jönne az instant segítség, a rutinosabbak pedig nem unnák, hogy mindig hasonló kérdésekre vásárolnak.
[merlinw.org]
Forza.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Zavvi=több hetes levelezést követõen is szarnak a fejemre Machinarium ügyben, amihez egy MAC OS kéne, hogy lejátsszam ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az egyetlen probléma, ami felmerült, az a néha viszonylag hosszú idõ, mire megjön a cucc.
A végén apám azt mondta, rendeld Magyarországról, nem baj ha drágább😊
I met God. She's black
every damn day
every damn day
Természetesen, biztonságosabb - de csak ezért fenntartani egy külön számlát, a maga banki díjaival együtt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
every damn day
És aztán idén megtört a jég, és minden gond nélkül rendeltem, kétszer is, külföldrõl, és épségben, idõben megérkeztek a termékek, nem vontak le többet, és már nyugodtan gondolkodom a fenti címekben is, amikor érdekel egy játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
every damn day
[merlinw.org]
Szerintem is jobb az elsõ rész, de a 2. részben is vannak csúcspontok. 1x feltétlenül érdemes letolni.
Csak az izom autókért megvenni ha van más verziód felesleges(bár szerintem nincs semmi baj velük),talán érdemes megnézni valamelyik oldalon nincs e módként hozzá
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Belerakták az amcsi erõgépeket, amik használhatatlanok, élvezhetetlenek, semmire sem jók, persze ezzel sem kellett sokat foglalkozni, mert max 4 új modell és annak a 30 féle skinje.
GTR Evo, STCC, Race On alibi munkák és nem fejlõdtek semmiben ( csak a gépigényben... ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
every damn day
Ez a zavvi mennyire megbízható, odaadhatom-e neki a bankkártyaszámomat, kinek milyen tapasztalatai vannak, vállalnak-e garanciát..😄
every damn day