Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Legalábbis engem egybõl rá emlékeztet.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Helyette ezt a 3db gamet dobtam be a kosárba 990ft/dab Áron,
Viszont se magyar felirat se semmi😊meg kb psp volt ien randa szegény,,vhogy ugy emlékeztem rá sokkal szebb volt a játék:S
Más: Mafia 2-bõl várható CE? (szintén PS3-ra akarom megvenni)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Aki meg ilyen szalagpánttal agyonnyomorgatott játékot vesz, az mocskosul igénytelen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Assa volt a lényeg, mert Rendezõi változat, +2000 Ft-os kupon van benne Assa II. árából:

Annyiért megérte volna de én kimentem és egy darab sem volt már.
Viszont pár hete megvettem ugyanott 2 ezerért ugyan azt a kiadást(nem classics).
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem kezdem is, meg lesz a hétvégi programom. 😊
eBay UK-n
Quake 4 CE-t tényleg olyan olcsón adni gyanús dolog. Na meg van itt nekünk erõs ellenpélda pl 11k-ért SC: Double Agen-ért, továbbá ez itt nem tudom mi a rák akar lenni, "Gyerekeknek" kategóriában ott figyel a 18+-os Jaws Unleashed. 😄
De látok itt ilyet, ami elég korrektül, kedvezõnek hangzik, na meg az a Tomb Raider pack. Már csak amiatt a pakk miatt fogok rendelni innen mindenképp.
Picit szedett vedett oldalnak néz, de aztán hátha nincs velük baj. Az árak néhol elég furák, hol drágább, mint máshol, hol pedig olcsóbb. Szóval az árakkal nem minden esetben vannak tisztában.
Aki akar amúgy TDU-t, itt talál.
A fene sem fog aktiválgatni egy single játékot.
Arab money
mert steamen mind2nél van, ezért maradta ki nekem, olyan átékért nem szivesen fizetek aminél megkötik a kezemet az installok számában:
Crysis
Crysis Warhead