Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Nekem mondjuk magyar verza van meg, de én már csak ilyen hungarista vagyok :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem az oldal és az üzletmenet fejlesztése miatt érdekes számukra, hogy az ár miatt, szállítás miatt, fizetési opciók miatt mondod vissza.
Ha sok hasonló észrevételük összejön, akkor az adott pontot módosítaniuk szükséges.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De nem is értem mit érdekli õket hogy miért?Olyan miért nincs hogy mert mocskosszar lett a game?
Next PC upgrade: 2022
Forza.
<#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Manapság mindegyik "csúnya" - mégis, ilyen "Singularity"-típusú játékok jönnek és mennek
Ez nem hiba, egyszerûen abban az idõben olyan szinten álltunk technikailag, hogy ezt nem fért bele a megvalósításba. Nem azt mondom, hogy nem lehetett volna megvalósítani, csak hogy annak ára lett volna... (gépigényben pl.)
Egyébként meg a mai játékokról is elmondhatjuk tíz év múlva ugyanezeket, hogy "bûn ronda", meg fel lehet majd róni egy csomó mindent, hogy technikailag milyen szar már... Csakhogy nem ez a lényeg, hanem a játékélmény, amit ad... Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy régi grafika =/= ronda grafika... Vannak 10-15 éves játékok, amikre azt mondom (még ma is), hogy gyönyörû, mert jó ránézni, mert megadják a hangulatot...
Aki tényleg csak csilli-villi játékokkal bírja tolni, mert nem bírja elviselni egy régi játék grafikáját... azt az embert én sajnálom.
Þór vígi þessi rúnar
Nekem is a GTA: San Andreas az etalon, a 4 ok volt jó volt, egynek ok. A San Andreas-t valahogy jobban szeretem.
Þór vígi þessi rúnar
Kivették a San Andreasban debütált kocsi tuningot is, pedig arra is lehetett lóvét költeni.
Az új verzió után, ha elõveszed a régit, akkor meg már nem ugyanaz, mint régen mivel az új verzió már megszokott elemei hiányoznak. Ezért van az, hogy ha valamilyen játékból második, vagy harmadik rész jön ki, akkor már az elõzõ részeket csak nagyon ritkán veszi elõ az ember. Kivéve, ha másfajta élményt nyújt az elõd (mint pl. nálam a Kotor 1-2).
Legjobb példa lehet mindkét dologra a Prince of Persia fejlõdése. Mindenki az újabb verziókat tolja és csak azért veszi elõ esetleg a régit, mert más élményt nyújtott. Pl. Warrior Within és Sands of Time között szerintem hatalmas különbségek vannak. Alaprecept ugyanaz, mégis más élményt nyújt.
Godfather részekben próbálkoztak ilyesmivel (az elsõ része királyul is sikerült), de a Gta-hoz jobban illett volna. Habár, ha a sztorit nézzük Niko történetéhez nem illett volna az ingatlan mogul beállítottság :-D
Egyébként meg a grafikáról csak annyit, hogy míg a GTA San Andreas máig etalon számomra, elavult grafikája ellenére, a GTA 4 a recés csúnya élek és a gusztustalan árnyékok (pontokból árnyékot csinálni? Ki volt az a hü...lye aki ezt kitalálta) miatt ásta el magát nálam. Játékmenet, fegyverek, fizika jó volt (meg hogy lehetett videókat felvenni a játékmenetrõl és utána megvágni), de valahogy az összképet a fentebbi dolog teljesen lerontotta.
Jómultkorában elõvettem a jó kis vice city-t és hülyét kaptam tõle. Mondjuk nem a grafika miatt, hanem az irányítás miatt... Valahogy "oldschool" 😊
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Korrekt kiadás, megéri ennyiért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=1256
Kicsomagolási videó:
http://www.youtube.com/watch?v=fKGhlzucFL0
A videóhoz annyit fûznék még hozzá, hogy sajna az én verzióból kimaradt a bonus disk<#falbav>#falbav>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A tok egy kis helyen sérült, ahogy látszik is a képen, de nem vészes, egyébként kifogástalan minden. Alapjáték + 5 kieg, színes-szagos "túlélési kézikönyvvel", 11 euróért házhoz... Köszi! <#worship>#worship>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én még 6990 Ft-ért vettem, de nem bántam meg<#kacsint>#kacsint>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Steam-es game-et nem lehet valahogy xp kompatibilisre varázsolni hátha jó lenne?
Exenél nincs ilyen sajnos.
Next PC upgrade: 2022
Left 4 Dead 2 3990 Ft
Mass Effect 2 3990 Ft
Dragon Age: Vérvonalak 3990 Ft
Command and Conquer 4: Tiberian Twilight 3990 Ft
Medal of Honor 10th Anniversary 3990 Ft
Illetve ha minden igaz héten lesz PS3-ra egy Ninja Gaiden Sigma 1.