Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Értem.
Jelenleg 16 ezer forintnyi rendelés van a kosaramban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos csak nyolcadikán lesz raktáron. Ezért még várnom kell rá.<#rinya>
De legalább küldtek egy e-mailt róla!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
ÉS meg is kaptad? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is innen rendeltem meg a Mass Effect 2 CE kiadását 5880Ft-ért (postaköltséggel együtt).<#eljen>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Ha most eladod 3.000 + PK akkor megveszem 😊

hehe, ezt az extra verziót még a megjelenésekor vettem meg 17.000(!) Ft-ért...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

FrezeR
ez meg a másik véglet <#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Szerintem, egyszerûen csak az aktuális készlet ("Raktáron") és felkapott játékok listáját frissítik...
Ettõl függetlenül, találtam ilyet is 😊 Nem merem elhinni...

FrezeR
Én is találtam pár érdekességet de néhány játék ára elborzaszt...ilyen 8-10 éves játékok éveiknek megfelelõ ezresért azért durva...😊 nem tudom, hogy folyik itt az árképzés.

IMYke2.0.0.0
Számos olyan játékot találtam az elmúlt fél órában, amit csak Amazonról tudtam volna megvenni.
Eddig ezek vannak a kosaramban, és ráérek megrágni a dolgot, hogy kellenek-e vagy sem, és hogy teszek-e mellé mondjuk egy Gothic Universe-t az elsõ rész miatt...

Jah. Nem minden terméknek van jó ára, de pl. az Oblivion GOTY külföldön sem olcsóbb!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FrezeR
Érdekes dolgok vannak ezen az oldalon pl, Imperium Galactica 2: 11 090 Ft?? <#wow1> az hogy? Ráadásul a termék beszállítási dátuma 30.01.2007.<#zavart2> Simán kosárba tehetõ mindenesetre.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>
Regisztráltam is gyorsan, és már ott van a kosárban - most keresek még valami olcsóságot :9

http://www.supergamer.hu/the-elder-scrolls-4-oblivion-game-of-the-year-edition-p-5758.html

Mit találtam neked IMY...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Közben megnéztem, hogy ballag lefelé a font árfolyam--> tegnapról mára 3 forintot esett!

Ezt nem tudtam! Mik vannak? Komolyan én se értem az ilyet. De az elsõ hirdetés se rossz ár érte sztem.

IMYke2.0.0.0
A második linken már korábban én is próbálkoztam, de a "jelenlegi gyõztes" ajánlata védett - ergo, õ fog gyõzni akkor is, ha Te nagyobb tétet teszel... csak tudnám, ennek mi értelme van: vegye le az akciót a francba és adja el neki.

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/bontatlan_pc_jatek_dragon_age_2_napos_aukcio_175095078.html
Ez bontatlan, szerintem akit nem zavar, hogy nincs benne minden DLC (ugye hogy is lenne ez nem olyan verzió annak ennyiért megéri) Bevallom még egy bûnös gondolatként nekem is megfordult a fejemben, hogy hozzácsapom a többi ezen eladótól vásárolt termékhez.

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/dragon_age_origins_pc_angol_verzio_1_ft_rol_nma_174848144.html
Ez bontott verzió, de nagyon olcsó

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/bontatlan_pc_jatek_mass_effect_2_2_napos_aukcio_175096049.html
Ez meg egy Mass effect 2 olcsóért és 5 óra múlva lejár, fix áras. Ezen eladóval megegyeztem, hogy utánvéttel küldje a játékokat, amit tõle rendeltem.

Bocs, de Oblivion GOTY-t olcsón nem találok sajnos. Viszont FAllout 3 Goty Game-rõl rendelve 5100 ha valakit érdekel. Az még engem is elgondolkoztat.

Az is egy nézet! Bevallom nekem warez verzió van meg belõle, de mentségemre szóljon, hogy elkezdtem a bioware játékokat begyûjteni: nemrég vettem meg a Kotor 1-t, és a napokban a JAde EMpire-t és meg fogom venni a Dragon Age-t és a Mass Effect 2-t is, csak nem akarok külön szarolni a DLC-kel, anélkül meg nem akarok vele játszani.

Így megvárom a GOTY verziót (Dragon age 2 és Mass effect 3 elõtt szerintem kell, hogy kijöjjön Goty verzió mindkettõbõl) és majd teljes egészében veszem meg. Ha meg nem jön ki, akkor majd megveszem akkor az alapot, de nem gondolnám, hogy lemezes verióban nem dobják majd ki a DLC-ket (pl. oblivion knights of the nine, igaz az Bethesda, nem Bioware).

Ezzel a warez dologgal meg úgy vagyok, hogy amíg nem dobnak ki belõle demo-t addig lewarezolom, mert ki akarom próbálni, hogy milyen a játék és legfõképpen, hogy hogy fut (optimalizáció stb) a gépemen nehogy beszo...pódjak, hogy esetleg szar. Láttatlanban nem szeretek vásárolni, csak ha már kipróbáltam valamit elõtte. Ugyanez volt a Kotor 1-2-vel, Fable-lel, JAde Empire-rel: leszedtem végigjátszottam többször és már akkor eldöntöttem, hogy ezek megérdemlik, hogy megvegyem õket (igaz nem megjelenéskori áron, mert annak idején még nem dolgoztam, nem volt lóvém, így most olcsóbban beszereztem).

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Dragon Age 2 napos aukció a Vaterán ~6 óra múlva ér véget...

Atkamon
Hát igen, viszont akkor nem játszhattam volna végig a Mass Effect-et már 4szer, warezban meg elvõl nem töltök le egy ilyen csodálatos játékot.

IMYke2.0.0.0
Engem érdekelne... kitõl? Linked van, mert most keresem de nem találom.
Oblivion-ra gondoltam.

Dragon Age, Mass Effect 2 témában: lesznek azok még olcsóbbak is, sõt.

Szerintem mindkét játékból lesz Év játéka kiadás, melyben az összes DLC benne lesz remélhetõleg, mint az Oblivionnál, FAllout 3-nál és pl. Neverwinter nights 2-nél is van ilyen csomag.

Szerintem egy ilyen GOTY jobban megéri, mint önállóan megvenni a sima ME2-t vagy a DA-t, utána meg fogható a fejed, amikor egybecsomagolva kijönnek, hogy miért is vetted meg.

Én biztos kivárom, habár szó se róla 4000 Ft-ért igencsak csábító (egyébként Vaterán, akitõl most a legutóbbi szerzeményeimet szereztem, õ árul mindkét játékból bontatlan verziót darabonként 3000 Ft-ért. DE vigyázat 2 napos aukcióra voltak betéve és legutóbb tegnap néztem (lehet már nincsenek is meg). Ha Pesten laksz, akkor Galaxisba egyszerûbb (4000), de ha vidéki vagy, akkor postával házhozszállítással együtt jössz ki 4000 Ft-ból ha VAteráról rendeled, mintha GAlaxisból (utóbbi esetben 4 helyett 5000 lenne a végösszeg a kiszállítás miatt)

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

SA-hoz is térkép + kézikönyv (de ezt hardverapróról vettem)

GTA 3 meg CDG-bõl van igen, ugyanaz a kiadás amirõl pár hónapja i2k is linkelt képeket

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

balee4
CD Galaxisben vetted a GT3-at?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Grat hozzá!
GTA 3 honnan van? Nem tudtam, hogy az itthon forgalmazott példányokhoz is jár térkép + kézikönyv.

S2000
Grat! SA-hoz mik járnak? Térkép/city guide? Régóta be szeretném már én is szerezni.<#eljen>

Ma szerzett játékok:

És a GTA 3-hoz jár kézikönyv + térkép, szóval 2k-t abszolút megér<#eljen>

davidka003
Igazából egyszerûbb ha letölti torrentrõl és ha tetszik utána is megveheti. Én így szoktam. Nem zsákbamacskázok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én megadnék érte annyit, de még én is csak szeretném megtapasztalni. A slágerjátékokkal szemben az efféle rétegjátékoknál bullshitmentes rivjúkat találni a nagyoknál. Viszont magyar tesztre magyar játéknál én sem mernék hagyatkozni.
Középárfolyamot kell nézni, és nem valutát, hanem devizát. Nincs nagyságrendi eltérés az MNB-shez képest. Egyébként váltathatsz a PayPallal is, de bankoddal jobban jársz.
Ezt pont jónak mondod... <#vigyor>

és tudod regisztrálni a Steam-en is, így nem kell az install CD-vel bajlódnod.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Jaja, középárfolyamon vonnak.

#4837: kevesebb helyet foglal a polcon - Nem sokkal. Ha jól emlékszem, ez a kiadás vastag tokos, amilyen a Medal of Honor Anniversary is. Én örülök, hogy külön-külön van meg, kézikönyvvel.

#4832: megéri 3.5k körül megvennem? - Én is ezen filózom. Csak most van leakciózva a Dragon Age, a ME2, és még sok más is... Egyébként szerintem megéri, én mindenképpen meg akarom szerezni, mielõtt ebbõl is zsebpénzbarát kiadást csinálnak...

#4843: a cdg-ben kapható gta 3-hoz jár-e kézikönyv, térkép páros? - Szerintem nem. Én onnan rendeltem, még vagy két éve, de nem volt benne. Viszont a game.co.uk-rõl megrendelheted olcsóbban, ahhoz van térkép is meg miegymás. Imyke tett be róla képet régebben.

giorgio81
Én úgy tudom a saját bankod középárfolyamán vonják

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tényleg ez a valuta váltás ez nem bankfüggõ véletlenül?
Pl.: Ha én a "Fõváros" Banknál vagyok és vásárolok külföldrõl fontban, akkor az a Fõváros bank eladási árfolyam alapján számolva vonja majd le a lóvét a számlámról szerintem. Akkor viszont az árfolyam, amiért váltja nem a bannerban elérhetõ 343 Ft, hanem a "Fõváros" bank esetében 356 Ft.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#buck>

Kösz az információt!

IMYke2.0.0.0
Még nem készültem el a teljeskörõ FAQ-al a bannerbe, de:

Game, Zavvi, TheHut:
- magyar bankkártyás fizetés: OK
- postáznak Magyarországra: OK <2,95 font, és 1-1 font>
- csomag(ok) megérkezési intervalluma: 5-10 nap - és vannak szélsõségek is.
- VISA Electron: ok

Kell-e külön bankszámlát, alszámlát nyitni az internetes / külföldi rendelésekhez?
Nem, de az ördög nem alszik.

Atkamon
Azt szerintem mindenhol elfogadják. De esetleg próbáld ki...

Visa electron kártyát elfogadnak szerinted? Mert momentán csak olyan kártyám van!

IMYke2.0.0.0
Szállít, én vásároltam is tõlük, ahogy még jó páran itt... :Ö

A Game akkor szállít Magyarországra? Mert most azt olvastam az oldalukon a Help-ben.

Na le is tettem errõl az amazonról... Azt hittem, hogy a Fallout 3 GOTY és Oblivion GOTY-t meg tudom rendelni 8500-ért, de ezután utána olvastam és kiderült, hogy még ehhez jön + 20 fontnyi (jelenleg 7140 forintnyi) szállítási költség. Na ekkor gondoltam, hogy akkor elmennek ezek a pi.....ba.

davidka003
Én egy olyan kiadásra várok amiben majd benne lesz mind a 3 DLC.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Köszi a KA infókat!
Egyelõre várok, mert, ha már most GS-ban teljes játék, akkor alig 2-3 hónap és 1990-ért lesza galaxisban a dobozos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyon jó kérdés! Engem is érdekelne...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem tudjátok véletlen hogy a cdg-ben kapható gta 3-hoz jár-e kézikönyv, térkép páros?