Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Szép, Stranglehold elõs kiadás nekem is kéne. 😊

Látom nem csak én rendelek titokban, nekem a munkahelyre jönnek a cuccok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Látatlanban,még nem próbáltam,youtuben néztem rola gameplayt és evvel ki is lettem elégítve,de kb ennyi amit szoktam is játszani ,youtubeon megnézem miujság azt hello,900ftért kár otthagyni,csak ezért hoztam el.

A Legendaryt már próbáltad, vagy látatlanba vetted?

HEllo all,
Asszem Picit Bekattantam😄.
Csak az asszony meg ne tudja vazz,
2.gyermekkor vagy mi,.
Szóval,
Mind Oridzsinál Állapotban

Elsõ Vaterás Vásárlás:
Alone In The Dark Limited Edition 4000ft-

Penumbra:Requiem 900ft-

StrangeHold 1450ft-

Lost.990ft-

Ezek pedig MediaMarktból

NFS UnderGround 1

Prey

Fuel

Fear Gold Edition,Természetesen😄

Legendary

Clive B. Jericho

Ezek mind 990ér mentek.

arty
nem félj negativ ajánlást irni. talán te sem ugrottál volna be neki, ha mondjuk 6-8 ilyen vélemény is van róla ill. talán õ is észheztér.

Forza.

vatera:kofa nevû eladó.most 5995.-ft-ért nyomja 2x 3x felrakta 5490.-ért is,akkor lecsaptam rá😊1000+ pozítiv értékeléssel,személyesen vettem át tegnap és este már nyomtam is a game-et.
az most sem ingyenes
Hol vetted meg te 5500-ért?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Shep
Á azt nem hinném, régen sokat Cs-ztem (kb 2 éve nem játszom)és akkor még nem voltak ott, csak a DMC meg a Lost Coast.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon
úgy 2002/2003 táján

Arab money

Shep
Azt tudja valaki ,hogy mikor vált ingyenessé, vagy esetleg mihez kaphattam meg a HL: Blue Shiftet meg az Opposing Force-ot, mert egy jó ideje nem használtam a steam-et és most meg ott vannak, tegnap az egyiket le is töltöttem és meglepõ módon gond nélkül fut win7 alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én megvettem a COD 6-ot,original csomagolásban 5500-ért,ennyit talán megért szerintem
Hívtak otthonról, hogy megérkezett a csomag!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tegnap felhívtam a delikvenst! Azt mondta, hogy postára adta a cumot, elvileg ma kellene érkeznie a csomagnak! (Ennek ellenére így is lassú az ember, ez volt vele az uccsó üzletem)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nagyon ráindultam a dologra, de amint megláttam, hogy csak a doboz extra, semmi mellette... így, nem veszem meg. <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/pc_retro_doom_3_diszdobozban_angol_174842955.html
Bence94
köszönöm a visszajelzéseket.Lehet megpróbálom megvenni a ce-t és akkor legalább a gyönyörû zenéjét hallgathatom majd (az elõzõ részbõl kiindulva...)

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
driver 1-3-4
mafia 1
total overdose

Forza.

IMYke2.0.0.0
Régi, de talán tetszeni fog:
True Crime: Streets of L.A. - van autóka, harcmûvészet, akció és sztori s sandbox.
Na és honosítás is <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A másodikorbánkormány (<#levele>) elsõ olyan cselekedete, amivel maximálisan egyet tudok érteni. Még akkor is, ha ennek ára van.

Sok jármûvel rendelkezõ sandbox játékot keresek most éppen! Mercenaries 2-n kívül mást tudtok javasolni (gta-kon kívül)? Pl.: Just Cause 1 (2. rész nem játszik mivel xp-m van és nem is kívánok rajta változtatni)

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Nem tudtam elõre (hülye voltam nem néztem meg részletesen)! De többet nem fogok vele az tuti!

Carlos
én meg nem üzletelnék ilyennel...

Þór vígi þessi rúnar

Én vásároltam tõle június 6-án leütöttem 3 játékot. Még aznap írtam az adatokat, hogy hova küldheti (hozzá tartozik, hogy utánvétes vásárlást kértem és beleegyezett, tehát 1 Ft-ot nem utaltam elõre, pont ilyen megfontolásból), 8-án délután hívott, hogy az egyik játékot már "véletlenül" eladta másnak, de helyette választhatok bármit, bármilyen áron, vagy beszerzi újra az adott játékot.

Mondta, hogy küld egy listát pénteken, milye van abból választhatok (lista nem jött), hétfõn (12-edike) felhívott, hogy beszerezte a hiányzó játékot és hétfõn föladja postán és küld listát is, hogy milye van hátha kell más is) (családi problémái voltak a hétvégén 8-12-ig nem jelentkezett).

Mondtam oké, van ilyen, akkor küldje a cuccot postán és a listát, hátha találok mást is. Se listát, se csomagot azóta nem kaptam.

Ami viszont igazán zavar, hogy semmit nem tudok! (elõzõ 2 üzletnél legalább lehetett az eladóval tárgyalni, sõt írta, ha nem a megbeszélt idõben adta fel a csomagot, hogy bocs, ekkor és ekkor feladom).

Szóval most ez a szitu (elsõ héten is pénteken (lehet mindig ilyenkor postáz) akarta feladni a cuccot, így várok hátha holnap vagy szerdán megérkezik).

De néztem a visszajelzés mutatóját és általában a termék leütése után 3 héttel szokták megköszönni neki (szóval megbízható elvileg, csak lassú: én meg ehhez nem vagyok hozzá szokva :-) )

FSpofon
õszig? 2014/2018 áprilisáig, attól függõen hogy mikor ébred rá az ország hogy megint átbaszták

Arab money

Fabio Capello
no!

én azt mondtam, a forint két három hétig mélyrepül 😄 azt nem mondtam hogy utána helyreáll, stagnálni fog úgy szept-okt környékéig, amikor megint nekifut magyarország a kérelemnek

arty
kicsit optimista vagy. én azt mondom: õszig cumi lesz 😞

Forza.

arty
3 napon belül jelentkeznie kellett volna...

Forza.

Nem még! Még várok. Ha 3 hét után sincs postázva a cuccom, akkor írom neki, hogy elálltam az üzlettõl és megkapja amit megérdemel!

Fabio Capello
szokjatok hozzá, miután visszadobták az újabb IMF-kérelmünket, a forint most jó két-háromhetes mélyrepülésbe fog kezdeni...

arty
felnyomtad már? tiltasd ki a picsbe...

Forza.

Igen nem olcsó 16000-ért. FAllout New Vegas gyûjtõi sem lesz éppen olcsó (13000), de valahogy arra nem sajnálom (amennyi kis apró feature abban lesz, minden amit egy gyakorlatilag túlélésrõl (jó nem csak arról szól, de szerves része az is) szóló játékban elvár az ember.

Ez is egy megoldás. Ezen nem veszünk össze. Én csak magamból indultam ki (inkább nem nézegetném és fájdítanám a szivem, ha nem bírná a gépem), de a te véleményedben is van valami elismerem.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, írtam is oda.

balee4
A gyûjtõire én is kicsit sajnálom a pénzt, de az alapot mindenképpen megfogom, viszont PS3-ra, ott nem lesz gond a futással.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Hmm, hát én is szívesen megvenném, de sokallom érte a 15ezret :S

Carlos
Ez hülyeség!!!!!!

Vegye meg, és gyüjtsön a kártyára.
UGYANIS:
Majd késõbb megveszed a játékot, csak akkor már ezt vedd meg, arany kiadás, meg teszkógazdaságos lesz belõle, nem pedig CE.

Szóval én azt javallom, hogy vegye meg és játszon majd akkor vele, amikor lesz vasa.

De ez az én véleményem.

Þór vígi þessi rúnar

Esetleg javasolnék akkor egy új vga-t vagy akkor vedd meg késõbb a játékot, amikor lesz jó géped hozzá. Annak, hogy megveszed és csak nézegeted, nem túl sok értelme van szerintem.

Sajnos vannak ilyen dolgok az életben, ezzel (és néha még sokkal rosszabb dolgokkal is) együtt kell élni. Mást nagyon nem tehetsz.

Bence94
Jaj de nehéz most nekem.Szeretném megvenni a mafia 2-t ráadásul gyûjtõibe szerencsére pc-re 576-nál meglehetne venni viszont :nincs megfelelõ vga-m a másik de megoldható lenne még a máni...<#falbav><#rinya><#sir> Még a warezzal se tudnék játszani...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Néztem árfolyamot, hiradót nem láttam, de jó nagyot ugrott az árfolyam

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, néztétek-e a tegnapi m1 Híradót, és mai valuta árfolyamot...
<#wilting><#idiota>

w77d
ezek a bugok sajnos tényleg megvannak, de ritkák.. olyan van néha, hogy a helikopter nem tudja elvinni a szállítmányt és akkor percekig ott lebeg egy helyben....

Olvastam, hogy vannak bugok (beragadsz a bokrokba, nem jön a légitámogatás, helikopter beakad a fák közé) ezek javítva lettek a patchekben?

davidka003
Jó játék a Mercenaries 2. Egyszer érdemes végigvinni.
Egyedül az nem tetszett, hogy mikor el akarunk lopni egy jármûvet akkor nyomkodni kell bizonyos gombokat gyorsan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
áááá ez a csirke szadomazora termett XXXD

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#hehe> - olvasd el a link mögötti ismertetõt 😊

w77d
férfiakat kielégíteni? XXXXXXXXXD

IMYke2.0.0.0
S ha tudnád, hogy "mire képes" 😊))

w77d
hogy nyalnám meg a melle tövit...