Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
"A dokumentáció elektronikus formában található meg a csomagban."
Akkor M-I E-B-B-E-N a maximális?
Az, hogy 2 játék + a külön multi egy dobozban ❤️ DVD?>3 DVD?> van? Ehh...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy zajlik a fizetés?
Mennyi idõ még megérkezik a termék?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezen 2 dolog kombinációja a játék, belemixelve még egy kis szerepjátékot (loot, szintlépés, questek).
Nekem megjelenéskor nem tetszett, hogy baromi nehéz volt, nem tudtad annyira pótolni az elhullott egységeidet, hogy felvedd a versenyt az ellenfél barackból már elitként (vannak egységszintek: elsõ 4 szint 1-4 sárga pötty az egység portréjának jobb oldalán, majd az 5. szinttõl 1 piros pötty, egészen a 10. szintig)kikerülõ egységeivel. Az egységek emellett szintlépésenként pontokat kapnak, melyeket adott egység képességeire lehet elkölteni.
Míg te csak alap képzettség nélküli egységeket toborozhattál, õ már alapból 5-ös, vagy a fölötti egységeket kapott. És elhiheted van ám különbség a kettõ között.
Ezen fenti negatívummal szemben, amit már elméletileg javítottak egy javítás alkalmával (talán az 1.03-as) teljesen rendben van, sõt remek ez a játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kinek van meg innen a King Arthur?
Õszintén... megéri 3.5k körül megvennem? Tudom olvassak tesztet, de félek elfogultak.
Szerintetek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jade Empire Special edition magyar feliratos(legjobb választás)-->990 Ft
Fable The lost chapters magyar feliratos(legjobb választás)-->990 Ft
The godfather the game --> 1000 Ft
Mind a három bontatlan, fóliás!
LV verziójú illetve úgy általában a CD Projektes origi játékokat kedvelem, mert örök garanciát adnak a termékeikre. Ha megsérül eltörik, kapsz új lemezet. A gyémánt kiadású witcheremet is már regisztráltam, így már örök életemre lesz witcherem . :-D Jól csinálják ezt nagyon a cdprojektesek. Na de nagyon elkalandoztam. Bocs a minimális offért.
Viszonylag baráti áron és egyben tudtam megrendelni ezeket, így csak 1 postaköltséget kell fizetnem. (Tudom megkaphattam volna e-bay-n olcsóbban, de ezért nem nyitok pay-pal-t)
Amúgyis még az Oblivion GOTY és Fallout 3 GOTY hiányzik a gyûjteménybõl (már lassan tényleg lehet annak nevezni: utóbbi 2 hónapban ezzel egüytt már a 6. origi játék amit veszek)
Csak mert ipon-ról amúgy is rendelnem kéne, csak játékért meg nem nagyon akarok szállítási költséget fizetni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Civ4 Complete: maximálisan megéri!
Trine: zseniális platformjáték, bõven megéri azt a pénzt, fõleg, mert többszöri végigjátszásra is érdekes marad a játékmenetébõl adódóan.
Day of Defeat: Source
Death to Spies Gold
Freedom Force Pack
Indigo Prophecy
Left 4 Dead 2
Men of War Gold
Red Orchestra
X-COM: Apocalypse
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: UFO Defense
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Forza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
elõször kitették a crysist féláron a napi speckó akcióban. most látom, hogy már a maximum edition van kint, 17.49ért. a kettõ külön 17.48. hát nem isteni akció? 😄
ezenkívül a váltás után a day of defeat még 0.99 volt, mostmár 1.99
a beat hazard meg mintha már másodszor lenne napiban...
Lesz egyébként dobozos verzió is a Monkeybõl?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez mit jelent, miért nem enged vásárolni a bank?
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge-t és hozzá kaptam elõrendelõi ajándékként az elsõ rész felújított változatát.
Thief 3: Deadly Shadows-t.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most rendesen elkezdek majd õszülni...
Amúgy van még kettõ bontatlan "valamim", de arról direkt nem teszek be egyelõre képet, mert az is egy gyûjtemény részét képezi majd... majd egyszerre. :-)