Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
Kicsit hozzá kell szokni , nem vészes a dolog. Az elején furcsa de elég gyorsan bele lehet jönni.

balee4
Nekem is szarul megy, tuti, hogy nem ez lesz a kedvenc stílusom konzolon. Viszont pl. az Uncharted 2-ben a végére már baromi jól ment a célzás, kész élvezet és nagyobb kihívás volt az amúgy sem könnyû játék így.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Ha így van, akkor - függetlenül attól, hogy leüzleteltem egy elsõ kiadást - bevásároltatnék én is valakivel... vidékre postázva.

Szerk.: Hú, de hülye-öreg-szenilis-krapek vagyok! Tesóm Szigetszentmiklóson lakik 😊 Remélem, hív valamikor és akkor ráveszem, nézzen körül a tecsókban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt olvastam is csak vki írta hoyg talán a soroksári utiban hagyták 2E.ben az árát.

IMYke2.0.0.0
2.000 Ft helyett kiderült, hogy 3.990 Ft. Képet is kaptunk az "elnézést"-tábláról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello,a Crysis Maximum Editiont be Tudta szerezni vki a tescobol,2E hufért?

w77d
én is pontosan így vagyok ezzel.. az egérnél nagyon lehet érezni a távolságokat, mozdulatokat és a gyorsaságot...

IMYke2.0.0.0
El nem tudom képzelni, hogy két kézben fogott kontrollerrel hogy lehet FPS-t játszani... "gyilkosszar" lehet.
A Gears of War PC-s verzióját kipróbáltam anno a Logitech Dual Shock-kal... rémálom volt MINDEN vele. Szó sincs a "majd megszokom és jobb lesz"-rõl.
Egér plusz billentyûzettel esélyük sem volt az ellenfeleknek .

GeOW esetében egyedül a Behemoth támadásainál tudom elképzelni a kontroller létjogosultságát, mert azt a finom mozgást egér + billel nem lehet bevinni a játékmenetbe.

Jut eszembe, konzol topikban olvastam, hogy a PS-ekre és X-BoX-okra kiadott "FPS"-ek célzó és találati doboza nagyobb... és komolyabb a rásegítés is.

balee4
Killzone 2

postával 4k volt, használt, de újszerû, karcmentes állapotban van.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0

Atkamon
Hát az elsõ részhez 2 DLC jelent csak meg, az egyiket a cdproject oldaláról tudod letölteni, a másikért fizetni kell, és asszem nem is megy a Magyarországi verzióval.

A második részhez már több jött ki, és még jönni is fog nem egy, azt majd játék közben meg tudod nézni a fõmenübõl, hogy mik jöttek eddig ki. Nincs dobozos DLC eddig, ezért DLC a neve 😊

Husimoto
Bocs, hogy itt kérdezem meg, de rendszeres olvasó vagyok. És ha éppen errõl van szó 😄 Tegnap vettem meg a Mass Effect 1-2 t igaz nem ilyen szép kiadásban mint Csoli.

A DLC-hez eredetiben csak digitális úton juthatok, hozzá vagy van valami dobozos kiadás is belõle? Illetve ha valaki tud valami oladalt, ahol megvannak, hogy milyen DLC-k jelentek meg hozzá azt megköszönöm.

Grat a szép kiadáshoz Csoli.<#worship>

Atkamon
Hát igen, én is, dehát mit lehet tenni... Talán ha nem a Mass Effect-rõl lenne szó, én sem fizetnék érte, de ez a játék túl zseniális ahhoz, hogy warezban szedjem le a DLC-ket 😊

w77d
ugyanez nekem is itt figyel má pár hónapja a polcon de nem volt még idõm elkezdeni.... viszont a Bioshock 2 CE-met kitoltam😊

Sajna nekem már egy DLC-re sem fogja futni egyelõre. De majd idõvel azokat is beszerzem.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

davidka003
Szép tõled, hogy fizettél a DLC-ért.
Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy ha megveszem az alapjátékot akkor már elvárnám, hogy a DLC-k ingyen legyenek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

Igen. Annyit fizettem ami az oldalon fel van tüntetve árnak (plusz azt a 1490Ft postaköltséget).

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
4390 Ft + 1490 Ft volt a vége?

Nagyon szép kiadás, van benne sok mindent! Kösz a bemutatót!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Nekem is ilyenem van, imááádom 😊 Pont most kezdtem újra az 1-et, végigviszem mindkettõt egymás után, meg megvettem a második rész két nagyobb DLC-jét is.

A te kedvedért akkor csináltam róla 3 képet. A fém tokon látszik, hogy összefogdostam már egy kicsit.

Jóhogy! Dobjál képet, még úgyse láttam ME 2 Ce-t belülrõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Tehát, a bolt "létezik" és megbízható - ez nekem elég ahhoz, hogy bepróbáljam.
Nagyon köszönöm az információkat!
Képek pedig elférnek itt, szeretjük õket 😊

Megjött a SuperGamer-tõl rendelt Mass Effect 2 ce kiadásom. A csomagban volt egy rendes kétlapos számla kivonat is. A futár is rendes volt. Egyedül csak azt tudom felróni, hogy nem hívott a futár, hogy mikorra is érkezik (pedig a levélben írták, hogy majd hív). Képet csak akkor teszek be róla, ha kéritek (mivel gondolom már volt aki tett be róla).

IMYke2.0.0.0
Igen, és jó áron - most már csak az állapotáról kapjak képeket, és leklikkelem 😊

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/star_wars_kotor_pc_videojatek_folias_175427814.html

Ez fóliás!

Hihi, látom találtál használt kotor 1-2-t a Vaterán :-D

Alakul ez, de azért még van hová fejlõdni 😊

IMYke2.0.0.0
Tegnap délelõtthöz képest:

IMYke2.0.0.0

grebber
Írtam lentebb mit szerettem volna rendelni.Szóltam is miatta havernak,de jelezte majd csak estefelé tudja leadni a rendelést.De már elõtte elfogyott 😞

Next PC upgrade: 2022

A PC Dome Online Shop-ból (bannerban megtalálod). Viszont épp el is fogyott, ha jól látom (illetve nem látom 😊 ).

w77d
nekem valamiért nem tetszik az a játék...

balee4
Psychonauts-ot honnan is veszitek? Nekem megvan GS-es verzióban,de azért a dobozos ennyiért kihagyhatatlan.

Ma érkezett a csomagom.

A Gothic 3-al már iszonyú régóta adósa voltam magamnak (és ha már csak ennyibe került, hát hozzácsaptam a kieget is, két-két ezer Ft volt darabja).

A The Guild 2 pedig remek játék, alap + kieg már megvolt, kétezret pedig megért a másik kieg is.

A Vietcong 2 Gold egy átverés, mert a játék adatlapja szerint tartalmaznia kellene az elsõ részt és annak a kiegjét is, de én csak a második rész telepítõjét találtam a lemezen (igaz, még nem raktam fel, szóval ez még nem biztos). Mindenesetre anno végigjátszottam, és nem egy rossz játék, szóval így sem csináltam vele rossz vételt. De azért majd rákérdezek a forgalmazónál.

Psychonauts: na ennek is nagyon örülök, fõleg, mert csak egy ezres volt, és szép színes és igényes kézikönyvet adtak hozzá 😊

Jó 😄 Én nem értek eBayhez. Ezért szoktam csak vaterázni. Ha tehetném azonban én is vásárolgatnék. Így nekem mint Warcraft "gyûjtõnek" örülnöm kell az itthoni állapotoknak. Gondolom mások is vannak így, például a Quake 2-vel.
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Quake II papírdobozosan :o Sztem ritka 😊
Tinman
Tudod egy gyûjtõnek azért erõsen fontos az állapot. Ez a Q2 katasztrofális állapotban van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyon várom én is a véleményt, mert én is már rendeltem éppen ma, de még nem kaptam egyebet csak kivonatot.

Tinman
Nem értem. Mibõl maradtál most ki? De komolyan?!

Srácok aki ezt kihagyja... 😊

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/quake_ii_pc_papirdobozos_jatek_175689404.html

Nem a kedvencem, nekem EVM-ben van meg, de rajongónak ajánlom 😊.
w77d
ha jól tudom a postai követõbe nem kell az egész kód,c sak annak egy része.. a honlapon írják...

Küldtek egy kódot amivel egy oldalon megnézhettem volna a csomagot. De mivel nem stimmelt a számsor (egyel több volt mint amit be lehetett írni), ezért nem tudtam megnézni. De ezt levélben közöltem is velük. Kíváncsi leszek, hogy elküldik-e a rendes helyes csomag sorszámomat, hogy meg tudjam nézni (ezzel a csomag állapotát lehet megnézni, elvileg). Én bízok benne, hogy korrekt lesz minden!

IMYke2.0.0.0
Nagyon várom a visszajelzést - ha pozitív, akkor klikkelek is.

Jelezd kérlek, hogy a futárszolgálat milyen volt, valóban kibonthattad elõtte a csomagot, ilyenek...

Én onnan rendeltem meg a Mass Effect 2 ce kiadást. Ma is küldtek 2 levelet, hogy kiszállításra került a futárszolgálat depójába. Azt írják, hogy holnap lesz kiszállítva 8 és 19 óra között a GLS-Szlovákia futárszolgálattal. Amint megkaptam leírom a véleményem róla! <#kacsint>

grebber
Rohadt picsába ezért kell csináltatni egy netes bankkártyát nem haverokra várni.
Már ez a 2. jóság amirõl lemaradtam nem rendelte még meg most már nem is fogja elfogyott 😞

NWN 2 Chaotic Evil Collector's Edition után errõl is lemaradtam 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Igen, a futárnak/nál kell készpénzzel fizetni . Engem leginkább az zavarna - és ez a legfõbb indok a kérdezõsködésre - hogy szó szerint ráizgulnék arra, hogy XYZ játékok meglesznek 2 napon belül és danggg semmi...
...második gyerekkor, tudod 😊

davidka003
De nem utánvétes a dolog?
Ha küldik fizetsz ha nem akkor meg nem, ilyen egyszerû. 😄
A cdgalaxisnál írták, hogy a futár köteles megvárni amíg te kibontod és ha nem felel meg akkor nem kell kifizetni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;