Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Elektronikus-kikötõ :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Imádom a játékait! A Sinking Island és az Amerzone hol kapható?

every damn day

IMYke2.0.0.0
Pofátlanul irigy vagyok 😊))))
Szép gyûjtemény!
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Köszönet :-)

Ebay. Már vagy 5-6 éve vásárolok 1-2 kedvenc power sellertõl, akad olyan, aki egyáltalán nem postáz magyarisztánba, de vagy 25 levél után meggyõztem, hogy nekem érdemes én más vagyok... nem úgy más :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyon szépek, grat!

A Paradise-t, a Sinking Island-et és a Nikopol-t sem láttam még magyar boltokban, Syberia-kat is csak nagyon régen (mostanság meg csak EVM-es kiadásban kapható, úgyhogy inkább megvettem GOG.com-on... Sátáni cselekedet volt, tudom <#eplus2>).

Ahogy elnézem, ezek zsír újak. Honnan vannak, ha lehetek windisgratz? <#vigyor3>

Tinman
Steam, steam és steam... szörnyû emberek vagytok.

Én meg boldog... Benoit Sokal.

Teljes a Sokal gyûjteményem... a szám nem a fülemig, hanem a tarkómig ér :-)

Egy kis képes összefoglaló:

Amerzone (Syberia elõtt jelent meg, ha jól tudom Sokal elsõ ténykedése a játékok frontján)

Syberia I. GOTY (Bonus CD is van kérem)

Együtt a II. résszel:

Paradise

Sinking Island

Nikopol: Secrets of the Immortals

Tegnap megvettem a Red Orchestrát! Még valaki? 😊

Egyébként is szemezgettem már vele régóta. Anno, amikor fellõtték Steam-re, volt egy ingyenes hétvége, amikor is volt alkalmam kipróbálni, de az akkori gyengécske gépemen nem futott túl jól, így nem is tudtam élvezni. Most már ilyen gondok nincsenek 😊 A grafikát biztosan sokan lefikázzák, de számomra jól néz ki, elképesztõen hangulatos, és a környezet, a katonák, a jármûvek, a fegyverek, és egyszerûen minden annyira autentikus (legalábbis nekem annak tûnik 😊), hogy a beleéléssel nem volt gondom egy percig sem. A realisztikusságról nem is beszélve - persze nem teljesen az, de törekszik rá minden elemében.

Most még jobbára csak ismerkedem a pályákkal gyakorló módban, gépi társakkal és ellenfelekkel. Ilyen hülye AI-t még sehol nem láttam, de komolyan. Aki esetleg AI ellen akar játszani, annak a csalódás garantált. Multiban viszont... <#worship>

Ja, mindezt csak azért írtam le, mert hátha valaki kedvet kap egy jó kis II. vh-s multiplayer FPS-hez <#wink> Ma este 7 óráig potom 2,5 euróért be lehet szerezni Steam-en (tõlem 720 Ft-ot vontak le).

Daell Drow
Még mindig nincs bankkartyam, de egy haveromat megkertem hogy vegye meg a mai akciok kozul a Torclight es a Left 4 Dead-t.
balee4
Nem is hiszem, hogy megvenném, majd PS3-ra occsón.
Az igaz hogy a GoW-oknak nem érhet semmi a nyomába. Illetve most a Bayonetta-t tolom és nagyon tetszik, fõleg a harcrendszer.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dj Tommy
Steamen akció:
Flatout Ultimate Carnage: 1,90 euro
Left 4 Dead: 5,10 euro

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Nem akarom elvenni a kedved, de éppen 2 hete, hogy végigvittem XBOX-on.
Ha nem létezne a God of War egyetlen része sem, akkor azt mondanám, hogy "ejj de kiba. rendben van ez a játék"... de létezik!

A Darksidersnek vannak epikus csatái, látványos megoldásai, de néhány helyen, olyan szinten repetitív és unalmas, és RONDA(!) hogy az arcom kapartam tõle. Ez a játék lopások összessége és a legjobb elemeket lopták el egyes játékokból, de így egybegyúrva már túl sok, megüli az ember gyomrát. A kombók pl. 80%-a kukázható... relatív nehéz õket elõhozni és a megfelelõ idõben elsütni ráadásul amúgy is feleslegesek.

GoW, WoW, Half Life, Portal, DMC szemrebbenés nélküli nyúlások.

Szép CE, de 100%, hogy kihagyom, inkább Fallout New Vegas CE.

Ez csak az én véleményem, semmit nem számít, bátran leszarandó.

balee4
Bocs, na még1x:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Kötelezõ darab, vásárlós. Episodes of Liberty City még jobb mint az alap, azt is 15-ért adják.

[merlinw.org]

Bence94
pedig egyszerûen hihetetlen jó játék szerintem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

vedd meg nyugodtan, 2 rongy nem sok erte. en is most vettem meg mindket jatekot, osszesen 5 ezer forintert. 16 gb/game.

robotnyk
este 7ig.
Tinman
Most nagyon elgondolkodtam!
Méghozzá azon, hogy a GTA 4 és a Liberty City nekem NEM KELL kézzelfogható verzióban, egyszerûen csak végig akarom játszani õket 1x és utána nem érdekel. Erre és ennyiért tökéletes lenne a satanic steam.

Akinek van steam-je: Meddig érvényes ez a GTA 4 ár?
Elõre is thx!

MerlinW
EU-ban van adó (VAT). Ne a Steam-et szídd, hanem az Uniót😊

[merlinw.org]

Mekkora csaló szemétláda ez a Steam!

GTA IV-et most akcióban nekünk 7,5 euróért kínálja, az amcsiknak meg csak 5 dollár... <#boxer>

MerlinW
Euro is 285..:/

[merlinw.org]

arty
az angliai rendeléseknek lasan leáldozik 😞((

Forza.

Tinman
ElPÉKesztõ GBP <#wow2>

2010.06.29 353,27
2010.06.28 344,81
2010.06.21 333,62

Tinman
Igazán szemrevaló darab, le a kalappal!
Szerencsére mmo, azt meg jó messzirõl kerülnöm kell :-)

Kandurex
😞 kár, h rossz irányba vitték, az alap játék szintre hozott grafikával ugyanúgy ütne.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

w77d
eggyezzünk emg abban, hogy szebb jövõt 😉

Ez milyen már?😄😄

every damn day

Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Smuge
Már több mint 7 éve megvan , gondoltam lefotózom. Biztos sokaknak ismerõs a Star Wars Galaxies mmorpg. Még ma is mennek a szerverek, de a játék sajnos már nem olyan mint régen volt. Viszont egész korrekt a csomagolása, egy tépõzáras, dombornyomott kihajtható dobozban kapott helyet. Létezik belõle egy keményfedeles collector's edition is, ez a normál változat tartalmaz egy 183(!) oldalas színes manualt, quick start manualt , limitált dupla oldalas posztert + megvan hozzá a Jump to Lightspeed kiegészítõ is, manual + dupla oldalas hotkey leírással. A többi kiegészítõ ( Trials of Obi-wan + Rage of The Wookies ) dlc formájában jelent meg.

Bárcsak megérteném az értelmét vagy a létjogosultságát annak a "más világnak" 😊

balee4
Csak simán egy jobb világ jöjjön.😄

Carlos
Én nem vágyom jobbik világra inkább lehetne más világ szerintem, bár vannak amikben egyetértenék a jobb világot illetõen... <#vigyor>

p.s.: Amúgy szerintem egyik kutya másik eb... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Hát el... Elkezdtem írni egy hosszabb hozzászólást, de töröltem, mert nem akarok flamet, és nem akarok megbántani senkit. Csak remélni tudom, hogy a mostani kétharmad álszent, hazug disznó is hamarosan elhúz a retekbe, és jön végre egy jobbik világ <#mf1>

balee4
Ne aggódj én is.

Carlos
elkúrták ezek is. nem kicsit, nagyon... <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Köszi!

Én nem ragaszkodom annyira a magyarhoz. Egyébként is kell tanulnom a nyelvet 😊

Én is... Azért kemény, hogy két hónapja még 300 Ft volt egy font, most meg 353...

Carlos
A 2/3 akarta ezt... én a maradék 1/3-ba tartozom. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Tényleg durva, bazz április körül volt 262-64 körül az euró, akartam vmit ide írni, de inkább nem politizálok.

Tinman
Árfolyamot néztétek? Az állam a pince alatt van, éppen a talajvíz sáros mocska áztatja.
Döbbenet!

Annyira nem érdekel, hogy pay-pal- ozzak.

Még beszerzek 1 fallout 3 goty-t, oblivion goty, jade empire, fahrenheit-et, meg majd Fable 3, Fallout new vegas, de más játékot én nemigen veszek. Ezek is ráérnek 1-2, akár 3 évre is. Egyáltalán nem sürgõs.

Többnyire amúgyis csak az USA-n belül küldözgetnek ahogy elnéztem... De persze biztos van kivétel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
énis igy gondolkodom!

"Vesszen marhám, házam..." de ez kell... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ha ebbõl kimaradok fellógatom magam :-/

Tinman
Paypal = védve vagy.

Már nem oszt nem szoroz! Megvettem 5-ért utánvéttel. Nem nagyon szoktam e-bay-t nézegetni. Tényleg ott hogy zajlik a kifizetés, utalás vagy van utánvét is?

Én biztos nem utalnék elõre egy ismeretlennek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
illetve ennyi plussz:

"North Americans can pre-order at any participating retailer — like GameStop — starting today. European pre-orders will be available throughout Europe in the weeks to come."
Innen, legalul...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
A Kotor 1-2 alig 1.5 hónapja talán összesen, pk.-val együtt volt bontatlanul(!) 6k. Ebay.

aprón lehet venni jó minõségû cuccokat olcsón: én is ott vettem Kotor 1-2-t összesen 5000-ért postázva. Mindkét játék tökéletes, karcmentes állapotban van. Galaxisnál mindez 9000 Ft+posta lett volna.

Szóval megéri.

The witcher bõvítettet vettem 3800-ért, ezért az árért csak a kapuig mentem érte. Galaxisba 5000 Ft+min 1000 Ft posta, mivel vidéki vagyok. Szóval ez is megérte.

Carlos
Eddig semmi infó sajna...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
New Vegas CE ügyben tudsz valamit esetleg?

Tinman
Miért nem veszed meg galaxisnál?