Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
KB mennyi ido mig megcsinalnak egy bankkartyat?
Sorba maradok le a napi steam akciokrol 😞
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a választ. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

2.5 font. A 27 font a futáros megoldás, ez standard airmail volt. Csütörtökön adták fel, ma jött meg.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

davidka003
Ma vettem a Tescoban:

A Dead Space 2.000 Ft volt a film meg 230 Ft.
16 oldalas kézikönyv van a játékhoz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
kkthxbye

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Már csak egy kérdés merül fel bennem: Mennyi volt a postaköltség?

Emiatt:

"Overseas Courier Delivery: You will be charged a shipping cost for each item placed on your order - £27 Europe, £37 Rest Of The World. Orders will be dispatched using FedEx. This method is fully secure, and we can track and trace the shipment for you. Orders placed by this method should reach you within 2-3 days of despatch for European destinations, and within 3-5 days of despatch for the Rest Of The World. Orders sent via this method will require a signature upon receipt."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
pfff warhammer. Egy vasat sem adnék érte.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik ugyanúgy néztek furcsán a "HMV" rövidítésre, mint én: HMV.com - PC játék szekció

Most hozta a postás
Szállítással együtt 4.500 volt a HMV-tõl

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

arty
steam megy, szinte portable! elinditod xp-n, felrakja a szervizét és fut - semmit se kell "átszervezni"

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ezt nem is tudtaaaaam 😊)))

grebber
Azt tudom mivel én vagyok az <#taps>

Az a baj nagyon régi driver csak xp-re van most meg ott átszervezni a steames dolgokat hogy ott is lássa ááá ennyi veszõdést 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ha sikerül életre keltened, akkor a Gothic 2 Night of the Raven HUN rámegy a STEAM-es GOLD-ra és az alapjáték magyarítását is tartalmazza.
Legalábbis, seaman által a Magyarítások Portálon leírtak alapján:

"seaman

Hülye voltam G2 1.32-tettem fel azzal nem jó.
De a Ravenes magyarítással jó.
Azt hittem az csak azt a pár dolgot magyarítja amivel több a Raven de ezek szerint az egész g2 magyarítását is tartalmazza."

grebber
Ja hát most nézem mit akarok 1.30-al amikor a Gold 2.7-es fel sem megy a patch rá!No mindegy beirom googlebe 2003-as vga driver azt csak találok valamit 😄

grebber
Jó akkor nem rakom fel nem tudom leszedni kiírja válasszak szervert azt nincs is ott semmi szerver google meg ugyanazt dobja ki 😞

grebber
Mindegy felrakom õket de van rá egy ezresem nem oldja meg mivel ez driver gond nem egyszer tapasztaltam ilyen õsrégi játékoknál.

IMYke2.0.0.0
Gold verzióra is felmegy.
STEAM kényelmes, de lássuk be, csak a gond van vele.

Amúgy meg:

"No not really, what version do you have 1.31 or 1.32
Orginal was 1.31 and US Atari version had a small added file with translation corrections, which made it 1.32.

If you have the Gold version I recomend you do NOT install the 4th cd Night of the Raven, it increased the difficulty very much and could ruin your experience as too hard."

grebber
Gold verzió! Steam szerintem alapból szénné patchelve tette fel.Szóval VGA drivert kell halászni mindenképpen!

IMYke2.0.0.0
Gothic II Patches
Telepítési sorrend: Patch 1.30; Ironkeep Community Patch 1.0; Ironkeep Community Patch 1.0a

· Fixed improperly equipped armor on certain individuals.
· More dialogue fixes.
· Improved FOV/Camera System. Widescreen Resolution Improvements.
· Improved Combat AI.

grebber
Na nagyon korai volt a Gothic 2-es öröm.Mondom éjjel bele is csapok a lecsóba és el is kezdem.Hát sajnos az új vga driver betegség miatt nem lehet vele játszani. (Régi játékokat lehetetlen játszani kb)

Ahogy kilépek a toronyból szétesik a kép nagy szürkeség zizis lesz minden.
Most kereshetek 3 éves vga drivert amivel megy majd 😞

Bence94
egy ps3-at én is veszek madj de most éppen egyik nagy álmomat valósítottam meg, hogy vettem egy rc távirányítós autót<#szeret>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Azon is gondolkodtam, nem is futna rosszul, de az irányítás nem az igazi.
Inkább PS3-ra veszem meg, 5k körül már kapni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
sokat gondolkodtam rajta de végül megvettem a star wars force unleashedet 2000 ft-ért.remélem megérte mondjuk csak soká fogom játszani szerintem mert ha jól látom az én vgamat nem támogatja...meg egy chrome specforce-ot 280 ft-ért 😄

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Na megvettem a gothic 2 Gold-ot 284FT-ért! (Ilyen áron nevetséges)
Már csak valami jó dvd borító kéne hozzá!

Ahaaa, így már értem 😊 Kösz az infót!

tototto
elfogyott a cdkulcsuk hozzá, multkor amikor én a fuelt vettem meg akkor is ez volt és késõbb pár nappal kaptam csak kulcsot hozzá 😄

w77d
elfogyott... steam-en is el tud fogyni a cucc, ha az összes általuk megigényelt és megigényelhetõ kódot kiárulták...

Csak úgy kíváncsiságból: mit jelent az a Steam-en, hogy "Sold Out"? 😊 Prey-re volt kirakva, és már tényleg nem is látszik a játékok közt...

Számomra nem éri meg ragaszkodni egy kézikönyv nélküli, gagyi sorozatbéli borítós, multiplayer lehetõségektõl és egyéb extráktól megfosztott kiadványhoz (vagy ha pl van is kézikönyv, az csúnya fekete-fehéren nyomtatott, esetleg alig pár oldalas kis szutyok, amibõl kiderül, hogy wéáesdé-vel irányítasz, aztán felsorolja a készítõk nevét 5 oldalon...)

Igen, adják ki igényes tálalásban, hogy a polcon érte nyúljak, illetve legyen megfizethetõ, és akkor azt mondom, hogy a Steam az ördög mûve 😊

davidka003
Most még azt mondom, hogy ha nem lesznek dobozos játékok akkor nem fogok eredeti játékot venni de lehet pár év múlva máshogy gondolom majd.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem biztos hogy gyûjtõ.Lehetséges hogy csak szeretne játszani

Ott a pont. <#eljen>

Különben is, egy "igazi gyûjtõ" csak gyûjtõi kiadásokat vesz, nevetséges extrákkal, méregdrágán... Vagy ha már nem lehet kapni, hát fél napokat kajtat a kiszemelt cucc után, és megrendeli a világ másik sarkából, szintén méregdrágán. "Igazi gyûjtõ"... És akkor ne kapjak nevetõgörcsöt... 😊

Mondjuk tény és való, én is jobban szeretem a dobozos cuccokat (nem kell hogy gyûjtõi legyen), de a Steam és a GOG kibaszott jó rendszer, igen durva akciókkal. (Egyéni szoc problémák persze mindig akadnak...)

De majd rájöttök pár év múlva, amikor elkezd méginkább teret nyerni a digit disztrib, és akkor majd mondom, hogy "én szótam" 😊

w77d
mostanság van pár akciójuk, ami az én gyüjtõi szívem is emgdobogtatja 😄

Rowlend
Nem biztos hogy gyûjtõ.Lehetséges hogy csak szeretne játszani

GET OVER HERE!

davidka003
Steam a sátán mûve. <#hehe>
Az igazi gyûjtõ csak dobozos játékot vesz. 😄

Alien
Nem tudtam steam-en ellenállni az akcióknak, úgyhogy most kicsit bevásároltam: Unreal Deal Pack, Call of Duty pack , Left 4 Dead 2 = 55,63 euro. 11 játékért megérte szerintem 😊

davidka003

w77d
esetleg picture size, vagy hasonló... biztos, hgoy a képernyõ menüben lesz... nekem mondjuk könnyû, mert van távirányítóm hozzá, amin van picture size gomb, tehát egy gombnyomásra tudok váltogatni...

ffxi
És azt hol tudom beállítani? Néztem monitorom menüjét, de sehol sincs olyan, hogy 4:3

Fákjúal!

w77d
akkor csak annyit tudsz tenni, hogy a monitorod aspect ratio-ját állítod...

ffxi
De én ott vettem 😞

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Én nem is STEAM-verziókban gondolkodom.

IMYke2.0.0.0
Max Payne 2: The Fall of Max Payne Widescreen

Browse to the game directory, and open the file MP2_init.ras with a text editor.

Find the line:
DefaultFOV = 70; // degrees

And change it to:
DefaultFOV = 85; // degrees

The FOV isn't perfect; it is somewhat stretched horizontally. However it's as close as it gets for this game!

w77d
ez steam-es verziónál nem mûködik

IMYke2.0.0.0
Max Payne Widescreen

Edit your command line shortcut adding '-developer' (so it will look like 'maxpayne.exe -developer')
Select a resolution of your choosing.
After loading a level, press F12 to bring up the console. Enter the following command:
MaxPayne_GameMode->GM_ChangeFOV(1.2,0);

Press F12 to close developer messages, and console.

You'll have to do this every time a level is loaded, and the aspect ratio is quite a bit off (stretched horizontally)

robotnyk
ez milyen faszság már, tegnap még 5.43 volt a witcher steamen, mostmár 10, úgy hogy nem az volt a spec akció... mit variálnak már?
w77d
én csk úgy tudtam, hogy arra az idõre amíg azzal játszk átállítottam a képernyõ képarányát

ffxi
Megvettem a Max Payne-eket, de hogyan tudom játszani wide-be? Olyan csúnya így széthúzva.

Fákjúal!

Ha Scorched Earth-re vágysz. Ittmegtalálod egy kicsit felturbózott változatban.

Atkamon
Nem szállítanak Magyarországra, úgyhogy külföldi ismerõst kell megkérni, ha van, hogy postázzák el neked.

a PLAY.COM az megbízható? Hogy kell fizetni+a szállítás milyen?

every damn day