Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
Legutóbbi szerzeményem, olcsón:

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
1997-ben kezdtem. De akkoriban nem volt elsõdleges szempont nálam, hogy MINDEN kedvencem (papír)dobozos verzióban legyen meg ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát a CE-kkel meg tudlak érteni. De akkor ezek szerint nem régóta kezdtél gyûjtõi munkába te sem, max 2-3 éve. Jó érzékelem?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Új játékokat nem veszek - a régi, megkedvelt, és kihagyhatatlan vételnek tûnõ példányokra vadászom. Illetve, férfiasan megvallom, elkapott a szépség utáni vágy is, nem egyszer...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jelen anyagi körülményeim közepette elképzelni sem tudom, hogy én egy játékért 20.000 Ft-ot is adjak...
...még a StarCraft 2 teleregény 1 részének díszpéldányáért sem...

Én egyébként meg is vagyok ezen lepõdve, hogy ennyire rákattantam (habár ha csak azt nézi az ember, hogy másra is többet elköltene: pl.: benéztem a minap az alexandra könyvesbolt online üzletébe és rövid idõ alatt gyorsan összeszedtem 5 olyan könyvet, amit egyszerûen nem fogok tudni otthagyni--> ez kapásból 11000 Ft-omba fog kerülni, de egyáltalán nem fogom bánni)

Én csak azt nem értem, hogy te hogy veszel meg ennyi játékot? Ezek mind érdekelnek és csak eredetiben vagy hajlandó játszani, vagy mi az oka?
Mert azt látom, hogy nem csak célirányosan vásárolsz, mint pl. én, hogy van egy két olyan program, amit elõbb végigtoltam majd utólag kiértékelve olyan jónak ítéltem, hogy támogatnom kell ezzel a fejlesztõket. De ez nem egy olyan mennyiségû játék, ami jelentõs lenne (van talán 10-15 ilyen program, amit alkalmasnak ítéltem a vásárlásra).

Viszont ahogy elõzõ hsz-emben is írtam az online piacozás izgalmát (alkudozás, fizetési feltételek, keresgélés) meg nagyon élvezem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Nem úgy értettem természetesen, ha 20k lenne táskával együtt annyiért megvenném, 50k-t nem adnék azért ki egy játékért.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Minden reggel, melóhelyen megnézem az összes fenti linken lévõ "anyag lelõhelyet"... és aztán délelõtt tucatszor 😊

IMYke2.0.0.0
Mondanám, hogy vedd meg a táskás változatot, és a postaköltséget állom, amikor elküldöd nekem a táskát , de nem mondom... <#ravasz1><#vigyor>

Az a baj ezzel az eredeti játék vásárolgatással, hogy az embert óhatatlanul elkapja a gépszíj és egyre több mindent akar megvenni (én pl. hardveraprón, vaterán kifejezetten élvezem az alkudozást, nem hiába voltak a piacok is népszerûek annak idején)

balee4
Hmm szép, bár nekem az a hátitáska nem kéne, ha viszont lenne egy táska nélküli változat mondjuk olyan 20k körül, arra lehet hogy beruháznék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
PS3 kiadás...

giorgio81
egy darab sem maradt 😊
Nem tudtam hozni senkinek

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

balee4
Szó sem volt konzol vs PC vitáról. Én mind2 platformot ugyanúgy szeretem.

Na-na-na! Már a kontrollert nem lehet felhozni, mint konzol kiváltság! Te is tudod, hogy ugyan úgy van PC-hez is gamepad. A konzol a fix hardver, és a instant play miatt jó csak, semmi másért (ebbõl adódik, hogy nem kell fejleszteni, nincsenek kompatibilitási gondok).
De be lehetne fejezni itt ezt a konzol vs PC vitát.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Miközben ezrek rinyáltak, én gond nélkül végigjátszottam az összes nehézségi szinten Trust Laser Mouse + billentyûzettel.

balee4
Hidd el nem minden játékban van automatikus rásegítés és ki is lehet kapcsolni, nem kötelezõ "feature".
De az akció és hack 'n slash játékok sztem konzolon jobbak, egyszerûen a kontrollert nem helyettesítheti az egér, kényelmes, baromi kézreálló. Pl. én a Resi részeket is konzolon toltam, pl. az 5-öt, amiben már volt egeres irányítás is, PC-n nem tudtam megszokni.

IMYke2.0.0.0
Hiszek neked. A kötelezõ "de": remélem, összejön még ebben az életben a PS3, de akkor sem szívesen gondolok bele abba, hogy kontrollerrel gyors-lövöldézzek...
Várom az idõt, hogy leírhassam, tévedtem.

IMYke2.0.0.0
Nem halál nélkül játszottam végig - roncstologatós, benzinkutas, Behemoth-os és "lépegetõs" részeknél hullottam rendesen.
Arra akartam célozni a dologgal, hogy nehéz fokozaton is éppúgy fejre tudtam rántani a célkeresztet, és +x lövéssel földre küldeni az ellenfeleket, mint Easy-n.
Kontrollerrel bele sem merek gondolni... talán helyettem lõtt volna a program?! <#nemtudom>, amúgy vicc]

balee4
Na találtam is 4k-ért, ha minden igaz, bele is fér az ehavi keretbe. 😊

Tinman
Darkness kihagyhatatlan!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Darkness alapmû, naná!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Nekem is a Condemned 2 lesz a belerázós cím. Szóval Darkness-t megéri beszerezni? Mindjárt lesek róla pár videót.

Uncharted 2: elõször káromkodtam mint az állat, de pár pálya után úgy belejöttem, hogy jobban élveztem mint az egeres harcot, így legalább van benne keményen kihívás. De az FPS-eket még szokni kell, de tuti, hogy azokba is bele lehet jönni, de tény hogy másfajta kihívást adnak, teljesen más élmény velük játszani mint a PC-s FPS-ekkel.

Tinman
Részben igazad van, részben tévedsz.

Anno 7 hónapja, mikor megvettem a Box-ot, rettegtem az FPS/TPS mûfajtól, viszont nagyon vágytam ezekre a címekre (zárójelben, hogy én mennyire értékeltem a játékot letolásuk után):

- GeoW 2 (8/10)
- Condemned 2 (7.5/10)
- Darkness (8.5/10, fantasztikus játék!)
- Wet (7.5/10, nekem jobban tetszett, mint Stranglehold)
- Halo 3 (8/10)
- Halo 3 ODST (8.5/10, nálam a legjobb Halo)
- Too Human (4.5/10, borzalmas foshalmaz)
- Mirror's Edge 8.5/10, de a szar Sony Braviam miatt, többször rosszul lettem, szó szerint!/
- Kameo 8.5/10 (Elképesztõen jó cucc!)

Na most... nagy szerencsém, hogy a Condemned 2-vel kezdtem, mert FPS, de a lassú, belerázódós fajta, van idõd átszokni a PC-s ultrakönnyû célzásról. Remek lépés volt ezzel kezdeni, mert KICSIT megtanított konzolon FPS-t játszani.

A következõ lépés a Darkness volt, melyben már jobban szükség volt a pontosabb célzásra, de itt is megvolt a fokozatosság, kezdtem belejönni.

Aztán jött a Geow 2. Itt már sokszor hibáztam, sokszor haltam meg a bénaságom miatt, mert egyszerûen nehéz volt célozni, de legyûrtem, term. normalon és a végére kijelentettem, hogy egész jól elboldogulok már konzolos FPS-ekben.

A Halo 3 és ODST-ben már úgy osztottam a fejlövéseket, mint a szél... azóta minden FPS/TPS játékban nagyon jól megy a dolog.

TÉNY, hogy konzolon nagyobb a "találati" pont a legtöbb játékban és sok esetben a rásegítés is jól mûködik, de NEM lehetetlen az ügy, MEG lehet szokni hidd el!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ha találsz még érdekelne 1 db😊

Tinman
Ez a CE még a páromnak is tetszett anno. Gratula! Kiváló választás!

giorgio81
Holnap reggel megyek a soroksári úti tescoba, akinek kell 1990-ért a Crysis Max az most szóljon
Szombaton amikor voltam akkor az árcédulán még 1990 volt, de holnap meglátjuk

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Jaka923
A legtöbb mai játékhoz alapból kell internetkapcsolat, legalább az aktiválás idejére, úgyhogy ha nincs net, játék sincs, nemhogy bónusz tartalom

Viszont aki feltöltötte azt igen. Sose értettem miért kell közzétenni olyan gameplay videókat amikben majdhogynem szarrá bénázza magát a gyerek. És ez sajnos a játékmagazinoknál se szokatlan 😞

De hogy a témánál maradjak:

Dirt 2
Rainbow Six vegas 2
Prince of Persia 2008
Colin McRae Rally 2005

CDG-tõl 12k.

arty
kezdünk pécé vs konzol irányba orientálodni 😊

(amit irtál értelmetlen, hiszen könnyedén találok én is olyan videot, amilyet csak akarok - pécésekrõl, de ettõl ezen videok még nem jellemeznek egy platformot 😊 )

Forza.

Fabio Capello
aki konzolon gamepaddal fps-t játszik (pl leffórded) az nem ember 😄

láttam videókat, több a tk-zás, mintha beállítanál egy halom embert középre, és a másiknak a kezébe adnál egy puskát hogy lõje õket...

arty
offtopik, de nem birok magammal:

"Szó sincs a "majd megszokom és jobb lesz"-rõl."

De.

"Jut eszembe, konzol topikban olvastam, hogy a PS-ekre és X-BoX-okra kiadott "FPS"-ek célzó és találati doboza nagyobb... és komolyabb a rásegítés is."

Ez meg ordas nagy marhaság. A hitbox természetesen játékfüggõ, nem pedig platformfüggõ.

Forza.

arty
amit e topikban láttam eddig, ez a CE tetszett legjobban 😊

Forza.

balee4
Na Condemned 2 is le van zsírozva, használt, de elvileg jó állapotú és 3k lesz postával. Majd azért vmikor kéne az elsõ rész is dobozosan.

fery02
Valaki tud valami olyasmit, hogy pl Cdgalaxisnál vagy/meg Supergamernél van valami olyasmi kedvezmény, hogy bizonyos összeg felett vásárolva ingyen vagy legalábbis olcsóbban hozná ki a futár a cuccot?
Mert nem nagyon olvasok ilyet.

#5136 (IMYke2.0.0.0): Teljsen egyetértek, én is a napokban gondolkoztam pont, hogy konzolon milyen szinten lehetetlenség gamepad-ról fejlövést osztani rásegítés nélkül egy akció dús esemény közepette.
Amíg nem tudok olyan hirtelen reagálni a dolgokra egy fps-ben gamepaddal, mint ha egérrel játszanék, addig nem fogom megérteni a létjogosultságát fps játékoknak konzolon. 😊
Írhat ide bárki akármit, én akkor is gusztustalannak gondolom, amikor a célkeresztet a gép automatikusan az ellen fejére mozdítja.
De szerencsére nem vagyunk egyformák, valakinek ez szórakoztató.
(Azért a GoW esetében Nehéz szint esetén én kicsit merésznek tartom ezt az "esélyük sem volt az ellenfeleknek" állításodat, fõleg, hogy ki is emelted.
De ha halál nélkül tudod úgy végigjátszani, akkor persze nem kis gratulációm. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

davidka003
Az a vicc, hogy a cdgalaxisnál is van olyan, hogy csak letöltési kód. Ha már tõlük veszek valamit akkor már inkább a dobozost választom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egyelõre a fõ bevételi forrás megteheti hogy netrõl szedjék a plusz tartalmakat. A kiadókat/fejlesztõket egyértelmûen õk érdeklik, a maradék 10-20%ot, akik nem tudják netrõl elérni ezeket, leszarják nagy ívben...

IMYke2.0.0.0
És az is kezd - rohadtul sajnos - általánossá válni, hogy a plusz tartalmak internetrõl érhetõk el... 😞
Mit tegyen egy mucsaröcsögei Józsika, ha sem kábelnet, sem kábéltévé, sem wifi, sem...
...közben meg ott az ilyen-olyan PC vagy laptop, és a kedv a játékhoz, meg az anyutól kisírt szoftver az asztalon...

Ezerszer olvastam itt, SG-n, hogy nem Magyarország a célpont ezeknél a szoftvereknél... de nem csak nálunk vannak áldatlan állapotok és játszani kívánó fiatalok-idõsek.

Smuge
Manapság már örülni kell ennek is, sõt. Már képesek egy játékot CE-nek hívni ha fémdobozba van. Ennél már csak az jobb amikor az artbook is digitális formában van jelen a lemezen... Szóval ennél rosszabb ne legyen sose.

Atkamon
Hát, igazából mindig is szinte egy áron volt a simával... megjelenéskor is így volt... Annyira nem is nevezném Collector's Edition-nek, inkább Special Edition-nek 😄 Vagy mondjuk "GetMoreForPayingTheSame Edition" 😄

IMYke2.0.0.0
Lehet, igen.
Jó. 😊

Smuge
Én biztos nem töröltem semmit , lehet valami admin volt.
Még várok egy kicsit 😊

IMYke2.0.0.0
Nem tudtam. Lehet, hogy készlet kiszórás a cél.
Én írtam neked oda, hogy mennyibe kerül a Supergameren 😊 De törölve lettem.

4000 + 500 Ft PK és elviszem 😊

Smuge
Az én vagyok <#vigyor> Most látom alább ment az ára kb a simával egy áron van csak nem értem miért. Lehet kiszórják a készletet..

IMYke2.0.0.0
Csak jelzem, hardverapro-n valaki a bontatlan Mass Effect 2 CE-t 9.990 Ft-ért akarja továbbadni... <#vigyor>

Smuge
Jól néz ki ez a Mass Effect 2 CE lehet nem kéne eladnom 😛

IMYke2.0.0.0
Eladó papírdobozos játékok gyûjtõknek

Age of Empires (1997)
fóliás doboz, kézikönyv, játék cd, strategy guide és minden MS papír (garancia tájékoztató, reklám, stb), minden angol nyelvû

A Nagy Balhé! (2001)
doboz, játék cd, kézikönyv, minden magyar nyelvû

Conquest: Frontier Wars (2001)
fóliás doboz, játék cd, kéziköny, doboz és kézikönyv magyar, a játék angol nyelvû

Enemy Infestation (1998)
doboz (ennek van a legspécibb 😊 ), túlélési kézikönyv, játék cd, minden angol nyelvû

Haegemonia Collector's Edition (2002)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, audio cd, kézikönyv, póló, regény (Sellei György Haegemonia: Kirajzás), minden magyar nyelvû

Pizza Connection 2 (2001)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, kézikönyv, minden angol nyelvû

Rollercoaster Tycoon (1999)
fóliás doboz, játék cd, kézikönyv, minden angol nyelvû

Theocracy (2000)
fóliás doboz, játék cd-k, kézikönyv, regény (Jonathan J. Ashwood Theocracy), minden magyar nyelvû

The Settlers IV (2001)
doboz, játék cd, kézikönyv, minden magyar nyelvû

The Sims (2000)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, doboz és kézikönyv magyar, a játék angol nyelvû

The Sims Livin'It Up (2000)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, doboz és kézikönyv magyar, a játék angol nyelvû

+egy kis extra Codename Panzers Phase Two PRESSKIT
tájékoztató füzet a játékról+Hogyan készült? DVD (Ez azért ritkaság, mert ilyet csak újságírók kaptak)

IMYke2.0.0.0
Ez is igaz.

Smuge
Ez így van , de nem is emiatt térnek át sokan konzolra.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem - de konzolos találat és PC-s fejlövés között bizony ég és föld a különbség, szerintem.
Elõbbinél komoly hányad a programkód rásegítés.