Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ha lehetett volna választani az angol és a magyar felirat között én sem görcsöltem volna a külföldi rendeléssel...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Grat! Alap dolog, hogy aki szereti annak ott legyen a polcon :-)
Nekem mondjuk magyar verza van meg, de én már csak ilyen hungarista vagyok :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

De van olyan opció az a "no longer required" (már nem kell/nem érdekel)

Szerintem az oldal és az üzletmenet fejlesztése miatt érdekes számukra, hogy az ár miatt, szállítás miatt, fizetési opciók miatt mondod vissza.

Ha sok hasonló észrevételük összejön, akkor az adott pontot módosítaniuk szükséges.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
ehez nekem manapság már nincs gyomrom, türelmem. inkább egy jó remake...

Forza.

grebber
Itt a zavvinál tökmindegy hogy mit jelelölök hogy miért mondom vissza?

De nem is értem mit érdekli õket hogy miért?Olyan miért nincs hogy mert mocskosszar lett a game?

Next PC upgrade: 2022

arty
a graf a kisebb gond, az irányitás-fizika elviselhetetlen gagyinak hat, nem pedig szimesnek 😊 ilyen szempontból az nfs4 jobb, az sose volt "szimes" és nem is "kopott" annyira meg

Forza.

ffxi
Majdnem egyet értek veled. SA cool! Viszont PU és HP 2 nálam mindkettõ 1. helyen van 😞

Fákjúal!

w77d
én nem pont erre gondoltam, de 2d-s játékoknál bõven jó ez a graf 😊

Carlos
ALLTIMEBEST:

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nem a grafika miatt nem játszom, de az tény hogy zavar. Nem kell csilivili kárjszisznak lenni, de azért a mai tapasztolatokkal az élvezhetõséghez kell egy pici grafika. Most végeztem a prince of persia elsõ részével, annak például tetszett a grafja pedig nem mai darab...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, kérdeztem is tõle.
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
nekem abban a test driver kampány jött be nagyon, vagy 3szor végigjátszottam. :p
Mármint árul, bocs az elírásért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Árult Kotor 1-et a srác!

Találtam neked valamit: http://hardverapro.hu/apro/elado_jatekok_29/hsz_1-50.html

Carlos
valid

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nagyon sok STEAM-tulajdonos akar megválni a fiókjától... horror áron... sikertelenül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Minden kemény felhang, kritika nélkül: Az már régen rossz, amikor a grafika miatt nem játszol egy alapvetõen jó játékkal - a gépeimen ott van a modernkori 3 legjobb GTA ❤️, VC, SA>, a Heroes 3 Complete, és a Quake 3.
Manapság mindegyik "csúnya" - mégis, ilyen "Singularity"-típusú játékok jönnek és mennek , de a régi jó játékok maradnak... még ha nem is Shader 4+, DX11 és HDR...

a GTA3-ban még a szélvédõt sem lehetett átlõni...

Ez nem hiba, egyszerûen abban az idõben olyan szinten álltunk technikailag, hogy ezt nem fért bele a megvalósításba. Nem azt mondom, hogy nem lehetett volna megvalósítani, csak hogy annak ára lett volna... (gépigényben pl.)

Egyébként meg a mai játékokról is elmondhatjuk tíz év múlva ugyanezeket, hogy "bûn ronda", meg fel lehet majd róni egy csomó mindent, hogy technikailag milyen szar már... Csakhogy nem ez a lényeg, hanem a játékélmény, amit ad... Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy régi grafika =/= ronda grafika... Vannak 10-15 éves játékok, amikre azt mondom (még ma is), hogy gyönyörû, mert jó ránézni, mert megadják a hangulatot...

Aki tényleg csak csilli-villi játékokkal bírja tolni, mert nem bírja elviselni egy régi játék grafikáját... azt az embert én sajnálom.

Carlos
Tény, hogy nem annyira szemet kápráztató, de szerintem sokkal jobb a játékélmény, mint a új NFS-ekben.

Þór vígi þessi rúnar

Én meg azt mondanám rá, hogy kopottas, de azért még mindig hangulatos, még mindig megadja azt a feelinget, amit elõször éreztem... (Mellesleg az összes GTA közül számomra még mindig a 3. rész a leghangulatosabb.)

Az úgy történt, hogy május 24-én adtam fel a rendelést, akkor a webáruházuk szerint még volt készleten, és csak 10 euróba került. Várok, várok, nem akar megérkezni, és már rajta volt a "sold Out" címke... Aztán írták e-mailben, hogy bocsi, nincs készleten, de amint lesz, már postázzák is. Igazság szerint már le akartam mondani, de most örülök, hogy mégsem tettem 😊

w77d
csak az a baj hogy a Porsche grafikája is nagggyon durván ronda már mai szemmel... ha valaki úgy akar rá emlékezni, mint egy komoly jó és szép játékra, az ne vegye elõ ennyi idõ után...

Carlos
Azért tegyük szívünkre a kezünket. Az NFS Porsche unleashed a mai napig szerintem az egyik legjobb nfs pedig már vagy 10 éves. Máig megállja a helyét. Sokkal jobb, mint a mostanság ezek a nemtomilyen részek.

Nekem is a GTA: San Andreas az etalon, a 4 ok volt jó volt, egynek ok. A San Andreas-t valahogy jobban szeretem.

Þór vígi þessi rúnar

Pontosan erre gondoltam én is. Pl. hatalmas ziccer gta 4-ben, hogy ott vannak ezek az autó értékesítõ oldalak a játékban a neten, az autók árakkal, még telefonszám is, és nem lehet megcsinálni, hogy felhívod és veszel egy fa....xa verdát... VAgy nem vehetsz egy klubbot, amit saját ízlésed szerint fejleszthetnél (festés, berendezés, biztonság, kidobók és még sorolhatnám. Ezekre mind lehetne folyamatosan költeni, ha akarnál.

Kivették a San Andreasban debütált kocsi tuningot is, pedig arra is lehetett lóvét költeni.

Értem, hogy mit akartál kifejezni. Ahogy jönnek ki egy adott játéksorozatból újabb és újabb részek a részek folyamatosan több és több kisebb és nagyobb új játékelem kerül bele az újabb verziókba.

Az új verzió után, ha elõveszed a régit, akkor meg már nem ugyanaz, mint régen mivel az új verzió már megszokott elemei hiányoznak. Ezért van az, hogy ha valamilyen játékból második, vagy harmadik rész jön ki, akkor már az elõzõ részeket csak nagyon ritkán veszi elõ az ember. Kivéve, ha másfajta élményt nyújt az elõd (mint pl. nálam a Kotor 1-2).

Legjobb példa lehet mindkét dologra a Prince of Persia fejlõdése. Mindenki az újabb verziókat tolja és csak azért veszi elõ esetleg a régit, mert más élményt nyújtott. Pl. Warrior Within és Sands of Time között szerintem hatalmas különbségek vannak. Alaprecept ugyanaz, mégis más élményt nyújt.

w77d
az nekem az egész GTA sorozatból hiányzik, hogy a pénzt valamire el lehessen költeni. Csak jönnek a milliók azt nincs mire igazán költeni. De érted ha lehetne mondjuk ilyenekkel új autókat unlockolni, vagy testõröket fizetni, vagy hasonlók akkor egybõl jobb lenne. A vice cityben is megvetted a házat aztán kész volt a dolog, onnantól kezdve csak dõlt a lé de nem lehetett költeni... Szóval valahogy azt kéne a fejlesztõknek megoldani, hogy sok sok órányi játék után is le tudd akár nulllázni a pénzed, ezzel ösztönözve a játékost arra, hogy további pénzszerzõ akciókat hajtson végre...

Nekem egyébként a Vice city egyes elemei hiányoznak nagyon, például, hogy miért nem lehet saját tulajdonunk, mint a vice city-ben, klubbok, raktárak, amik a pénzt generálják.

Godfather részekben próbálkoztak ilyesmivel (az elsõ része királyul is sikerült), de a Gta-hoz jobban illett volna. Habár, ha a sztorit nézzük Niko történetéhez nem illett volna az ingatlan mogul beállítottság :-D

Egyébként meg a grafikáról csak annyit, hogy míg a GTA San Andreas máig etalon számomra, elavult grafikája ellenére, a GTA 4 a recés csúnya élek és a gusztustalan árnyékok (pontokból árnyékot csinálni? Ki volt az a hü...lye aki ezt kitalálta) miatt ásta el magát nálam. Játékmenet, fegyverek, fizika jó volt (meg hogy lehetett videókat felvenni a játékmenetrõl és utána megvágni), de valahogy az összképet a fentebbi dolog teljesen lerontotta.

w77d
nna ilyenekrõl beszélek XD

Én úgy emlékszem, hogy nem lehetett. Az autó felrobbant, ha sokat lõtted a szélvédõt :-D.

w77d
meg az a baj, hogy ha sokat játszottál egy bizonyos játék modernebb változataival, akkor valahogy a játékélmény is sokkal kevesebb lesz. Nem tudsz annyi mindent megcsinálni, mint a késõbbi részekben, nem olyan kiterjedt az interakció, sõt ha jól emlékszem a GTA3-ban még a szélvédõt sem lehetett átlõni... de aztán lehet hogy tévedek, pedig kitoltam anno az egészet..

Carlos
Én sajna nem így látom.
Jómultkorában elõvettem a jó kis vice city-t és hülyét kaptam tõle. Mondjuk nem a grafika miatt, hanem az irányítás miatt... Valahogy "oldschool" 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ha tényleg ennyi, akkor azonnal rendelem...

És ezt, hogy sikerült? Mivel a zavvi-n "sold out" státuszban van (tehát jelenleg nem kapható) és 16 fontért árulják +posta.

IMYke2.0.0.0
Hidd el, fél perc se kell, és hozzá szokik az ember szeme...

w77d
csak az a baj hogy mai szemmel már bûn ronda a játék :S

balee4
Hmm ha lesz még jövõ hónapban egy ilyenre beruházok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
Grand Theft Auto 3 1990 Ft
Korrekt kiadás, megéri ennyiért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Gyönyörû grat, egyszer szeretném én is beszerezni, igaz az alap megvan.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ezek bizony jó kis akciók, ideje beszerezni a Dragon Age-et és a ME 2-t 😊

Dj Tommy
Itt van 2 kép róla, amit én csináltam:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=1256

Kicsomagolási videó:
http://www.youtube.com/watch?v=fKGhlzucFL0
A videóhoz annyit fûznék még hozzá, hogy sajna az én verzióból kimaradt a bonus disk<#falbav>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Megjött a drágaszág! Kivételesen gyors volt most a Zavvi, múlt hét kedden postázták, és már meg is van!

A tok egy kis helyen sérült, ahogy látszik is a képen, de nem vészes, egyébként kifogástalan minden. Alapjáték + 5 kieg, színes-szagos "túlélési kézikönyvvel", 11 euróért házhoz... Köszi! <#worship>

davidka003
De ez most milyen is? Vékony DVD tokban van a pár játék vagy valami vastagabb dobozos cucc ez?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dj Tommy
Ennyiért a Medal of Honor 10th Anniversary, szinte ajándék<#nyes>
Én még 6990 Ft-ért vettem, de nem bántam meg<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Érdekes.XP-re átléptem a STEAM-es gothic 2 Gold miatt.Ott verzióra pontosan ugyanaz a driver van fent mint win7-en és szuperül mûködik.
Steam-es game-et nem lehet valahogy xp kompatibilisre varázsolni hátha jó lenne?
Exenél nincs ilyen sajnos.

Next PC upgrade: 2022

davidka003

balee4
Monkey Island SE 2-t akarom megvenni steamen, míg elõrendelhetõ, ugyanis így jár hozzá az elsõ rész felújított változata.
Illetve ha minden igaz héten lesz PS3-ra egy Ninja Gaiden Sigma 1.

Atkamon
Nekem azt szokták mondani, hogy kb 10 munkanap.

balee4
Én kb egy hónapja rendeltem az új bankkártyámat és most jött a levél, hogy elkészült. De sztem bankfüggõ.