Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
sajnos ebben nem tudok segíteni.én azért is választottam ezt a verziót mert ebben benne van a 07 és az stcc is így nem kell kínlódni a többi verzióval
tototto
engem az érdekelne hogy a race 07 és az stcc tudtommal beregelhetõ steam alá, nade a race on része az nem, nem tudod véletlenül?
itt ugyanis nincs feltüntetve, vagy akkor van benne 3 kulcs abból kettõ regelhetõ az új meg nem?

kemszi2
de ha még egy sincs akkor tökéletesen megfelel
IMYke2.0.0.0
Úgy legyen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Majd megbeszéljük, ha aktuális lesz 😊

davidka003
PC vs Konzol témához:

Microsoft: Vissza a PC-hez?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Nem az ilyen hozzászólások miatt kértem a konzol-téma ejtését, hanem a "jó" SG.hu-s szokás megelõzése okán: konzol vs. PC téma.
Itt lehet szidni a PC gaminget, és isteníteni a konzolokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Elvault, 5. rókabõr. Simbin <#levele><#levele>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Evin
Nekem nem azért van most konzolom is, mert xy játék csak ezen van, vagy mert nem érdemes pc-t fejleszteni. Kaptam. Én az életben nem adnék ki pénzt konzolra.
És nem elõítéletbõl mondom. Konzolon tudsz játszani és pont. Csak én pl a nap nagy részében nem játszok.

i2k, részemrõl az utolsó off, ígérem 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Én soha a büdös életbe nem veszek konzolt.Konzolok jönnek mennek,a PC örök.A gépigények pedig rendben vannak,amíg él ez a konzolgeneráció.
kemszi2
kéne egy 3 részes dvdtokot szereznem mythologynak.kettõnek van hely csak a tokban,de a kieg miatt 3 kell
kemszi2
gtr2-t akarom még megvenni
kemszi2
nekem még egy se volt.és az stcc kellett 😄
kemszi2
tecsó 4.9
arty
most látom ez bundle... sima raceon kéne pofátlanul ocson (elvégre nem sok uj tartalmat ad, ha vkinek már megvan a gtr evo és a race07 is)

Forza.

arty
holmennyi?

Forza.

kemszi2
én ma egy ilyet vettem
IMYke2.0.0.0
Ne kezdjétek... menjetek konzol topikba... tényleg nincs értelme ezen rágódni... mert jönnek a "konzolon szép, 1080p-ben" meg "30-60+ FPS" dumák...
Nem kell ez ide!

Bence94
csak konzolon fele ekkora aa, részletesség plusz felbontás sincs és ott is rángatnak a játékok...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty

nekem 3-4 nap alatt ittvolt, amit eddig tõlük rendeltem.

Forza.

Rowlend
Én is pár hónapja vásároltam a PS3-at.És azóta se bánt hogy ennyit kiadtam rá mondjuk a játék árak picit borsosak de erre is van megoldás pl a használt játék vétel 😊

GET OVER HERE!

Atkamon
Én is, de még sosem szaggatott egy játékom sem.

#4519: Igen.

szabii98
Ja rendben😄
És akkor a postaköltség az 1£ ahogy mondtad?

I met God. She's black

w77d
én ilyen hülye maximalista vagyok.. ha nem tudok minden csúszkát maxra tolni és mindent bekapcsolni élsimítással együtt, akkor nyûgös vagyok XXD

giorgio81
Az a gyakorlatban inkább 7-15 nap, megnézem mikor vagy neked az zavvitõl 2 nap alatt.
Kétszer rendeltem tõlük,mindkettõ majdnem két hét alatt volt itt, és nem vidékre hanem Pesten.
Õk a leglassabbak az angolok közül. Ebay.co.uk-rõl rendeltemvalami valami utolsó angol falu játékboltjából( kis túlzással), na az itt volt 3-4 nap alatt, pedig nem azt várná az ember.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

balee4
Nem is azért írtam, tõlem még nem láttatok és nem is fogtok flame-t, ha vkinek továbbra is a PC a szíve csücske és azt fejleszti, hát tegye, szíve joga. Én is fejleszteném, ha tényleg megérné, mert olyan jó játékok jönnének ki rá. De sajnos szinte alig érdekel vmi. Igazából a játékok miatt döntöttem a konzol mellett.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Azt a Bioshock 2 CE-nél írják, rád az nem vonatkozik semmiképpen sem😊 De amúgy kiszállították nekem is úgy, hogy ez oda volt írva.

szabii98
Oké 😉

És akkor most mi is van?Mármint a #4487 hszre értem?

I met God. She's black

arty
2-7 nap, általában

Forza.

szabii98
Üdv!
A Zavviról szeretnék játékot rendelni, az Assassin's Creed 2-t.Körülbelül mennyi idõ amíg ki hozzák?
Elõre is köszi a választ!😊

I met God. She's black

Atkamon
Na igen, ezt én sem értem, hogy neked mit kéne fejlesztened... Nekem a tiédnél gyengébb gépem van (1 videókari, 2 procimag) és még bõven elfut rajta minden új játék... A késõbbi játékoknak is, amiket néztem, nincs még olyan hatalmas gépigénye, és azok is el fognak még futni a gépemen szerintem... Hát akkor még a tiéden...

Nekem egyébként dettó ugyanilyen konfigom van! A különbség annyi, hogy egy q6600-om van 9400 helyett, 2 giga GEil ram helyett, 3 gb kingmax, 8800 gt helyett 8800 gtx oc 768 mb van!

De nem is tervezek gépfejlesztést! (max egy új jobban szellõzõ gépház esetleg)

Ez a konfig már 3 éve hûen szolgál, akkor vettem ezt az összeállítást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bakvarnyu
Neked miért is kéne fejleszteni ilyen konfiggal.

IMYke2.0.0.0
Ha jó árat szabsz neki, és vigyázol rá , akkor én megveszem tõled. <#nyes>

Koszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

IMYke2.0.0.0
Azért ne forduljunk el nagyon a konzolos téma felé - arra vannak más topikok is - mert a végén komoly flame-háború lesz itt is... <#wilting>

balee4
Lassan belátja mindenki, hogy felesleges gépet fejleszteni, fél éve még én sem gondoltam volna, hogy átpártolok a konzolok fele, de örülök, hogy így tettem, messze jobb játékok vannak rá. PC-re egyre kevesebb jó játék jön ki, a gépigények meg az egekben vannak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
nemsokára asszem én is konzolos leszek. Amilyen árak vannak mostanság a PC piacon én nem upgradelek mostanság gépet, a gépigények persze folyamatosan nõnek...

Evin
Én most csöppentem bele a konzolos világba, szóval talán elfogult vagyok, de nem rossz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

De egy végigjátszásra alkalmas! A véleményem ne tántorítson el. Csak majdnem 100%, hogy többet nem fogod elõvenni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát egy-két hónapja én is végigküszködtem, de a végére már nagyon unalmas volt. És a végsõ bossfight olyan volt, mint egy fogorvosi látogatás. Tudod, hogy hasznos (játék szempontból mert már vége lesz mindjárt :-D), de egyáltalán nem kellemes. És a végkövetkeztetés (amikor rájössz, mit miért) meg borzalmasan rossz. Persze ez az én szubjektív véleményem.

Egyébként általában nálam ritka, hogy az utolsó nagy boss kellemes emlékeket hagy bennem. Addigra már csak általában egy agyonbonyolított hiper-super erõs enemyvel tudják a fõhöst fogni. Ezen fõellenek már inkább a frusztráció szintet növelik az élvezeti szint helyett!

Mi a baj a Divintity 2-vel? Most terveztem hogy nekiallok

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Én a Divinity 2-t érdemesnek tartottam rá, megvettem. Csak azt nem gondoltam volna, hogy a kiadó felmenõit ennyiszer fogom felemlegetni a kurva sztárfos miatt... De mostmár végigtolom, aztán eladom, ha nem kell senkinek, akkor összetöröm a lemezt. Kurvannyukat szopassák.

The Protector
Ha szereted a boxot ki ne hagyd.De ha küzdõsport akkor undisputed.Nagyon jó kis game.
A bayonettára készülj fel mert kvanehéz lesz.Pc-s vizekrõl átevezve meg ne merészelj nehéz fokozaton indítani ott.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
Na akkor 3k-ért nem hagyom ki.
Még egy FNR 4-en gondolkodom, 5k a Galaxisben. (ezzel is agyonpüfölhetjük egymást 😄)

The Protector
Nagyon nagyon jó móka.Csak ajánlani tudom.Tökélees választás.Ütni verni fogjátok egymást a tesódal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Apus
Ez a játék valahogy nem fogott meg, pedig C64-en irdatlan játékidõt beletettem, meg a remake is rohadtul tetszett. mindenesetre ha valakit érdekel, csapjon rá😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

arty
army of 2 teljesen jó coopra! 😊

Forza.

balee4
Ja Army-t tesómmal akarom coop-ban tolni, kíváncsi lennék, még ilyesmivel coop-ban nem játszottam. 😊

balee4
Héten veszek egy Bayonetta-t (6k), Killzone 2-t (4k) és lehet, hogy még egy Army of Two (3k). Ez utóbbiról vélemény?