Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
every damn day
Szép gyûjtemény!
<#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ebay. Már vagy 5-6 éve vásárolok 1-2 kedvenc power sellertõl, akad olyan, aki egyáltalán nem postáz magyarisztánba, de vagy 25 levél után meggyõztem, hogy nekem érdemes én más vagyok... nem úgy más :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Paradise-t, a Sinking Island-et és a Nikopol-t sem láttam még magyar boltokban, Syberia-kat is csak nagyon régen (mostanság meg csak EVM-es kiadásban kapható, úgyhogy inkább megvettem GOG.com-on... Sátáni cselekedet volt, tudom <#eplus2>#eplus2>).
Ahogy elnézem, ezek zsír újak. Honnan vannak, ha lehetek windisgratz? <#vigyor3>#vigyor3>
Én meg boldog... Benoit Sokal.
Teljes a Sokal gyûjteményem... a szám nem a fülemig, hanem a tarkómig ér :-)
Egy kis képes összefoglaló:
Amerzone (Syberia elõtt jelent meg, ha jól tudom Sokal elsõ ténykedése a játékok frontján)
Syberia I. GOTY (Bonus CD is van kérem)
Együtt a II. résszel:
Paradise
Sinking Island
Nikopol: Secrets of the Immortals

Egyébként is szemezgettem már vele régóta. Anno, amikor fellõtték Steam-re, volt egy ingyenes hétvége, amikor is volt alkalmam kipróbálni, de az akkori gyengécske gépemen nem futott túl jól, így nem is tudtam élvezni. Most már ilyen gondok nincsenek 😊 A grafikát biztosan sokan lefikázzák, de számomra jól néz ki, elképesztõen hangulatos, és a környezet, a katonák, a jármûvek, a fegyverek, és egyszerûen minden annyira autentikus (legalábbis nekem annak tûnik 😊), hogy a beleéléssel nem volt gondom egy percig sem. A realisztikusságról nem is beszélve - persze nem teljesen az, de törekszik rá minden elemében.
Most még jobbára csak ismerkedem a pályákkal gyakorló módban, gépi társakkal és ellenfelekkel. Ilyen hülye AI-t még sehol nem láttam, de komolyan. Aki esetleg AI ellen akar játszani, annak a csalódás garantált. Multiban viszont... <#worship>#worship>
Ja, mindezt csak azért írtam le, mert hátha valaki kedvet kap egy jó kis II. vh-s multiplayer FPS-hez <#wink>#wink> Ma este 7 óráig potom 2,5 euróért be lehet szerezni Steam-en (tõlem 720 Ft-ot vontak le).
Az igaz hogy a GoW-oknak nem érhet semmi a nyomába. Illetve most a Bayonetta-t tolom és nagyon tetszik, fõleg a harcrendszer.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Flatout Ultimate Carnage: 1,90 euro
Left 4 Dead: 5,10 euro
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ha nem létezne a God of War egyetlen része sem, akkor azt mondanám, hogy "ejj de kiba. rendben van ez a játék"... de létezik!
A Darksidersnek vannak epikus csatái, látványos megoldásai, de néhány helyen, olyan szinten repetitív és unalmas, és RONDA(!) hogy az arcom kapartam tõle. Ez a játék lopások összessége és a legjobb elemeket lopták el egyes játékokból, de így egybegyúrva már túl sok, megüli az ember gyomrát. A kombók pl. 80%-a kukázható... relatív nehéz õket elõhozni és a megfelelõ idõben elsütni ráadásul amúgy is feleslegesek.
GoW, WoW, Half Life, Portal, DMC szemrebbenés nélküli nyúlások.
Szép CE, de 100%, hogy kihagyom, inkább Fallout New Vegas CE.
Ez csak az én véleményem, semmit nem számít, bátran leszarandó.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Méghozzá azon, hogy a GTA 4 és a Liberty City nekem NEM KELL kézzelfogható verzióban, egyszerûen csak végig akarom játszani õket 1x és utána nem érdekel. Erre és ennyiért tökéletes lenne a satanic steam.
Akinek van steam-je: Meddig érvényes ez a GTA 4 ár?
Elõre is thx!
GTA IV-et most akcióban nekünk 7,5 euróért kínálja, az amcsiknak meg csak 5 dollár... <#boxer>#boxer>

2010.06.29 353,27
2010.06.28 344,81
2010.06.21 333,62
Szerencsére mmo, azt meg jó messzirõl kerülnöm kell :-)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
every damn day

p.s.: Amúgy szerintem egyik kutya másik eb... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Én nem ragaszkodom annyira a magyarhoz. Egyébként is kell tanulnom a nyelvet 😊
Döbbenet!
Még beszerzek 1 fallout 3 goty-t, oblivion goty, jade empire, fahrenheit-et, meg majd Fable 3, Fallout new vegas, de más játékot én nemigen veszek. Ezek is ráérnek 1-2, akár 3 évre is. Egyáltalán nem sürgõs.
Többnyire amúgyis csak az USA-n belül küldözgetnek ahogy elnéztem... De persze biztos van kivétel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Vesszen marhám, házam..." de ez kell... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Én biztos nem utalnék elõre egy ismeretlennek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"North Americans can pre-order at any participating retailer — like GameStop — starting today. European pre-orders will be available throughout Europe in the weeks to come."
Innen, legalul...
Þór vígi þessi rúnar
Szóval megéri.
The witcher bõvítettet vettem 3800-ért, ezért az árért csak a kapuig mentem érte. Galaxisba 5000 Ft+min 1000 Ft posta, mivel vidéki vagyok. Szóval ez is megérte.