Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
utorrent webui vs IE6
céges activex-ekrõl nem beszélek, mekkora szopás, h kb IE6-al kompatibilisek és vége 😞 ms saját kardjába dõlt, az IE8 a "sok" IE6-ra irt oldal miatt halál...

Forza.

w77d
meg akinek megfelel... én nem találkoztam még olyan esettel, hogy az explorer valamit nem tudott volna megcsinálni vagy megjeleníteni... olyannal már igen, hogy egy bizonyos fogadó oldalnál a firefox elvérzett de hát ez van...

davidka003
Az használ IE-t aki lusta feltenni egy normális böngészõt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
"(vagy más indokból)"

akkor csak kérdezem: mert birka?

Forza.

Az, hogy egyeseknek még IE böngészõjük van, mert esetleg az tetszik, vagy az vált be (vagy más indokból), még nem jelenti azt hogy "birka"! Úgy hogy ezúton megkérlek, hogy vegyél vissza az arcodból!<#ejnye1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

arty
a birkáknak? miért nem?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! Korrigáltam. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó! Egy dologra szeretném a figyelmed felhívni: a valutánál a font árfolyamánál az euro árfolyama jön be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nos, íme - jó (klikk a képre!):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na most nézzétek meg srácok... nálam IE alatt is jó lett.

MerlinW
Töröljétek a böngészõ cache-t. Ha ugy sem jó, ccleaner.

[merlinw.org]

w77d
dehogy felejtem 😄

Tinman
Frissíts. Vagy a lapot, vagy az FF verzát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Egy megoldás van: mindenki felejtse el az IE-t 😊"

Hátöööö. Ismétlem NEM használok IE-t, FF vagy Opera, de azt be kell látnod, hogy az IE piaci részesedése még mindig toronymagas a böngészõ piacon, emiatt szvsz nem kellene fricskát mutatni a többségnek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Pontosabban nekem a 3 egymásba van csúszva.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nálam Firefox-on is olyan. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
IE alatt nekem is olyan. Egy megoldás van: mindenki felejtse el az IE-t 😊
Nem tudok mit kezdeni a dologgal.

w77d
nálam is így néz ki..

Tinman
Zavarban vagyok <#rolleyes>
Amúgy nem használok IE 8-at, FF-os vagyok, de IE alatt ilyen az eredmény:

w77d
én 3 db bannert látok XD

IMYke2.0.0.0
Na, összehoztam nagy nehezen a bannert... 😊
Egyszerû, mint a faék, de remélem, használható.

robotnyk
épp azt akartam írni, hogy sztem az már a classic lesz, de meglesem még ma.
balee4
Huh basszus, azt nem kéne kihagyni. Amúgy elsõ vagy a classic kiadás?

davidka003
Összes Tesco-ban érvényes ha tényleg van akció.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
ez melyik Tesco????

davidka003
A fenébe, hogy most nincs pénzem ilyenre.
De akkor majd írd le, hogy mik vannak olcsón hagy irigykedjek. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

igen tõle veszem csak vaterárol.pstk eggyut 5000huf

Ja Srácok,Tescoban Crysis MAXIMUM EDITITON és sok más cím,,azokat még nem néztem !!!2000ft!!!!50% árengedmény
Délután be is probálok vmit

IMYke2.0.0.0
Nézd mit találtam neked! - 4250 Ft, és bontatlan.
Postaköltséget neked kell állnod.

IMYke2.0.0.0
Én postaköltséggel együtt vettem 4300 Ft-ért a Vaterán - sértetlen, (nem újra)fóliázott, valóban bontatlan példányt.

Bogdogege
Köszi
Én örültem , hogy el bírtam adni az X-et, de te tudod.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

g2play-es játék ugyanúgy eredeti

Erre azért ne vegyél mérget... Na nem mintha nagy esély lenne náluk gikszerbe belefutni, de nem legális ami mûvelnek, és bannoltak is már onnan vásárolt kulcsokat. Nem ajánlanám õket senkinek, és végképp nem tetetném a bannerba.
MerlinW
Fõ fiókom. Van másik kettõ mellette (régi játékos és a cserebere accountom😊).

No nem mintha sokat nézném ezt az ablakot, azért remélem megoldják majd a hiányzó képek pótolhatóságát.

[merlinw.org]

balee4
Grat. Nekem csak a Super Mario Galaxy 1-2 és a Zelda-k miatt kéne Wii. De ha veszek még konzolt a PS3 mellé, akkor az box lesz.

Nem igaz, szerintem én vittem el az utolsót a tegnap este leadott megrendelésemmel... <#hehe> Holnap vagy hétfõn hozza a postás 😊

Huhh, látom csak kikerültek a digit disztrib oldalak is. Szerintem elég ide csak a GOG és a Steam, a két legfelhasználóbarátabb oldal. A többi meg felejtõs a különféle licenszelõs marhaságaik miatt. Soha nem vásárolnék tõlük semmit 😛

Hell,az Alone in the Dark LIMITED EDITION mennyi pénzt kóstál mostanában?.most láttam 4500ftban,nekem ennyiért megéri,kb ennyi az ára mindenfelé nem?.
Vacsiuj

http://i534.photobucket.com/albums/ee346/fazr600/P7080036.jpg

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Tinman
Egyedül az Extreme Assult ér a szememben valamit, a többi elég felejtõs :-/

Tinman
Majd egyben, egyik része tegnap érkezett, másik része már jó ideje megvolt, szerintem 1 hét mire ideér :-)

Na mit vadásztál le ezúttal???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
God bless the ebay, again.

IMYke2.0.0.0
20"-es monitor mellett én kicsinek találom ezt a bannert, azaz alig láthatónak.
Ezért fogok majd legördülõ menüt meg hasonlót kitalálni, 16+ pontos betûmérettel, hogy a 20+ -os kijelzõk elõtt ne vakuljanak (tovább) az emberek...

A gyengénlátókra is kell gondolni! Így tuti meglátják az ikonokat õk is!

Viszont szépen ballag lefelé a font árfolyama, nemtudom figyeltétek-e. Pár nap alatt 7 Ft-ot csökkent.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat a banner miatt , majd idõvel rendes flash menüt rakok össze.

IMYke2.0.0.0
A héten már nem klikkelek a vásárlásra, hiszen holnap péntek, és a munkahelyi címemre kérném a csomagot... hétfõn klikk, és a héten van ideje megérkezni 😊

Tinman
"Én is lenézem a digitális terjesztést, ennek ellenére van steamen 89 játékom"

Ez egy rendkívül szép példája a paradoxonnak.

PS3 ügyben... sztímen is tonnányi játék 8-12 GB, átlag mekkorák is a PS3 játékok? Átlag 10-15 GB-ok. Ha le tudsz szedni stímrü' 10 GB-ot, akkor 15 se lesz akkora probléma.

Rendeltél végül Supergamerrõl? Ha igen mit mondtak mikorra érkezik?

balee4
Én is lenézem a digitális terjesztést, ennek ellenére van steamen 89 játékom, de csak azok amik vagy nem jelennek meg dobozosan, vagy dobozosak de steamet igényelnek, illetve amiket dobozosan vagy nem, vagy irreálisan magas áron lehetne beszerezni.

A játékaim többsége (olyan 200 körüli) dobozos, ezért is szeretem a PS3-at, azért ott a blu-ray miatt bajos lenne a digitális terjesztés.

Tinman
;-)