Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
a Gamestarhoz pont most adják teljes játékként

robotnyk
ez csak a maximumból jön, ami a játékra jellemzõ szófordulat, simán csak egy gold kiadás, csak más a név :p
robotnyk
megvan. nem tökéletes, és kicsit jellemzõen, magyarosan szembemegy az egyszerüsítési trendnek, annyi funkciót pakoltak bele, hogy az már szinte egészségtelen, de elég profi. még én is csak ismerkedek vele, de 3-4 körül érdemes beszerezni.
IMYke2.0.0.0
Engem nem zavar, ha egy 1,3 x 13,5 x 19 cm-es tokkal <+ a külsõ papírborítás> több van a "polcomon".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atkamon
Hát meg most így olcsóbb, nem?

arty
én becserélném szivesen a mostani, külön két játékom egy ilyenre... kevesebb helyet foglal a polcon, ez ennyit tud 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
A "Maximális" kiadásban ez zavar:

"A dokumentáció elektronikus formában található meg a csomagban."
Akkor M-I E-B-B-E-N a maximális?
Az, hogy 2 játék + a külön multi egy dobozban ❤️ DVD?> van? Ehh...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerintem elég jó áron vannak:
mass effect 2
Crysis Maximum Edition

Amazon.co.uk-rõl milyen tapasztalataitok vannak?

Hogy zajlik a fizetés?

Mennyi idõ még megérkezik a termék?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó játék! Ha szered a Medieval Total War 2-t és a Fantasy-t akkor tetszeni fog.

Ezen 2 dolog kombinációja a játék, belemixelve még egy kis szerepjátékot (loot, szintlépés, questek).

Nekem megjelenéskor nem tetszett, hogy baromi nehéz volt, nem tudtad annyira pótolni az elhullott egységeidet, hogy felvedd a versenyt az ellenfél barackból már elitként (vannak egységszintek: elsõ 4 szint 1-4 sárga pötty az egység portréjának jobb oldalán, majd az 5. szinttõl 1 piros pötty, egészen a 10. szintig)kikerülõ egységeivel. Az egységek emellett szintlépésenként pontokat kapnak, melyeket adott egység képességeire lehet elkölteni.

Míg te csak alap képzettség nélküli egységeket toborozhattál, õ már alapból 5-ös, vagy a fölötti egységeket kapott. És elhiheted van ám különbség a kettõ között.

Ezen fenti negatívummal szemben, amit már elméletileg javítottak egy javítás alkalmával (talán az 1.03-as) teljesen rendben van, sõt remek ez a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
SRÁCOK!

Kinek van meg innen a King Arthur?
Õszintén... megéri 3.5k körül megvennem? Tudom olvassak tesztet, de félek elfogultak.

Szerintetek?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vaterán keresztül frissen rendelt cuccaim:

Jade Empire Special edition magyar feliratos(legjobb választás)-->990 Ft
Fable The lost chapters magyar feliratos(legjobb választás)-->990 Ft
The godfather the game --> 1000 Ft

Mind a három bontatlan, fóliás!
LV verziójú illetve úgy általában a CD Projektes origi játékokat kedvelem, mert örök garanciát adnak a termékeikre. Ha megsérül eltörik, kapsz új lemezet. A gyémánt kiadású witcheremet is már regisztráltam, így már örök életemre lesz witcherem . :-D Jól csinálják ezt nagyon a cdprojektesek. Na de nagyon elkalandoztam. Bocs a minimális offért.

Viszonylag baráti áron és egyben tudtam megrendelni ezeket, így csak 1 postaköltséget kell fizetnem. (Tudom megkaphattam volna e-bay-n olcsóbban, de ezért nem nyitok pay-pal-t)
Amúgyis még az Oblivion GOTY és Fallout 3 GOTY hiányzik a gyûjteménybõl (már lassan tényleg lehet annak nevezni: utóbbi 2 hónapban ezzel egüytt már a 6. origi játék amit veszek)

fery02
De jó lenne, ha pl ipon és cdgalaxis között lenne olyan viszony (aztán lehet, hogy van is, csak nem tudok róla), hogy ha pl rendelek valamit ipon-ról, akkor ugyanazzal a futárral, lehetne hozatni a cdgalaxisból is játékokat, mert pl nagyon fájna a fogam GTA3-ra, GTA:EfLC, Dirt2-re, FUEL-re meg az új PoP játékra.
Csak mert ipon-ról amúgy is rendelnem kéne, csak játékért meg nem nagyon akarok szállítási költséget fizetni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
elvetemült vagy hogy videót csináltál XXD én inkább nem csinálok ilyet mert lezsibbad a karom mire átforgatom az összeset, fõleg a CE-ket kibontogatni XD

Igencsak jóféle játékaid vannak! Nagy része nekem is megvan. De elég lett volna róluk egy (vagy több) fotó... 😊

Red Faction: én nem venném meg. Szerintem eléggé monoton és gyenge játék, sivár környezettel. Persze el lehet vele lenni, mert annyira azért nem borzalmas, de elég távol áll a jótól is...

Civ4 Complete: maximálisan megéri!

Trine: zseniális platformjáték, bõven megéri azt a pénzt, fõleg, mert többszöri végigjátszásra is érdekes marad a játékmenetébõl adódóan.

A nagy nyári leárazások keretében én ezeket vettem meg Steam-en:

Day of Defeat: Source
Death to Spies Gold
Freedom Force Pack
Indigo Prophecy
Left 4 Dead 2
Men of War Gold
Red Orchestra
X-COM: Apocalypse
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: UFO Defense

Kongy
Videó az összes PC-s játékomról. (Régi Disney játékok kivételével):

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tototto
okés köszönöm az infókat akkor behúzzuk 😊

MerlinW
Nem egy Lost Vikings, de 1-2 kellemes estét el lehet tölteni vele. Ajánlós.

[merlinw.org]

arty
szvsz 5-6 órát elleszel vele (csak ne easyn állj neki, mert nagyon könnyû!)

Forza.

Gyönyörû!!! Lesz ilyen Magyarországon is? Mert, akkor lehet ebbõl CE lesz!

tototto
nagyon tetszik de mennyire hosszú, az alap árából kiindulva elég nagy volumenû játék lehet, de egy 2-3 órás játék idõ 4 eurót se ér, szal mire lehet számítani? 😊

arty
Szinglire, rombolni - vedd. Már, ha bírod a sandboxok óhatatlan monotonitását. Én anno végigjátszottam és nagyon tetszett.

Forza.

robotnyk
CIV4 complete steamen.
Bence94
red factionnel szemzgetek de nem tudom...<#wow3>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Trine steamen.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
balee4
Ninja Gaiden Sigma

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
asszem megint napszúrást kapott valaki a steamnél.

elõször kitették a crysist féláron a napi speckó akcióban. most látom, hogy már a maximum edition van kint, 17.49ért. a kettõ külön 17.48. hát nem isteni akció? 😄
ezenkívül a váltás után a day of defeat még 0.99 volt, mostmár 1.99
a beat hazard meg mintha már másodszor lenne napiban...
Jaja. Többször is megpróbáltam, de nem. De már mindegy, mennem kell dolgozni.

Atkamon
Nem hiszem, hogy azért nem tudsz fizetni, mert befagyaszották a kártyát, valami más gond lesz ott... Mindent jól adtál meg?

w77d
fene se tudja, de még az sem biztos hogy tényleg így van... be kell menni a bankba és rákérdezni

Shep
Kösz, még az ára sem rossz. DotT SE kellene még és akkor minden idõk legjobb kaland játéka is modern köntösben tündökölhetne.
Lesz egyébként dobozos verzió is a Monkeybõl?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Aha. És vajon mire fel? <#nemtudom>

MerlinW

[merlinw.org]

w77d
azt, hogy lehetséges hogy a bank befagyasztotta, zárolta a kártyádat...

Shep
A Monkey 2 SE mikor jön?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account,

Ez mit jelent, miért nem enged vásárolni a bank?

balee4
Steamen:

Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge-t és hozzá kaptam elõrendelõi ajándékként az elsõ rész felújított változatát.
Thief 3: Deadly Shadows-t.

Tinman
Cold as ice :-))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Nekem megvan az elsõ papírtokos kiadás, és keményen 1500 Ft-ért vettem anno. 😊

ha megvan valakinek az eredtei Metro 2033 lökjön már be képet róla-nem a magyar hanem az angliában kiadott.Volt rajta külön papírtok a dvd-re ráhúzva?
Köszi
Atkamon
Ugyanígy vagyok, mint te 😊

giorgio81
LotR?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
Help: Gothmog ;-)

Tinman
Sajnos nekem is csak ez a kiadás van meg egyelõre, anno 990 volt, majd cserélem normális verzára egyszer. 500-ért ajándék.

davidka003
500 Ft volt az Auchanban. Belülrõl elég igényes. 40 oldalas kézikönyv+egy kupon, hogy 50%-al olcsóbban tudok rendelni Gamestar régebbi számokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, de nyomodba se érek. <#vigyor>
Most rendesen elkezdek majd õszülni... vajh mi lehet a projekt 😊

Tinman
Azért neked is vannak irigylésreméltó darabjaid mester ;-)
Amúgy van még kettõ bontatlan "valamim", de arról direkt nem teszek be egyelõre képet, mert az is egy gyûjtemény részét képezi majd... majd egyszerre. :-)