Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képzeld csak el, mi történhet, a legrosszabb forgatókönyv szerint...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van választék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként részemrõl az ún. "fél-igazságokat" inkább ordas hazugságoknak hívom.
Szerintem.
Amúgy meg, nem hiszem, hogy téged nem izgat - még ha nem is OK-ézod le az opciót, hogy átnézze a géped - a dolog, hogy ilyet akar egy alapvetõen szolgáltató cég tenni veled?
Azért én még bízok benne, hogy ezt nem tehetik majd meg.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Jelen esetben nagyon úgy tûnik, hogy valaki kitalálta, hogy rövidesen biztos kötelezõ lesz (ha már hivatalosan szó nincs róla), és ezt jól meg lehet lovagolni. Biztos, hogy ebben a topikban is ezt kellene tennünk?
Segítek.
Ilyet nem olvasok például:
AvsP - GS
Lost Planet 2 - PCG
Disciples III - ipon.hu
Csak linkelem õket.
Az új játékok esetében szívesebben olvasom azok fórumaiban a játékosok reakcióit - WRZ-sirám szûrõ szemüveggel.
S ahogy írtam, SG.hu-n telik minden napom, és ha olvasok is valamit játékkal, filmmel, programmal, IT-vel kapcsolatban, az itt történik... 10 éve.
Régebben szívesen olvastam a HWSW.hu, és a HardverOC.hu-t is, de a dizájn-váltások, és a silányodó stílus
Inkább IPON.hu-t nézegetem hardver fronton.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
[az egyre bõvülõ képességeidet
Engem az elsõ szörnyike leizzasztott 10x, és akkor félretettem hidegebb napokra.
Megéri megvenni (most 1700 Ft galaxisnál), vagy hagyjam ki?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
S még mielõtt azzal jönne valaki, hogy ez választható opció:
"Jelen pillanatban ez még csak egy választható opció, ám sokak szerint hamarosan kötelezõ lesz átvizsgáltatni a rendszerünket, mert különben nem telepíthetjük majd az alkalmazást."
A legszebb mondat:
"Szeretnénk ugyanis megtudni, hogy a játékon kívül még mi mindenre használják az emberek a számítógépüket és ezen vizsgálatok eredményeit idõnként nyilvánosságra is hoznánk. A fejlesztõk és a kiadók biztosan hasznosnak találják majd az adatokat."
Örülhetünk ha jövõre kiadják.
Next PC upgrade: 2022
Ezzel én is így vagyok. Játékról elõzetest már évek óta egyet sem olvastam el. Elegem van abból, hogy fújják a lufit, hypolják a hypeot, dagasztják a szart, satöbbi, aztán 5-bõl 4 esetben pofáraesés, csalódás a vége...
Nomeg az önjelölt, önsztároló firkászok... Ezekbe a szerencsétlenekbe szeretek én is belerugdosni <#hehe>#hehe>
Szóval ilyen tekintetben maximálisan egy húron pendülünk 😊
Úgy, de úgy szeretném, ha egy nap 48 órából állna...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rászoktam, hogy nem olvasok semmiféle review-t, magyar önjelölt firkászoktól és pályázatok útját lett online újságíróktól meg pláne.
Szívesebben teszem ezt fórumokban - és leginkább itt, 10 éve.
Csak ma ~8 órát játszottam :-P
Igaz, ma (is) szabin vagyok. Hétvégente 7-10 óra még melódiõben is megvan.
Hétköznap 2-3 óra/nap, ha melózok.
Pont ez a bajom, pl. a Call of Juarezzel is... egyik szombat reggel nekiálltam, mire uzsiztam volna vége lett. 2. rész kicsit tovább tartott, de az meg másnap d.e. adta meg magát. Ejnye.
Most Saints Row I.-et tolom boxon... elég felejtõs cucc, de egynek jó lesz... szeretném lecsökkenteni a polcon várakozó XBOX játékok számát.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mellesleg a Deus Ex is lopakodva 30 óra, egyébként az sem biztos, hogy több lenne 20-nál.
Utoljára a Singularity-vel voltam így. Nagyon vártam videók alapján de valahogy nem lett annyira tökéletes. El lehet vele lenni de max 2-szer érdemes végigvinni. Viszont érdekes, hogy a sokkal egyszerûbb Modern Warfare 2 meg nagyon bejött, a sztori is jó volt, a szinkron meg isteni. Kb 10-szer vittem végig.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Leírnád nagyjából?
Ennyi idõt utoljára talán a Fallout 2-be öltem, még a Witcher is csak 100 óra körül volt, a Lost Odyssey is csak 110 óra DLC-vel együtt ^^
Witcher 2
Dragon Age II
Deus Ex 3
Három nagy rpg-és cim remélhetöleg több száz játékidövel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ratchet & Clank Tools of Destruction
Ratchet & Clank Quest for Booty
Condemned 2
Dante's Inferno Death Edition
és ez mindösszesen 13k lesz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
thief 4 sincs sehol, prey2 még be sincs jelentve, max payne jövõre halasztva, hellgaterõl szinte 0 hír koreán kívül, esélytelen eléggé az indulás, talán beta lesz, batman is csak jövõre, talán
jövõ tavasszal iszonyatos dömping lesz, szinte mindent elhalasztottak idén a move és a natal miatt. reméljük buknak és nem lesz többet ilyen hogy kinyírják a karácsonyi piacot a rendes gamek elõl. bár tavaly ez egyedül a cod6-nak is sikerült 😄
Arab money
MEGJELENÉSEK, amennyiben át nem teszik jövõre:
=================================================
- 2010. augusztus: Mafia 2
- 2010. augusztus: Spellforce 2: Faith in Destiny
- 2010. szeptember: Two Worlds II
- 2010. szeptember: Test Drive Unlimited 2
- 2010. szeptember: Lara Croft and the Guardian of Light -
- 2010. szeptember: Darksiders (meglátjuk)
- 2010. október: Prey 2
- 2010. október: Fallout: New Vegas
- 2010. október: Lost Planet 2
- 2010. október: Deus Ex: Human Revolution (nagyon megnézem!)
- 2010. október: Hellgate: Tokyo (a város miatt)
- 2010. október: Thief 4
- 2010. november: F3AR
- 2010. november: Crysis 2 (gép letesztelés, és fika miatt)
- 2010. november: Need For Speed: Hot Pursuit - (fika is)
- 2010. november: Max Payne 3 (megjelenik egyáltalán?)
- 2010. november: Batman: Arkham Asylum II (csak a fika miatt)
- 2010. december: Tron: Evolution
- 2010. december: Syberia III
Ikszedik bõrök
Már jó régóta nem volt mozgás a hozzászólásai között, de a mérgemet ki kellett adnom!
Mr Tirp...ák
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mafia 2
Fable 3
Fallout New Vegas
Assassin Creed 2.5
A Gothic 4- rol es Two Worlds 2-rol keves az info(m). Kicsit felek toluk. A Gothicot masok fejlesztik - zsoldosok - a two worlds meg tul regota keszul.
Es persze Dragon Age es Mass Effect 2 DLC-k minden mennyisegben, ha lesznek.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Jól le is kellett írnom a véleményem a delikvensnek.
Csak azért, mert 2 hete adtam le egy rendelést (5 napos szállítási idõre), és még mindig nem kaptam meg.
A héten többször is írtam nekik emailt, de egyszer sem válaszoltak, ICQ-n sincsenek fent. (pedig a múlt héten mindig rögtön visszaválaszoltak)
<#zavart2>#zavart2>
A TW2-böl amit eddig láttam olvastam nagyon igéretes majd meglátjuk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.