Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nagyon fasza játék a Mercenaries 2 és elég hosszú is ha minden szir szart meg akarsz csinálni a játékban 😊 tényleg jó vétel..

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
El a franc egye meg... de csak azért, mert postára mentem a Beyond Good & Evil-csomagomért <#szeret><#hehe>
<2500 + pk - nekem megérte.>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
mi ez a wapanese logo? ^^
vazze,most nézem elvitték elõled a warheadet😄

http://hardverapro.hu/apro/mezz_be_mert_megeri/hsz_1-50.html

Ezt tudnám a figyelmedbe ajánlani!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van 73 pozitív értékelése és 1 semleges (milyen meglepõ:lassúság miatt :-D ) És gyakorlatilag minden nap kap pozitív értékeléseket!

Ellenben Mercenaries 2-rõl vélemények? Egész jó cuccnak tûnik, érdemes lehet egy vételre?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
És a visszajelzések alapján rendes a fazon? Én eddig tényleg csak olyantól mertem vaterán vásárolni, akinél a magas a pozitív visszajelzések aránya...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
BiffTannen az közülünk való? Mert a Vaterán elõlem készül elvinni a Warhead-et 😊

Hát azért hétvége ide vagy oda, meg nyaralás, meg miegymás, azért a vásárlónak egy vettük az üzenetet, vagy ekkor meg akkor küldjük vagy valami választ visszaírni neki, azért az a mai világban tök alap dolog lenne nem? Legalábbis, ha én lennék kereskedõ, azért méltatnám egy válaszra a delikvenst.

Épp ezért vagyok kicsit már berágva egy vaterás fazonra: holnap lesz 2 hete, hogy lezsíroztunk egy bizniszt és eddig még 2 telefonra és egy halom igérgetésre, mentegetõzésre futotta részérõl a dolog, de e-mailekre nem válaszol és a csomag még mindig nem érkezett meg (szerintem el se küldte).

fery02
Péntek délelõtt én is írtam nekik, de azóta nem válaszoltak. Gondolom a hétvége miatt is, de attól még ott lett volna az egész pénteki napuk majdnem.
Nem sürgõs nekem végülis.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Kb. 6 napja rendeltem tõlük eddig egy automata válaszon kívül nem kaptam mást. Mondjuk jobb is, mert egyéb váratlan kiadások miatt, jobb ha lenne augusztusban érkezne a pakk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Eddig én is csak pozitívakat hallottam róla, ráadásul a múlt héten még
rendesen válaszoltak az emailekre, szinte rögtön, de azután a héten
egyszer csak, mintha felszívódtak volna, hiába írok emailt nekik, vagy ICQ-n üzenetet.
IMYke2.0.0.0
Én még mindig nem - mert vártam másoktól a visszajelzést. Eddig egy pozitívat olvastam és most a Te negatívadat.
Elbizonytalanodtam.

Nem tud valaki valamit a supergamer.hu-ról?
2 hete adtam le egy rendelést, és még mindig nem kaptam meg.
A héten többször is írtam nekik emailt, de egyszer sem válaszoltak, ICQ-n sincsenek fent, pedig elõzõ héten mindig rögtön visszaválaszoltak.
(Csak azért kérdezem, mert láttam, hogy többen is rendeltetek onnan)
FSpofon
havidíj stb

Arab money

ffxi
OFF
OTP direkt-em van
Mit jelent a: Elõjegyzett költség: 385ft ???

Fákjúal!

The Protector
Nekem jobb nyaram van.Minden nap a strandon vagyok,napi 15órát pénteken és szombaton,amúgy meg 12órát.Ott dolgozok,mint életmentõ/medence felügyelõ😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Jó a szó, én csak 2 hét múlva megyek Balatonra 1 hétre, de ott aztán nem lesz internet, szóval fel is kell készülnöm játékokkal keményen (pl Supergamer-rõl rendelt Tomb Raider-eket feltelepítem majd laptopra a Win7 telepítõvel), de persze elsõsorban azért a fürdõzésekre koncentrálva, másképp mit is érne a Balaton. 😊
Esténként viszont különösképp jó lesz kikapcsolódásnak...feltéve, ha unokahugi nem nyúlja majd le a gépet alkalomadtán a laptop verziós Sims miatt. 😊

fery02
Következõ lépés szerintem nem igazán elképzelhetõ, mert ennél többet már nem tehetnek (bár végülis ki tudja már). Legalábbis én nem tudom elképzelni egy alapjában digitális játék kereskedésre szánt program környezetében. Azért már ez is elég erõs dolog, hogy ilyesmi adatokat akarnak gyûjteni a felhasználóktól.
Ennél személyesebbet azért már tényleg nem hiszem, hogy el mernének követni a késõbbiekben.

Ha pedig még azt is meg akarják tudakolni, hogy hányszor csapom ki/nap, akkor egészségükre, én azzal csak vidámabban fogok játszani a Steames játékaimmal a késõbbiekben, röhögve közben az idiótákon. 😊

w77d
óóóó öreg én itt a balcsin má jó ideje pálinkázgatok a szomszéddal, egy kibaszott hsz-t vagy 3x szerkesztek újra XXD

fery02
A helyesírási hibákat nézzétek el nekem a pár doboz sörök miatt. 😊

Ez a világ a totális megfigyelés felé formálódik. Ezt érdemes tudomásul venni. Az eredetiségrõl annyit, hogy bárcsak mindenki, minden országban meg tudná fizetni..
w77d
nah jo persze, átérzem én is hogy ez még nem olyan vaszélyes dolog.... de mi lesz a következõ lépés? Dobozos játék vásárlása esetén otthon házkutatás olyan címen, hogy megnézzük miket vásárolgatsz még?

fery02
Ebben a Steam ügyben most én is tökéletesen egyet értek grebber-rel.
Aki ilyen dolog miatt "dobja" el a Steam-et több értékes vásárolt játékával együtt, mert hogy akkor mostantól megtudhatnak bizonyos dolgokat a személyes felhasználásodról, az tényleg megérdemli, amit tesz.

Én személy szerint leszarom, mit tudnak tenni ellenem, ami engem negatívan hatna?

Ne legyetek már ilyen aggodalmaskodók ti sem. Gondolom ti is régebb óta használtok már internetet, tudhatnátok, hogy amúgy sem lehettek teljesen láthatatlanok. 😊

én azért elõrendeltem😊)a kettõõbõl is kéne a black edition,de nagyon drága😞a white edition megvolt de azt tovább is adtam,mielõtt felbontottam volna😊
Tört dolgok miatt jogi intézkedések nem hiszem hogy lesznek, inkább az a verzió tûnik reálisnak nekem, hogy tönkrekúrja a steamedet vagy a gépedet (nem indul el, csak winreinstall segít, etc) és elõbb utóbb kénytelen leszel legális dolgokat vásárolni

Nekem sincs évek óta tört játék a gépemen.

De pl. egy Star Wars Force Unleashed 2 egyszer-kétszer végigjátszós játékot pofátlanságnak tartom annyiért árulni (sõt még drágábban is), mint egy stabil multiplayer alapú és kampányt is tartalmazó Battlefield Bad Company 2-õt.. Éveket kell várnom, míg országunkhoz képest reális árra fog csökkenni az ára, hogy végigjátszhassam.. 😞
Shep
Szerintem ezzel a többség így van, sokkal kényelmesebb a NODVD exe-t felrakni, mint mindig pakolgatni a lemezt, meg megvárni míg felpörög, ráadásul a lemez is használódik, a meghajtó is + még hangos is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

úgyse látják amúgy hogy crackelt-e a játék

Eleg sok eredeti jatekom van, de amihez van crack felteszem, hogy ne kelljen lemezeket berakosgatni. Nem csak jatszom a gepen, munkadolgok, cd iras, stb. Sokan szidjak az AC2 DRM-et, nekem tetszett, hogy feltelepitettem, 1x regisztraltam es utana cd nelkul jatszottam.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
STEAM világhatalomra tör!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon
ok, akkor bemásoltam ide, hogy mi is az amit elküld az új rendszerük. HW infó meg windowsban a telepített programok/frissítések listája.

Arab money

IMYke2.0.0.0
Töröltem elõzõt. Ez volt a lényeges:

"hiszti

jön Gabe Newell repülõvel Seattle-bõl betörni hozzád mert tudják hogy van eredeti officeod is és televagy jobbnál jobb hardverekkel?
vagy miféle bajod származik attól ha ezt elküldi? 😄

egyébként nagyon sok játék magától megcsinálja ezt a háttérben (olvass el pár end user license agreementet amire csak úgy nyomod a next-et telepítésekkor), épp ezeknek szab gátat a steam egy közös, fejlesztõk számára elérhetõ eredményekkel szolgáló felméréssel."

FSpofon
Nem tehetik meg? Tudod mit tehetnek meg? Vírust is telepíthetnek a gépedre, leglálisan. Ugyanis beleegyeztél amikor létrehoztad a Steam accountodat. Nem rémlik? Idézek:

C. NO GUARANTEES.

VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE STEAM SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S).

Arab money

<#nevetes1>

Asszem ez a topik most egy idõre -fav...

arty
Tehát lesz stat róla, h az emberek 7.4%-nak fent van a fotosop. ÉÉÉÉÉÉS???

Forza.

IMYke2.0.0.0
Logo! <#eljen>

akkor mégis csak van 'tizenpár' eredetid <#ravasz1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Sokan vannak így vele én pl eredeti Strangleholdomat soha nem tudtam elindítani csak crackel.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Magamra ismerek benned. <#nyes>

balee4
Faszság, mi van ha nekem megvan egy játék eredetibe és No-CD/DVD crackkel játszom? Mert amihez van crack azt így használom, miért koptatnám feleslegesen a lemezt...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
"mindenki mindent szarrá warezol."

Vagy nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Elolvastam már.De nem értem a para okát még mindig.
Hûha mekkora szám hogy kb számokban hozzá majd nyilvánosságra amit már az utolsó csöves is tud a síkartorba hogy mindenki mindent szarrá warezol.

IMYke2.0.0.0
#5273 aláhúzott mondatát olvasd el még egyszer, légy oly kedves...

arty
4P coop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444 kösz a tippet!

Forza.

grebber
Na mi? Szerinted a Steam-eseket mennyire érdekli ki mit warezol??Leszarják nagyivbe!Nem azt nézik (látom sokan azt hiszik mindent néznek).
De nyugodtan töröljétek csak le ha ennyire paráztok!

#5293: Pontosítok nekem egy db eredeti programom sincs,kivéve azt a tizenpár játékot!

Meg egy kis ingyenes co-op lövölde idegenekre (ami két nap múlva lesz elérhetõ)!
Alien Swarm<#kacsint>
Na persze akit érdekel ez a stílus (engem igen).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

arty
amugy steamen FREE RUSE teszt!!!

Forza.

arty
Azért a hw scan évek óta opcionális, ez valamennyire a steam felé billenti a mérleget - nem gondolod? És ezzel szemben van egy esgés, szokásosan bulváros "rémhírünk"... nemár ez nyomjon többet a latba.

Ha lesz sw scan és lesz részletes leirás, h mit és hogyan gyûjtenek, s azt el tudom fogadni, én lehet ráengedem a gépemre 😊 HW scant is rá szoktam ...

Forza.