Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<2500 + pk - nekem megérte.>2500 + pk - nekem megérte.>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt tudnám a figyelmedbe ajánlani!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ellenben Mercenaries 2-rõl vélemények? Egész jó cuccnak tûnik, érdemes lehet egy vételre?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Épp ezért vagyok kicsit már berágva egy vaterás fazonra: holnap lesz 2 hete, hogy lezsíroztunk egy bizniszt és eddig még 2 telefonra és egy halom igérgetésre, mentegetõzésre futotta részérõl a dolog, de e-mailekre nem válaszol és a csomag még mindig nem érkezett meg (szerintem el se küldte).
Nem sürgõs nekem végülis.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
rendesen válaszoltak az emailekre, szinte rögtön, de azután a héten
egyszer csak, mintha felszívódtak volna, hiába írok emailt nekik, vagy ICQ-n üzenetet.
Elbizonytalanodtam.
2 hete adtam le egy rendelést, és még mindig nem kaptam meg.
A héten többször is írtam nekik emailt, de egyszer sem válaszoltak, ICQ-n sincsenek fent, pedig elõzõ héten mindig rögtön visszaválaszoltak.
(Csak azért kérdezem, mert láttam, hogy többen is rendeltetek onnan)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Esténként viszont különösképp jó lesz kikapcsolódásnak...feltéve, ha unokahugi nem nyúlja majd le a gépet alkalomadtán a laptop verziós Sims miatt. 😊
Ennél személyesebbet azért már tényleg nem hiszem, hogy el mernének követni a késõbbiekben.
Ha pedig még azt is meg akarják tudakolni, hogy hányszor csapom ki/nap, akkor egészségükre, én azzal csak vidámabban fogok játszani a Steames játékaimmal a késõbbiekben, röhögve közben az idiótákon. 😊
Aki ilyen dolog miatt "dobja" el a Steam-et több értékes vásárolt játékával együtt, mert hogy akkor mostantól megtudhatnak bizonyos dolgokat a személyes felhasználásodról, az tényleg megérdemli, amit tesz.
Én személy szerint leszarom, mit tudnak tenni ellenem, ami engem negatívan hatna?
Ne legyetek már ilyen aggodalmaskodók ti sem. Gondolom ti is régebb óta használtok már internetet, tudhatnátok, hogy amúgy sem lehettek teljesen láthatatlanok. 😊
De pl. egy Star Wars Force Unleashed 2 egyszer-kétszer végigjátszós játékot pofátlanságnak tartom annyiért árulni (sõt még drágábban is), mint egy stabil multiplayer alapú és kampányt is tartalmazó Battlefield Bad Company 2-õt.. Éveket kell várnom, míg országunkhoz képest reális árra fog csökkenni az ára, hogy végigjátszhassam.. 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Arab money
"hiszti
jön Gabe Newell repülõvel Seattle-bõl betörni hozzád mert tudják hogy van eredeti officeod is és televagy jobbnál jobb hardverekkel?
vagy miféle bajod származik attól ha ezt elküldi? 😄
egyébként nagyon sok játék magától megcsinálja ezt a háttérben (olvass el pár end user license agreementet amire csak úgy nyomod a next-et telepítésekkor), épp ezeknek szab gátat a steam egy közös, fejlesztõk számára elérhetõ eredményekkel szolgáló felméréssel."
C. NO GUARANTEES.
VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE STEAM SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S).
Arab money
Asszem ez a topik most egy idõre -fav...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Vagy nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hûha mekkora szám hogy kb számokban hozzá majd nyilvánosságra amit már az utolsó csöves is tud a síkartorba hogy mindenki mindent szarrá warezol.
Forza.
De nyugodtan töröljétek csak le ha ennyire paráztok!
#5293: Pontosítok nekem egy db eredeti programom sincs,kivéve azt a tizenpár játékot!
Alien Swarm<#kacsint>#kacsint>
Na persze akit érdekel ez a stílus (engem igen).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ha lesz sw scan és lesz részletes leirás, h mit és hogyan gyûjtenek, s azt el tudom fogadni, én lehet ráengedem a gépemre 😊 HW scant is rá szoktam ...
Forza.