Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valaki nem szereti digit disztribet, valaki igen.
Szerintem 4924-es hozzászólás nem volt sértõ, õ csak kifejezte, hogy sajnálná ha eltûnne a hagyományos játékkiadás a digitális kiadások miatt.
Nagyon valószínûsítem, hogy ez lesz a jövõ (pláne, hogy így a kiadóknak sem a lemez árát, sem a doboz kézikönyv elõállítását nem kéne kifizetnie, így olcsóbban kijönnének)!
Mégegyszer megismétlem, hogy maximális tisztelet jár mindenkinek, aki kiszorítja a havi költségvetésébõl 1-1 játék árát, kiváltképp ha 0 day veszi meg függetlenül attól, hogy az digit d. verzió, CE vagy sim dobozos.
Meg merem kockáztatni, hogy ezen utóbbi mondatomat minden ezen fórumtémában rendszeresen vagy kevésbé rendszeresen író kolléga nevében is kijelenthetem, mint általános véleményt (fõleg a rendkívül elharapodzó warezolás függvényében).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak egy picit vettem magamra. 😄
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Te favorizálod a digitális terjesztést, támogatod is, lelked joga.
A "megmutatáshoz" - Te is érzed - nem sok köze van a STEAM/GoG és más általam marhaságnak tartott terjesztésnek.
Tudod hány mp alatt készítek neked olyan listát, amin dobozképekkel szerepelnek a "digitális" játékaim?
Csak érdekességként szúrtam be, de szerintem nézd meg a #4873-as hozzászólásban szereplõ cikket
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A régi topikfejlécben az volt, hogy "Mutassuk meg egymásnak drágaságainkat". Az, hogy én digit disztrib-ben veszem meg, a kézzelfoghatóság kivételével bármit is levon a játék élményébõl, abból amit megvettem? Nem. Nekem attól még ugyanúgy a drágaságom.
Másrészt, a topik címe: Eredeti játékaink. A steames, g2play-es játék ugyanúgy eredeti mint a zavvis, game-s, vagy cdgalaxisos. Ha ennyire lenézitek, és privilegizálni akarjátok a topikot arra, hogy "csakagyûjtõi, meg csakadobozos", akkor nevezzétek át a topikot.
Végezetül: minek vegyek meg olyan játékot dobozosan, amiben semmi speciális kiadás nincsen (ergo. nincs jubileumi ötmilliódik, gyûjtõi, ilyenek). Amibõl van gyûjtõi, és szeretem, azt meg is vettem dobozosan. (Masters of Orion, Need for Speed, Assassin's Creed 2, stb) Illetve, van akinek szokása az origi dobozos CD kulcsot beregisztrálnia (nálam ez az UT, az FM és a CS)
Összefoglalva: a digitális vásárlás megfelel a topik "követelményeinek", mégiscsak eredetiben vette meg, ami mostanság becsülendõ. Igen, lehet hogy nem olyan igényes, de attól még a vásárlója részére ugyanúgy értékkel bír, "drágaság".
Döntsétek el, mindenki, beszólogatások nélkül (nincs merevedésem a steames képernyõk láttán, ciki a digitdisztrib, minek veszi egyáltalán), vagy nevezzétek át, szabjátok meg úgy a topiktémát, hogy csak a ti igényeiteknek megfelelõ emberek játékai kerülhessenek ide. Utóbbi esetében ISMÉT nagyot csalódtam az SG-s közösségben, bár ez már akkor megtörtént, amikor ezt a hozzászólást olvastam...
No offense, de a lelkembe tiportok, amikor az általam steamen megvásárolt játékokat szó szerint úgy kezelitek, mintha a huszonkilencedik torrentoldalról letöltött SKIDROW vagy RLD verzió lenne. Nem az, hanem igenis eredeti, és büszke vagyok rá, hogy nekem eredetiben van meg, még ha nincs is a polcomon a mostanság divatos selejt mûanyag tok, ami 10 kinyitás után szétesik.
Zeladon

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Itt is van Psychonauts 1031 Ft-ért!
Boltot most fedeztem fel, semmit nem tudok róla gyakorlatilag.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://cdgalaxis.hu/PC/17260/stalker.html
http://cdgalaxis.hu/PC/17382/stalker-clear-sky-angol.html
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ráadásul az SG-n PC fronton elég durva wrz zajlik, muszáj értékelni, hogy vannak akik eredetiben veszik meg, még akkor is, ha ilyen... hogy is mondjam szépen, ilyen "érdekes" formában.
Errõl sajna lekéstem ;(
1. A sztím, gog, stb nem warez, ergo eredeti.
2. Viszont a régi banner felirat az volt, hogy "mutassuk meg egymásnak drágaságainkat". Nekem pl. zéró merevedésem van egy steam acc láttán.
A tegnap belinkelt GTA3 erõsen kellene, térképpel, kézikönyvvel, ergo attól izgalomba jöttem. A sztímes képek kapcsán, meg olyan érzésem van, mint amikor te szoktad belinkelni a wrz iso-król készült könyvtárstruktúra képét... nem tehetek róla, semmibe nem nézem, sõt kifejezetten gyûlölöm, mert minél több ember kattan rá, annál kevesebb hagyományos média fogy, annál kisebb lesz a kiadókban az inger, hogy igényes kiadásokat adjanak ki. Már pedig nekünk, igazi gyûjtõknek ez maga a vég. Ha ez a nap eljön, azon nyomban warezolni fogok, szigorúan mindent.
Szerk.: Legfeljebb így: "Az ördög mûvei"...
Egyébként jó lenne egy funkció, amivel egyik accountomból a másikba átrakhatnék egy-két játékot. De gyanítom, ilyet soha nem fognak bevezetni.
Company of heroesom dobozos, a két kieg steames... steamen bedobtam egy 'temp' kategoriába, inkább ne is lássam, eszembe se jusson, hogy "csak" ott van meg.
Forza.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
plusz nemsoká hozok képet a dobozosokról is 😊
De-de te vagy hibás! Mert ha rád hallgattok, olyan, mintha magamra hallgatnék :-D Várjunk csak... akkor eszerint az én hibám <#idiota>#idiota>
Psychonauts: A sallangot az olcsóra értettem, elnézést, ha félreérhetõ voltam.
Psychonauts pedig mint "sallang"? <#ejnye1>#ejnye1>
GTA 3 kapcsán pedig ne engem hibáztass 😛 Csak annyit mondtam, hogy "szerintem", a saját példámból kiindulva asszem jogos volt a feltételezés 😊
Ja, és grat! Divinity II-t mikor kezded el?
Tegnap adtam le egy galaxis rendelést, de kimaradt GTA3, mert Indigo-ra hallgattam. GÁDDEMIT!
Amúgy pedig GRATULÁLOK!
Ez meg csak olyan sallang... ja Psychonauts 1.000 ft volt bontatlanul:
Most viszont Uncharted 1 elsõ kiadást vadászok.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ez se egy rossz kis csomag, kicsit drága, de egyben van!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."