Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom nem csak én rendelek titokban, nekem a munkahelyre jönnek a cuccok.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asszem Picit Bekattantam😄.
Csak az asszony meg ne tudja vazz,
2.gyermekkor vagy mi,.
Szóval,
Mind Oridzsinál Állapotban
Elsõ Vaterás Vásárlás:
Alone In The Dark Limited Edition 4000ft-
Penumbra:Requiem 900ft-
StrangeHold 1450ft-
Lost.990ft-
Ezek pedig MediaMarktból
NFS UnderGround 1
Prey
Fuel
Fear Gold Edition,Természetesen😄
Legendary
Clive B. Jericho
Ezek mind 990ér mentek.
Forza.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
True Crime: Streets of L.A. - van autóka, harcmûvészet, akció és sztori s sandbox.
Na és honosítás is <#ravasz1>#ravasz1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondta, hogy küld egy listát pénteken, milye van abból választhatok (lista nem jött), hétfõn (12-edike) felhívott, hogy beszerezte a hiányzó játékot és hétfõn föladja postán és küld listát is, hogy milye van hátha kell más is) (családi problémái voltak a hétvégén 8-12-ig nem jelentkezett).
Mondtam oké, van ilyen, akkor küldje a cuccot postán és a listát, hátha találok mást is. Se listát, se csomagot azóta nem kaptam.
Ami viszont igazán zavar, hogy semmit nem tudok! (elõzõ 2 üzletnél legalább lehetett az eladóval tárgyalni, sõt írta, ha nem a megbeszélt idõben adta fel a csomagot, hogy bocs, ekkor és ekkor feladom).
Szóval most ez a szitu (elsõ héten is pénteken (lehet mindig ilyenkor postáz) akarta feladni a cuccot, így várok hátha holnap vagy szerdán megérkezik).
De néztem a visszajelzés mutatóját és általában a termék leütése után 3 héttel szokták megköszönni neki (szóval megbízható elvileg, csak lassú: én meg ehhez nem vagyok hozzá szokva :-) )
Arab money
én azt mondtam, a forint két három hétig mélyrepül 😄 azt nem mondtam hogy utána helyreáll, stagnálni fog úgy szept-okt környékéig, amikor megint nekifut magyarország a kérelemnek
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Vegye meg, és gyüjtsön a kártyára.
UGYANIS:
Majd késõbb megveszed a játékot, csak akkor már ezt vedd meg, arany kiadás, meg teszkógazdaságos lesz belõle, nem pedig CE.
Szóval én azt javallom, hogy vegye meg és játszon majd akkor vele, amikor lesz vasa.
De ez az én véleményem.
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos vannak ilyen dolgok az életben, ezzel (és néha még sokkal rosszabb dolgokkal is) együtt kell élni. Mást nagyon nem tehetsz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Egyedül az nem tetszett, hogy mikor el akarunk lopni egy jármûvet akkor nyomkodni kell bizonyos gombokat gyorsan.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑