Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Balee: jó neked. Én sajna próbaidõmet töltöm, így nem merek szabit sem kérni, pedig már két hónapja le van foglalva egy szállás augusztusra. Úgy néz ki, vissza lesz mondva 😞
Egyébként félelmetesen jó akciók vannak Steam-en majd' 200 játékot adnak 33-75%-os kedvezménnyel.
Ma pl. Left4Dead 2, Star Wars Force Unleashed - ~2200Ft
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ja és steamen a Serious Sam HD Pack.
Arab money
GET OVER HERE!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lead and Gold milyen? Megvan valakinek? Sokan játsszák? Single mód van benne? 😊
Én ezeket néztem ki, de még filózok rajta:
Death to Spies: Gold 7,5 2 145
Men of War: Gold 7,5 2 145
King's Bounty: Gold 8,8 2 503
Freedom Force Pack 4,8 1 373
Indigo Prophecy 3,1 872
GET OVER HERE!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nem tudok normális képet betenni a fórumba,pedig olyan szépségek érkeztek😊))
alratar: vagy ha próbából vásárolsz valami oldalon - legfeljebb nem veszik le a pénzt és kiirja az oldal h "hiba" 😉
Forza.
Pedig most is vennek napi akcios killing floor-t meg trine-t, 1 ora mulva mar le jar az akcio.
<#szomoru1>#szomoru1>
De most ilyen nagy boltok állítólag vannak ott, ahol 20 frank egy játék...
every damn day
every damn day
Tudnátok ajánlani stratégiai játékokat, ajándékba lenne, valós idejût keresek, inkább fantasy témakörben (a világháborús téma talán felejtõs, de ajánlhattok határterületeket is, bármit, nem kell brutálisan komplexeket, a lényeg, hogy szórakoztató legyen!), ami nagyon fontos, hogy magyarul legyen, vagy lehessen magyarítást elérni hozzá.
Köszönöm!<#eljen>#eljen>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
OTPnél ez megéri?
every damn day
A Call of Duty csomag miat nagyon viszket a kezem 7860 forintert.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"