Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
utólag én is megbántam.. pár óra alatt kiakasztottam és baszott monoton volt..

IMYke2.0.0.0
<#worship><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne sértõdj meg légyszives! Maximális tisztelet érte, hogy kifizetted az általad vásárolt játékok árát!

Valaki nem szereti digit disztribet, valaki igen.

Szerintem 4924-es hozzászólás nem volt sértõ, õ csak kifejezte, hogy sajnálná ha eltûnne a hagyományos játékkiadás a digitális kiadások miatt.

Nagyon valószínûsítem, hogy ez lesz a jövõ (pláne, hogy így a kiadóknak sem a lemez árát, sem a doboz kézikönyv elõállítását nem kéne kifizetnie, így olcsóbban kijönnének)!

Mégegyszer megismétlem, hogy maximális tisztelet jár mindenkinek, aki kiszorítja a havi költségvetésébõl 1-1 játék árát, kiváltképp ha 0 day veszi meg függetlenül attól, hogy az digit d. verzió, CE vagy sim dobozos.
Meg merem kockáztatni, hogy ezen utóbbi mondatomat minden ezen fórumtémában rendszeresen vagy kevésbé rendszeresen író kolléga nevében is kijelenthetem, mint általános véleményt (fõleg a rendkívül elharapodzó warezolás függvényében).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
"Amibõl van gyûjtõi, és szeretem, azt meg is vettem dobozosan."

Csak egy picit vettem magamra. 😄

Dj Tommy
A Stalker shadow of chernobyl-hoz nincsen<#shakehead>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

robotnyk
fight the machine!

IMYke2.0.0.0
Ne érezd megsértve magad - nincs okod rá. Senki sem sértegetett.
Te favorizálod a digitális terjesztést, támogatod is, lelked joga.
A "megmutatáshoz" - Te is érzed - nem sok köze van a STEAM/GoG és más általam marhaságnak tartott terjesztésnek.
Tudod hány mp alatt készítek neked olyan listát, amin dobozképekkel szerepelnek a "digitális" játékaim?

Csak érdekességként szúrtam be, de szerintem nézd meg a #4873-as hozzászólásban szereplõ cikket .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
köszi, hogy ennyire értékeled, hogy húsz éves fejjel nem warezhuszárkodom mint a kortársaim 90%-a, hanem beleszorítom a büdzsémbe a játékvásárlást. És igen, nem olyan mintha dobozos lenne, de attól függetlenül MEGVETTEM, mert szeretem az adott játékokat.

A régi topikfejlécben az volt, hogy "Mutassuk meg egymásnak drágaságainkat". Az, hogy én digit disztrib-ben veszem meg, a kézzelfoghatóság kivételével bármit is levon a játék élményébõl, abból amit megvettem? Nem. Nekem attól még ugyanúgy a drágaságom.

Másrészt, a topik címe: Eredeti játékaink. A steames, g2play-es játék ugyanúgy eredeti mint a zavvis, game-s, vagy cdgalaxisos. Ha ennyire lenézitek, és privilegizálni akarjátok a topikot arra, hogy "csakagyûjtõi, meg csakadobozos", akkor nevezzétek át a topikot.

Végezetül: minek vegyek meg olyan játékot dobozosan, amiben semmi speciális kiadás nincsen (ergo. nincs jubileumi ötmilliódik, gyûjtõi, ilyenek). Amibõl van gyûjtõi, és szeretem, azt meg is vettem dobozosan. (Masters of Orion, Need for Speed, Assassin's Creed 2, stb) Illetve, van akinek szokása az origi dobozos CD kulcsot beregisztrálnia (nálam ez az UT, az FM és a CS)

Összefoglalva: a digitális vásárlás megfelel a topik "követelményeinek", mégiscsak eredetiben vette meg, ami mostanság becsülendõ. Igen, lehet hogy nem olyan igényes, de attól még a vásárlója részére ugyanúgy értékkel bír, "drágaság".

Döntsétek el, mindenki, beszólogatások nélkül (nincs merevedésem a steames képernyõk láttán, ciki a digitdisztrib, minek veszi egyáltalán), vagy nevezzétek át, szabjátok meg úgy a topiktémát, hogy csak a ti igényeiteknek megfelelõ emberek játékai kerülhessenek ide. Utóbbi esetében ISMÉT nagyot csalódtam az SG-s közösségben, bár ez már akkor megtörtént, amikor ezt a hozzászólást olvastam...

No offense, de a lelkembe tiportok, amikor az általam steamen megvásárolt játékokat szó szerint úgy kezelitek, mintha a huszonkilencedik torrentoldalról letöltött SKIDROW vagy RLD verzió lenne. Nem az, hanem igenis eredeti, és büszke vagyok rá, hogy nekem eredetiben van meg, még ha nincs is a polcomon a mostanság divatos selejt mûanyag tok, ami 10 kinyitás után szétesik.

IMYke2.0.0.0
Megelõzve a kérdéseket:

Zeladon

ZsZso
Naná, hogy ezért kérdeztem 😊 Asszem ma megnézem local boltokba, hátha. Aztán ha nem jön össze, akkor neten rendelek.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

http://www.zeladon.com/cart.php?target=category&category_id=93&pageID=7
Itt is van Psychonauts 1031 Ft-ért!

Boltot most fedeztem fel, semmit nem tudok róla gyakorlatilag.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bakvarnyu
ZsZso
zeladon.com -ról hallottatok -e? Mik a tapasztalatok? Én valamiért bizalmatlan vagyok így elsõ pillantásra.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kongy
Rogue Warrior? Normális vagy te? Azért PÉNZT kiadni???

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
Atyaég! Tényleg igazad van! Az utolsót vittem el kemény 1000 Ft-ért ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Csak hiába értünk mi ketten egyet, tudod jól, hogy jogilag a digit disztrib eredetinek számít, vagyis doggy90 kérése abszolút jogos.
Ráadásul az SG-n PC fronton elég durva wrz zajlik, muszáj értékelni, hogy vannak akik eredetiben veszik meg, még akkor is, ha ilyen... hogy is mondjam szépen, ilyen "érdekes" formában.

ZsZso
<#worship> Grat. Hatalmas találat volt!

Errõl sajna lekéstem ;(

IMYke2.0.0.0
Iszom szavaidat, és teljesen egyetértünk.

Tinman
Hugh... nem tudok állást foglalni, mert:

1. A sztím, gog, stb nem warez, ergo eredeti.

2. Viszont a régi banner felirat az volt, hogy "mutassuk meg egymásnak drágaságainkat". Nekem pl. zéró merevedésem van egy steam acc láttán.

A tegnap belinkelt GTA3 erõsen kellene, térképpel, kézikönyvvel, ergo attól izgalomba jöttem. A sztímes képek kapcsán, meg olyan érzésem van, mint amikor te szoktad belinkelni a wrz iso-król készült könyvtárstruktúra képét... nem tehetek róla, semmibe nem nézem, sõt kifejezetten gyûlölöm, mert minél több ember kattan rá, annál kevesebb hagyományos média fogy, annál kisebb lesz a kiadókban az inger, hogy igényes kiadásokat adjanak ki. Már pedig nekünk, igazi gyûjtõknek ez maga a vég. Ha ez a nap eljön, azon nyomban warezolni fogok, szigorúan mindent.

Tinman
Bontatlanul lett, nem a hardverapróról, hanem a dome-ról.

IMYke2.0.0.0
Kizárt - digitális disztribúció nem kerül bannerbe.

Szerk.: Legfeljebb így: "Az ördög mûvei"...

ZsZso
OK, rájöttem: hardverapro.

ZsZso
Psychonauts honnan lett?

arty
Jól látod, ezzel elõzik meg a használtkereskedelmet.

Forza.

Válts "lista" nézetre, ott jobb klikk a játékon, "Set Category", és itt rakhatod õket különbözõ kategóriákba (mappákba). Amit nem szeretnél látni, azt a mappát összecsukod.

Egyébként jó lenne egy funkció, amivel egyik accountomból a másikba átrakhatnék egy-két játékot. De gyanítom, ilyet soha nem fognak bevezetni.

robotnyk
tegyél mindent favba, amit látni akarsz, és állítsd arra a nézetet.
na azt hogy kell?mert engem is zavar egy két játék a listába,ha lehetne még törölném is😊))
akar a bannerba is kikerulhetne a steam es gog a tobbi melle. : )

Nem akarom teleszemetelni a fórumot Steam-es és GOG-os képernyõképekkel, úgyhogy ezt most kihagyom <#vigyor>

arty
Nemtom, te hogy vagy vele, de nekem ez a halálom 😊
Company of heroesom dobozos, a két kieg steames... steamen bedobtam egy 'temp' kategoriába, inkább ne is lássam, eszembe se jusson, hogy "csak" ott van meg.

Forza.

Fabio Capello
Úgy tudom, még mindig foglalhatóak jegyek a Banamákra...

w77d
dobozos

arty
és hol az EVO?

Forza.

w77d
mivel én inkább dobozos CE-ket és sima kiadásokat vásárolgatok sûrûn, így steam-en csak ezek vannak:

grebber
Itt az én steam-es listám is:

Next PC upgrade: 2022

Fabio Capello
na most betöltötte õket, akkor mégegyszer, így mégiscsak szebb 😊

w77d
há látod alig többé már újat kapsz XD

kissé keveslem a 3000 +pk-t ezért a klasszikusért 😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Fabio Capello
passz :/

robotnyk
miért nem töltõdnek be nálad a kis képek?
Fabio Capello
Ideje, hogy én is megmutassam mim van. Ne nézzetek le érte, én a digitális vásárlás híve vagyok, habár akad pár jó öreg dobozos játékom is. Nem vagyok nagy játékgyûjtõ, úgy fél éve kattantam rá, szóval így nézzétek a játékmennyiséget 😊

plusz nemsoká hozok képet a dobozosokról is 😊

Tinman
Íbéj :-)

De-de te vagy hibás! Mert ha rád hallgattok, olyan, mintha magamra hallgatnék :-D Várjunk csak... akkor eszerint az én hibám <#idiota>

Psychonauts: A sallangot az olcsóra értettem, elnézést, ha félreérhetõ voltam.

GOG.com-on megint kaptam egy ingyen játékot <#buck>

Basszus, csak nézek, hogy miket szerzel be bontatlanul... <#wow1> Divine Divinity-t pl honnan?

Psychonauts pedig mint "sallang"? <#ejnye1>

GTA 3 kapcsán pedig ne engem hibáztass 😛 Csak annyit mondtam, hogy "szerintem", a saját példámból kiindulva asszem jogos volt a feltételezés 😊

Ja, és grat! Divinity II-t mikor kezded el?

Tinman
GTA 3 kapcsán... 'sza+ajókéletnekazabdsvrvrtsfsz! AZ!
Tegnap adtam le egy galaxis rendelést, de kimaradt GTA3, mert Indigo-ra hallgattam. GÁDDEMIT!

Amúgy pedig GRATULÁLOK!

Tinman
Pár napja errõl beszéltem, végre teljes a kollekció:

Ez meg csak olyan sallang... ja Psychonauts 1.000 ft volt bontatlanul:

balee4
Na akkor ezt muszáj lesz megvenni, már csak a 3. rész hiányzik agyûjteménybõl.

Most viszont Uncharted 1 elsõ kiadást vadászok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

http://www.supergamer.hu/neverwinter-nights-2-deluxe-edition-p-6723.html

Ez se egy rossz kis csomag, kicsit drága, de egyben van!

Majd ha megjön elmondom hogy korrekt-e (mert én sem ismerem, mivel ez az elsõ rendelésem tõlük nekem is). Bár igaz ezt egy megrendelésbõl nem igazán lehet megmondani. Én inkább attól tartok egy kicsit, hogy használt játék lesz (más játéknál nem volna gond, de ennél a DLC-k miatt igen, mivel az plusz 10 Dolláromba fájna).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."