Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem... ez a velencei kalandok folytatása... kezdetben DLC, majd teljes értékû kiegészítõ lett... most meg már marketing fogás.
A második rész csak 2012-ben.
Jövõre nem lesz Assassin's Creed.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
gyerekek le vagyok maradva.. ez most az assasins creed 2? vagy mi?

Nekem Fable 3 majdnem 100, hogy vétel.

Mafia 2-n még vacillálok, kevés játékidõ miatt elõbb egy próba mindenképpen befigyel (CE viszont szép).

Starcraft 2 nekem csak egy single erejéig kell szóval kihagyós (max w verzió)

Two Worlds 2-- elsõ rész nálam leszerepelt, de a 2 jónak ígérkezik, mindesetre tuti elõbb ki kell próbáljam, hogy megéri-e.

Gothic 4 -- 3 bugossága miatt elõbb tesztre szorul, aztán majd kiderül. (3tól a sok bug teljesen elrettentett, mégcsak w verzióba sem néztem meg)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
PC-re nem tudom, überkonzolon PS3-ra/boxra van, 18k.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Itthon lesz Mafia 2 CE ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Mafia 2 (lehet, hogy a CE még nem tudom lesz-e rá zsé)
Fable III
Gran Turismo 5 (ebbõl is jó lenne az olcsóbbik CE)
SW TFU 2 (ebbõl szintén)
nálam is alap

de jó lenne egy Fallout CE és Crysis 2 is, de sztem nem fognak beleférni a keretbe, fõleg, hogy folyamatosan veszem az egyéb olcsóbb játékokat is és ezekbõl is be van tervezve vagy 30k. 😄
Durva a helyzet...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
20 óra??😊 Nem vagy te túl nagy rajongó akkor, minek is vennél CE-t😊 Én az AC2-be (eddig) 179 órát nyomtam... Simán megérte az a Black Edition, és úgy érzem ez is meg fogja 😊 Ebben még ráadásul multi is lesz.

A DRM-rõl meg annyit, hogy a 179 óra alatt 0 problémám volt vele, észre sem lehetett venni, hogy megy, még torrent is sokszor ment alatta, és azon sem lassított semmit...

Ámen testvér! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Idén teljesen legatyásodok mert még ezeket meg KELL vennem :

Mafia 2
Starcraft 2
Fable III
Two Worlds II
Gothic 4

Az utolso kettöt lehet hogy csak külföldröl mert egyenlöre semmi hir a magyar forgalmazásról de ez mindenképp 50k körül lesz...<#wow2>

Plusz ha tényleg lesz Borderlands GotY még azt is hozzávehetem.

IMYke2.0.0.0
Volt idõ, mikor le sem lehetett robbantani a multiplayer játékról - Quake 2-3, UT-k -, de egyszer csak nagyon megutáltam: a játékosok, az unalom.
Késõbb, mikor városról falura kellett költözzek , majd hogy nem hiányzott, de akkor mindig eszembe jutott, hogy mennyi jó játékot nem játszottam még végig, és megnyugodtam.
Nekem egy alapvetõen egyedüli játékélményt nyújtó játék ne akarjon internettel kommunikálni!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyébként az az Ass. Creed 2 nagyon jó játék (warezzal próbáltam), csak hát ez a Drm (van netem, de rám ne kényszerítsék ezt a fos rendszert).

MMO-val se játszom, sõt multizni sem szoktam.

Ez a rendezõi változat ez ugyanolyan, mit az ass.creed 1-nél, a szélesvásznú sz....ar? Mekkora csalódás volt, demónál fajinul teljes képernyõs változat, aztán berakom az ass.creed 1 lemezt felrakom és ez a szélesvásznú borzalom fogad, kuu.....rvára illuzióromboló az a fekete csík a képernyõ alján és tetején és ki se lehet kapcsolni sajnos :-(

IMYke2.0.0.0
Nekem megvan a Director's Edition, de valahogy nem mozgat, hogy egy folyamatos internetelérést követelõ játékot megvegyek...

Tinman
Ezek vannak Assa CE-be:

Assassin's Creed: Brotherhood - Limited Codex Edition tartalma:

- Assassin's Creed: Brotherhood játék
- egy reneszánsz formájú dobozt, amelybe mindez csomagolva lesz
- egy exkluzív kódexet
- egy Róma térképet
- multiplayer karaktereket bemutató kártyákat
- a Lineage kisfilm lemezét
- egy további bónusz DVD-t, és a játék zenéit
- 2 exkluzív pályát a kampányhoz: Aqua Gear & Trajan Market
- 2 multiplayer karaktert: Harlequin & Officer
- további felfedetlen bónusz tartalmak, melyek egyelõre nem lettek bejelentve

10-ért érdekel...

Assa 2 ügyben:

Ha galaxisnál megveszed a "Rendezõi Változat" néven futó lemezkét, 2000 Ft kedvezményt kapsz az Assa 2-bõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igazad is van, én is drágállom az AC brotherhood CE-t. Ráadásul én olyan (singleplayer)játékot nem veszek meg, amit nekem kutya kötelességem interneten futtatni. AC 2-t is addig nem veszem meg míg ki nem iktatják a DRM-et. De ezt hagyjuk.

Van egy olyan sanda érzésem, hogy az a kezdeti Fallout New Vegas CE 13k-ról fel fog kúszni 15-16-ig is (amazonnál legalábbis most annyi).

Én nagyon sokat várok FNW-tõl, remélem nem fogok csalódni.

Tinman
Nagyon szép az Assa Ce.

DE!

Ebben a játékban van ~20 óra gametime. Nem tudnék 16 ezret nyugodt szívvel elszórni egy olyan CE-re, amit 3 nap játék után felteszek a polcra és kész.

A Fallout 3 néhányunknak CE verzióba van meg, sõt a GOTY-t tettük az uzsis dobozba ;-) Játékidõben ez kb. 150 óra. Ráadásul van értelme az újrajátszásnak, mert sok helyen, ha mást döntést hozol másképp alakulnak a dolgok...

Számomra ez nagyon nem mindegy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Assassins Creed Brotherhood Gyûjtõi kiadás pc-re

Fable 3 für pc

Fallout New Vegas CE+Fable 3 értésítések kérése CD Galaxis-tól hivatalosan is elküldve :-D

Ez+Fable 3 nálam már majdnem 100 %, hogy zéró day fix vétel (addig még lehet spórolni)!

Hát ez....ez....ez......(majd fél óra múlva visszanézek és írok, addigra talán normalizálódik a lélegzetem és szívverésem) :-D

Tinman
Tökéletesen egyetértek.
Amúgy max. 1k-t emel majd rajta galaxis, de az a helyzet, hogy vagy 8 éve vásárolgatok tõlük és ha volt elõrendelési ügy ÁRRAL, akkor azon eddig még soha nem módosítottak pluszban!

Tinman
Fable I. megvan PC-re a Special Edition, Fable II. megvan abból a GOTY XBOX-ra, term., hogy a Fable 3 is meglesz ;-)

balee4
Fable 3-at sztem én is megveszem, remélem mégis lesz PC-re is CE.

Carlos
becsült ár... de azért akármennyi is lesz, kell nekem!
Amazonon 70 dollár ami kábé 15K. Szerintem ennél olcsóbb nem lesz!

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Nem is sok, sztem ezt én sem hagyom ki.

Carlos
DONE!
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

FSpofon
kutyasimogatás meg kézfogás mutánsgyilok helyett, grat

Arab money

wedge31
Részemröl inkább Fable III de jó játékot hozzá.

TWII meg G4 remélem lesz magyar forgalmazásban mert egyenlöre semmi hir róluk...

Tinman
BEXARTOK!!!
Én már túl vagyok rajta <#wow2><#wow1><#eljen><#eljen><#eljen>

UGYE MÁR TE IS ELÕRENDELTED???

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Crysis Special Edition

És "igazi" férfiaknak, akik szeretik a nyelvbeli kihívásokat, érdekességeket:
Prince of Persia 3D - nagy dobozos, német
Baldur's Gate (1) - nagy dobozos, német
Bard's Tale - német
Beyond Good & Evil - német

fery02
Értem. Na mind1. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
5 napon belül érkezik meg hozzájuk, és csak utána kerül futárhoz. Én így értelmezem.

fery02
Supergamers-en ami termék alá az van írva, hogy "5 napig" az azt jelentené, hogy rendelés utáni 5 munkanapon belül bármikor szállíthatják?
Mert jó lenne 30k-nyi értéket titokban rendelni a családban. 😄

Cdgalaxis ezért lenne jobb, mert ott 1-2 munkanapon belül kihoznak bármit (ami számomra tökéletes), ami épp megrendelhetõ az oldalon, csak ott nincsenek olyan játékok, amik nekem kellenének. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nabazz
3 hét megyek svájcba- pont most ilyen drága???

every damn day

arty
nekem tegnap mondta vissza egy winyot, mondván "elárazták"

Forza.

IMYke2.0.0.0
Megint kezd romlani a Ft...

grebber
Igen amióta élek ilyet nem tapasztaltam sehol szal rendelt meg nyugodtan!

Next PC upgrade: 2022

Használtan vettem hiánytalan állapotban 2 különbözõ eladótól: összesen 5500-ért a Kotor 1-et és Kotor 2-t.

arty
"az árváltoztatás jogát fenntartjuk" ? hallottál már ilyesmirõl? 😉

Forza.

grebber
Miért ne szállítanák?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Ha én nyertem volna a 3 milliárdot az ötösön, akkor sem kellene, elvbõl sem szabad ennyi pénzt ilyesmire költeni.

Max. 12k-ért elviszem :-P

Tinman
Ennyiért vegyétek meg, simán jó bolt!
Ebay-rõl nekem 2x3.5k volt az 1. és a 2. rész postaköltséggel.

Kizárt, hogy fóliásan találtok idehaza olcsóbbat.

arty
Civ5 elõrendelés 10fontért

lehet h végül nem szállítják, de próbát megérhet 😉

Forza.

IMY, Smuge: A következõt tudnám az uraknak javasolni!

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/star_wars_kotor_pc_videojatek_folias_175427814.html

IMYke2.0.0.0
Nincs mit, és én is ezért álltam el az üzlettõl - a pénzösszeg marginális, inkább a minõsége zavart (volna). Én is beszerzem mástól vagy máshonnan.

Smuge
Honnan tudod hogy néztem õket ? Téged is érdekelt volna ? 😊
Így hiányosan és karcosan nem hiszem, hogy megvenném. Ha már pénzt kiadok érte legyen korrekt állapotban. Majd máshonnan megpróbálom beszerezni , azért köszi, hogy szóltál 😊

IMYke2.0.0.0
Smuge: Nyugodtan üsd le a SW: KoTOR-okat <1. és 2. rész> a Vateran!
Én nem viszem el õket, ha neked kellenek.
A 2. részbõl sajnos hiányzik a kézikönyv...

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen 😊

Apus
utólag is köszi hozzá a honosítást, anno szintén azzal játszottam végig😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>